ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!

Δεν…νίκησε ο «λαός» τελικά!
Οι πληροφορίες που κατέφθαναν από διάφορες πηγές,επέμεναν:Ο Τζέφρυ έχει αποφασίσει να παραιτηθεί από Πρωθυπουργός,ανοίγοντας το δρόμο για πρόσωπο κοινής αποδοχής (επικρατέστερος ήταν ο Μολυβιάτης).

Πριν από λίγο,ο Γιωργάκης δήλωσε πως προχωράει σε ανασχηματισμό,διαψεύδοντας τα παραπάνω σενάρια.


Φαίνεται πως ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ του,δεν τον…αφήνουν να εγκαταλείψει αυτή την κρίσιμη ώρα,που ολοκληρώνεται το μεγάλο ξεπούλημα!


Ίσως και να έπιασαν τόπο τα καλοπιάσματα των Πασόκων Βουλευτών που αντιδρούσαν στο Μεσοπρόθεσμο,έτσι ώστε να έχουν την πλειοψηφία που απαιτείται.


Γράφαμε χθες σχετικά:


-Να αλλάξει δραματικά τη σύσταση της Κυβέρνησης,βάζοντας ακαδημαικούς,τεχνοκράτες και εξωκοινοβουλευτικούς σε καίρια πόστα.


Κατά τη γνώμη μας,το τελευταίο σενάριο είναι και το επικρατέστερο.


Έτσι,θα φανεί ότι ο Γιωργάκης «άκουσε τις πλατείες» και άλλαξε πολιτική!


Υπάρχει βέβαια και το σενάριο των Εκλογών:Κατά τη γνώμη μας,θα ήταν το επικρατέστερο αν ο Γιωργάκης είχε ήδη ολοκληρώσει το ξεπούλημα της χώρας.Δεδομένου όμως πως ακόμα δεν έχει τελειώσει το…έργο του,δύσκολα θα αφήσει την «κουτάλα»!


Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!Πώς να γίνουν όμως,όταν ακόμα και με μια ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ Κυβέρνηση η Ν.Δ δεν τις ζητάει;

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *