Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:12 - 29/05/2013

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 31 ΤΟΥ ΜΗΝΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 31 ΤΟΥ ΜΗΝΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

  1. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 11:09 ΠΜ

    ΡΕ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ….ΡΕ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ….ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ…..ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ?…..ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

  2. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 12:21 ΜΜ

    ΡΕ 2:09… ΡΕ 2:09… ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΛΔ?… ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ

  3. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 12:47 ΜΜ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 3:21… ΚΑΙ ΣΥ 2:09 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;; ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ! ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ…

  4. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 1:08 ΜΜ

    Όπως κι αν χαρακτηριστώ θα πω τι πιστεύω βαθιά μέσα μου. Οι συγκεντρώσεις, οι πορείες οι απεργίες όλα είναι ο παλιός τρόπος, ο δικός τους τρόπος που τόσα χρόνια μας έχει δείξει ότι δεν μας πάει πουθενά, κάτι άλλο τι άλλο πρέπει να υπάρχει κάτι που δεν θα μπορούν να το δούν και να του ρίξουν χημικά ή να το κτυπήσουν με τα γκλόπς. Μην σπαταλάτε την ενέργεια σας σε συγκεντρώσεις, συγκεντρώστε την γι αυτό το κάτι άλλο.

  5. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 1:13 ΜΜ

    ΡΕ 3:21….ΡΕ 3:21….ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ?…..ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ?……ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ…..ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟ ΤΟΥΣ….ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ…..ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ….ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ…..ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ….ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΕΞΗ ΛΕΞΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ http://youtu.be/nuDLeskDUSc

  6. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 2:01 ΜΜ

    Γιατί λές πεφωτισμενοι καί όχι απλώς φωτισμενοι ;

  7. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 3:54 ΜΜ

    Οχι στο Σύνταγμα και Οχι την Παρασκευή ρε παίδες…έχει επίσημη εκκίνηση του ράλυ Ακρόπολις.
    Ενα ράλυ Ακρόπολις μας έμεινε όλη τη χρονιά και αυτό πάτε να μας το βγάλετε ξυνό.Απλυτοι επαναστάτες της χέστρας…

  8. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 4:01 ΜΜ

    εχω μια αλλη αισθηση. Πως οι αληθινες οι εντονες οι αποτελεσματικες επαναστασεις δεν γινονται με ραντεβου. Κατι συμβαινει κατι ξαφνικο και απροσδοκητο και ολοι ξεχυνονται στους δρομους αλλα ξαφνικο ΟΧΙ με ραντεβου διοτι ο '''εχθρος'''' πανω κατω ξερει τι να περιμενει. Οταν ομως η σπιθα αναψει ξαφνικα,απροσμενα γρηγορα μπορει να γινει φωτια και να τους καψει. Αλλα ετσι????…… Δεν ξερω. Ραντεβου για….επανασταση. Χμ σαν ραντεβου για καφεδακι ακουγεται. Μακαρι να αλλαξει κατι αλλα δεν νομιζω πως ειναι αυτος ο τροπος

  9. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 5:17 ΜΜ

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ.

  10. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 7:09 ΜΜ

    STRAKA-STROUKAS
    EPIDI DEN THELO NA EPIREASO TO KALESMA:
    ΣΥΝΤΑΓΜΑ 31 ΤΟΥ ΜΗΝΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ.
    FA MILISO META TIS 31 TOU MINOS
    PANTOS EUXOME KALI EPITIXIA

  11. Ανώνυμος 05/29/2013 @ 8:26 ΜΜ

    2.09 εισαι ηλιθιος.

  12. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 7:12 ΠΜ

    29 Μαΐου 2013 – 4:08 μ.μ.
    έτσι είναι, όπως τα λες….. οι συγκεντρώσεις είναι για τα "κοτόπουλα", μόλις νιώσουνε την "οργή" να είναι κοντά, διοργανώνουν και μια συγκέντρωση, μαζεύουν όλα τα "κοτόπουλα" τα αφήνουν 1-2 ώρες να φωνάζουν να ξεσπάσουν και μετά, κάτι πληρωμένοι άπλυτοι, ξεκινάνε τάχα μου τις φασαρίες και πέφτει το ξύλο της αρκούδας προς παραδειγματισμό και όσων τα παρακολουθούν.

    29 Μαΐου 2013 – 6:54 μ.μ.
    χαχαχαχαχαχαχα χα είσαι ωραίος!!!! πήγαινε παιδάκι μου να το απολαύσεις όσο προλαβαίνεις και μη σκας …… δε θα γίνει αύριο η επανάσταση!

    Όλα αυτά είναι κλάϊν μάιν (που λένε και οι Θεσσαλονικείς). Ένα σχόλιο εδώ μέσα κάποτε είπε τι πρέπει να κάνουμε αν έχουμε αρ…….ια και θέλουμε πραγματικά να ξεκουμπιστούν και οι 300 τώρα.

    Κάνουμε προμήθειες για ένα δυο μήνες ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΕ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ, ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΡΗΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    Δε συζητώ για τη ζημιά στην ….. "οικονομία" τους και στα νούμερα που δουλεύουν μόνο για αυτούς, δε μιλάω για τα απανωτά εγκεφαλικά γιατί μια τέτοια κίνηση απλώς ΔΕΝ αντιμετωπίζεται. Τι θα κάνουν; δεν έχουν να αντιμετωπίσουν βία. Πως θα μας ξεμουλαρώσουν;

  13. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 8:40 ΠΜ

    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΜΑΣ ΨΑΚΑΖΟΥΝ, ΤΡΩΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ, ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΠΟΜΠΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΤΕΣ Η ΠΡΟΒΑΤΑ;; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΑΣ ΒΡΕΘΠΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ.. ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΕΡΧΕΤΑΙ.. ΟΣΟ Κ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ, ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΤΛ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

  14. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 9:03 ΠΜ

    ΑΔΕΡΦΕ 30 Μαΐου 2013 – 10:12 π.μ. ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ…..ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ…..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ….ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ…..ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ…..ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ….ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ….ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ….ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΩΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ…..ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ….ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ…..ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ…ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ….ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΕΘΙΖΟΥΝ…..ΒΛΕΠΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ….ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ….ΚΙΝΗΤΟ….ΥΠΟΛΙΣΤΗ….ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ….ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ….ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ……ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ…..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ…..ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ…..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ…….ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ….ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ

  15. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 12:51 ΜΜ

    Δεν ξερω ποιος ειναι ο καταλληλος τροπος αντιδρασης σε ολα αυτα.Αλλα πιστευω πως συγκεντρωσεις πρεπει να γινονται οχι για να τους ριξουμε ,αλλωστε οπως φαινεται δεν τις πολυχαμπαριαζουν στην Ισπανια και στην Πορτογαλια γινονται καθημερινα και δεν καταφερνουν τιποτα,αλλα για να ακουσει ο καθενας μας τον συμπατριωτη του τα προβληματα του και τις αγωνιες του και μεσα απο τη συζητηση θα βρουμε τροπο ισχυρο να αντιδρασουμε.Με την απομωνοση και την απαισιοδοξια δεν γινεται τιποτα.Εγω σαν πρωτη μορφη αντιδρασης προτεινω την αρνηση συμμορφωσης στην καταβολη φορων και αυτο θα πρεπει να γινει μαζικα.Φανταστειτε αν σχεδον ο μισος πληθησμος της ελλαδας δεν πληρωνε το χαρατσι τι τρομο θα τους προκαλουσε.

  16. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 3:34 ΜΜ

    RE EIMASTE ELLINES XA XA XA AS GELASV RE OYST

  17. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 7:38 ΜΜ

    Ολοι Συνταγμα παιδια εχει καλο καιρο να φατε χημικα , ταιριαζει με το ουζακι το καλοκαιρινο . . ΜΜΜ

  18. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 11:03 ΠΜ

    30 Μαΐου 2013 – 12:03 μ.μ.

    Και με αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα. Να σου πω κάτι; αν κάνουμε αυτό που λέω εγώ, και κάνουμε ταυτόχρονα αυτό που λες εσύ θα τους λιώσουμε. Δε θα μπορούν να κάνουν Τ Ι Π Ο Τ Α.
    Δηλαδή, σταματάμε τα πάντα στην Ελλάδα, δεν κινείται τίποτα ούτε συγκοινωνίες, τίποτα, κλείνουμε όλοι και το ίντερνετ, όπως πολύ σωστά προτείνεις εσύ και ένας άλλος σε άλλο σχόλιο που έχω διαβάσει, και άντε να δω πως θα μας αντιμετωπίσουν.

    Σκεφτείτε το για λίγο…….. ξαναγράφω:

    1. Οικονομικά δεν κινείται τίποτα δεν εισπράτουν ούτε δεκάρα, όχι φόρους που ονειρεύονται. Είναι τεράστιο πλήγμα στο σχέδιο τους όπως το έχουν καταστρώσει αυτή τη στιγμή για την Ελλάδα…… κανείς όμως, ερημιά….. ούτε οι υπάλληλοι των Τραπεζών στις δουλειές τους, κανείς!!

    2. Αν κλείσουμε και το διαδίκτυο όπως προτείνεις (ή έστω ας το κάνουμε τα 2/3 υποθέτωντας ότι 1/3 ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα ζεί στον κόσμο του) να μην μπορούν να σε "ανιχνεύουν" και να "μαθαίνουν" για τον καθένα που βρίσκεται……. (ήδη βλέπω τη φρίκη στη μούρη τους)

    3. Αυτό που προτείνει άλλος σχολιαστής -άρνηση πληρωμής των πάντων- το οποίο όμως περιλαμβάνεται και στο 1 παραπάνω.

    Πεστε μου τώρα ΠΩΣ θα αντιμετωπίσουν τέτοιον ακτιβισμό μαζικό;

    Θα στείλουν ματ; που; γιατί; ποιός θα κάνει φασαρία;
    Θα στείλουν στρατό;
    Θα κάνουν συλλήψεις; γιατί; με ποιά δικαιολογία; τι είναι παράνομο από τα παραπάνω;
    Θα κόβει πρόστιμα η εφορία; με ποιούς υπαλλήλους (ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ);

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ;

    το μόνο που μπορούν να κάνουν και ειλικρινά ζω για να το δω αν συμβεί είναι να βγουν στην τηλεόραση να σε παρακαλάνε να …… "επανακινηθείς" χαχαχαχαχα σαν την οικονομία χαχαχαχαχα!!!!

    ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ, ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ, ΣΕ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

  19. Ανώνυμος 06/01/2013 @ 11:06 ΠΜ

    ΣΩΣΤΑ 31 Μαΐου 2013 – 2:03 μ.μ……….ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ……ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…..ΤΟΤΕ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…..ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ….ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ…..ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ Η ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…..ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ……ΠΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΜΕ…..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ

  20. Ανώνυμος 06/01/2013 @ 7:11 ΜΜ

    Μισό λεπτό ρε αγαπητοί συνέλληνες αλλά πλην ορισμένων σχολίων παραπάνω, ο καθένας κοπανάει Ό,ΤΙ του έρθει στο κεφάλι χωρίς να σκεφτεί…
    ΑΝ κλείσουμε το ιντερνετ πείτε μου απλά από πού θα ενημερωνόμαστε… ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ [[ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ !!! ]] ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ??????? Σημειωτέον ότι το ιντερνετ αποτελεί τον πλέον διαθέσιμο στην μάζα τρόπο για πρόσβαση στην πληροφορία που οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα (τα ραδιόφωνα ακόμα πιό λίγες επιλογές) ΔΕΝ διαθέτουν. Για να μην αναφέρουμε και των πρόσβαση στην γνώση όπου κάποιος μπορεί όπως άλλωστε γνωρίζετε, να ρωτήσει, να μάθει, και να λύσει απορίες που έχει σε κάποιους γνωστικούς τομείς…

    Στην τηλεόραση ΔΕΝ μπορώ να οργανωθώ ούτε και να ψάξω πληροφορίες για κάτι που με ενδιαφέρει… Στο ίντερνετ μπορώ να οργανωθώ ερχόμενος σε επαφή με αυτούς που ζητούν τις ίδιες απαντήσεις με αυτές που ψάχνω… ΛΕΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΟΣ ?

    Ά, και κάτι άλλο…Αν παρακολουθούμαστε από το ίντερνετ τότε με το τηλέφωνο τί παίζει? Εκεί τότε είμαστε ή δεν είμαστε super dooper φακελωμένοι??
    Άρα λοιπόν, άς σπάσουν πρώτα τα τηλέφωνα αυτοί που μιλάνε για ίντερνετ και μετά συζητάμε για το τί θα γίνει με το δεύτερο… Ειλικρινά νιώθω ότι η απάντηση στο ψευτοδίλημμα του άν πρέπει να κλείσουμε το ίντερνετ ή όχι είναι τόσο αυτονόητη που είναι γελοίο το γεγονός και μόνο να το συζητάμε.

    Το ίντερνετ προς το παρόν είναι όπλο μας και όχι το αντίθετο…
    Εξαιρούνται φυσικά – και για να μην παρεξηγηθώ – τα χαϊβάνια του φέιςμπουκ, οι λάτρεις των κουτσομπολομπλογκς και οι αυνάνες των πορνοσάιτς που ούτως ή άλλως σκατά έχουν στο κεφάλι τους και σκατά προσφέρουν στην κοινωνία…

    ^Ω^

  21. Ανώνυμος 06/02/2013 @ 10:13 ΠΜ

    βλεπω εδω ειναι μαζεμενοι ολοι οι επαναστατες του πληκτρολογιου και του καναπε…..
    αντε γυριστε πλευρο τωρα γιατι πιαστηκατε…..

  22. Ανώνυμος 06/02/2013 @ 12:37 ΜΜ

    Ρε 'συ 1:13

    αντί να βγάζεις χολή δεν μας λες τίποτα ουσιώδες γιατί η μιάμιση γραμμη που έγραψες είναι μία μαλακία και μισή.

    Γύρνα εσύ πλευρό μάλλον και ταμπουκιάσου…

  23. Ανώνυμος 06/02/2013 @ 8:52 ΜΜ

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΚΑΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;Ή ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ;

    ΕΝΝΟΗΤΕ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ.

    ΑΝΤΕ Κ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ-ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  24. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 10:34 ΜΜ

    Pes ta ^W^ 10;11 panta ta les gamata se xw tsekarei esena kai kanadyo allous to internet an kleisei tha einai apla i katastrofi mas! i m@l@ki@ pou mas dernei san ethnos den perigrafetai… katigoroume to internet enw einai to mono pou mas apomenei ousiastika… to oti grafoume edw pou grafoume elefuera ofeiletai kai sto site alla kai sto oti yparxei internet…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*