ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Εκστρατεία Σαλαφιστών (εν μέσω Πάσχα…). Το Κοράνι σε κάθε σπίτι

Οι Σαλφιστές στη Γερμανία ξεκίνησαν μια εκστρατεία με στόχο τη δωρεάν διανομή 25 εκατομμυρίων Κορανίων.
Η Επιχείρηση «Ψέματα!» (Διάβασε!) ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011 από τον Ibrahim Abou Nagie, ο οποίος λέει ότι θέλει ένα Κοράνι σε κάθε γερμανικό νοικοκυριό. Άλλες ομάδες ….

σαλαφιστών όπως η DawaFFM από την Φρανκφούρτη και το κίνημα Ibrahim Millatu από το Solingen συμμετέχουν επίσης. Μέχρι στιγμής οι Σαλαφιστές έχουν δημιουργήσει περισσότερα από 100 περίπτερα σε πόλεις σε όλη τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, την Κάτω Σαξονία, την Έσση και το Αμβούργο.

Σύμφωνα με τον Abou Nagie έχουν διανείμει ήδη 300.000 αντίτυπα του Κορανίου στη γερμανική γλώσσα. Είχε ήδη παραγγείλει δεκάδες χιλιάδες επιπλέον αντίτυπα. Το Πάσχα η επιχείρηση Κοράνι μπήκε σε μια νέα φάση. Το Σάββατο οι Σαλαφιστές έστησαν περίπτερα διανομής σε 35 πόλεις, μεταξύ των οποίων το Αμβούργο, η Κολωνία, η Κωστάντζα, η Φρανκφούρτη, η Δρέσδη, το Osnabrück, το Ανόβερο και το Βερολίνο.
Το έργο χρηματοδοτείται από δωρεές. Ο Abou Nagie λέει ότι οι περισσότερες δωρεές προέρχονται από μουσουλμάνες γυναίκες και Τούρκους Μουσουλμάνους. Οι Γερμανοί μουσουλμάνοι ενθαρρύνονται να αγοράσουν ένα αντίγραφο του Κορανίου (με κόκκινο-κάλυμμα), προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τα δωρεάν Κοράνια με μπλε κάλυμμα.
Οι γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας ανησυχούν μήπως ο στόχος δεν είναι μόνο να προσηλυτίσουν τον κόσμο στο Ισλάμ, αλλά και στα ριζοσπαστικά κηρύγματα του Σαλαφισμού. Πέρυσι, οι διωκτικές αρχές άρχισαν να ερευνούν τον Abou Nagie για υποκίνηση βίας στο Διαδίκτυο κατά ανθρώπων άλλων θρησκειών.
Σχ. ΚΟ: Ο Σαλαφισμός ή Ουαχαμπισμός, είναι ένα φονταμενταλιστικό σουνιτικό κίνημα ευαγγελιζόμενο την επιστροφή στο «αυθεντικό Ισλάμ», θεμελιωμένο στο Κοράνι και τη Σούνα. Οι Σαλαφιστές ξεχωρίζουν από τις χαρακτηριστικές λευκές ρόμπες τους, τις γενειάδες, και τα τουρμπάνια. Κοινωνικά, θεωρούνται άκρως συντηρητικοί.
Αν και πιστεύουν σε μια ενοποιημένη

αραβική πολιτεία, και στο νόμο της Σαρία, δεν είναι πάντα πολιτικά ριζοσπαστικοί, επειδή θεωρούν την εμπλοκή στη πολιτική ως αντίθετη στις βασικές αρχές του Ισλάμ.

Στην Αίγυπτο, έκαψαν κάποια τζαμιά των Σούφι, δολοφόνησαν έναν Χριστιανό πωλητή οινοπνευματωδών, και έκοψαν το αυτί ενός Κόπτη Χριστιανού, ενώ στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου είχαν καλύψει το άγαλμα της γοργόνας.

http://redskywarning.blogspot.com/
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

One thought on “ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Εκστρατεία Σαλαφιστών (εν μέσω Πάσχα…). Το Κοράνι σε κάθε σπίτι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *