ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

(ΜΕΓΚ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ ΛΟΖΙ, ΔΡ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ)

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ? ΟΧΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΦΥΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ?….ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ‘Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ‘Η ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΦΥΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ?…..

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ?….ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ DΝΑ ΜΑΣ

ΟΠΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ DΝΑ ΜΑΣ- ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΑΣ – ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ DΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΕΝΩ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ, ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΓΩ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ. ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ.

ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΣΥΧΝΑ, ΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ‘Η ΑΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΤΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ, ‘Η ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.

ΟΤΑΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ -ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ- ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ. ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΡΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ DΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΗ ΤΟΥ DΝΑ ΜΑΣ.

ΒΑΘΜΙΑΙΑ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ DΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟ ΠΗΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΠΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΟΥ DΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΒΙΟΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟ RΝΑ ΜΑΣ – ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ DΝΑ – ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ. ΤΑ ΕΜΦΥΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ DΝΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΚΑΙ, ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. ΟΠΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΜΕΡΗ ΤΟΥ DΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΠΑΦΑ, ΑΛΛΑ ΑΔΡΑΝΗ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑΜΕ ΤΟΣΟ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 10 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ DΝΑ .

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΚΑΘΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΜΦΥΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΕΜΦΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DΝΑ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ‘Η ΚΑΤΙ ΘΕΙΟΥ. ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ.

ΚΑΘΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ – ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ- Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ ΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑ, ΣΑΝ ΦΩΣ, ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ‘Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ. EIΜΑΣΤΕ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ. ΛΕΠΤΟΦΥΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΒΑΣΗ. ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ. ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 2012 ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΑΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛYΤΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.-

Yπογράφει : Tzannhs Kontizas

Πηγή

Loading...

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

(ΜΕΓΚ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ ΛΟΖΙ, ΔΡ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ)
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ? ΟΧΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΦΥΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ?….ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ‘Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ?
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ‘Η ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΦΥΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ?…..

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ?….ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ DΝΑ ΜΑΣ

ΟΠΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ DΝΑ ΜΑΣ- ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΑΣ – ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΔΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΕΝΩ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ, ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΓΩ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ. ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΣΥΧΝΑ, ΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ‘Η ΑΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΤΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ, ‘Η ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΤΑΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ -ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ- ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ. ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΡΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΔΝΑ ΜΑΣ.


ΒΑΘΜΙΑΙΑ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΔΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟ ΠΗΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΠΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΟΥ ΔΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΒΙΟΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΡΝΑ ΜΑΣ – ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΔΝΑ – ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ. ΤΑ ΕΕΜΦΥΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΚΑΙ, ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. ΟΠΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΔΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΠΑΦΑ, ΑΛΛΑ ΑΔΡΑΝΗ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑΜΕ ΤΟΣΟ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 10 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΝΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΚΑΘΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΜΦΥΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΕΜΦΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΝΑ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ‘Η ΚΑΤΙ ΘΕΙΟΥ. ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ.

ΚΑΘΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ – ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ- Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ ΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑ, ΣΑΝ ΦΩΣ, ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ‘Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ. EIΜΑΣΤΕ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ. ΛΕΠΤΟΦΥΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΒΑΣΗ. ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ. ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 2012 ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ Α Φ Υ Π Ν Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε , ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΑΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛYΤΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.-

Yπογράφει :  Tzannhs Kontizas
http://diogeneis.blogspot.gr/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *