ΒΟΜΒΑ: 1 ΣΤΑ 13 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ

ΒΟΜΒΑ: 1 ΣΤΑ 13 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ

Ένας αυξανόμενος αριθμός παιδιών στην Αμερική ονομάζεται, εντοπίζεται και επισημαίνεται επίσημα απο μια διάγνωση.

Οι μοναδικές προσωπικότητες επιπλήττονται και φορμάρονται από τα φάρμακα για να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά της παιδικής ηλικίας στους κοινωνικούς κανόνες. Τα παιδιά έχουν γίνει φυτά, ακίνητα, άψυχα -μακριά από τη φυσική κατάσταση της ευμερίας τους.

Ζώντας σε μια ελεγχόμενη ζωή που σχεδιάστηκε από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Οι συναισθηματικές και συμπεριφορικές διαφορές μεταξύ των παιδιών ζεύονται σε συμμόρφωση. Οι αγώνες ενός παιδιού δεν ακούγονται, δεν είναι κατανοητοί. Οι διαφορές, η συμπεριφορά και τα προβλήματά τους είναι σφραγισμένα στο μυαλό τους σαν είναι μια διανοητική ασθένεια. Τα ψυχιατρικά φάρμακα οδηγούνται κάτω από τους λαιμούς των νέων, δεδομένου ότι οι φαρμακοβιομηχανίες επεκτείνουν την ελεγχόμενη επιρροή τους.

Μια συγκλονιστική νέα μελέτη που διευκολύνεται από το Εθνικό Κέντρο του CDC για τις στατιστικές της υγείας αποκαλύπτει ότι 1 στα 13, ή το 7,5 τοις εκατό των παιδιών στις ΗΠΑ, βρίσκονται σήμερα σε κάποιο είδος ψυχιατρικών φαρμάκων. Οι ζωές των ανθρώπων σήμερα ελέγχονται από ένα μοντέλο που σχεδιάστηκε από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Η δυνατότητα της ελεύθερης σκέψης είναι μια απλή κουκίδα χαμένη στο χάρτη. Τα μυαλά μιας γενιάς έχουν λεηλατηθεί συλλογικά στον 21ο αιώνα, και ένας ανησυχητικός αριθμός γονέων και επαγγελματιών του ιατρικού τομέα είναι απογοητευμένοι σε μια νέα εποχή των χημικών γρήγορων λύσεων.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα ψυχοτρόπα φάρμακα προωθούνται επάνω στα παιδιά μας με ελάχιστο σεβασμό για τη φυσική ικανότητα τους για να υπερνικήσουν τις προκλήσεις. Τα ριζικά θέματα δεν εξετάζονται ποτέ όταν ένα φάρμακο χορηγείται ως ενίσχυση. Μια γενιά πριν, όλες αυτές οι ψυχικές ασθένειες και οι ταμπέλες ADHD ήταν ανύπαρκτες. Δεν ήταν θέματα μιας πολυεθνικής ψυχιατρικής φαρμακευτικής μηχανής, η οποία κατέχει πλέον το 1/13 της σημερινής αμερικανικής κουλτούρας.

Loading...

2 thoughts on “ΒΟΜΒΑ: 1 ΣΤΑ 13 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ

  1. Ανώνυμος says:

    ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ …ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ [ ΑΘΕΗ ] ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος says:

    Αφού τρελάνανε τους γονείς με την "ψυχολογία", σκοτώνουν τα παιδιά με "ψυχοφάρμακα."

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...