ΓΤΟ, Η ΧΗΜΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ΓΤΟ, Η ΧΗΜΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Την επόμενη φορά που κάποιος θα προσπαθήσει να σας πεί ότι οι πορδές των αγελάδων, τα αυτοκίνητα και οι πάρα πολλοί άνθρωποι είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις καταστρεπτικές αλλαγές στους κλιματολογικούς κανόνες του πλανήτη, μπορείτε αν θέλετε να τους δείξετε ένα νέο έγγραφο που δημοσιεύθηκε στο Environment 360 στο «Πανεπιστημίου του Yale που αποκαλύπτει δύο από τις πραγματικές αιτίες της ανθρωπογενούς αλλαγής του κλίματος, που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αρνούνται να μιλήσουν για: γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (ΓΤΟ) και τη βιομηχανική γεωργία με βάση τα χημικά.

Το έγγραφο, με τίτλο Soil as Carbon Storehouse: Νέο όπλο για το κλίμα; επισημαίνει σε μια μη βιώσιμη γεωργία – όπου αυτή περιλαμβάνει τη φύτευση εκατομμυρίων στρεμάτων γης με ΓΤ σόγια και καλαμπόκι, καθώς και τακτικό ψεκασμό αυτής της γης με τοξικά φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα – ως κύρια αιτία της υπερβολικής έκλυσης διοξειδίου του άνθρακα.

Τα υγιή χώματα, αποδεικνύεται, ότι διαχωρίζουν τον άνθρακα φυσικά και τον συντηρούν προς όφελος των ανθρώπων και του περιβάλλοντος, αλλά οι σύγχρονες γεωργικές πρακτικές έχουν καταστρέψει ένα μεγάλο μέρος δημιουργώντας μια σοβαρή ανισορροπία.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


3 thoughts on “ΓΤΟ, Η ΧΗΜΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

 1. Ανώνυμος says:

  Όλα αυτά φυσικά αφορούν χώρες όπως η ΗΠΑ όπου η εντατική γεωργία και η καλλιέργειες σόγιας, καλαμποκιού και ποικιλιών ΓΤΟ έχουν κάνει αρκετή ζημιά στη γη και ψάχνουν τρόπους να την αντιμετωπίσουν.

  Αυτό βέβαια που λέει το άρθρο του Yale360 για το διοξείδιο του άνθρακα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γράφετε εσείς. Κλασσικό δείγμα μη κατανόησης και παραπληροφόρησης. Το βασικό σχετικά με το CO2 στο άρθρο είναι ότι αν επανέλθει το χώμα σε φυσιολογικά επίπεδα θα μπορεί να γίνει μια φυσική αποθήκη CO2, χρήσιμη και για τις καλλιέργειες, βοηθώντας έτσι στην μάχη για την μείωση του CO2 στην ατμόσφαιρα και τελικά στην μείωση της κλιματικής αλλαγής.

  Even at our current level of knowledge, many see great potential for storing carbon in soil. Lal of Ohio State says that restoring soils of degraded and desertified ecosystems has the potential to store in world soils an additional 1 billion to 3 billion tons of carbon annually, equivalent to roughly 3.5 billion to 11 billion tons of CO2 emissions. (Annual CO2 emissions from fossil fuel burning are roughly 32 billion tons.)

  Διαβάστε λίγο καλύτερα, δεν κάνει κακό.

  http://e360.yale.edu/feature/soil_as_carbon_storehouse_new_weapon_in_climate_fight/2744/

 2. Ανώνυμος says:

  Η ΧΗΜΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ (βλέπε monsanto)

 3. Ανώνυμος says:

  ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΟΥΣΕ ΒΟΥΚΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ, ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΕΣ… ΔΕΝ ΕΚΛΑΝΑΝ
  ''ΑΝΤ' ΙΣΑ ΜΠΕΜΠΑ''

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *