ΒΑΡΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ωρύονται οι συγκυβερνώντες Σαμαροβουβουζέλοι… Θρασείς, υπερφίαλοι, ανόητοι, προκλητικοί… Εκτός τόπου και χρόνου, λες και απευθύνονται σε λαό με μνήμη χροσόψαρου… Πεινάει ο κόσμος ρε βεβυθισμένοι! Αυτοκτονεί ο κόσμος και είστε εσείς οι ηθικοί αυτουργοί! Λιποθυμάνε τα παιδιά από την πείνα και η αιτία είστε εσείς!

Λιμοκτονούν οι συνταξιούχοι και οι πατροκτόνοι και οι μητροκτόνοι είστε εσείς! Εσείς που έχετε υπογράψει την προτεκτορατοποίηση της Ελλάδας και την Βαλκανοποίηση των Ελλήνων!

Η Ελλάδα της αβεβαιότητα, της μελαγχολίας, της κατάθλιψης, της φτώχειας και της απόγνωσης, η Ελλάδα των αστέγων και των συσσιτίων, είναι δικό σας δημιούργημα και για το κακό που κάνατε στην Ελλάδα και στο λαό της, για τη συμφορά και την ανείπωτη θλίψη που προξενήσατε, ανάλογα βαρύ θα είναι και το τίμημα της τιμωρίας που θα εισπράξετε…

harryklynn
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *