ΑΥΞΗΣΑΝ 64 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Πολλοί πολίτες διερωτούνται γιατί την περίοδο που η πολιτική έχει πλήρως απαξιωθεί και αρκετοί εθνοπατέρες γίνονται δέκτες προπηλακισμών με γιαουρτώματα, μπουκάλια νερού, νεράτζια εμφανίζονται χιλιάδες πρόθυμοι να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων; Η απάντηση είναι τόσο απλή: Γιατί είναι πολλά τα λεφτά της βουλευτικής αποζημίωσης και των προνομίων που απολαμβάνουν. Πράγματι σε καιρούς Μνημονίου, το μηνιάτικο για τους βουλευτές φτάνει ή και ξεπερνά τα…

6.700 ευρώ. Συνολικά οι 324 βουλευτές και ευρωβουλευτές μάς κοστίζουν ετησίως ούτε λίγο ούτε πολύ 62.507.900 ευρώ!


Τα στοιχεία δείχνουν ότι μέχρι το 2008 η αποζημίωση των βουλευτών αυξήθηκε κατά 64 φορές και οι συνολικές δαπάνες της Βουλής κατά 174 φορές. Άφθονες είναι οι διευκολύνσεις αλλά και οι «έξτρα» αμοιβές για τους εθνοπατέρες. Σταχυολογήσαμε μερικές απ’ αυτές.


* Κάθε βουλευτής που εκλέγεται στην επαρχία λαμβάνει επιπρόσθετα 1.000 ευρώ το μήνα για την ενοικίαση διαμερίσματος ή οικίας.


* Ολοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω της ανάγκης για «επικοινωνίας» με τους ψηφοφόρους τους.* Οι βουλευτές δικαιούνται 104 αεροπορικών εισιτηρίων κάθε χρόνο και απεριόριστες δωρεάν μετακινήσεις με τα ΚΤΕΛ και τον ΟΣΕ.


* Φυσικά δεν πληρώνουν διόδια.


* Όλοι οι βουλευτές έχουν τηλεφωνική ατέλεια, δηλαδή δωρεάν τηλεφωνικές συνδέσεις.


* Και οι 300 (συν 24 ευρωβουλευτές) απαλλάσσονται μέρος του φόρου που συνήθως είναι της τάξεως των 3.000 ευρώ ετησίως.

http://www.liako.gr/news/home/37603–64—-.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *