Γάλλοι εφοριακοί και τελωνειακοί έρχονται στην Ελλάδα

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ότι έχουμε τοποτηρητές το ξέρουμε, ότι ανά υπηρεσία μπαίνουν ξένοι σύμβουλοι είναι επίσης γνωστό, τώρα και από τα πιο επίσημα χείλη μαθαίνουν, όχι τυχαία μερικές ώρες μετά την περιβόητη τηλεδιάσκεψη ότι η … γαλλική βοήθεια ξεκινάει από τα τελωνεία και τις εφορίες.

Η Γαλλίδα υπουργός Προϋπολογισμού Βαλερί Πεκρές αφού μα ανακοίνωσε τα… γνωστά ότι μας στηρίζει συνέχισε λέγοντας:
“Γάλλοι φοροτεχνικοί και τελωνειακοί θα βοηθήσουν στη συγκρότηση μιας αξιόπιστης φορολογικής αρχής” διότι πλέον δεν το λένε μόνο οι Ευρωπαίοι το έχουμε ζήσει “στο πετσί μας” δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτε σε επίπεδο πάταξης της φοροδιαφυγής και έτσι πάντα “την πληρώνουν” οι “συνήθεις ύποπτοι”.
Κατά τα λοιπά, και πάλι εκ Γαλλία μαθαίνουμε ότι αναμένονται “ιδιαίτερα σκληρά μέτρα περιορισμού των δαπανών” τα οποία ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να πάρει.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *