Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:16 - 11/07/2014

ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Yesh Gvul

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεση μας, δεκάδες είναι οι αρνητές στράτευσης που έχουν δηλώσει ότι δεν θα συμμετάσχουν στην τρέχουσα στρατιωτική επιχείρηση. Τουλάχιστον ένας έφεδρος στρατιώτης έχει καταδικαστεί σε 20ήμερη φυλάκιση (έρχοντας να προστεθεί στον ίδη φυλακισμένο αρνητή Uriel Ferrera). Ένας ακόμα αρνητής στάλθηκε σπίτι του από την στιγμή που αρνήθηκε να συμμετάσχει. Ενώ δύο αρνητές, στρατιωτικοί ιατροί, εγκατέλειψαν την βάση τους. Οι πληροφορίες για τους υπόλοιπους είναι ακόμα συγκεχυμένες.

Τουλάχιστον 30 έφεδροι έχουν επικοινωνησει με το δίκτυο New Profile μέσω του τηλεφωνικής του γραμμής που προσφέρει υποστήριξη σε όλους αυτούς που επιθυμούν να απέχουν από το να συμπεριληφθούν στην λίστα της έκτακτης επιστράτευσης.

Συγχαρητήρια για το κουράγιο σας που δείχνετε αρνούμενοι να συμμετάσχετε σε ένα άδικο και εγκληματικό πόλεμο.
Ο πόλεμος είναι επιλογή των αντιδημοκρατικών καταχτητών των Παλαιστινίων.

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε όσους ποιο πολλούς γίνεται αρνητές τέτοιων αντιδημοκρατικών πράξεων.

Σας προσκαλούμε δημοσίως σε μια ολονύχτια συγκέντρωση αλληλεγγύης σε όσους είναι φυλακισμένους αυτή την Παρασκευή, για να υποστηρίξουμε τον Uriel Ferrera και τους υπόλοιπους αρνητές που βρίσκονται φυλακισμένοι.

Συνάντηση στον λόφο με θέα τις φυλακές με αρθμό 6 κοντά στο Athlit στις 12.00.

Ελάτε και υποστηρίξτε όσους υποστηρίζουν το δικαίωμα να λες όχι και το πληρώνουν με φυλάκιση.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. μπλακ-αης 07/11/2014 @ 12:43 ΜΜ

    Μακαρι να ηρθε ο καιρος που τα παιδια των εγκληματιων και δολοφονων Οβραιων θα αφυπνησθουν…

    Μακαρι να πραγματοποιηθει το βημα προς την ανω ανελιξη των κτηνοδιων και απανθρωπων εγκεφαλων των ερπετοειδων Οβραιων …

    Ισως αν αντιληφθει η νεολαια του Ισραηλ οτι Πολιτισμος δεν σημαινει το "οφθαλμον αντι οφθαλμου" … ιδιαιτερα η δολοφονιες μικρων παιδιων και αμαχων…

    Ισως εαν τα Ζωα οι πολιτικοι των Οβραιων συνειδητοποιησουν οτι αυτα που κανουν …τα εκαναν και οι "αδελφοι" ομοοιδεατες τους ναζιστες/Χιτλερικοι με τον κανονα "100 πολιτες για καθε σκοτωμενο αξιωματικο τους"…και οτι το Δικαιο δεν ειναιι μονον του δυνατου…

    Ελπιζοντας σε αυτους τους αρνητες συμμετοχης στις δολοφονιες και στα εγκληματα οτι σιγα-σιγα θα γινει η αρνηση τους συνειδηση για καθε "περιουσιο" Οβραιο ….

    Τοτε θα καταφερουν να ενταχθουν στον Πολιτισμο του Δικαιου και των Δικαιωματων οταν θα εγκαταλειψουν τις σατανικες χιτλερικες ναζιστικες συμπεριφορες …..

    διαφορετικα θα οδηγηθουν με βεβαιοτητα στον αφανισμο τους …οσο παραδοξο και να ακουγεται αυτο τωρα… οι λατρεις του πονου..της δυστυχιας…και της διαφορετικοτητας του "περιουσιου" ….
    δεν εχουν θεση στον νεο Πολιτισμο που χαραζεται αργα αλλα σταθερα!!!!

  2. Ανώνυμος 07/11/2014 @ 1:00 ΜΜ

    Άτσα τα κατοχικά με τους εβραίους. Μεγάλη πρόοδος

  3. Βαλε και ΟΛΟΥΣ τους ορθοδοξους που δεν στρατευονται μαλλον θα χρειαστει μισθοφορικο στραατευμα. Ξερεις ομως με τοση φτωχεια και πεινα ποσοι θα παρακαλουν να πανε?

  4. upo to vlemma tis yperaspisis tis eleitherias kai tis zwis i aksiomaxia endeiknite.

  5. Ανώνυμος 07/11/2014 @ 3:43 ΜΜ

    ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ…ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΚΟ? ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΑ "ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΖΡΑΗΛΙΝΟΥΣ"…ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΙΖΡΑΗΛ….ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΑΚΟΜΑ….ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ…Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΝΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ…ΣΕ ΜΑΣ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ-ΡΕΠΟΥΣΤΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΕΧΘΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΕΡΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΑ "ΚΑΛΑ-ΘΙΑ" ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.

  6. Ανώνυμος 07/11/2014 @ 4:18 ΜΜ

    Κάτι πλουσιοπαιδα που καταναλώνουν πολύ και κάτι αναρχικοί δεν θέλουν να πανε στην άμυνα. Οι πρώτοι διότι καλοτρωνε και δεν θέλουν να χάσουν την μάσα για μια ´´πατρίδά´ και οι δεύτεροι διότι μισούν τους πάντες και σιγά μην πανε να σκοτωθούν για αυτούς. Αν όμως οι ισλαμοφασιστες έμπαιναν μέσα στο Ισραήλ τα βασανιστήρια που θα τους έκαναν θα κάνανε το ολοκαύτωμα να μοιάζει με παιδική χαρά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*