ΒΙΝΤΕΟ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΜΠΙΖΑ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΛΕΝΕ ΕΙΔΙΚΟΙ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ…!!!

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΜΠΙΖΑ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΛΕΝΕ ΕΙΔΙΚΟΙ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ…!!!

Ένα φλεγόμενο αντικείμενο καταγράφηκε στον ουρανό της Ibiza, και έχει προκαλέσει αμηχανία στους ντόπιους, και μία ποικιλία υποθέσεων, που κυμαίνονται από UFO, μετεωρίτη, ως και διαστημικά σκουπίδια.

Η ερασιτεχνική καταγραφή δείχνει ένα λευκό, φωτεινό σώμα που διασχίζει τον ουρανό πριν εξαφανιστεί πίσω από ένα βουνό χωρίς οποιαδήποτε σημάδια έκρηξης.

Ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας, βλέποντας το βίντεο, απέρριψε την πιθανότητα ενός στρατιωτικού οχήματος, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι από ένα διαστημόπλοιο ή τμήμα που κόπηκε από έναν εκτοξευτήρα καθώς ξαναμπήκε στην ατμόσφαιρα.

Μέλη της Agrupación Astronomica de Eivissa, αναφέρουν ότι απορρίπτεται η υπόθεση μετεωρίτη, λόγω της γωνίας του αντικειμένου, και κλίνουν προς την πιθανότητα να είναι ανθρωπογενείς συσκευή.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ο Ignacio de la Cueva, ένα μέλος της οργάνωσης αυτής, ανέφερε ότι το τηλεσκόπιο Cala d «Hort είχε επίσης συλλάβει το αντικείμενο σε μια περίεργη τροχιά, καθώς το αντικείμενο άλλαξε πορεία, η οποία θα μπορούσε να εξηγηθεί μόνο αν ήταν αυτοκινούμενη.

Οι ειδικοί είναι πεπεισμένοι ότι και άλλα ισπανικά παρατηρητήρια ανίχνευσαν τοαγνώστου προελεύσεως ιπτάμενο αντικείμενο, και θέλουν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τους το μέγεθος, το υψόμετρο και την πιθανή περιοχή συντριβής

stoxos.gr

5 thoughts on “ΒΙΝΤΕΟ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΜΠΙΖΑ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΛΕΝΕ ΕΙΔΙΚΟΙ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ…!!!

  1. Ανώνυμος says:

    Ρε παιδιά τι γράφετε; Το βίντεο έχει τίτλο UFO καταγράφηκε από αστρονόμους πάνω από το …..ΜΕΞΙΚΟ!! Τι δουλειά έχει το …Μεξικό στην Ισπανία; Μετακόμισε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *