ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ενα νέο νομοσχέδιο εισάγεται στη Νότια Καρολίνα απο την Βουλή των Αντιπροσώπων, που θα απειλήσει την ικανότητα των Νοτιοκαρολινέζων για την αποτελεσματική και νομική εκπαίδευση των παιδιών στο σπίτι, καθώς και περαιτέρω μείωση για την επιλογή της κατ ‘οίκον διδασκαλίας.

Θα επιβάλουν έλεγχο απο το κράτος σε όλους τους κατ ‘οίκον διδασκόμενους μαθητές, στην Νότια Καρολίνα των ανεξάρτητων εγχώριων σχολείων. Η κάτ οίκον εκπαίδευση, γίνεται συνήθως από τους γονείς ή από τους δασκάλους, και όχι σε άλλες επίσημες αίθουσες του δημόσιου ή ιδιωτικού σχολείου. Επιπλέον, τα αποτελέσματα της ετήσιας επανεξέτασης των οργανισμών αυτών από το υπουργείο Παιδείας της νότιας Καρολίνας, θα πρέπει να αναφέρονται στο νομοθετικό σώμα.

Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο σημείο αυτού του φοβερού νομοσχεδίου. Θα ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ και την συμμετοχή σε μια ένωσηκάτ οίκον διδασκαλίας, στο πλαίσιο της παραγράφου 59-65-47 του Κώδικα της Νότιας Καρολίνα ως επιλογή για Κατ ‘οίκον εκπαίδευση την 1η Ιουλίου 2014. Δεν θα μπορούν πλέον στην Νότια Καρολίνα οι κάτ οίκον μαθητές να είναι σε θέση να ασκούν αυτό που είναι γνωστό ως «τρίτη επιλογή».
ΑΤΖΕΝΤΑ 21: Παραγωγή πολιτών με μειωμένη μόρφωση και χαμηλά εισοδήματα. Διότι – λένε – όποιος είναι μορφωμένος, έχει υψηλότερα εισοδήματα, άρα έχει ανεβασμένο βιοτικό επίπεδο κι επομένως δαπανά περισσότερο, έχει αυξημένο καταναλωτισμό. Το δήλωσε και ο ίδιος ο Νικ Ροκφέλερ: «Κατορθώσαμε να μας παραδώσουν οι άνθρωποι τα παιδιά τους, να τους μάθουμε εμείς ό,τι θέλουμε».

Loading...


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Teds Woodworking

Άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 16.000 σχέδια επεξεργασίας ξύλου Plus βήμα-βήμα βίντεο

Ενα φανταστικο προιον για ολους οσους θελουν να δημιουργουν καθημερινα , ειτε καποιος ειναι χομπιστας ειτε επαγγελματιας αυτο το προιον θα σας γλυτωσει χιλιαδες ευρω η θα σας δωσει κερδη αν θελησετε να το κανετε και σαν επαγγελμα !

ΤΙΜΗ 67$ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

One thought on “ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  1. Ανώνυμος says:

    TOS XEDIO EINE PANPALAIO ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΘΩΜΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ Η ΜΗ…ΟΛΟΙ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΙΝΙΖ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ Η ΚΑΤΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝSΑΡΚONONTE ΚΑ Ι ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ…ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΖΕΝ ΑΠΟΨΕΙΣ Η ΖΑΠ Η ΖΑΡΟ Η SAPO H ΣΑΠ ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ Η ΤΟΥ ΚΕΝΥΟΥ ΓΕΜΙΖUN AΠΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΥΔΩΡ ΕΠΙΓΕΙΑ ΡΟΗ ΑΜΠΕΛΟΥ ΠΟΥ ΜΕΘUΣΕ TIS ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΟΝΩΝ ΑΠΝΟΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΩΝ ΑΚΡΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΖΕΝΤΑΙ…ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙΓΩΝ ΤΕ ΣΕ ΛΑ ΒΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *