ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΝΕΡΓΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ?
ΟΧΙ!
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ;  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ…

ΤΥΠΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΥΨΟΣ, ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ENTOKA, ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣH!  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ  ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ (ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΜΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ  Η AΘHNA ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ).

ΞΑΝΑ, Η ΕΛΛΑΣ  ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΥΡΩ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ.  ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ,  ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 26 ΔΙΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ, ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ,  ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ.
– ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, Η  ΑΘΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΚΟΒΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΜΝΑ. 
– ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΤΑ 80% ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ 20% ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ, ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΟΥΝ ΑΝΕΥ ΑΤΙΚΡΥΣΜΑΤΟΣ.
– Η ΑΓΓΛΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 99% ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ 1% ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ, ΕΠΙΒΙΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΟΝΗΣ), ΣΤΟΙΧΗΜΑ: ΒΡΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, «MADE IN ENGLAND», ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ KAI ΦΑΡΜΑΚΑ.
– Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
– Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΘΕΙ ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
– Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΞΡΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, «TA AΛΕΞΑΝΔΡΙΝΑ», ΚΑΘʼ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ ΠΟΤΕ,  ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.  ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ OI ΕΞΑΓΩΓΕΣ KAI ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
H AΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΗΜΙΔΕΠΟΥ Ή ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.
Π.Χ. ΟΙ ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΛΠ, ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.  ΕΝΩ ΟΙ ΧΩΡΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΔΕΧΟΝΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ  ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΕΝΕΣ (ΕΛΛΑΣ).
ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ, ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ: ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΕΝΕΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΦΡΑΓΚΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΒΔΗΛΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ.    ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΑΥΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ, ΟΠΟΤΕ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ.  
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: TO ΔΟΛΑΡΙΟ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.  ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FEDERAL RESERVE NY YORK INCTO ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΟΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 13 ΑΓΝΩΣΤΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΕΛΗ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.  Ο JOHN KENEDY ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ,  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟ FEDERAL RESERVE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ.
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΧΡΕΩΓΡΑΦΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑ:    1. ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΑΞΙΑ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΚΕΡΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ.   2. ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΥΤΑΙ ΚΑΙ   3. ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΥΛΑ, Η ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΣ ΤΩΝ, Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΟΥΤΑΙ, ΓΕΝΙΚΩΣ.
ΠΧ.  ΚΑΠΟΙΟΣ (ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ)  ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΛΙΚΑΤΟΥΡΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ.  Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΩΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ, ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΑΧΑ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ (ΟΠΩΣ, ΠΧ, ΚΑΝΕΙ Ο ΟΙΚΟΣ CHRISTI). ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΟΥ.  Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΑΥΤΟ, ΝΟΜΙΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΑΥΤΟ.  ΤΩΡΑ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.  ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΥΚ ΑΥΤΟ, ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΠΟΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΦΕΛΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΠΟΙΟΣ  ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ?  ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ?  ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΣ  Ή ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.  ΕΝΑ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
– Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖ
ΙΤΗ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ.
– Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ, ΕΠΑΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΕΠΙΔΕΚΤΙΚΑ, Α
ΦΟΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩ.
– Η ΛΙΒΥΗ ΚΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.   ΕΝΩ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΣΑΝΤ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ.
– ΟΙ ΗΠΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΩΡΕΑΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ
 ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΟΛΑΡΙΟΥ.  ΕΝΩ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ  (ΣΕ  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ).
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜOYΕΛΣΟΝ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ  ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.  ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΡΑΤΟΥΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΥΡΩ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ 11 ΕΥΡΩ.   ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΟΥΕΛΣΟΝ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΗΦΘΕΙ-ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ.
Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ 1821, ΚΑΘΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΨΕΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΩΦΛΗΣΕ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 150 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΜΕΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΠΛΗΘΩΡΙΣΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.  ΑΠΛΩΣ, ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ, ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΩΣΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  Ή ΤΟ ΙΔΙΟ.   MIA KYBΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ.  ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.  Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.
(ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ   ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ ΘΕΛΟΥΜΕ, Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΕΙ, ΔΙΟΤΙ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ ΑΥΤΗ.  ΒΕΒΑΙΑ, Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.  ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΟΙ ΔΕ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΤΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ.  ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ (ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ) ΟΛΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΠΙΑΣ?  
1ον. ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΟΣΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΤΕΡΑΛ ΡΕΖΕΡΒ, ΠΟΥ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ
 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΟΛΑΝΔΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 13 ΓΕΝΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ.
2ον ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΗΠΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ, (ΦΕΝΤΕΡΑΛ): Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΑΝΟΙΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΙΝΚΟΡΠΟΡΕΙΤΕΤ) ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΟΠΩΣ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ «ΕΘΝΙΚΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ.
ΣΥΝΟΨΗ
ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ, ΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟ  ΟΨΙΝ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΕΤΣΙ ΤΟ  ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ, ΝΟΜΙΜΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.  ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΣΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΠΧ. ΔΑΝΕΙΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.
ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΕΣ  Ή ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ.
Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.  ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΩΑΡΙΟ.  Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ, Π.Χ ΛΥΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΞΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ,  Ή ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΖΩΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ.  ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΠΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ,ΤΩΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗΣΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΣΜΟΥ ΤΩΝ.  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΤΑ, ΔΕΝΔΡΑ, ΔΑΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ.
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΩΤΕΡΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.  ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΛΗΦΘΟΥΝ.  Η ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ.
ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΤΗΣ.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΔΙΔΑΣΚΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΤΕ.  ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΔΡΥΣΑΤΕ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.  ΟΜΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΣΠΑΣΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΑΣ, ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΞΟΥΣ, ΣΕΡΒΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΟΠΤΕΣ, Κ.Λ.Π.   ETΣΙ ΚΑΙ Η ΤΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΘΑ ΔΙΑΠΑΣΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.»
ME TO EΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΤΟ ΛΕΕΙ «ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ ΕΣΤΙ ΠΟΛΕΜΟΣ», ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΑΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  Ή ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ  Ή ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ.  «ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ» ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, 1ΟΝ  ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ 2ΟΝ  ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ.  ΑΡΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ Ή ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  ΘΑ ΒΑΛΕΙ  ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΚΙΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.  ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ. Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ!  Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΗΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΡΑΓΓΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΟΥΠΙ ΜΕ ΚΑΝΟ.
ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΔΕΝΤΑ.
ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΥΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΟΙΝΟΥ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, ΨΑΡΙΩΝ, ΚΡΕΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΩΝΤΕ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *