in ,

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΜΠΙΖΑ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΛΕΝΕ ΕΙΔΙΚΟΙ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ…!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΜΠΙΖΑ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΛΕΝΕ ΕΙΔΙΚΟΙ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ…!!!

Ένα φλεγόμενο αντικείμενο καταγράφηκε στον ουρανό της Ibiza, και έχει προκαλέσει αμηχανία στους ντόπιους, και μία ποικιλία υποθέσεων, που κυμαίνονται από UFO, μετεωρίτη, ως και διαστημικά σκουπίδια.

Η ερασιτεχνική καταγραφή δείχνει ένα λευκό, φωτεινό σώμα που διασχίζει τον ουρανό πριν εξαφανιστεί πίσω από ένα βουνό χωρίς οποιαδήποτε σημάδια έκρηξης.

Ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας, βλέποντας το βίντεο, απέρριψε την πιθανότητα ενός στρατιωτικού οχήματος, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι από ένα διαστημόπλοιο ή τμήμα που κόπηκε από έναν εκτοξευτήρα καθώς ξαναμπήκε στην ατμόσφαιρα.

Μέλη της Agrupación Astronomica de Eivissa, αναφέρουν ότι απορρίπτεται η υπόθεση μετεωρίτη, λόγω της γωνίας του αντικειμένου, και κλίνουν προς την πιθανότητα να είναι ανθρωπογενείς συσκευή.

Ο Ignacio de la Cueva, ένα μέλος της οργάνωσης αυτής, ανέφερε ότι το τηλεσκόπιο Cala d «Hort είχε επίσης συλλάβει το αντικείμενο σε μια περίεργη τροχιά, καθώς το αντικείμενο άλλαξε πορεία, η οποία θα μπορούσε να εξηγηθεί μόνο αν ήταν αυτοκινούμενη.

Οι ειδικοί είναι πεπεισμένοι ότι και άλλα ισπανικά παρατηρητήρια ανίχνευσαν τοαγνώστου προελεύσεως ιπτάμενο αντικείμενο, και θέλουν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τους το μέγεθος, το υψόμετρο και την πιθανή περιοχή συντριβής

stoxos.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Ρε παιδιά τι γράφετε; Το βίντεο έχει τίτλο UFO καταγράφηκε από αστρονόμους πάνω από το …..ΜΕΞΙΚΟ!! Τι δουλειά έχει το …Μεξικό στην Ισπανία; Μετακόμισε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

The Orion Conspiracy (greek subs)

Δεκάδες τραυματίες σε σύγκρουση συρμών του μετρό στη Σεούλ