Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:45 - 23/02/2015

Δεν ενδιαφέρει τους Γερμανούς ούτε να μας σώσουν, ούτε να πάρουν πίσω τα λεφτά τους

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Φωτιά, μεγάλη φωτιά σαν τον Χίτλερ θέλουν να βάλουν στην Ευρώπη. ΑΝ οι Γερμανοί μας… «αγαπούσαν» και ενδιαφερόντουσαν να αναπτυχθεί η χώρα για να πάρουν πίσω και οι δανειστές μας – δηλαδή οι… Γερμανοί – κάποια από τα θαλασσοδάνεια που μας έχουν δώσει, γιατί όλα όσα γράφουν στα τεφτέρια τους οι ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ δεν πρόκειται να τα πάρουν πίσω στον αιώνα τον άπαντα,

ούτε και θα τους τα δίναμε όλα ακόμα και αν στους Γαργαλιάνους ανακαλύπταμε αστείρευτες ποσότητες χρυσού, γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε μεν τίμιοι άνθρωποι, αλλά να μας πιάνουν και… κορόιδα, αυτό ούτε το δεχθήκαμε ποτέ, ούτε και συνέβη, ούτε και πρόκειται ποτέ να συμβεί.
Αν οι Γερμαναράδες ψάχνουν για θύματα, να πάνε στην… πιο κάτω γειτονιά…

Οι Γερμανοί λοιπόν, που σε όλη τους την ιστορία ήταν… ΧΑΣΟΠΟΛΕΜΟΙ και ΧΑΣΟΔΙΚΕΣ, κέρδιζαν μεν τις μάχες, αλλά πάντα έχαναν τον πόλεμο!
Ακόμα και στις… γκόμενες χάνουν από τους Ιταλούς, τους Γάλλους, τους Άγγλους, τους Ισπανούς, ακόμα και από τους Έλληνες, γιατί οι άνθρωποι από τη φάτσα και από την περπατησιά τους, φαίνονται πώς είναι αγροίκοι και οι γυναίκες αποφεύγουν τέτοιους τύπους, αφού δεν εκπέμπουν καμία γοητεία, παρά μόνο σκληρότητα, βία και τζάμπα μαγκιά.

Η Γερμανία είναι η χώρα που γέννησε την επανάσταση για να την σκοτώσει!

Γιατί διοικείται πάντα και αδιαμαρτύρητα από τον εκάστοτε φεουδάρχη.

Είναι η μόνη μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα που «ΕΠΝΙΞΕ» όλες τις επαναστάσεις.

Γέννησε και έπνιξε τον Μαρξ.

Γέννησε και έπνιξε την Ρόζα Λούξεμπουργκ, αυτή την έπνιξαν κανονικότατα στο ποτάμι, γιατί τότε δεν είχαν ανακαλύψει τους… φούρνους!..

Γέννησε και έπνιξε τον Μπρεχτ!

Γέννησε και έπνιξε τους Σπαρτακιστές…

Αυτός ο λαός παρά τις τεράστιες δυνατότητες που έχει, ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ να καταστρέφει και να πνίγει κάθε τι που οι Γερμανοί θεωρούν ότι δεν είναι σωστό, σύμφωνα όμως, με τη δική τους λογική.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αποφασίσει να ΞΕΚΑΝΟΥΝ για καλά ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι Άγγλοι – ο παμπόνηρος αυτός λαός, που όσο περνάνε τα χρόνια εκφυλίζεται από τις επιμειξίες του, με τους παλιούς αποίκους της πάλαι ποτέ Αυτοκρατορίας του και αυτοκαταστρέφεται με τα… ΒΙΤΣΙΑ του, σε λίγο θα κυκλοφορούμε στους αγγλικούς δρόμους και δεν θα μπορούμε να ξεχωρίζουμε εύκολα ποιος είναι άνδρας και ποιος είναι… γυναίκα – το πήραν χαμπάρι γρήγορα προς τα πού το πάνε οι Γερμανοί και δεν μπήκαν στην Ευρωζώνη και φαίνεται πώς γλίτωσαν. Από τους άλλους λαούς δεν θα μείνει… ρουθούνι!

Και είδατε οι Γερμανοί δεν τα έβαλαν με μεγάλη χώρα, τα έβαλαν με τη μικρή Ελλάδα, που μας είχαν στο μάτι και αφού τα έχουν κανονίσει να μας καταχρεώσουν για να μας διαβάλουν, λέγοντας στους άλλους Ευρωπαίους, κοιτάξτε η Ελλάδα που σας έφαγε τα λεφτά, τα περισσότερα από αυτά που μας δάνεισαν, τα έφαγαν βέβαια οι ίδιοι οι Γερμανοί με το πολεμικό υλικό που μας πουλούσαν, με τις εισαγωγές ακριβών και πολυτελών προϊόντων και τις μίζες από τους πολιτικούς που λάδωναν για να τους έχουν στο χέρι…

Είδατε τι αγώνες κάνουν για να μας κρατήσουν σκλάβους και συνεχώς καταχρεωμένους, μόλις δε τελειώσουν με εμάς, θα πιάνουν μία μία τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, για να τις καταβροχθίζουν όπως έκανε και ο Χίτλερ.

Όλα αυτά που σας γράφουμε δεν είναι παραμύθια είναι ΙΣΤΟΡΙΑ και ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Να σας δώσουμε ένα μικρό πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Όταν έγινε ο πρωθυπουργός ο Αλέξης, με 2-3 κινήσεις εντυπωσίασε το λαό και έτσι τον αγκάλιασε η συντριπτική του πλειοψηφία. Αντί λοιπόν να τον φωνάξουν οι Γερμανοί και να του πουν, τώρα που οι Έλληνες σε ακούνε κάτσε κάτω να δούμε πώς θα οργανώσουμε σωστά τα πράγματα, να σας βοηθήσουμε και εμείς για να αναπτυχθείτε, να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης του λαού σας και να πάρουμε και εμείς πίσω κάποια χρήματα.

Αντί δηλαδή οι Γερμανοί να εκμεταλλευτούν το «λαχνό» που τους έτυχε και να βοηθήσουν τον Αλέξη να φτιάξει την Ελλάδα και να πάρουν οι δανειστές τα χρήματά τους, του βγάζουν το λάδι, ο καιρός χάνεται, η αισιοδοξία των Ελλήνων αρχίζει ξανά να πέφτει, πράγμα που σημαίνει ή ότι οι Γερμανοί είναι βαλτοί για να μας καταστρέψουν και αδιαφορούν αν θα πάρουν πίσω κάποια από τα λεφτά τους, ή οι άνθρωποι είναι ΤΡΕΛΟΙ και έχουν αποφασίσει να ξαναβάλουν φωτιά στην Ευρώπη σαν τον Χίτλερ.

Ποιος το περίμενε ότι η χώρα μας θα είχε τόση δύναμη!

ΠΟΙΟΣ να το περίμενε, εδώ και τρεις βδομάδες, ότι η μικρή, πτωχευμένη, «ανυπόληπτη» και χωρίς φίλους πατρίδα μας, θα μπορούσε ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ στην παγκόσμια, πολιτική και οικονομική σκηνή, και ότι εδώ και τρεις βδομάδες, όλες οι χώρες του κόσμου, όλοι οι πολιτικοί και όλοι οι οικονομολόγοι θα ασχολούνται κάθε μέρα, όλη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, με τη χώρα μας και τον Αλέξη!..

Ποτέ μέχρι σήμερα όλα τα διεθνή ΜΜΕ, κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα δεν ασχολήθηκαν τόσες πολλές ώρες, κάθε μέρα, όσο ασχολούνται τον τελευταίο καιρό, με τον Τσίπρα και την Ελλάδα. Τόσα πολλά σχόλια και τόσα άρθρα δεν έχουν γραφτεί, μέσα σε τόσες λίγες μέρες, ποτέ και για κανέναν σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις εποχές.

Κάθε μέρα βλέπουμε να συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες, πότε το Eurogroup, πότε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και πότε το Ευρωκοινοβούλιο για να κουβεντιάσουν για τη χώρα μας και την πρόταση Τσίπρα.

Είναι πρωτοφανές, είναι ανεπανάληπτο αυτό που συμβαίνει σήμερα στη διεθνή σκηνή, ένας νεαρός νεοεκλεγμένος πρωθυπουργός, μιας μικρής, ασήμαντης και καταχρεωμένης χώρας να έχει κάνει όλους τους ηγέτες του πλανήτη και κυρίως της Ευρώπης και της Αμερικής να… τρέχουν και να μην φθάνουν!
Ποιος το φανταζόταν εδώ και λίγες μέρες ότι η χώρα μας θα ‘χε τόσο μεγάλη δύναμη. Και φαίνεται πραγματικά ότι την έχει, διαφορετικά δεν θα τρέχανε και δεν θα ασχολιόταν τόσοι πολλοί από τους μεγάλους με τον Τσίπρα…

Εμείς, δεν πιστέψαμε ποτέ τις δηλώσεις των περισσότερων υπουργών και πρωθυπουργών της Ευρωζώνης, ότι «δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν διώξουν την Ελλάδα από την Ευρωζώνη», επίσης δεν πιστέψαμε ποτέ ούτε την μπλόφα του κ. Σόιμπλε, που καθισμένος στο αναπηρικό καροτσάκι του, νιώθει σαν… παγώνι, πιστεύοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να «τιμωρηθεί» για παραδειγματισμό (!) και δεν χαθεί ο κόσμος αν την οδηγήσουν στην πτώχευση και την διώξουν από το ευρώ…

Λυπούμεθα πάρα πολύ, αλλά αυτό, το επί τόσες εβδομάδες «τρεχαλητό» όλων των ισχυρών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και του Ομπάμα σε εμάς τουλάχιστον δεν μας φαίνεται ασήμαντο… Δεν πιστεύουμε δηλαδή, ότι τυχόν έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, δεν θα έχει πολύ σοβαρές συνέπειες, για τις άλλες χώρες… Εμείς πιστεύουμε ότι αν μας διώξουν από το ευρώ, πρώτον θα πρόκειται για εντελώς παράνομη απόφαση και δεύτερον αν φεύγαμε από την Ευρωζώνη, ο αντίκτυπος θα ήταν τόσο μεγάλος, που θα συγκλόνιζε την παγκόσμια οικονομία και θα οδηγούσε στη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι κρίμα πάντως που οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις που σχηματίστηκαν μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση δεν κατάλαβαν τη δύναμη της χώρας και δεν αντιστάθηκαν στους ξένους κατακτητές, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν τον τόπο μας στην καταστροφή και το Λαό μας στη δυστυχία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

kontranews.gr

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 02/23/2015 @ 8:19 ΜΜ

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ.

    • Ανώνυμος 03/01/2015 @ 5:50 ΜΜ

      Μπορει να μην τα εχει παρει, αλλα βρηκε τροπο να θεσει τον εαυτο του υπο εκβιασμο μονος του. Εβαλε εκπροσωπο τυπου το Σακελλαροπουλο! Ξερεις…εκεινον που επεζε το πουλι του στο Ιντερνετ? Μια διαρροη των ξενων μυστικων υπηρεσιων του βιντεο στο ξενα μεσα κ θα στολιστουμε και με την ιδιοτητα του τρομπα ολοι οι ελληνες ανα την υφηλιο

  2. Ανώνυμος 02/23/2015 @ 8:58 ΜΜ

    Μπραβο γιωργο κουρη καλα τα λες ετσι με δυο πινελιες ολη η ουσια,εχεις δικιο οτι αλλου ειναι η φακα με το τυρι.

  3. Ανώνυμος 02/23/2015 @ 9:04 ΜΜ

    Ποιος ΚΟΥΡΗΣ ? Ο ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ? Αν ειναι αυτος τοτε προστιθεται ενα ακομα λιθαρακι-πιστηριο στη μαλακια που επραξαν οι ελληνες ψηφιζοντας τσιπραντρεα

    • Ανώνυμος 02/24/2015 @ 6:50 ΠΜ

      Α γεια σου αφυπνησμενε συνΕλλην .
      Εαν οι κούριδες κουρίδες λένε άσπρο , ειναι πέρα απο βέβαιο μαύρο .
      Αληταρακια του κατοχικου καθεστωντος και ΤΙΠΟΤΑ άλλο .

    • Πάντα γλείφτης ήταν και πάντα πηδούσε πρώτος από το καράβι της κάθε κυβέρνησης (γιατί πάντα ήταν με την εξουσία) για να ανεβεί στο καράβι της επόμενης κυβέρνησης. Το ίδιο κάνει και τώρα! Τότε που υποστήριζε τον Ανδρέα και μετά τον Γιωργάκη ΔΕΝ ήξερε που το πάει η οικογένεια;;;;;

      ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ή μάλλον αρουραίοι!!!!!

  4. Ανώνυμος 02/23/2015 @ 10:51 ΜΜ

    Μια χρεωκοπημενη Ελλαδ θα ειναι προθυμη να υπογράψει εκχωρηση εκμεταλλευσης ενεργειακων αποθεματων που ειναι απαραιτητα για την καθιέρωση και διαιώνηση της Παξ-Γερμάνια. Αλλα αλλοι εχουν βαλει ηδη χερι στο γλυκό με συφωνίες εδω και πολλά χρόννια.Επαναληψη με παραλαγές σκηνικου Β παγκοσμιου πολεμου.Και επειδή οι Γερμανοί ειναι πεισματαρηδες οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ράβδος. Αρκεί να μην ειμαστε στην μέση.Λιου και Λαγκάρντ παντως προειδοποίησαν και αμαρτία ουκ έχουν .Καλό θερμό καλοκαίρι

  5. Εαν η Ελλαδα βγει απο την ΕΕ, Ο Νοτος θα ακολουθήσει, και αυτός που καταστραφεί, ειναι η Γερμανια. Ολλη οικονομία της στιριζετε στις εξαγωγές .Για αυτόν τον λόγο ειναι αμφίβολο αν θα αφήσουν την

  6. ρηχο αρθρο με λαθος προσεγγιση κανει αυτο που ολοι καταδικαζουμε αποδεχεται την συλλογικη ευθυνη δηλαδη οι ελληνες ειναι ετσι πχ τεμπεληδες η οι γερμανοι ετσι πχ ναζι ….και τα γραφει αυτα ενας ανθρωπος που συνδιαμορφωσε την πολιτικη (α)παιδεια των ελληνων μεσα απο τις αθλιες φυλλαδες του..Γιατι? ειτε δεν εχει την ικανοτητα να δει την αιτια των προβληματων ειτε ακομα χειροτερα επιτελλει εργο με σκοπο να δημιουργησει προβληματα στους δυο λαους (το ιδιο κανουν και οι ηγεσιες και πολλα ΜΜΕ), κατα το διαιρει και βασιλευε

  7. Ανώνυμος 02/24/2015 @ 8:28 ΠΜ

    Πρέπει να φύγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται με ότι συνέπειες και αν έχει αυτό. Το σύμβολο τα λέει όλα εάν σε αρπάξει ο αετός στα νύχια του σωτηρία δεν υπάρχει.
    Οι άνθρωποι αυτοί είναι ορκισμένοι για την υποδούλωση της ανθρωπότητας απορώ πως δεν το βλέπουν κάποιοι πολιτικοί αφού φως φανάρι είναι οι προθέσεις τους.

  8. Ανώνυμος 02/24/2015 @ 12:52 ΜΜ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΑΜ ΚΑΙ ΖΕΡΒΑΣ

  9. Ανώνυμος 02/24/2015 @ 3:30 ΜΜ

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ 1940 !

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΑ 20 ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΤΕΘΩΡΕΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ !!

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΕΤΣΙ !! ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ !!

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, , ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ -ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ !!

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*