Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:08 - 29/05/2013

Αόρατη παρακολούθηση; ή Μεγάλος Αδελφός σε πλήρη έλεγχό μας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε δημοσίευμα από την εφημερίδα
“Ο ΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΟΣ” 18-5-2013

Θα ελέγχονται αλλά δεν θα καταγγέλλονται
Αόρατη παρακολούθηση οδηγών στον αυτοκινητόδρομο

Το δημοσίευμα λέει ότι αν κάποιος οδηγός υπερβαίνει το όριο ταχύτητας μεταξύ δύο σημείων του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας, το Τμήμα Δημοσίων Έργων θα το γνωρίζει, έστω και αν ο οδηγός κινείται μόνος του στο δρόμο. Ωστόσο, το σύστημα το οποίο σχεδιάζεται να εγκατασταθεί δεν θα χρησιμοποιείται για να καταγγέλλονται όσοι συμπεριφέρονται ωσάν να βρίσκονται σε πίστα ταχύτητας.

Μελλοντικά, το πρόγραμμα ίσως επεκταθεί και σε άλλους υπεραστικούς δρόμους, κυρίως για να λαμβάνονται πληροφορίες οι οποίες με τη σειρά τους θα χρησιμοποιούνται για να ενημερώνονται οι οδηγοί σχετικά με την τροχαία κίνηση σε διάφορα σημεία. Παράλληλα, στόχος είναι να εγκατασταθούν ανάλογα συστήματα και στις πόλεις τα οποία θα χρησιμοποιούνται και για ενημέρωση των οδηγών ως προς τη χωρητικότητα των χώρων στάθμευσης, ώστε να αποφασίζουν πού υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν διαθέσιμους χώρους στάθμευσης. Τα συστήματα (ανιχνευτές καταγραφής χρόνων διαδρομής μέσω ασύρματης τεχνολογίας που θα εγκατασταθούν κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου), που θα χρησιμοποιούνται και για να καταγράφουν το χρόνο που θα χρειαστεί ένα αυτοκίνητο να διανύσει συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ δύο σταθερών σημείων. Εκτός από τους οδηγούς, θα ενημερώνονται και αρμόδιες υπηρεσίες όπως η Αστυνομία για τυχόν πυκνή κυκλοφορία, ατυχήματα και προγραμματισμένες εργασίες στους δρόμους.

Πληροφοριακά για όσους ακόμη δεν βλέπουν, ανοίξτε τα μάτια γιατί το επόμενο στάδιο θα είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης αφού είμαστε πλέον στην εποχή του Μεγάλου Αδερφού χωρίς καμία απολύτως ασφάλεια και με μοναδικό εχθρό αυτούς που πιστεύετε ότι τα έργα που κάνουν είναι για το καλό μας και μόνο.. Σας έχουμε νέα λοιπόν για το καλό μας δεν είναι μάλλον τον αντίθετο στόχο έχουν, αφού για να γίνουν όλα αυτά θα βρισκόμαστε σε συνεχή παρακολούθηση με συσκευές που θα τοποθετήσουν στα αυτοκίνητά μας εκτός των συστημάτων που αναφέρονται στο πιο πάνω κείμενο.

Διαβάστε
ΕΔΩ
και
ΕΔΩ
και δείτε ότι το λένε ξανά και ξανά με τον δικό τους τρόπο βέβαια μη σας ακουστεί βαρύ και αντιδράσετε πριν αρχίσουν την επιβολή των σχεδίων τους

Και για να το τεκμηριώσουμε ακόμη καλύτερα να πάμε πίσω στο 2011 και σε συνέντευξη του αρχηγού αστυνομίας ο οποίος
στις 2-4-2011 στο ikypros
και κατά πολύ περίεργο λόγο μας περιέγραφε τα ίδια συστήματα με λίγο διαφορετικό τρόπο όμως κάπως πιο τρομακτικό με τίτλο δημοσιεύματος.

Συνέντευξη με τον Αρχηγό Μ. Παπαγεωργίου Ηλεκτρονικός αστακός γίνεται η Αστυνομία
Σε έξαρση η εγκληματικότητα το 2010!

Τότε ο Αρχηγός αστυνομίας περήφανα παρουσίαζε το νέο πρόσωπο της δύναμης και τόνιζε ότι το 2010 και λόγω της έξαρσης των εγκλημάτων έφερε την αστυνομική δύναμη Κύπρου στο 2011 να είναι τεχνολογικά εξελιγμένη και ότι στόχος της Αστυνομίας είναι η συνεχής τεχνολογική αναβάθμισή της, ενεργώντας πάντοτε μέσα στα πλαίσια των οικονομικών της δυνατοτήτων, έτσι ώστε να καθίσταται όσο το δυνατό πιο αποτελεσματική, τόσο στον προληπτικό όσο και στον κατασταλτικό της ρόλο, χωρίς να παραγνωρίζουν τους περιορισμούς που θέτει η υφιστάμενη Νομοθεσία.

Το 2011 αυτό, γιατί τώρα οι νομοθεσίες που τους σταματούσαν έχουν αλλάξει και αλλάζουν και άλλες σιγά σιγά, συγκεκριμένα στο πρόσφατο παρελθόν τέλη του 2012 έγινε μια τέτοια κινήσεις που μας δείχνουν τις προθέσεις των κυβερνώντων και μας έφερναν κάθε φορά πιο κοντά στο απόλυτο Αστυνομικό καθεστώς όπως η νομοθεσία απαγόρευσης εξόδου από την χώρα για όσους χρωστούν στο δημόσιο και την αναγνώριση των προσώπων τους από κάμερες ασφαλείας αεροδρομίων και λιμανιών.

Και συνεχίζει ο αρχηγός λέγοντας ότι τόσο το ηλεκτρονικό σύστημα αναγνώρισης των πινακίδων εγγραφής των μηχανοκινήτων οχημάτων που κυκλοφορούν στην Κυπριακή Δημοκρατία όσο και η τοποθέτηση του συστήματος εντοπισμού θέσης των αστυνομικών οχημάτων αποσκοπούν στην καλύτερη αστυνόμευση, στην πρόληψη και εξιχνίαση του εγκλήματος.

Με το πρώτο σύστημα η Αστυνομία θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει άμεσα κατά πόσο ένα μηχανοκίνητο όχημα είναι κλοπιμαίο, έχει έγκυρη άδεια κυκλοφορίας, έγκυρο πιστοποιητικό καταλληλότητας, έγκυρο πιστοποιητικό ασφάλειας και κατά πόσο ο ιδιοκτήτης του στερήθηκε της δυνατότητας να κατέχει άδεια οδηγού ή ακόμα κατά πόσο καταζητείται και για ποιο λόγο. Με το δεύτερο σύστημα η Διεύθυνση κάθε επαρχίας θα είναι σε θέση να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το κάθε περιπολικό της και ανάλογα με το αδίκημα που καταγγέλλεται στην Αστυνομία και τον τόπο που διαπράχθηκε, θα δίδονται οι ανάλογες οδηγίες προς το πλησιέστερο περιπολικό, έτσι ώστε η επέμβασή μας να είναι πιο άμεση και πιο αποτελεσματική.

Τι είναι όμως ο Μεγάλος Αδελφός που κανείς δεν λέει να πάρει στα σοβαρά είτε γιατί από άγνοια δεν έχει ακούσει είτε από την έλλειψη ολοκληρωμένης και αντικειμενικής ενημέρωσης αφού τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ούτε καν το αναφέρουν ότι γιαυτό πρόκειται και αφήνουν να πιστεύετε ότι ζούμε εποχές τρέλας και χαράς γεμάτες πιο λεπτομερώς διαβάστε εδώ το βιβλίο Μεγάλος Αδελφός, πάρτε και τον χρόνο σας να δείτε την ταινία όσοι δεν τα πάτε καλά με το διάβασμα και θα κατανοήσετε πλήρως τι έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε από δω και πέρα.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΟΡΓΟΥΕΛ 1984

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ “1984 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ”

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 9:06 ΜΜ

    STRAKA-STROUKAS
    SOK-SIMBENI TORA
    APAGOREUTIKE NA PEZOUN KRIFTO TA PEDIA STOUS DROMOUS….XIXIXIIII……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*