ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ E.N.D. H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Σημείωση του αρθρογράφου: αυτό το άρθρο το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες. Εξαιρετικά σε αυτούς που ονομάζω “εκλεκτούς” γιατί κρύβουν μέσα τους αυτήν την περήφανη , ατίθαση αλλά και δύσπιστη Ελληνική ψυχή. Σε όλους τους Έλληνες που “δεν τρώνε την φόλα”. Σε όλους τους Έλληνες καθηγητές, οικονομολόγους , νομικούς και τεχνοκράτες, που έπεσαν στην παγίδα των Αμερικανών και απαξίωσαν να ασχοληθούν ΣΟΒΑΡΑ με τον Σώρρα.

Στους Έλληνες δημοσιογράφους και ειδικά αφιερώνεται στον Νίκο Χατζηνικολάου, επειδή τον τελευταίο καιρό, “τον έχουν ζαλίσει” αλλά επειδή είναι και νομικός. Αφιερώνεται ακόμα και σε αυτούς τους Έλληνες, που ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ και πίστεψαν σε ότι άκουγαν, από αυτά τα εκπαιδευμένα “Αμερικανάκια” και χωρίς να το σκεφθούν ή να ρωτήσουν τουλάχιστον έναν δικηγόρο, υπέγραψαν αυτό το πολύ πονηρά διατυπωμένο κείμενο, χωρίς να αντιλαμβάνονται τι υπογράφουν, ξεχνώντας ότι, την υπογραφή μας, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ που την βάζουμε.

Το αφιερώνω επίσης, με διαφορετικά όμως συναισθήματα και σε όλα αυτά τα “Αμερικανάκια”, που ήρθαν στην πατρίδα μου για να πουλήσουν “πονηράδες” και να ΞΕΓΕΛΆΣΟΥΝ αυτόν, τον σκληρά και απάνθρωπα δοκιμαζόμενο λαό, επειδή σε αυτήν την κατάσταση τον θεώρησαν ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ. Και έχω να τους πω το εξής ΔΗΜΟΣΙΩΣ, γιατί δεν έχω μάθει να κρύβομαι .

«Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ασχοληθώ μαζί σας, όπως άλλωστε δεν ασχολήθηκε και κανένας σοβαρός Έλληνας, οικονομολόγος ή νομικός και πιθανόν να είχα πέσει και εγώ στην παγίδα σας. ΕΣΕΙΣ όμως επικοινωνήσατε μαζί μου στο mail μου και ζητήσατε να συναντηθούμε και να με γνωρίσετε. Ίσως να νομίζατε, ότι θα μπορούσατε να πείσετε και εμένα με τους εξωπραγματικούς ισχυρισμούς σας, ώστε να πάρετε με το μέρος σας την “δυνατή” μου πέννα, όπως την χαρακτηρίσατε.

Δυστυχώς για σας, δεν γνωρίζατε ότι έχω γνώσεις νομικών καθώς και διεθνούς κεφαλαιαγοράς, όπως δεν γνωρίζατε και τις “υψηλές πηγές” πληροφόρησης που διαθέτω, ακόμα και στην “έδρα” σας. Στις Η.Π.Α. Μου παρουσιάσατε αναλυτικά λοιπόν, όλο το “επενδυτικό” σας σχέδιο, αλλά από τις ερωτήσεις που σας έκανα, καταλάβατε αμέσως ότι δεν είμαι “αυτό” που ψάχνατε, γι’ αυτό και δεν επιχειρήσατε άλλη συνάντηση μαζί μου. Ήταν όμως αργά για σας, διότι και εγώ κατάλαβα με ποιούς μιλούσα και “μυρίστηκα” ΚΙΝΔΥΝΟ για την Ελλάδα.

Ξεκίνησα λοιπόν την έρευνα και τα πρώτα στοιχεία τα δημοσίευσα στο άρθρο με τον τίτλο “AΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ E.N.D. ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ”, περιμένοντας τις αντιδράσεις. Από τις αντιδράσεις και τον πανικό σας, κατάλαβα ότι ήμουν στον σωστό δρόμο και επέκτεινα την έρευνα στο τρίγωνο, Αθήνας – Λευκωσίας – Νέας Υόρκης.» Ολοκληρωμένη τώρα και χωρίς κανένα αναπάντητο σημείο, την παρουσιάζω σε όλους τους Έλληνες για να γνωρίσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον “Έλληνα” Σώρρα τον “πατριώτη”.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Η Ελλάδα μας είναι η χώρα που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες παγκόσμιες πρωτιές. Μέσα σε αυτές θα συμπεριλάβουμε και αυτήν την παγκόσμια μοναδική “υπόθεση Σώρρα”.Την επίμονη προσπάθεια ενός ΙΔΙΩΤΗ, να γίνει ο ΜΟΝΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ , ενός ολόκληρου κράτους. Μία “θολή” και “σκοτεινή” υπόθεση, που αφορά όμως ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αφού προσπαθεί και επιδιώκει να δημιουργήσει μία οικονομική εμπλοκή, με το συνολικό ταμείο του Ελληνικού κράτους, με την μορφή της παροχής, ενός ΝΕΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.

Να μην μας ξεγελάνε οι Ελληνικές σημαίες και το δήθεν “πατριωτικό” περιτύλιγμα ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, γιατί δεν χαρίζουν ΤΙΠΟΤΑ. Ενας ΝΕΟΣ “ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ” είναι , μόνο που τώρα δεν είναι Ευρωπαϊκός, αλλά Αμερικάνικος. Και το νέο δάνειο που δίνουν, φιλοδοξεί να ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, μόνο που τους ειδικούς όρους και τα λεγόμενα “ψιλά γράμματα” αυτού του δανείου, δεν τους ξέρει κανείς ΕΚΤΟΣ από τους ίδιους τους εμπνευστές. Όλη αυτή η μυστικότητα δεν δείχνει σχέδιο Ελλήνων, αλλά ένα σχέδιο βγαλμένο από “Αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες”. Όλα είναι ένα “καμουφλάζ”. Πρόκειται για την μεταμφίεση του Αμερικάνικου “λύκου” με τον μανδύα του Ελληνικού “προβάτου” με προφανή σκοπό, την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ των Ελλήνων.

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός της επιλογής τους, ως πρός την ενημέρωση των Ελλήνων. Διότι ο φαιρόμενος ως “τρισεκατομμυριούχος” Αρτέμης Σώρρας και η ομάδα του, επέλεξαν την δημοσιότητα δια της ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ των μονολόγων και των διαρροών στα ΚΑΦΕΝΕΙΑ και στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ και ΟΧΙ δια της ΕΥΘΕΙΑΣ ΟΔΟΥ της ενημέρωσης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ακόμα και σήμερα, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο από την εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα στον δημόσιο βίο της χώρας, η υπόθεση αυτή να παραμένει μέσα σε μία “ομίχλη” και να εξακολουθεί να κινείται στο “σκοτάδι”, με αποτέλεσμα, σε ένα τόσο σοβαρό ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, οι Έλληνες να μην γνωρίζουν τίποτα με σαφήνεια, με ακρίβεια και εγκυρότητα, αλλά παρ’ όλα αυτά να υπάρχουν αφελείς Έλληνες, που εξαπατούνται και υπογράφουν ένα ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

Αυτό όμως δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ αλλά είναι αποτέλεσμα της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. Σήμερα όμως θα πούμε ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ και θα ρίξουμε άπλετο φώς σε αυτήν την “σκοτεινή υπόθεση Σώρρα”, που δεν πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο από έναν περιφερόμενο θίασο, (όπως θέλουν να παρουσιάζονται στα μάτια των σοβαρών πολιτών και των σκεπτόμενων Ελλήνων ), αλλά για μία ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ, που θα αποκαλύψουμε στην συνέχεια.

H ΠΕΡΙΦΗΜΗ “ΑΘΩΩΤΙΚΗ” ΑΠΟΦΑΣΗ.

Εδώ σημειώθηκε άλλη μία παγκόσμια Ελληνική πρωτιά. Τον ρόλο της ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ανέλαβε να τον “παίξει” το δικαστήριο.

Μία απόφαση που ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ στον Σώρρα, αφού την πήρε και την έκανε ΣΗΜΑΙΑ, διατυμπανίζοντας ότι αυτή η απόφαση, αποδεικνύει την “ΑΛΗΘΕΙΑ” της πρότασης του.

Τι ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ δηλαδή; Αποδεικνύει ότι ο Σώρρας, έχει λεφτά;

Και ΓΙΑΤΙ ο Σώρρας να ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ μία απόφαση ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, για να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι έχει ΛΕΦΤΑ; Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ;

ΣΙΓΟΥΡΑ θα έκανε η βεβαίωση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ,ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ στα χέρια του ο Σώρρας ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η τράπεζα όμως μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ την ύπαρξη τέτοιου ποσού. Και ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ για να βεβαιώσει τα χρήματα της κατάθεσης του Σώρρα ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ. Αλλά όχι μόνο για τον Σώρρα.

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θέλει να βεβαιώσει μία κεφαλαιακή συναλλαγή με τράπεζα , ΔΕΙΧΝΕΙ το αντίστοιχο ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ. Είτε καταθέσεις 10 ευρω, είτε 1000, είτε καταθέσεις 600 δις. θα πάρεις μία ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Θα πάρεις ένα ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ λοιπόν ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τα κατατεθειμένα ποσά και ΟΧΙ ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ.Αυτό ισχύει για όλον τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΟ κόσμο που έχει γνώση της οικονομίας. Αυτό ισχύει για τον ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ κόσμο και όσους ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ μέσα στην ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ.
Ο Σώρρας όμως δεν πήγε να απευθυνθεί στους ΓΝΩΣΤΕΣ της ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ. Αντικατέστησε το ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ που δεν είχε, με την δικαστική απόφαση που του ΕΚΑΝΕ “ΔΩΡΟ”, o υπουργός της “υγείας” και ξεκίνησε για τα ΚΑΦΕΝΕΙΑ και τις ΠΛΑΤΕΙΕΣ, στις ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ πολεις και στα χωριά, για να “ψαρεύει” παπούδες και γιαγιάδες και όσους αφελείς δεν γνωρίζουν ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ του ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ από τον ΔΙΚΑΣΤΗ.

ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Αυτό που επιδιώκει, με αυτόν τον MADE IN U.S.A. σχεδιασμό, είναι κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ στην παγκόσμια διεθνή κεφαλαιαγορά. Επιδιώκει δηλαδή, να συνταχθεί και να υπογραφεί μία ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, μεταξύ ενός ΚΡΑΤΟΥΣ και ενός ΙΔΙΩΤΗ ως φυσικού προσώπου. Αυτό, αν είχε προσπαθήσει να το κάνει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ σε κάποιο άλλο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , δεν θα τον έκλειναν στην φυλακή ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ.

Είναι όμως απαραίτητο να το εξηγήσουμε με απλά λόγια, για να γίνει κατανοητό από τους απλούς ανθρώπους, που δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν γνώση της καφαλαιαγοράς, αλλά είναι ΑΥΤΟΙ τους οποίους ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ο Σώρρας.

Αν ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ που “κέρδισε” ξαφνικά δύο τρις, πάει στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ενός Ευρωπαϊκού ΚΡΑΤΟΥΣ και της δηλώσει ότι θέλει να την ΔΑΝΕΙΣΕΙ με 600 δις για εκατό χρόνια, η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα τον καλοσωρίσει, θα τον ευχαριστήσει και θα του πει ότι, ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΜΟΛΟΓΑ που θα μπορεί να τα αγοράσει, από την πρωτογεννή ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.

Αν ΌΜΩΣ, ο ΠΟΛΙΤΗΣ δεν θέλει να δανείσει το ΚΡΑΤΟΣ μέσα από την αγορά ομολόγων , αλλά θέλει να υπογραφεί μία ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, του ΚΡΑΤΟΥΣ με τον ΠΟΛΙΤΗ, στην καλύτερη περίπτωση , θα του προσφέρουν μία δωρεάν ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ. Διότι αυτό είναι εντελώς ΠΑΡΑΤΥΠΟ και δεν ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ καμία ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ σε μία τέτοια ενέργεια, καθώς ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ και σε άρθρα του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι Οικονομολόγοι, οι καθηγητές , οι νομικοί και όλοι οι σοβαροί Έλληνες, γι’ αυτό και από την αρχή τον χλεύασαν, τον απαξίωσαν και δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του. (ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ).

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ, γιατί δεν ήρθε με ΣΧΕΔΙΟ να κοροϊδέψει και να παραπλανήσει την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ , και τους γνώστες ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ, που άλλωστε δεν θα μπορούσε, αλλά ήρθε να παραπλανήσει αυτούς που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΣΗ. Γι’ αυτό τρέχει και “ΨΑΡΕΥΕΙ” στα ΚΑΦΕΝΕΙΑ και στίς ΠΛΑΤΕΙΕΣ.

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ

Αυτό που ξέρουμε να συμβαίνει ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, στην διεθνή κεφαλαιαγορά με τα κρατικά δάνεια, είναι το εξής: ένα κράτος μπορεί να δανείσει ένα άλλο κράτος. Υπάρχουν οι διακρατικές δανειακές συμβάσεις. Δηλαδή ένα σύνολο πολιτών που αποτελλούν μία οργανωμένη πολιτεία, εντός διεθνώς αναγνωρισμένων γεωγραφικών συνόρων, (αυτό λέγεται κράτος) μπορεί να δανείσει ένα άλλο σύνολο πολιτών. Ένα κράτος , μπορεί ακόμα να δανειστεί και από διεθνείς λεγόμενους “μηχανισμούς στήριξης” που διαχειρίζονται κεφάλαια πολλών κρατών. Μπορεί επίσης να δανειστεί και από ιδιωτικούς οργανισμούς (τράπεζες) αλλά και από ιδιώτες, ΟΧΙ όμως με την υπογραφή ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, αλλά μόνο μέσα από την πρωτογεννή αγορά, κρατικών ΑΝΩΝΥΜΩΝ ομολόγων.

Δηλαδή και για να γίνει απόλυτα κατανοητό από όλους τους Έλληνες:ένα σύνολο ανθρώπων (κράτος), μπορεί να δανείσει ένα άλλο σύνολο ανθρώπων. Ένα άλλο σύνολο ανθρώπων επίσης, όπως οι Τραπεζικοί οργανισμοί, μπορούν να δανείσουν έναν άνθρωπο ως φυσικό πρόσωπο. ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ άνθρωπος, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δανείσει έναν άνθρωπο, ούτε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, γιατί αυτό είναι παράνομο και κατηγορείται διεθνώς ως τοκογλυφία.

Αφού λοιπόν ο Σώρρας (σαν φυσικό πρόσωπο), δεν μπορεί ΝΟΜΙΜΑ να δανείσει ούτε έναν άνθρωπο, αυτός επιδιώκει και φωνάζει, πως θέλει να ΔΑΝΕΊΣΕΙ έντεκα εκατομμύρια Έλληνες.

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, όλοι οι σοβαροί Έλληνες και οι γνώστες των νομικών και οικονομικών επιστημών, απαξίωσαν να αχοληθούν μαζί του, γιατί τον θεώρησαν έναν ήλίθιο και γραφικό που δεν έχει γνώσεις οικονομίας, αφού η συγκεκριμένη πρόταση δεν έχει καμία νομική βάση.

Γι’ αυτό άλλωστε και στην όμάδα του Σώρρα δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ γνωστός Έλληνας οικονομολόγος ή νομικός, που να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τους ισχυρισμούς τους, ενώ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ , διά στόματος Λαμπράκη, που έχει πει δημοσίως, ότι οι οικονομολόγοι της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. είναι όλοι φερέφωνα των Εβραίων.

Κανείς όμως δεν αναρωτήθηκε:ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ, ώστε να μην γνωρίζουν τους νόμους της διεθνούς κεφαλαιαγοράς; Και αφού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να είναι τόσο ηλίθιοι, τότε ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ και τι περιμένουν να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ;

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
EΛΛΕΙΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

Αυτή η υπόθεση από την αρχή της κινήθηκε “περίεργα” και “ύποπτα” ως προς την ύπαρξη κεφαλαίων και δημιούργησε πολλά ερωτηματικά, διότι η υπόθεση παρουσίαζε πολλά ΑΣΥΝΔΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, αλλά το κυριότερο, παρουσίαζε σαφέστατο ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. (κατά την βεβαίωση της τράπεζας)

Όλα τα κεφάλαια σήμερα, διακινούνται δια της τραπεζικής οδού και τα ίχνη τους δεν χάνονται, ακόμα και μετά από πάροδο πολλών δεκαετιών. Οποιοσδήποτε σήμερα, χρειάζεται να βεβαιώσει την ύπαρξη κεφαλαίων του, απαιτείται μόνο να προσκομίσει την σχετική βεβαίωση της τράπεζας. Την λεγόμενη ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ και τίποτα άλλο.

Ο μόνος ΑΡΜΟΔΙΟΣ λοιπόν που ΓΝΩΡΙΖΕΙ και μπορεί να βεβαιώσει την ύπαρξη της κατάθεσης των εξακοσίων δις, είναι ΜΟΝΟ η τράπεζα και κανένας άλλος.

Ο Σώρρας και η ομάδα του, ποτέ δεν προσκόμισαν αυτήν την σχετική βεβαίωση της τράπεζας. Άλλωστε με αυτήν την βεβαίωση ΚΑΙ ΜΟΝΟ, θα ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΑΝ τα πράγματα και θα έμπαινε ένα τέλος σε αυτήν την ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ αντιπαράθεση.

Η τράπεζα όμως, όπως είπε και στην εκπομπή του , ο Νίκος Χατζηνικολάου, όχι μόνο δεν επιβεβαιώνει, αλλά ΑΡΝΕΙΤΑΙ την ύπαρξη τέτοιου κατατεθειμένου ποσού, στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;

Συμβαίνει το εξής: όλα αυτά τα γεγονότα, που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, την ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ και την ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της ομάδας του Σώρρα, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ, αλλά αποτελούν μέρος, πολύ πονηρού ΣΧΕΔΙΟΥ, γιατί με αυτόν τον τρόπο, ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΕ και πέτυχε να τον ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ όλοι οι σοβαροί τεχνοκράτες Έλληνες, που έχουν γνώση του τραπεζικού συστήματος, γιατί και αυτοί ασχολήθηκαν μαζί του, αφού τον θεώρησαν έναν φαιδρό, “παπατζή”.

Το ερώτημα όμως ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ: αφού δεν υπάρχει το λεγόμενο ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ , τότε ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ και τι περιμένουν να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ;

Ο Αρτέμης Σώρρας λοιπόν και η παρέα του, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ στα μάτια της επιστημονικής κοινότητας, δηλαδή στους οικονομολόγους, στους καθηγητές, στούς νομικούς και στούς γνώστες του χρηματοπιστωτικού συστήματος, και γενικά στα ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ μυαλά, ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΩΝ “ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ” που φωνάζουν και προσπαθούν εδώ και ενάμιση χρόνο, για να πετύχουν ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ.

ΠΡΩΤΗ: να γίνει ο Αρτέμης Σώρρας ο πρώτος άνθρωπος στον πλανήτη, που θα έχει δανείσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ένα ολόκληρο κράτος με έντεκα εκατομμύρια πολίτες, χωρίς να υπάρχει ΚΑΜΙΑ νομική βάση για να το πετύχει αυτό και

ΔΕΥΤΕΡΗ: αυτό να το πετύχει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ, αφού η εν λόγω τράπεζα αρνείται την ύπαρξη ΟΠΟΙΑΣΔΉΠΟΤΕ κατάθεσης στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δηλαδή αν παρομοιάσουμε την προσπάθεια του Σώρρα, είναι σαν να προσπαθεί να πάει στο ΦΕΓΓΑΡΙ, πηδώντας πάνω σε ένα ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ. Θα υπήρχε ποτέ περίπτωση, να τον πάρει στά σοβαρά κάποιος καθηγητής, οικονομολόγος ή νομικός;

Και όμως να ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ότι υπάρχουν Έλληνες που τον ΑΚΟΥΝ και τον ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ γιατί δεν έχουν καμία γνώση. Και αυτό το έχει πετύχει, γιατί τους λέει ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Λέει δηλαδή ότι ζητάει να γίνει λογιστικός έλεγχος και να αποδοθούν ευθύνες. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και εγώ μαζί. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ τούς λέει και ένα ΚΑΡΟ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ που πολλά από αυτά ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ “παλαβά” ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ Έλληνες που γνωρίζουν, να τον χλευάσουν και να μην ασχοληθούν μαζί του. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ο απλός κόσμος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ

Αυτές οι ενέργειες του Σώρρα, μπορεί να φαίνονται ηλίθιες και φαιδρές ,σε όσους έχουν ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, αλλά είναι πολύ επικίνδυνες, γιατί δείχνουν “ΟΧΙΕΣ” που ψάχνουν να “ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ”. Και με τα σχέδια των “μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α.” δεν γελάνε. Γιατί ο Σώρρας και η παρέα του, δεν ήρθαν στην Ελλάδα για να αστειευτούν.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΣ;

Ο πραγματικός σκοπός αυτού του Αμερικάνικου σχεδίου, που ΘΕΛΕΙ ΤΟ “ΠΤΩΜΑ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , όσο και αν φαίνεται ΑΠΙΘΑΝΟ και ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πραγματοποιηθεί υπό τις ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, είναι αυτός, για τον οποίον λένε ότι έχουν έρθει.

ΝΑΙ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ. Να γίνει ο Αρτέμης Σώρρας , ο ΜΟΝΟΣ άνθρωπος στον πλανήτη, που θα ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΣΕΙ έντεκα εκατομμύρια Έλληνες και θα ΚΡΑΤΑΕΙ οικονομικά στα χέρια του, ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα. Και αφού πρώτα θα την ΕΞΑΓΟΡΆΣΕΙ μετά με την σειρά του θα μπορεί να την ΠΟΥΛΗΣΕΙ, αφού ως γνωστόν τα δάνεια ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ και ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.(Γι’ αυτό επιμένει ότι πρέπει η “χρηματοδότηση” να γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με ΔΑΝΕΙΟ και όχι με την αγορά Ελληνικών ομολόγων ).

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Aν πετύχει, να ΚΡΑΤΑΕΙ ένας ΙΔΙΩΤΗΣ στα ΧΕΡΙΑ του, ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, αυτό θα φέρει ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Γιατί θα αλλάξει όλα τα σημερινά δεδομένα, αφού πρόκειται να αλλάξει τις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ μεταξύ του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Κ.Τ., και αυτό σημαίνει ότι από εκείνη την στιγμή αλλάζουν τα πάντα στίς σχέσεις Η.Π.Α. και Γερμανίας, αφού όλο το χρέος της Ελλάδος, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ θα περάσει στις Η.Π.Α. και θα πετάξει έξω την Γερμανία και την Ε.Κ.Τ. από τις όποιες διεκδικήσεις τους, αφού αυτοί θα πάρουν ότι έδωσαν. Δηλαδή ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ενώ η Ελληνική γη με τον ορυκτό πλούτο της, θα περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αυτός είναι ο στόχος αυτού του μεγαλεπίβολου Αμερικάνικου σχεδίου, που ήδη έχει ξεκινήσει και εφαρμόζεται στην πατρίδα μας, εδώ και ενάμιση χρόνο.

Και αν υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν, ότι τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα των Η.Π.Α. και του ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ της Ευρώπης που ΣΥΓΚΡΟΎΟΝΤΑΙ πάνω στην Ελλάδα, θα ΑΦΗΝΑΝ τον κάθε Σώρρα και τον κάθε “Ψώρα” , να τους πληρώσει με ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ και να τους ΑΡΠΑΞΕΙ την “ΜΠΟΥΚΙΑ” μέσα από το “ΣΤΟΜΑ”, αν υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες, τότε αυτούς περιέγραφε ο μακάριος Στέλιος Καζαντζίδης, στο τελευταίο του τραγούδι: «Ξέρω νεκρούς που περπατούν κανονικά, πίνουν καφέ και διαβάζουν εφημερίδα».

ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ;
.
Όπως αναφέραμε, υπό τις ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ δεν υπάρχει ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ, για να καταστεί δυνατή η υπογραφή μιας τέτοιας παγκόσμια μοναδικής ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Ο σκοπός αυτού του υπερατλαντικού σχεδίου λοιπόν, είναι να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ αυτές τις ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, που θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ τον ΔΡΟΜΟ και θα επιτρέπουν την υπογραφή μιας τέτοιας ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
Ο τρόπος, με τον οποίον προσπαθούν να δημιουργήσουν αυτό το ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΟ που χρειάζονται, για να ΑΝΟΙΞΕΙ ο ΔΡΟΜΟΣ για την υπογραφή της σύμβασης, είναι Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ των Ελλήνων, γιατί αυτό δηλώνει ότι το ΕΠΙΘΥΜΕΙ και το ΖΗΤΑΕΙ ο Ελληνικός λαός.

ΑΥΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ χωρίς να αντιλαμβάνονται τι κάνουν, οι συνέλληνες που έχουν πλανηθεί και έχουν πέσει στην παγίδα των Αμερικανών και του Σώρρα. ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ένα έντυπο που λέει, “προς πάσα δημόσια αρχή” που μπορεί να είναι και η Βουλή των Ελλήνων και δηλώνουν ότι, “επιθυμούν να γίνει δεκτή η πρόταση δανειοδότησης του Σώρρα, από την Ελληνική Κυβέρνηση”.
Για να υπογραφεί όμως αυτή η παγκόσμια ΜΟΝΑΔΙΚΗ δανειακή σύμβαση, μεταξύ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και ενός ΙΔΙΩΤΗ, πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στο “τιμόνι” της χώρας να βρίσκεται και μία ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ κυβέρνηση και όχι ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ σαν την σημερινή. (“καλομελέτα και…. από το Τέξας έρχεται”)

Για να άρθούν λοιπόν όλα τα έμπόδια και να δημιουργηθούν οι ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, χρειάζονται οι ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ των Ελλήνων και μία ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ κυβέρνηση για να το δεχτεί και να το υπογράψει. Και τότε θά ανοίξει ο δρόμος για την ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ και τον ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ της Ελλάδος, αφού θα έχουν παραμεριστεί τα σημερινά ΕΜΠΟΔΙΑ , που είναι οι εκατοντάδες κάτοχοι ομολόγων, καθώς και οι Ευρωπαίοι δανειστές.

Ισως να μην το γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες, αλλά ΑΥΤΟΣ είναι ο ΛΟΓΟΣ που δεν έχουν χρεωκοπήσει ακόμα την πατρίδα μας. Γιατί σε περίπτωση χρεωκοπίας, είναι πολλοί οι δικαιούχοι κάτοχοι ομολόγων και πολλές οι Ευρωπαϊκές τράπεζες που θα δικαιούνται μερίδιο.Είναι και τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Κ.Τ. Και όλοι θέλουν τις ενεργειακές πηγές.

Όλα αυτά τα εμπόδια όμως θα πάψουν να υπάρχουν, αφού ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος, θα ανήκει στον “Έλληνα” Σώρρα και αυτός θα είναι ο μόνος “ιδιοκτήτης” της Ελλάδος. Μετά βέβαια, θα μπορεί να την προσφέρει στον “χρηματοδότη” του.
Όσο για τα ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, που ο Σώρρας IΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ότι υπάρχουν, ενώ η ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι δεν υπάρχουν, είναι και αυτό ΜΕΡΟΣ του ΣΧΕΔΙΟΥ για να παραπλανούν τους Έλληνες, οδηγώντας τους σε μία στείρα αντιπαράθεση, για το αν ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Και αυτό το ερώτημα, να τους ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ και να τους ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ, γιατί είναι πλασματικό.

Γιατί αυτό το σχέδιο έχει ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ. Και δυστυχώς ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΙ και οι σοβαροί Έλληνες, που πολύ σωστά υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν τα λεφτά. Και η ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ είναι η ΕΞΗΣ: αντιπαρατίθονται στην πρόταση του Σώρρα, με την στείρα αντιπαράθεση, πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και όχι πάνω στο ουσιώδες και επικίνδυνο σημείο, που είναι ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.

Δηλαδή κύριε Χατζηνικολάου και αγαπητοί οικονομολόγοι και νομικοί, ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, θα είναι όλα ΚΑΛΑ και ΩΡΑΙΑ;

Γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι , ότι τα ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλά ΟΧΙ στην τράπεζα. Τα λεφτά βρίσκονται στο ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ των Η.Π.Α. και θα αποδεσμευτούν, όταν θα έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα, οι ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ που προαναφέραμε. Τότε, ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ όλοι οι σοβαροί Έλληνες και οι γνωρίζοντες την κεφαλαιαγορά, που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ λένε σήμερα ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ στην τράπεζα. ΤΟΤΕ θα καταλάβουν ότι και ΑΥΤΟΙ είχαν ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ των Αμερικανών. Γιατί τότε, αφού θα ΒΡΕΘΟΥΝ τα λεφτά, ο Σώρρας θα λέει “αλήθεια”, ενώ σήμερα, η αλήθεια είναι άλλη.

ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ

Όπως είπαμε, με σχέδια των “μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α.” ούτε γελάνε όυτε παίζουνε. Γιατί ο Σώρρας και η παρέα του, δεν ήρθαν στην Ελλάδα να αστειευτούν, ούτε να την “ευεργετήσουν”. Ήρθαν για να την ΑΡΠΑΞΟΥΝ, με το πιο ύπουλο και το πιο βρώμικο σχέδιο που φτιάχτηκε ποτέ για την Ελλάδα. Ήρθαν να την ΑΡΠΑΞΟΥΝ τώρα, που την βρήκαν στην πιο ΑΔΥΝΑΤΗ στιγμή της ΙΣΤΟΡΙΑΣ της, αφού περνάει την μεγαλύτερη κρίση, που όμοια δεν έχει ξαναπεράσει λαός στην ανθρωπότητα. Είναι κρίση οικονομική, είναι ανθρωπιστική, είναι πνευματική, είναι κρίση πολιτισμού, είναι κρίση θεσμών και πολιτικού συστήματος, είναι κρίση εθνική γιατί νοιώθουμε να μας απειλούν. Είναι ακόμα κρίση υγείας του λαού, σε ένα σύστημα που δεν δουλεύει τίποτα και οι Έλληνες ψάχνουν απεγνωσμένα γιατρούς και φάρμακα.

ΠΟΤΕ στην ιστορία δεν συσσωρεύθηκαν ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ πάνω σε έναν λαό. Και αυτήν την ΣΤΙΓΜΗ επέλεξαν να έρθουν και να μας ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ, γιατί μας θεώρησαν ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ στην κατάσταση αυτή και πίστεψαν ότι θα μας ΑΡΠΑΞΟΥΝ εύκολα, αφού ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕ “ΔΩΡΑ” και ΜΕ “ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ”.
“ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ”.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ.
ΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ

Ολόκληρο αυτό το Αμερικάνικο σχέδιο, βασίζεται στην ΠΑΡΑΠΛΆΝΗΣΗ του Έλληνα, με στόχο την υφαρπαγή της υπογραφής του, ώστε να ΔΗΛΩΝΕΙ οτι ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ την πρόταση ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ του Αρτέμη Σώρρα, ΧΩΡΙΣ όμως να ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για τους ΟΡΟΥΣ.
Αυτή είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ γιατί όλοι οι νομικοί γνωρίζουν, πως ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟ ΟΡΟΣ σε οποιοδήποτε συμβόλαιο ή στην περίπτωση μιας ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, μπορεί να αλλάξει, ακόμα και να αναιρέσει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Αν υπογράφει λοιπόν κάποιος, ότι ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, είναι, ή ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ σε βαθμό που τον καθιστά επικίνδυνο για τον εαυτό του και την οικογένεια του, ή είναι ΠΟΛΥ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ. Όπως είπα όμως, όλο αυτό το Αμερικάνικο σχέδιο, βασίζεται στην ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ των Ελλήνων.

Πρώτα μιλάει για “εξαγορά” του χρέους , αλλά η λέξη, “εξαγορά”, είναι ένα ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ, που εμποδίζει τους απλούς πολίτες που δεν έχουν γνώσεις οικονομίας, να αντιληφθούν ότι μιλάει για ένα ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ, που το φέρνει σε ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ όλων των παλαιών και ΔΙΑΣΠΑΡΤΩΝ δανείων, αλλά και του ομολογιακού χρέους, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

Μία δανειακή σύμβαση, αποτελείται από δεκάδες σελίδες με εκατοντάδες όρους και πολλά “ψιλά γράμματα”. Όλοι αυτοί παραμένουν ΚΡΥΦΟΙ και ΑΓΝΩΣΤΟΙ στους Έλληνες. Αναφέρει μόνο δύο. Το επιτόκιο του 0.5%, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν είναι μηνιαίο, ετήσιο ή δεκαετές και την διάρκεια των 100 ετών, κάτι όμως που μπορεί να μεταβληθεί ακόμα και σε ένα χρόνο, αν συντρέχουν άλλοι όροι, που δεν τους γνωρίζουμε. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν το δάνειο μεταβιβάζεται, αν μεταφέρεται ή αν μπορεί να παραχωρηθεί σε κάποιον τρίτο, αφού ζητάει να είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ δανειστής. Επίσης κανείς δεν γνωρίζει αν το δάνειο ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ και ποιός θα είναι δικαιούχος, μετά από τον θάνατο του Σώρρα. Θα μπορούσα να συνεχίσω με δεκάδες όρους που γνωρίζω. Να σημειωθεί ότι στην αρχή της περιοδίας του, έλεγε ότι το δάνειο είναι άτοκο και αυτό λέει και το προπαγανδίστικο έντυπο του. Αργότερα έγινε έντοκο. ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ που ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΙ ΦΑΝΕΡΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το επιτόκιο 0.5% στο ποσό των 600ων δις για την χρονική περίοδο των 100 ετών, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗΣΙΟ και ΧΩΡΙΣ αυτό να ΑΝΑΤΟΚΙΖΕΤΑΙ, ο συνολικός τόκος ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 300ων δις. ΑΝ όμως ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΟΣ ώστε ο τόκος να ανατοκίζεται και με άλλο διαφορετικό επιτόκιο, τότε ο συνολικός τόκος μπορεί να περάσει το 1 τρις. Αν όμως το επιτόκιο στούς όρους το αναφέρει μηνιαίο, τότε το ετήσιο είναι 6%. Και τα ποσά των τόκων στην πρώτη περίπτωση είναι 3.6 ΤΡΙΣ. Και στην δεύτερη περίπτωση είναι 12 ΤΡΙΣ.

“ΤΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ”;

Και με αυτό το ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ, με τους μέχρι τώρα ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, που το παρουσιάζει ως “αναπτυξιακό” και το έχει “ντύσει” με “πατριωτικό” συναίσθημα, ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ τους αφελείς και ευκολόπιστους Έλληνες, που χωρίς να γνωρίζουν τους βασικούς όρους και τα “ψιλά γράμματα” αυτού του ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, πηγαίνουν και ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ , ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ την πρόταση δανειοδότησης του Σώρρα, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

Πρέπει να πάρουν ΑΜΕΣΑ θέση οι ΝΟΜΙΚΟΙ της Ελλάδος, ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ αυτή η ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παραπλάνηση των Ελλήνων, που γίνεται ειδικά στην επαρχία ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ για τον ΚΙΝΔΥΝΟ που υπάρχει από την ΑΠΟΔΟΧΗ ενός ΔΑΝΕΙΟΥ , με ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Ακόμα και στο θέμα της δημοσιότητας, ο στόχος τους ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ αλλά να ΜΠΕΡΔΈΨΟΥΝ και να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ τον κόσμο, δια μέσου της παραπληροφόρησης, με βασικό σκοπό να ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ και να ΠΛΑΝΗΘΕΙ ο απλός , ο καλόπιστος, αλλά κυρίως ο ΑΝΕΥ ΓΝΩΣΕΩΝ πολίτης και να υπογράψει.Σε αυτούς τους Έλληνες απευθύνθηκε και αυτούς στόχευε, όλο το στήσιμο του σχεδίου. Αυτούς δηλαδή, που δεν είχαν καμία γνώση ούτε νομικών, ούτε οικονομικών θεμάτων.

ΈΦΕΡΑΝ δηλαδή από την Αμερική στην Ελλάδα, μία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ πρόταση, ύψους 600ων δις δολλαρίων, πλαισιομένη ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ μέσα στο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, και αντί να την παρουσιάσουν στους ΝΟΜΙΚΟΥΣ και τους ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ της Ελλάδος, αρχίζουν να περιφέρονται στα ΚΑΦΕΝΕΙΑ , στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ, και σε ΜΙΚΡΟΑΙΘΟΥΣΕΣ, με φανερή πρόθεση να απευθυνθούν σε άτομα, χωρίς νομικές και οικονομικές γνώσεις, που μπορεί να ΞΕΓΕΛΑΣΤΟΥΝ εύκολα και να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ.

Αν η πρόταση είναι ΚΑΘΑΡΗ , ΝΟΜΙΜΗ , ΣΟΒΑΡΗ και ΕΓΚΥΡΗ, και μπορεί να παρουσιαστεί χωρίς ΝΤΡΟΠΗ στον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ στον ΝΟΜΙΚΟ και στον ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ποιος ο λόγος να τρέχει και να ΣΤΗΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ σε ΚΑΦΕΝΕΙΑ και σε ΠΛΑΤΕΙΕΣ χωριών;

Οι δισεκατομμυριούχοι που παρουσιάζουν τέτοια επενδυτικά προγράμματα 600ων δις δολλαρίων, δεν στήνουν ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ σε ΚΑΦΕΝΕΙΑ. Μισθώνουν μία συνεδριακή αίθουσα τριών χιλιάδων ατόμων στην Μεγάλη Βρετάνια ή στο Χίλτον. Ενημερώνουν με ανακοίνωση, δια του ημερησίου τύπου και καλούν τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ , τον ΝΟΜΙΚΟ , τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, και τον ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ κόσμο της ΕΛΛΑΔΟΣ και παρουσιάζουν και διανέμουν ,ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΥΠΩΜΕΝΗ σε ντοσιέ πολυτελείας, την επένδυση του αιώνα. Οι σοβαροί δισεκατομμυριούχοι επενδυτές λοιπόν , που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ κανέναν, απευθύνονται στούς γνώστες. Ενώ ο Σώρρας και η παρέα του στήνουν ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ στα ΚΑΦΕΝΕΙΑ και στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ της ΕΠΑΡΧΙΑΣ, για να ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ απλούς Έλληνες χωρίς γνώσεις, για να τους ΑΡΠΑΖΟΥΝ την ΥΠΟΓΡΑΦΗ, με στόχο να μπορέσουν να ΑΡΠΑΞΟΥΝ την Ελλάδα.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Εδώ θα μεταφέρω αυτούσια τα λόγια “κάποιου” που δεν κατοικεί στην Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα του χρωστάει πολλά. Είναι ένα μικρό απόσπασμα από μία συνέντευξη:……… «Κατοικείτε επάνω σε μία βόμβα, (εννοεί την Ελλάδα) που αναβάλλεται συνεχώς η ανατίναξη της. Αυτό το γνωρίζετε, αλλά συμπεριφέρεστε σαν να μην το γνωρίζετε. Έχετε την μοναδική χώρα, που κατάσχεται ολόκληρη με τις λεγόμενες συνοπτικές διαδικασίες, όπως η τράπεζα κατάσχει μία φάρμα. Αυτό γίνεται με τους νόμους που εσείς έχετε ψηφίσει. Μπορεί προς το παρόν να αναβάλλεται, αλλά μπορεί να πατηθεί το κουμπί οποιαδήποτε ώρα. Να γνωρίζετε ότι από σας εξαρτώνται όλα . Όχι από την κυβέρνηση σας. Αυτή δεν μπορεί να κάνει κάτι αν εσείς δεν το γνωρίζετε και δεν συμφωνείτε»

. ΕΡΩΤΗΣΗ: Ναι αλλά για το σχέδιο αυτό με τον Σώρρα, μπορεί κάποιοι να υπογράφουν ότι συμφωνούν, αλλά δεν το γνώριζαν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Πρέπει να το γνωρίζουν πρίν συμφωνήσουν, μόνο όταν είναι παράνομο ή αντισυνταγματικό. Ο Σώρρας δεν διαπράττει καμία παρανομία. Δεν πουλάει κάτι, δεν ζητάει χρήματα. Ζητάει και παίρνει την σύμφωνη γνώμη (υπογραφή) ενηλίκων, για αυτό που θέλει να κάνει. Αν μπορεί και γίνεται πιστευτός με αυτά που λέει, αυτό δείχνει ικανότητα , ειδικά όταν αυτό το πετυχαίνει, απέναντι στον εξυπνότερο λαό του κόσμου…………..».

Αυτό είναι το MADE IN U.S.A. σχέδιο ΑΡΠΑΓΗΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ και αυτός είναι ο “Έλληνας” Σώρρας, o “πατριώτης”. Σεβόμαστε την “ικανότητα” του να κοροϊδεύει και να ξεγελάει τους Έλληνες, αλλά είναι ώρα να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ την ικανότητα των Ελλήνων, να ξεσκεπάζουν και να αποκαλύπτουν τους ΛΥΚΟΥΣ.

Όλα αυτά τα “ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ” τα παραδίδω τώρα στον κ. Νίκο Χατζηνικολάου, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου αλλά και του νομικού. Επίσης καλώ όλους τους Ελληνες καθηγητές , οικονομολόγους και νομικούς , να μεριμνήσουν για την ενημέρωση του λαού και για τους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ, από την ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗ μιας πρότασης ΔΑΝΕΙΟΥ.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς ,όλους όσους με βοήθησαν και συνετέλεσαν στο να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η μοναδική και πολύ δύσκολη έρευνα.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής

Loading...

211 thoughts on “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ E.N.D. H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ.

 1. Ανώνυμος says:

  Εχεις δίκιο…δεν ξέρεις ούτε τί λές ούτε τί σου γίνεται…είναι φώς φανάρι οτι δεν ασχολήθηκες ποτέ με το θέμα και τώρα που οι δικοί σου είδανε τα σκούρα σε βάλανε να γράψεις αυτές τις ασυναρτησίες. Ρέ τι σου κάνει η κρίση…τόσο ξεπεσμός;

 2. Ανώνυμος says:

  απο ποτε ο λαμπροπουλος εγινε οικονομολογος ????….α ρε φουρακη ποσο δικαιο ειχες και τους ειχες ξεσκεπασει!!!!!!!!!!!!

 3. Ανώνυμος says:

  Από την στιγμή που κουνάς ένα βουνό ή έναν κόκο άμμου προκειμένου να κερδίσεις υλικά ορισμένης ή οριζόμενης αξίας την οποία δεν όρισες ούτε ορίζεις εσύ, τότε απλά παίζεις το παιχνίδι τους θες δεν θες.
  Τώρα το ξέρεις.

 4. Ανώνυμος says:

  Μια απορια αφού όλα αυτά τα γνωρίζατε γιατί δεν πήγατε στο δικαστήριο να τα καταθέσετε για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτόν τον "απατεωνα"παρά τώρα σας έπιασε ο πόνος να μας ανοίξετε τα μάτια;Υ.Γ. επειδή χαρακτηρίζεται ηλίθιους όσους υπογράψουν σας πληροφορώ ότι στις 9 του μήνα θα είμαι και εγώ ένας ακόμη ηλίθιος ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!!!!

 5. Ανώνυμος says:

  δεκτα ολα οσα λετε και μαζι σας.σε ενα σημειο δεν συμφωνω και θελω μια παντηση:ολοκληρη αμερικη με δεκαετιες μαρκετινκ,ψυχρου πολεμου και μυστικες υπηρεσιες,δε θα εστελναν ενα λαγο πιο προσεγμενο σε ολα τα επειπεδα;απο εμφανιση μεχρι μετακινηση μεχρι ατομα που τον πλαισιωνουν κτλ;επισης,δε νομιζω οτι ποτε ειχαμε εθνικες κυβερνησεις και ο φιλοαμερικανισμος παει συννεφο στουσ κυβερνωντες.δεν μπορουσαν να βαλουν το ΜΕΓΑλο και τα λοιπα καναλια να μας πεισουν για κατι τετοιο;επαναλαμβανω,δεν θεωρω υπαρκτα τα 600δις αλλα μου φαινεται οτι τον υπερυψωνετε πολυ τον τυπο..

 6. Ανώνυμος says:

  μπλα μπλα μπλα και η μαλακια συννεφο, τους καλεσε κανενα μεγαλο καναλι? κανε του μηνυση λαμπροπουλε, αμα εχεις τα κοτσια, ηλιθιε , εγινες και εσυ μεγαλος……

 7. Ανώνυμος says:

  Αστο φίλε, και οικονομολόγοι τό δανε…και τραπεζικοί τό δανε…και εισαγγελείς τό δανε,…τα μνημόνια δε μου λές όμως ποιός τα είδε φίλε;;;Γιατί δεν έχω ξαφνικά σπίτι; γιατί δεν έχω δουλειά; γιατί πρέπει να φύγω στο εξωτερικό για να επιβιώσω;; Γιατί έχω γερμανικό αφεντικό στη βουλή μου; Αστο σου λέω τό καψες …ακόμα και έτσι να είναι όπως το αρρωστημένο σου σενάριο, τουλάχιστον είναι Ελληνας και όχι εβραίογερμανομογγόλος. Γι αυτό μήν προσπαθείς δεν μας πείθετε πλέον . Χαιρετίσματααα..

 8. Ανώνυμος says:

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΨΩΡΡΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ !ΤΟ ΛΥΠΗΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ-ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ !ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ,ΜΑΓΙΣΣΕΣ-ΑΓΥΡΤΙΣΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΗΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΔΕΙ Η ΑΜΕΤΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ !ΜΗΠΩΣ Η ΤΡΟΪΚΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;
  ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΊΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ !

  • Ανώνυμος says:

   Οι χαρακτηρισμοί σου φιλαράκι αναφέρονται μάλλον σ'αυτούς που μας κυβερνούν και μας κατάντησαν επαίτες, Μου μυρίζει ότι είσαι ένας από αυτούς γι'αυτό μιλάς έτσι. Φοβάσαι μη χάσεις τα κεκτημένα σου.

 9. Ανώνυμος says:

  Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΡΕΑ 600 ΔΙΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 10 ΤΡΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 800 ΝΑ ΤΑΝ Η ΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕ ΤΑ 600 ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΗΤΣ. ΠΟΣΟ ΖΑΓΑΡΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΑΠΛΑ. ΤΟΣΟ ΖΑΓΑΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΑΠ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ , ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ

 10. Ανώνυμος says:

  Δε μου λες ρε συγγραφεα-ερευνητή της πεντάρας, τι ξέρεις ή τί έχεις "μελετήσει" για τις μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ???? μήπως το σχέδιο του Αρτέμη είναι να πιστοποιηθούν οι υπόλοιπες μετοχές που λέει ότι έχει? Αλλά αυτό δε συμφέρει την έρευνά σου και το καταπίνεις… Γιατί δε λες, αφού είσαι τόσο καλός στην αριθμητική, τί τόκους θα πληρώσουμε στους φίλους μας τους Γερμανοεβραίους με τα δανεικά που έχουμε φορτωθεί τόσο καιρό??? Το επιτόκιο δανεισμού??? Ούτε αυτό σε συμφέρει, παλιοπαπαγαλάκι… Δεν τον υποστηρίζω τον Αρτέμη, αλλά λες τα μισά! Το θέμα είναι ότι γεμίσαμε παπαγαλάκια, δοσίλογους και κυρίως μαλάκες σε αυτή την ευλογημένη χώρα! επιτέλους! Σταματήστε να υποστηρίζετε Αμερικανοεβραίους, Γερμανοεβραίους ή Ρωσσοορθόδοξους! όλοι το κωλαράκι μας θελουνε και εμάς στα τέσσερα! Χρέος δεν υπάρχει! Είναι όλα ψεύτικα, στα χαρτιά, δεν υπάρχει αντίκρυσμα… Κανείς δε θα μας σώσει αν δεν σωθούμε μόνοι μας και δε σώσουμε τον εαυτό μας μόνοι μας!

  Φίράκι 11:13… όταν ξυπνήσεις πάρε πρωινό μόνος σου, εμείς θα αλλάζουμε τον κόσμο και όχι με τον Αρτέμη… αλλα με τα χεράκια μας!

  Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

 11. Ανώνυμος says:

  …λυπαμαι αλλα και αυτη η προσπαθεια εναντιον της END μπαζει απο παντου. ολα τα επιχειρηματα, εφ οσων ισχυουν, καταργουνται απο την στιγμη που μολις μας τα αποκαλυψες και πολυ ευκολα μπορουν να πρoβλεφθουν σε μια υποτιθεμενη "δανειακη συμβαση" με την END. Ειμαι ακομα μπερδεμενος με αυτην την υποθεση (μιας και ειμαι κατωτερης εκπαιδευσης, για να χρησιμοποιησω το επιχειρημα σου, παλιο κολπο η μειωση της προσωπικοτητας αυτου που θες να κανεις να σε πιστεψει). Moλις με εκανες να πιστεψω λιγο ακομα στον Λαμπρακη και την παρεα του. Keep up, good job, οπως θα ελεγαν και οι αμερικανοι

 12. Ανώνυμος says:

  Δηλαδή ρε ιδιοφυϊα Λαμπρόπουλε, τόσα χρόνια δεν είχαν στα χέρια τους οι Αμερικανοί την Ελλάδα, και τις κυβερνήσεις μας? Δεν ανεβάζαν και κατεβάζαν κυβερνήσεις για πλάκα? Τόσα χρόνια γιατί δεν αρπάζαν τα πετρέλαια? Με τις δικές τους κυβερνήσεις αφού αυτοί τους διόριζαν!!! Περίμεναν δηλαδή να τους πάρουν την χρυσοφόρα περιοχή της Ελλάδος, οι Γερμανοί, για να βάλουν σε εφαρμογή το μεγάλο σχέδιο ΣΩΡΡΑΣ, ΣΕ ΔΡΑΣΗ? Δηλαδή η Ελλάδα όλα τα χρόνια δεν δανείζεται από ιδιώτες ΣΟΡΟΣ, ΠΟΛΣΕΝ Κ.Τ.Λ. Από αμερικανικές εταιρίες κεφαλέων GOLDMAN SACHS κ.τ.λ. Δεν δανείζαν την Ελλάδα? Δηλαδή αν βγεί η Ελλάδα στις αγορές, δεν θα τις δανείσουν οι Αμερικανοί με τα αποθέματα που δίνουν στον Σώρρα? Δανικά από Αμερικάνους, Κινέζους, Ρώσσους επενδυτές εταιρίες κεφαλαίων κ.τ.λ. δεν παίρνουμε? Μόνο οι Γερμανοί έχουν λεφτά για μας ? Μόνο μέσω μνημονίων? Δηλαδή κοτζάμ CIA ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ END ΓΙΑ ΒΥΤΡΙΝΑ? Τόσα χρόνια δεν αρπάζαν μίζες τα παλληκάρια μας, από τα αμερικανικά οπλικά συστήματα? Για να τους έχουν στο χέρι οι Αμερικανοί? Η νομίζεις ότι δεν έχουν ράμματα για την γούνα των δίκων μας πολιτικάντιδων? Κουστουμάκι δεν έχουν να τους φορέσουν, στα μέτρα τους? Μόνο οι Γερμανοί με την SIEMENS τα κατάφεραν τόσο καλά? Κοίταξε θα στο πω απλά, επειδή θεωρείς τον ευατό σου διανοήμων = ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΩΣ ΟΥΚ ΑΜΑΘΙΑ ΕΣΤΙΝ, ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΣ , Η ΤΟΥ ΟΙ ΕΣΘΑΙ ΕΙΔΕΝΑΙ Α ΟΥΚ ΟΙΔΕΝ. Και κάτι ακόμα από την πολιτεία του ΠΛΑΤΩΝΟΣ : Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ – ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Δυστηχώς αγαπητέ μου τα επιχειρήματα σας, δεν ξεπερνούν καν , το επίπεδο της δοξασίας. Κάτι σαν το πως έβγαλε την απόφαση του διακαστηρίου ο Σώρρας? Δηλαδή πως βγάζουν τα δικαστήρια αποφάσεις? Χωρίς την επίδειξη εγγράφων-στοιχείων? Ο καθένας δηλαδή κάνει μια μήνυση και μάλιστα υπουργός υγείας, και ο άλλος πετυχαίνει την απόφαση που θέλει, χωρίς αποδείξεις? Δυστηχώς δεν βοηθούν τα πτυχία, νομικές και οικονομικές σπουδές, πάνω από όλα η συναισθηματική προκατάλυψη , και υποκειμενική προσέγγιση για τα πράγματα.

 13. Ανώνυμος says:

  θα σου προτεινα να ασχοληθεις με την ερευνα τον υποηχων και να αφησεις πραγματα που δεν καταλαβαινεις καθολου.
  οχι οτι θα κανεις κατι καλυτερο και στα αλλα, αλλά τουλάχιστον δεν εχουν την σοβαροτητα που απατει το παρον θεμα.

 14. Ανώνυμος says:

  ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ..ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ…ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ…ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΥΠΑΡΞΗ …ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ…ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ…ΕΓΩ ΦΥΣΗ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ …ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ..ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΑΓΑΠΗ Μ,ΟΥ …ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ …ΠΑΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΙΠΑΜΕ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 15. Ανώνυμος says:

  11.33 ανεπίσημα είναι δωρεά. Επίσημα όμως είναι δάνειο γιατί αν ήταν δωρεά θα τα έπερναν οι ημέταιροι όπως ορίζει ο νόμος τους. Ενημερώσου για να μπορέσεις να αποκτήσεις την δική σου γνώμη. Στις ιστοσελίδες τους θα βρείς πάμπολλα βίντεο με αναλυτικές ομιλίες και άρθρα που απαντούν σε όλα τα ερωτήματά σου. Κράτα και αυτά που διάβασες παραπάνω αλλα και απο τον αρθρογράφο, καθώς έτσι θα αντιληφθείς γιατί είναι τόσο επιθετικοί και τρελαμένοι με τον κ. Σώρρα.

 16. Ανώνυμος says:

  Απαντηση στον 11΄΄13 τους χαρακτηρισμους πανηλιθιους οπαδούς αφελείς ανόητους αλαζόνες κλπ να τους κρατήσεις για τον εαυτο σου οσο για την αποτυχια που ευχεσαι γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταίος

 17. Ανώνυμος says:

  ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΑΡΓΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ…..ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ……ΗΞΕΡΕ Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ,ΕΧΟΥΝ "ΑΞΙΟΥΣ" ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ,ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ,ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ !!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ -ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ .!
  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΨΑΡΕΜΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ,ΚΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ Η "ΟΥΡΑΝΙΑ" ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ,ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΥΛΟΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ !!!!!!
  ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙΣ ΚΟΣΜΑΚΙ ! ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ,ΚΑΦΕΔΑΚΙ,ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ,ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΕΞ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΛΟΥΜΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ !!! ΑΥΤΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2011. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
  ΑΛΛΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ! ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ?..ΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΟΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ…ΑΣ ΣΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.
  ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ !!!!!!!

 18. Ανώνυμος says:

  Μιλάμε για απατεώνα ολκής. Οι άνθρωποι αγωνίζονται να βγάλουν κέρδος πάνω στο πτώμα της Ελλάδας. Ούτε που γνωρίζουν τι είναι τα νούμερα που μας λένε. Αν γυρίσεις τον Σώρρα ανάποδα ούτε 600 ευρώ δεν έχει. Φτωχομπινέδες που κατάλαβαν ότι η απελπισία του κόσμου μπορεί να τους δώσει κάποια κέρδη.

 19. Ανώνυμος says:

  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ Ξ….ΚΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ… ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ''ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΤΕ'' ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΡΙ, ΥΠΟΜΟΝΗΗΗ!!!

 20. ΗΛΙΑΣ says:

  Δείτε την ομιλία του λαμπάκη στην οποία αναφέρεται στον Σταυρό και Τον Χριστό τελείως απαξιοτικά.Για τον κύριο αυτόν ο Χριστός είναι ένας εβραίος της σειράς όπως ο μαρξ.
  http://www.youtube.com/watch?v=DjCnqOi2CG4 από 44λ εως 48λ το σημαντικο ειναι ότι αναφέρεται αποκλειστικά στον Χριστό και όχι στα κακώς κείμενα της Χριστιανικής θρησκείας
  τα οποία ακόμα και εμείς οι ιδιοι οι Χριστιανοί εχουμε επισημάνει.
  Παρουσιάζουν τους Χριστιανούς Ελληνες ως πλανεμένους και εμπόδιο για την ενωση των Ελλήνων.Ακούγωντας τον κοντοπούτανο σώρρα νομίζεις ότι για τα δεινά τόσο χιλιάδων ετών ευθύνονται μόνο οι Χριστιανοί,δεν μας λέει όμως αν ο κακός Χριστιανισμός κατάφερε να κάνει τόσο ζημιά στο αθάνατο Ελληνικό πνεύμα,πόσο εύκολο είναι για τον εβραϊσμο να αλλοιώση το ταπεινό Χριστιανικό πνεύμα.Μία ταπείνωση στο θείο η οποία κόντευε να χαθεί και να εξοριστεί στην αρχαία Ελλάδα.
  Οι Χριστινοί Ελληνες είναι οι μόνοι που θα πολεμήσουν το θηρίο πού έρχεται και που μέσω της τεχνολογίας θα υποδουλώσει πλήρως τον ανθρωπο.Οποια οικονομική αναλαμπή ερθει απο εδώ και στο εξης θα βασίζεται στην αχρήματη κοινωνία κα την σταδιακή κατάργηση των μετρητών.
  ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗ

 21. Γιασεμι Ελληνιδα says:

  @ Ιωάννη Λαμπρόπουλε..
  Ελα στην θεσσαλονικη,στης 9 φεβρουαριου 14.. Στο Αλεξανδρειο Μελαθρο..
  Εκει θα δεις ποιος ειναι ο ηλιθιος, Και ποιος ο βρωμομασονος,.
  Σε "τσουζουν" οι …υπογραφες…
  Αυτες θα θαψουν εσενα και ολο το πολιτικο σαποιο συστημα..
  ΑΝΕΜΟΣ.

 22. Ανώνυμος says:

  αφού και με το επιτοκιο του 0.5% ο τόκος είναι 300 δις. τότε τι μας λέει για ανάπτυξη και ευημερία; ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. αλλα εσείς που τον υποστηρίζεται μου φφαινεται ότι ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ.

 23. Ανώνυμος says:

  ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ .ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΝΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΗ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ Ο ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΕΞΕΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥ ΣΟΥ.

 24. Γιασεμι Ελληνιδα says:

  Δεν εισαι ο μονος που κελαηδας…
  Κανε λοιπον μια μηνυση, και μια αγωγη εναντιων Σωρρα, και EI END…
  Eκει θα σε δουμε… νομικε και οικονομολογε…
  Κατα τα αλλα ΔΕΝ αξιζεις μια δεκαρα, μπροστα σε ολους αυτους…
  Ελα στης 9 Φεβρουαριου στο Αλεξανδρειον Μελαθρον να δεις πως θα τρεμει το σαποιο συστημα που, προσπαθεις να υπερασπισεις..
  Χαρακτηριζοντας μας αφελεις και ηλιθιους…
  Εξυπνε…"μαυροματη" στα τουρκικα,..
  ΑΝΕΜΟΣ.

 25. Ανώνυμος says:

  Ποιά Αμερική βρε φίλε και πια Γερμανία , ένας κοινός απατεώνας είναι ο Σώρρας και η παρέα του που πουλάνε ψευτομετοχές των 600σίων ανύπαρκτων δισεκατομμυρίων , όπως πριν πουλούσαν ψευτομετοχές της ανύπαρκτης πια τράπεζας της ανατολής και τα κονομάνε … Ένα ακόμα «αεροπλανάκι» …

  Αυτή είναι όλη και όλη η κομπίνα , όλα τα άλλα είναι ευφάνταστα σενάρια για το επόμενο βιβλίο σου με τίτλο «ο Σώρρας και το διαστημόπλοιο του» ..

 26. Ανώνυμος says:

  ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΓΙΑΣΕΜΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
  ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΥΝΟΪΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ Η ΕΤΣΙ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ;
  ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ;
  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

 27. Ανώνυμος says:

  Δεν υπαρχουν δηλαδη τα λεγομενα παγκοσμια καταπιστευματα?Δεν υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που τα κατεχουν?Δεν λεω οτι ο Σωρρας ειναι μεσα σε αυτους,εγω προσωπικα δεν πιστευω σε αυτον, αλλα σιγουρα υπαρχουν καποιο…και στη χωρα μας.Δεν μ'αρεσει που γραφεις για την Αμερικη παρουσιαζοντας την σαν την χειροτερη χωρα του κοσμου και την Γερμανια σαν την ηθικοτερη.Οσο για τους δημοσιογραφους που γραφεις αστω….γνωριζουν την αληθεια αλλα την κανουν γαργαρα παιζοντας το παιχνιδι της καθε διεφθαρμενης κυβερνησης που ψωφα μερα με την μερα.

 28. Ανώνυμος says:

  ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑΣ ΠΩΣ ΧΡΗΖΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ1ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΑ ΣΤΙΣ ΨΩΡΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ!ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΟΥΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΟΨΩΡΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ !ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΛΕΘΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ!ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΞΕΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ!!Η ΠΡΟΒΑΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΩΡΡΟΜΑΝΤΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ!

 29. Ανώνυμος says:

  Εγώ πιστεύω πως είναι ένα project της CIA για να διαπιστώσουν πόσο μαλάκας είναι ο ελληνικός λαός που πιστεύει αυτή τη μοσχαροκεφαλή.
  Αποδεικνύεται περίτρανα πως είμαστε ηλίθιοι. Διάλεξαν αυτή τη φάτσα που δεν εμπιστεύεσαι ούτε θυρωρό να την κάνεις. Δεν έχουμε μέλλον…

 30. Ανώνυμος says:

  Είναι περίεργο που αναμασάτε για μια ακόμα φορά μια ακόμα ιστορία – αυτή με τον υποτιθέμενο επενδυτή Σώρρα – η οποία είναι απλά μπούρδες. Τι και ποιους εξυπηρετείτε;

 31. Ανώνυμος says:

  Συγχαρητηρια στον κυριο Ιωαννη Λαμπροπουλο για την ερευνα του.
  Καταλαβα καλυτερα τον ρολο των απατεωνων.
  Παντα πιστευα οτι πισω τους ειναι οι τραπεζιτες ροτσιλντ, ροκφελερ κλπ…
  Αλλωστε πως ειναι δυνατον ενα αμορφωτο βλαχαντερο να εχει 600δις…

 32. Ανώνυμος says:

  Εκτός από το θέμα με τα λεφτά, παραλείπεται (τεχνηέντως;) να γίνει αναφορά στο ότι, με αφορμή την προσπάθεια από την ομάδα Σώρρα, για να ξεχρεώσει η πατρίδα, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, μέσω ίντερνετ αλλά και από μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς (το ότι κανένα μεγάλο κανάλι δεν τον βγάζει τον Σώρρα, μάλλον έπαινος είναι και όχι ψόγος) ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑ
  ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
  Αναφορές που αναφέρονται διαρκώς (ορθώς κατ'εμέ) στους εχθρούς του Ελληνισμού ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, με ονόματα που οι περισσότεροι ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΟΥΝ είτε με τον γραπτό είτε με τον προφορικό τους λόγο.
  Πέραν τούτου, με τις ομιλίες που γίνονται ως επιστέγασμα, της προσπάθειας, δημοσιοποιούνται ΑΡΡΗΤΑ, που ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΣΑΝ Ή ΤΑ ΑΦΗΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΑ (γιατί άραγε η αοριστολογία ; Οι εχθροί της Ελλάδος δεν έχουν ονόματα και καταγωγή 😉
  Εξηγούνται στις ομιλίες, όλες εκείνες οι παράμετροι που διαφοροποιούν τον Έλληνα από τους άλλους λαούς (εκτός κι αν πρέπει να πιστεύουμε ότι δεν διαφέρουμε από τους άλλους λαούς …………)
  Μέσα σε όλα αυτά και με διαβάσματα που πηγάζουν από ένα γενικότερο ψάξιμο (και από πολλά thread του παρόντος ιστοτόπου), θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πως σε έναν πλανήτη που πιθανότατα δεν διοικείται από τους "καλούς" αλλά από τους "κακούς"……..
  ΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ;;;;
  ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ – ΦΟΒΟΣ ;
  και αν ναι ………γιατί ;
  Όσον αφορά την πολυπραγμοσύνη των λεγόμενων "τεχνοκρατών" που αναμφισβήτητα η γνώμη τους πρέπει να είναι βαρύνουσα (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ 😉
  να θυμίσουμε ότι στην διαχείριση της εξουσίας αλλά και στην εκκλησία του Δήμου, στην Ελληνική Δημοκρατία, ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ο Λ Ω Ν, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, των πολιτών, που διώκονταν με βαριές ποινές σε περίπτωση ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, στα οποία ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ Μ Ε Κ Λ Η Ρ Ω Σ Η !!!!!!!!!
  Τώρα είναι λοιπόν λάθος που ο Σώρρας απευθύνεται στον Δήμο και όχι στην νομενκλατούρα – ιντελιγκεντσια που μας ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ;
  …….
  ………..και μόνο που αναφέρονται στους Χαζάρους και λοιπούς μισΈλληνες με τα ονόματα τους, στο πως πραγματικά ήρθαν κάποιοι έξω από την Γαία για να αντιμετωπίσουν τους Έλληνες και στο πως μπορούμε να τους αποξενώσουμε από τα όπλα τους – με τα δικά τους όπλα (ομόλογα και οικονομικοί όροι) είναι ικανή συνθήκη για να κάτσει κανείς να ακούσει αυτά
  που λένε………..
  και να είστε σίγουροι ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ,
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΣΩΡΡΑ !!!

 33. Ανώνυμος says:

  Αγαπητοι φιλοι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν διαβασα απο κανενα να αναφερη το ονομα ΣΟΡΟΣ αντι ΣΩΡΑΣ και τι ΩΡΑΙΑ ζουμαι σημερα……..και τι ωραια η ΕΟΚ και οι πολιτικοι μας αντιμετοπιζουν ολα υπερ των αδυνατων………Σας ευχομαι να εχεται μια καλη και διμηουργηκη ευδομαδα

 34. Ανώνυμος says:

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ (ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ, ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ΦΑΚ. ΣΩΡΡΑΣ). ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ REPORTAGE. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ…

 35. Ανώνυμος says:

  ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

 36. Ανώνυμος says:

  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ;ΠΕΡΠΑΤΑ ΙΣΑ+ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΖΕΡΜΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΙ ΠΟΥ ΩΣ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΕΙΧΕΣ ΒΡΕΙ "ΜΟΝΟΣ"ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΪΝΕ ΛΙΜΠΕ;ΒΓΑΛΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΚΙΑ ΦΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Α ΛΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ "ΝΙΚΟΛΕΤΤΑΣ ΠΑΠΑΓΚΑΛΕΤΤΑΣ".Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ….ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΕΥΕΙΣ" ΚΟΥΪΝΣΛΙΝΓΚ;;

 37. Ανώνυμος says:

  Λαμπροπουλε σιγα μην σπασεις τα αυγα………μας επισες με τις μπουρδολογιες σου…………και αφου ειναι οπως τα λες γιατι τον εχουν εξω ακομα τον απατεωνα τον Αρτεμη ? Οι κυβερνοντες ειναι χαζοι ? Κανε του λοιπον εσυ μια μηνυση επι της ουσιας βρε, αφου εχεις ατρανταχτα στοιχεια οπως λες να τον κλεισουν μεσα τον λοποδιτη, να γλυτωσουμε. Και γιατι αληθεια μας τα λες αυτα εμας αφου εμεις δεν γνωριζουμε οικονομικα, για να μπορεσουμε να κρινουμε. Αν αυτο που θες πραγματι ειναι το καλο του τοπου (πραγμα που αμφιβαλω) δωσε τα στοιχεια σου στην δικαιοσυνη……..τα υπολοιπα ειναι εκ του πονηρου. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ φιλαρακο……

 38. Ανώνυμος says:

  ΑΥΤΟΣ Ο ΄ΦΙΛΕΛΛΗΝ' ΝΤΕΝ ΕΚΕΙ ΝΑΑΜΕΝ 'ΦΟΝ ΓΙΟΧΑΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕΝ';ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ/ΛΑΜΠΡΑΚΗ/ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΚΟΝΤΟΡΕΒΥΘΟΥΛΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ 'ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ;;ΠΕΝΝΑΣ' ΦΕΡΣΤΕΪΝ ΝΤΟΥ ΖΒΑΪΝΧΟΥΝΤ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ;ΑΔΕΙΑΖΕ ΧΟΛΗ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ 'ΝΤΑΝΚΓΙΕΣΟΥΝ ΛΙΜΠΛΙΝΓΚ'!

 39. Ανώνυμος says:

  2 Φεβρουαρίου 2014 – 11:00 μ.μ.
  Σωστή η απορία σου. Γιατί αυτόν κι όχι κάποιον άλλον, καλύτερο.
  σου απαντάει παρακάτω ο 3 Φεβρουαρίου 2014 – 11:37 π.μ.

  Και αν δεν κατάλαβες γιατί σου απαντάω και εγώ.
  Γιατί οι Αμερικάνοι ξέρουν πολύ καλά ότι η πλειοψηφία αυτού του λαού έχει ακόμα πνευματικό-εκπαιδευτικό επίπεδο δεκαετίας '60.
  Γιατί παρόλα τα όποια πτυχία σας, και με το εκπαιδευτικό σύστημα που έχουμε στην Ελλάδα ειδικά στα Πανεπιστήμια, δε θα ξεχωρίσετε ποτέ από τον αγράμματο τσοπάνη που αφήσατε πίσω στο χωριό σας όταν φύγατε για να σπουδάσετε.
  Γιατί ξέρουν πολύ καλά ποιά "μυαλά" έχουν την πλειοψηφία σε αυτή τη χώρα και επιλέγουν κυβερνήσεις.

  Έτσι λοιπόν έστειλαν αυτόν που θα πείσει. Αν ήταν ένας λαμπερός μορφωμένος, γοητευτικός, γνωστός, σοβαρός, κ.λ.π. κανένας φουκαρατζίκος δε θα ταυτιζόνταν μαζί του. Κανέναν από την πλειοψηφία αυτής της χώρας δε θα έπειθε.

 40. Ανώνυμος says:

  ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ END. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΜΕΡΙΑ ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 END ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ . ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΛΕΙ ΤΗΝ END ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!! ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΑΡΧΗΣ!!! ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΩΡΡΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!

 41. Ανώνυμος says:

  Εγώ το μόνο που έχω να πώ,είναι ότι κάποιοι χρηματοδότησαν όλη αυτή την έρευνα αλλά όπως συνηθίζουν οι Χαζάροι στερούμενοι ευφυίας,τα επιχειρήματα τους στρέφονται εναντίον τους.
  Επισημαίνω ότι στα σχόλια υπάρχουν κάποιοι που ονειρεύονται να σφάξουν,να αποκεφαλίσουν,λογική Σιωνισμού,Κομμουνισμού και Οθωμανισμού (ΟΕ με κοινή αφετηρία) ελλείψει επιχειρημάτων.
  Επισημαίνω επίσης την συγκυρία που αποφασίστηκε η δημοσίευση προκειμένου να ανακοπεί το κύμα που θα σαρώσει την μαγεμένη Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη μασονική πόλη,αντινεοταξίτες blogspot) πράγμα που αποδεικνύει τον πανικό υπό την κατοχή του οποίου,γίνονται σπασμωδικές κινήσεις.
  Τέλος ,όσοι ονειρεύονται επαναστάσεις,απελευθερώσεις με μπόλικο αίμα ανθρωποθυσιών ,κρυπτόμενοι πίσω από κομματικές σημαίες,νέα κινήματα… (δυστυχώς μόνο εξ αριστερών) αυταπατώνται, γιατί αποτελούν όλα εφεδρείες του συστήματος προκειμένου αυτό να μην βγάλει ποτέ τα νύχια από το κουφάρι της Ελλάδος .Και άσχετα με τα 600 υπαρκτά ή όχι (έτσι και αλλιώς το χρήμα είναι φούσκα και μέθοδος ελέγχου λαών και κρατών) αν υπάρχει σωτηρία αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνο μεσω ένωσης Ελλήνων χωρίς δόγματα,χρώματα,και κυρίως χωρίς κόμματα.Επίσης διακινδυνεύοντας να μην δημοσιεύσεις το σχόλιο μου,το ξαναέκανες σε παρόμοια περίπτωση,επισημαίνω το γεγονός ότι εσύ και κάποια άλλα "αντιμνημονιακά" blogs σπεύδετε πάντα να αναρτήσετε οτιδήποτε αρνητικό επιχειρείται εναντίον της END,εν αντιθέσει με τις αποκαλύψεις,τις συνεντεύξεις και γενικά ότι θετικό,(όπως οι αφυπνιστικές συνεντεύξεις Λαμπράκη),αίροντας έτσι την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητα σας και εμβάλλοντας σε υποψίες περί του ρόλου σας και των σκοπών που εξυπηρετείτε.
  Και μια τελευταία παρατήρηση ,οι Χριστιανοί ας μην φοβούνται,γιατί ο Ελληνισμός έστησε τον άνθρωπο στα πόδια του,δίδοντας αξία στην ζωή και την ανθρώπινη υπόσταση,απλά όπως συνηθίζουν οι παρασιστικοί οργανισμοί,οικειοποιήθηκαν κάποιες από τις αξίες του,τις έκοψαν και τις έρραψαν στα μέτρα τους και αφού τις έντυσαν με περίβλημα αρετής για να καταστούν πιό εύπεπτες,τις επανεισήγαγαν υπό την δική τους εποπτεία,διαβάλλοντας τον κατά την συνήθη πρακτική τους.

 42. Ανώνυμος says:

  ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ?
  ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ Η ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΣ END ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!

 43. Ανώνυμος says:

  Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!! ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤOY ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!!
  ΕΝΤΕΛΩΣ!!!

 44. Ανώνυμος says:

  3 Φεβρουαρίου 2014 – 1:39 π.μ.

  Όχι φίλε, τώρα είναι σίγουροι για το project τους. Δεν κάνουν καμμιά δοκιμή. Τα δοκιμαστικά ήταν με το ΓΑΠ. Αφού χάψαμε αυτό το μαλάκα όλα τα υπόλοιπα μετά αμάσητα τα τρώμε, δεν υπάρχει λόγος για άλλο τεστ. Απλώς επιβεβαιώσαν ότι περίπου 40 χρόνια τώρα είχε μεγάλη επιτυχία η προσπάθεια να μείνουν οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους ζώα ανεγκέφαλα και αγράμματα έτοιμα να πιστεψουν και να φανατιστούν με τον καθένα.
  Τώρα είναι η ώρα της συγκομιδής τους.
  Κυβέρνηση έχουν σίγουρη, συννενοημένη και δασκαλεμένη (Τσίπρα) και χρειάζονται και έναν ήρωα όμως ανάμεσα στο πόπολο για να τους κατευθύνει.
  Κάποιον που να μπορούν να ταυτιστούν…….

 45. Ανώνυμος says:

  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ…. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ … Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΛΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ…. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ κοκ

 46. Ανώνυμος says:

  ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙ-END ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ.

  ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΙ-END-ΣΩΡΡΑ ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥΣ…ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΦΟΥΣΚΑΣ?.

  Ο ΓΕΩΡΓΑΤΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ…ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ?

  ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΛΑΝΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΤΑΛΙ?

  ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ?

  ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΥΘΙΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ?

  ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ?

  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ…ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ…ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

  MPPE ΜΠΕ ΒΕΛΑΖΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣANO ΣΑΣ

 47. Ανώνυμος says:

  26-10-2013 | 19:09:49

  Απάντηση από τον Ιωάννη Λαμπρόπουλο.

  Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,

  ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ .E.N.D. EMM. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  ΕΠΙΘΥΜΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
  συγγραφέας-ερευνητής

  Υ.Γ. Πρός τον κ΄. Α. Σώρρα, και τον κ. Ε. Λαμπράκη. Παρακαλώ ενημερώστε με στο mail μου (το γνωρίζετε) για την ημέρα και την ώρα, τουλάχιστον τρεις μέρες ενωρίτερα.

 48. Γιασσιράνης Δημήτριος says:

  Ξέχασες να μας πεις… Οκ Ξεχνάμε τον Σώρα!!! Για πες μας που πάμε και ποιος θα αρπάξει την Ελλάδα πρώτος; Αλήθεια αν δεν μπορεί να τα καταφέρει αυτός ο έξυπνος λαός με ένα δάνειο 100 χρόνων με επιτόκιο 0,5 πως θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα με τα δάνεια και τους υπάρχοντες όρους; Δηλαδή τι θέλουν στο κάτω κάτω οι Αμερικανοί; Να μας πετάξουν στην θάλασσα; Να πω και κάτι τελευταίο… Αν είναι να μας πάρει κάποιος καλύτερα Αμερικανός παρά Γερμανός. Φυσικά θέλω την χώρα δική μου αλλά αν ήταν να διαλέξεις κ. Λαμπρόπουλε τι θα διάλεγες…? Μας είπες για το πρόβλημα για πες μας και την λύση τώρα!!!

 49. Ανώνυμος says:

  Εγω παντος δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα που λετε ολοι εσεις που θελετε να μας βοηθησετε να απαλαγουμε απο το Σωρρα,επειδη λετε οτι και καλα ειναι απατεωνας…..Γιατι δεν καλει το κρατος σε μια ανοιχτη συζητηση σε ενα καναλι και με αποδειξεις πλεον να δειξει στο κοσμο οτι ολα αυτα που λεει ειναι ψεματα.Γιατι κυριοι???Μονο αυτος μιλαει με αποδειξεις,εσεις γιατι τοσο καιρο σιωπατε???Μαλον κατι δεν σας συνφερει εδω,μαλον χαλαει τα σχεδια των αφεντικων σας για το ξεπουλημα της πατριδας μας!!!!

 50. Ανώνυμος says:

  ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙ-END ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ.

  ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΙ-END-ΣΩΡΡΑ ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥΣ…ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΦΟΥΣΚΑΣ?.

  Ο ΓΕΩΡΓΑΤΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ…ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ?

  ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΛΑΝΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΤΑΛΙ?

  ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ?

  ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΥΘΙΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ?

  ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ?

  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ…ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ…ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

 51. Ανώνυμος says:

  Τα πολλά λόγια και κατεβατά είναι φτώχεια . Ο άνθρωπος αυτός ( ο Σώρρας ) είναι απατεώνας ; Ναι ή όχι ; Και αν ναι , υπάρχουν αποδείξεις για την απάτη του ; μιλάμε για ατράνταχτες ομως αποδείξεις . Τότε γιατί δεν τον συλλαμβάνουν να τελειώνει η φασαρία ; Μια που υποτείθεται πως αποτελεί και "πονοκέφαλο" για την "κυβέρνηση" με την όποια δράση του . Εγώ προσωπικά δεν είμαι κανένας πανεπιστημιακός και έχω μόνο την στοιχειώδη μόρφωση και ως εκ τούτου με την απλή λογική που διαθέτω προβληματίζωμαι βλέπωντας έναν υποτίθεται απατεώνα να κινείται όπως θέλει , όπου θέλει , να λέει ότι θέλει , να κάνει ότι θέλει , να τους κατηγορεί δημοσίως για εσχάτη προδοσία (την "κυβέρνηση" ) και να μην τον αγγίζει κανείς ! ! ! Ε τι στα κομάτια είναι τότε ; "Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα" τελικά ποιός μας δουλεύει ; η "κυβέρνηση" ή ο Σώρρας ; ή μήπως και οι δύο ;

 52. Ανώνυμος says:

  Αυτός ο Σώρρας με τα 600 δις που είπαμε ότι κάθετε; Σε ποια έπαυλη μένει; Έχει πέντχάουζ στην Νέα Υόρκη; Παλάτσο στην Ρώμη; Σπίτι στην Ριβιέρα; Βίλλα στην Τοσκάνη; "Γιαλί" στον Βόσπορο; Όλοι οι δισεκατομμυριούχοι κάπως έτσι "μοιράζουν" την διαμονή τους. Αυτός που κατοικεί; Σε δυαράκι στα Πατήσια; Έτσι για να "αφουγκράζεται" την κοινωνία; Άι στο διάολο παλιομαλάκα φτωχομπινέ που ήρθες για να μας δουλέψεις;

 53. Ανώνυμος says:

  Αυτός ο νάνος στην μέση είναι ο Σώρρας; Αυτός θα μας σώσει; Αυτός ο κοντοβλάκας; Αυτός γκόμενα προσπαθεί να βγάλει με την "διασημότητα" των πέντε λεπτών που εισπράττει.

 54. Ανώνυμος says:

  Μπέε Μπέε βελάζετε προβατίνες στα κόμματα σας για να σας φέρουν τον sano σας:

  Γιατί ρε παρτάλια δεν δημοσιεύσατε το προηγούμενο σχόλιο μου…σας χαλάει την παραπληροφόρηση σας?

 55. Ανώνυμος says:

  ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ EI END ΚΑΙ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕΟΤΙ ΤΟΝ ΙΠΙΑΤΕ! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΗΜΟΙ ΑΠΟ ΤΑΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ! ΕΔΩ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΣΠΑΣΕ! ..Ο ΔΕ ΛΑΜΠΡΟ-ΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΟΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ

 56. Ανώνυμος says:

  ΑΣΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΟΧΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ-ΟΜΟΛΟΓΑ , Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ Η E.N.D ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΓΑΡΜΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ.

 57. Ανώνυμος says:

  ΠΩ ΠΩ!!! ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΧΤΗΖΕΙ ΑΜΕΣΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!!! ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΝΤΟΝΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ………………ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥς ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΝΩΗΘΕΙ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΑ!!!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ!

 58. Ανώνυμος says:

  εεεε και; τι μας λες τώρα δηλαδή ..ότι μέχρι σήμερα όλα πλέουν τέλεια και συνεχίστε να κοιμάστε βόδια στον ύπνο του δικαίου ……….άρε ξύλο που θες και εσύ αρθρογράφε…. καλά ρε κόπανε ….μας βρίζεις και απο πάνω…….εσύ και το συναφι σου φταίει για το χάλι μας ……….όταν θα έρθει η ώρα σας θα μπείς και εσύ στην τρύπα σου όπου ανοικεις

 59. Ανώνυμος says:

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ! ΞΕΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ. ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.

 60. Ανώνυμος says:

  ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΩΡΕ? ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΜΙΑ ΔΑΝΕΙΚΗ ΜΑΣΕΛΑ ΝΑ ΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΜΠΙ…. 😉

 61. Ανώνυμος says:

  Ποσο ηλιθιος και καμμενος πρεπει να ειναι καποιος για να περνει στα σοβαρα τον Ψωρρα? Αντε ρε Ελληνοπαπαρες να πουμε εχετε γινει τα σουργελα του συμπαντος.

 62. Στάθης Μιχαηλίδης says:

  Συγγραφέα-ερευνητή Ιωάννη Λαμπρόπουλε. Ακόμα έπρεπε να μας πεις για τον Σπάρτακο . Γιατί δεν πήγε να πει στους «έξυπνους» Ρωμαίους να αφήσουν τους σκλάβους ελεύθερους και πήγε «ύπουλα» και παραπλάνησε τους «αγράμματους» σκλάβους. Θα συνιστούσα να βρεθείς το Σαββατοκύριακο 8. Και 9. Φεβρουαρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη και να τον ξεσκεπάσεις .

 63. Ανώνυμος says:

  OH!JOHNNY BOY,THE PIPES THE PIPES ARE CALLING,FROM GLEN TO GLEN AND DOWN THE MOUNTAIN SIDE….
  ΠΑΛΙΟ ΙΡΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΖΟΝΥ ΛΑΜΠΡΟ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ.ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ.ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΟΥΑΛΑΣ+ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΕ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΟΙΡΟΛΟΓΩ ΓΟΕΡΑ.ΩΪΜΕΝΑΝΕ ΩΪΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!

 64. Ανώνυμος says:

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ.ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

 65. Ανώνυμος says:

  Κε Λαμπροπουλε αντι να κανεις εκθεσεις ιδεων σε μας τους πολιτες,σωστο ειναι να απευθυνθεις στα αρμοδια κρατικα οργανα,και αυτοι να απευθυνθουν σε μας. Γιατι αυτοι εχουν την υποχρεωση να μας ενημερωσουν και να μας προστατευσουν.Εμεις περιμενουμε επισημη ενημερωση απο αυτους που ειναι υπευθυνοι και εχουν υποχρεωση εκ θεσμικου τους ρολου να το πραξουν.Δεν εκπροσωπεις κανεναν εκτος του εαυτου σου, που μπορει να λεει οτι θελει.Το κειμενο σου θα ειχε ισχυ για μας τους πολιτες αν ειχε την υπογραφη των αρμοδιων οργανων του κρατους.Το κραταμε λοιπον σαν ενα κειμενο που εκφραζει τις σκεψεις ενος συμπολιτη μας,και περιμενουμε πανω απο ενα χρονο τα αρμοδια κρατικα οργανα να παρουν επισημη θεση.Για να εχουμε την απολυτως εγκυρη ενημερωση απο εκει που πρεπει :Aπο τα συγκεκριμενα αρμοδια κρατικα οργανα.Εσυ δεν θα ηθελες μια τετοια επισημη ενημερωση??

 66. Ανώνυμος says:

  οταν βρειτε επιχειρηματα εναντιον του Αρτεμη, εκτος απο τα κοντος, ασχημος, απατεωνας, αφραγκος, ασπουδακτος κλπ κλπ μπορει και να πεισετε.
  μονο λασπη χωρις αποδειξεις ριχνετε και με πολυ ποταπο τροπο. και μετα αποκαλειτε τους αλλους αμορφωτους και ασπουδακτους.
  κανετε τεραστιο λαθος σε ολα τα επιπεδα. ευτυχως για εσας εφαγα 10 χρονια στα ανωτατα θρανια και εχω αλλα 20+ σε διαβασμα στην συνεχεια. τα αποτελεσματα θα τα δειτε πολυ συντομα, σιγουρα μεσα στο 2014. stranger μην στεναχωριεσαι, δεν σε κατηγορω, σε καταλαβαινω αλλα μην ελθεις για συνδρομη. και στους αλλους το ιδιο ειπα.

 67. Ανώνυμος says:

  ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ.
  Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΚΕΣ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ – ΒΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ.
  ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ.

 68. Ανώνυμος says:

  Ακόμα ενα σενάριο κατά του Σώρρα,περιμένω το επόμενο να γελάσω,γιατί μόνο για γέλια ειναι,μπάζει απο παντού …

 69. Ανώνυμος says:

  Αυτός ο " κυριος" που μυρίστηκε τον κινδυνο και θέλει να σώσει την Ελλάδα που ήταν όταν οι πολιτικοί την χρεωκοπουσαν; Που ήταν όταν την ξεπουλούσαν; Αυτά δεν τα μυρίστηκε πολύ εκλεπτισμένη όσφρηση έχει ο εθνοσωτηρας Λαμπροπουλος η στουπωμένη μύτη στην βρωμιά, στην προδοσία και στην απάτη που μυρίζεται τον Σωρρα…Οποιος είναι συνενοχος της προδοσίας είναι προδότης και αυτός που καλύπτει την απάτη είναι απατεώνας. Ο κος Λαμπρόπουλος έχει διαλέξει τους δικούς τους ας μας αφήσει και εμάς να διαλέξουμε εκείνους που θέλουμε. Τα των δικών του τα έχουμε βιώσει.
  Α.

 70. Kaoukis says:

  "Και το νέο δάνειο που δίνουν, φιλοδοξεί να ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, μόνο που τους ειδικούς όρους και τα λεγόμενα “ψιλά γράμματα” αυτού του δανείου, δεν τους ξέρει κανείς ΕΚΤΟΣ από τους ίδιους τους εμπνευστές. Όλη αυτή η μυστικότητα δεν δείχνει σχέδιο Ελλήνων, αλλά ένα σχέδιο βγαλμένο από “Αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες”.

  ΠΩ, ΠΩ, ΠΩΩΩΩΩ….
  Τι λαγωνικό!!!
  Ευτυχώς και υπάρχουν τέτοια σαΐνια στη δύσμοιρη ετούτη Πατρίδα και μας έχουν γλυτώσει από τους απατεώνες συνΈλληνες!
  Πώς τη μυρίστηκες μεγάλε σωτήρα των Ελλήνων;;;

  Και πως είπαμε πως σε λένε; λαμπράκι; μήπως της Χρήστου Λαδά;

  Δεν χρειάζεται να διαβάσω περισσότερα αξιολύπητο!

  Τέτοια "πανέξυπνα" ανθρωπάρια χρησιμοποιούσαν ώς τώρα οι Εχθροί του Ελληνισμού;

  Τώρα όμως να πείς στ'αφεντικά σου ότι οι Έλληνες απόχτησαν αντισώματα και έχουν ανοσία πιά στους ψεκασμούς!

  Για κάνε μου μια χάρη ρε λαμπράκι, να βγείς στην πόρτα σου, να δείς αν οι Έλληνες σ'ακούνε!…

  Πρόσεχε όμως… από απόσταση γιατί στους ΜΑΛΑΚΕΣ τελευταία πεύτουν φάπες λαμπράκαρε!

  Αν θες να πούμε περισσότερα πάρε το @μέιλ μου από το μπλόγκ, και στείλε μου τον αριθμό τηλεφώνου σου, διότι δεν μπορώ να σου γράψω άλλα!
  Νάσαι καλά που μ'έκανες και γέλασα…

 71. KARAMANORAS says:

  Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΙΣ 28/6/13 ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ 0,5 % ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΥΤΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. ΑΠΟΦΑΣΗ 67650, ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΕΝΩ ΕΔΩ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗΜΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΑΣΠΟΡΑΣ ¨"ΨΕΥΔΩΝ ΦΟΒΩΝ"

 72. Georgios Kalpinis says:

  Αγαπητέ Ιωάννη Λαμπρόπουλε, δεν είμαι ούτε νομικός, ούτε οικονομολόγος, ερευνητής ή συγγραφέας-δημοσιογράφος. Είμαι ένας ηλίθιος Έλληνας φορολογούμενος, ονομάζομαι Καλπίνης Γεώργιος γεννηθείς στο Λαγυνά Έβρου και είμαι 62 ετών. Όλα αυτά τα χρόνια πίστευα τους σπουδαγμένους Καραμανλήδες, Παπανδρέους και Σια που έχουν ληστέψει την χώρα μου, μας έχουν ξεριζώσει από τα σπίτια μας με τις πολιτικές που αποδεδειγμένα πλέον ήταν κατόπιν εντολών των "συμμάχων μας*. Ο Σώρας και "η παρέα του" δεν είναι λύκοι με ένδυμα προβάτου, είναι λύκοι και δεν το κρύβουν όπως έκαναν οι καραμανλοπαπανδρέοι. Είναι λύκοι με δόντια και θάρρος και τα έχουν βάλει ανοιχτά με το καθεστώς που ίσως και εσύ υπηρετείς. Θα σε ρωτήσω μόνο ένα πράγμα: Αν, όπως λες, ο Σώρας είναι απατεώνας και έχει πείσει 3.000.000 αφελείς Έλληνες και υπέγραψαν αυτό το χαρτί, γιατί η "συντεταγμένη πολιτεία" δεν μας προστατεύει από αυτόν τον απατεώνα, να τον συλλάβει και να αποδείξει σε όλους μας τι λυκοτόμαρο είναι; Το e-mail μου είναι [email protected]. Περιμένω απάντηση

 73. Ανώνυμος says:

  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο "ΠΑΛΙΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" Ο ΣΩΡΡΑΣ??????
  ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ!!!!!!!!
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ "ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ" ΚΑΝΕΙΣ?????????????

 74. Angelo Irakleides says:

  ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.. ΧΑ ΧΑ!! ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ… ΕΣΥ ΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΚ@ΛΕ;;;
  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ: 67650/13 ΤΗΣ 28/6/2013 ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ Η ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ…..

  [.. …Η ανυπαρξία πρόθεσης ανατροπής της πολιτικής κατάστασης της χώρας συνάγεται, άλλωστε, από το γεγονός της κοινοποίησης της προαναφερθείσας πρότασης εξαγοράς του ελληνικού χρέους σε όλα τα θεσμικά όργανα της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας της χώρας … …..

  … …Ουδέποτε οι κατηγορούμενοι επιδίωξαν την ανατροπή του πολιτεύματος ή την αλλαγή του Συντάγματος … …

  … …αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων(600.000.000.000) … …

  … …Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων(100.000.000.000) …..

  … …τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας … …

  … …Συγκεκριμένα, τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανώτερο χρηματικό ποσό στο ελληνικό κράτος, υπό τη μορφή δανείου, με διάρκεια αποπληρωμής εκατό (100) ετών και με επιτόκιο 0,5%. Οι όροι δε, που έθεσε για την εκταμίευση του ποσού ήταν η διεξαγωγή λογιστικού ελέγχου από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων, υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος του δημοσίου χρέους και η διεξαγωγή έρευνας και η απόδοση ευθυνών σε όσους είχαν στη διαχείρισή τους δημόσιο χρήμα …..

  … …Την πρόθεσή του αυτή γνωστοποίησε, στις 28-09-2012, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής, στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, στον Υπουργό Οικονομικών, στα μέλη του κοινοβουλίου, στον Άρειο Πάγο, στο Διοικητή τη Τράπεζας της Ελλάδος, στην Πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην κυπριακή δημοκρατία … …

  . ….Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι!!!! Ειδικότερα , ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων, που το ενσωματώνουν !!!!!!!

  ….. όπως κατέθεσε ο Διευθυντής και Διαχειριστής Ομοσπονδιακού πρακτορείου μεταφοράς μετοχών και θεματοφύλακας των εν λόγω ομολόγων, το ποσό , που αυτά ενσωματώνουν είναι πραγματικό, ο ίδιος δε, προέβη σε έλεγχο των ομολόγων, βάση της σειριακής γραμμής αυτών και διαπίστωσε τη γνησιότητα τους…..

  … ….Επομένως, από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε η πλήρωση της αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης του αδικήματος και για το λόγο αυτό αμφότεροι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κηρυχθούν αθώοι … ….

  … …Επειδή, ωστόσο, από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα(Κυβέρνηση, πολιτικά πρόσωπα), πρέπει η δικογραφία να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων … … ]

  ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

  -ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΥΠΟΛΗΨΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ…, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΙ…

 75. Ανώνυμος says:

  ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΛΙΩΣΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !!!!!!!!!!ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΔΛΔ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΣΟΦΡΩΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΛΕΨΑΝΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΛΑΚΙΕΣ

 76. Ανώνυμος says:

  AS YOU CAN READ BETWEEN THE LINES DEAR MR.LAMBROPOULOS 'GAME OVER' FOR THE LIKES OF TRAITORS LIKE YOU AND STRANGER.
  ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ:ΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΥΡ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ 'ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΓΝΙΟΥ'ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣΑΝ ΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡ.
  ΑΠΟ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΙ'ΕΣΕ ΤΟΝ ΟΜΙΧΛΟΦΩΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ=ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ…
  ΕΡΩΤΗΣΗ:ΠΟΣΑ ΣΕΚΕΛ/ΓΙΟΥΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΙΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΣΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ 'Ε;ΚΑΛΟΟΟΟΟ!
  ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΞΑΚΟΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ, ΩΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΓΙΟΥΡΙΑΑΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ ΩΡΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΘΑ ΓΕΝΕΙ Ο ΑΡΜΑΚ(Γ)ΕΔΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.
  ΠΕΣ ΣΤΟ ΒIG BOSS ΣΟΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΡΟΔΟΤΟΠΑΙΔΟ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ '''ΠΑΙΧΝΙΔΙ"'.

  BE AFRAID,BE VERY AFRAID DARLING…..

 77. Ανώνυμος says:

  Όποιος δεν έχει προσωπική άποψη γιατί βάλλεται εν μέσω διιστάμενων τοιούτων, δεν έχει παρά να δεί το παρακάτω βίντεο με όλα τα στοιχεία,τις αποδείξεις,τις απόψεις που διατυπώνονται ,τις απορίες των αδαών και τις αντίστοιχες απαντήσεις και ίσως καταφέρει να διαμορφώσει επιτέλους δική του προσωπική άποψη με βάσει το ένστικτο,τα στοιχεία,την κρίση και την λογική του παύοντας πλέον την υιοθέτηση απόψεων άλλων ειδημόνων,πρακτόρων και παρομοίων συνοθυλευμάτων αγνώστου προελεύσεως .
  Το βίντεο περιέχει μια πλήρη κάλυψη του θέματος ,φιλοξενεί απόψεις ανθρώπων όπως Βελόπουλος,Αϋφαντής,Τουλάτος κλπ και επιτέλους δίδει μια αντικειμενική και άρτια θεώρηση του θέματος ξεσκεπάζοντας τους μασκαράδες ότι κι αν υποδύονται http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/kwdikas-mysthriwn-hrhstos-tsapos-hrhstos-mpalantinas-gia-ta-600d.html

 78. Ανώνυμος says:

  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ…ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ…….ΕΕ…???..ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ..ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΥ…ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ……..

 79. Ανώνυμος says:

  ρε λαμπρόπουλε …………εσυ δεν παραδεχόσουν στην προηγούμενη λάσπη που πέταξες ότι δεν αμφισβητείς την ύπαρξη των ομολόγων; …….τι στο δι@ολο αλχαιμερ έπαθες;

 80. Ανώνυμος says:

  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ……ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΑΦΑΝΕΙΑ ΣΟΥ

 81. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ says:

  ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Ή ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΝΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ) ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ? ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ? Α ΝΑΙ! ΤΗ ΓΕΡΗ ΣΟΥ ΠΕΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ! ΑΛΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΜΟΝΟ, ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΛΟΓΟΥ, ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΡΜΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑΝ? ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜ/ΦΟΥΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΟΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ? ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ!!! Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ (Ο ΑΡΧΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ) ΕΙΠΕ ΔΥΟ ΨΕΜΑΤΑ. ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠ ΟΙΚ. ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ «ΕΙΠΕ». ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΑ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ (ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ) ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΣ (Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ) ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΗΔΗ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΛΙΜΝΕΣ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ) ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ.ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΨΕΥΔΕΣΑΙ. ΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ? Ο ΤΟΚΟΣ ΘΑ ΕΝΑΙ 0.5 ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ) ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΕΤΗΣΙΟ 3 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΟ. ΔΗΛ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 70 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΨΕΜΑ! ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΚΑΤΑ 80%. ΔΗΛ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ. ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΩΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΟΛΛΑΝΔΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑ( ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ) ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΛΑΒΑΚΙ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΑΣ». ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ PSI ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ Η ΕΚΤ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ! ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤ/ΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ 1η ΠΕΡΙΠΤ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΩ ΣΤΗ 2η ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ. ΑΛΩΣΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΤΥΓΧΑΝΕ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ?

 82. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ says:

  Συνεχεια σχολιου μου
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΑΤΟΜΟ Ή ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΧΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ) ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΣΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ 2 ΟΡΟΙ! ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΦΛΟΥ. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ! ΧΛΕΥΑΣΤΕ ΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ!
  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ Ή ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10ΕΤΙΩΝ Ή ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΤΟΥΣ! ΡΕ ΣΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ? ΞΥΠΝΑ!!! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ! Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΩΤΗΡΑΣ!

 83. ΄Αρης Παπαμιχαήλ says:

  Κύριε Λαμπρόπουλε καλησπέρα σας.
  Εάν τα πράγματα ήταν έτσι όπως τα παρουσιάζετε, επιτρέψτε μου παρακαλώ να εκφράσω τις ακόλουθες απορίες:
  απορία πρώτη :
  Εάν τα αξιόγραφα της Τράπεζας της Ανατολής είναι πλαστά ο Αρτέμης Σώρρας θα αποκαλυφθεί πάραυτα. Άρα πως είναι επικύνδυνος, όπως περιγράφετε, μάλλον γραφικός θα ήτανε εν προκειμένω και πως θα παγιδεύσει μία χώρα σε ένα ιδιωτικό χρέος χωρίς δεκάρα τσακιστή;
  απορία δεύτερη
  Η (παρα) κυβέρνηση της χώρας γιατί ποιεί την νύσσαν και δεν τους διαψεύδει επίσημα και γιατί δεν τους συλλαμβάνει, όταν μάλιστα "αυτοί" έχουν μηνύσει βουλευτές, Στουρνάρα και Παπούλια γιά εσχάτη προδοσία; δεν τους βρίσκουν ίσως; μα καθημερινά τους αποκαλύπτουν δημόσια σε συγκεντρώσεις, ραδιόφωνο, ομιλίες κ.α. Σκεφτείτε ότι η ίδια (παρα) κυβάρνηση συλαμβάνει όσους γίνονται μπελάς χωρίς καν κατηγορία, εδώ γιατί σφυρίζει αδιάφορα;
  απορία τρίτη
  Τα μέλη του δικαστηρίου είναι "καθυστερημένοι" ή αφελείς και "δουλευτήκανε" από τόσο εμνανείς απατεώνες;
  απορία τέταρτη
  Γιατί στην δίκη δεν παρέστει ο κατήγορος (μπουμπούκος) ή άλλος κυβαρνητικός εκπρόσωπος;
  απορία πέμπτη
  γιατί στην επίσσημη ελληλογραφία Σώρρα-υπηρεσιών Δημοσίου δεν προκύπτει αμφισβήτηση ή διάψευση των ισχυριζομένων του;
  απορία έκτη
  Επειδή συμβαίνει να γνωρίζω πολύ καλά περί Παγκόσμιας Τράπεζας και Παγκόσμιου Καταπιστεύματος, γιατί δεν αναφέρεται τίποτα επισσήμως από τους πολιτικούς μας σαλτιμπάγκους; Ας ξεχάσουμε τον Σώρρα, οι γηγενείς τραπεζίτες, "οικονομολόγοι" και τραπεζίτες γιατί το αποκρύπτουν συστηματικά;
  απορία τελευταία
  Οι πολιτικοί μας τσαρλατάνοι και οι διορισμένοι τους απαιτούν μόνον από τον Έλληνα, τον εξαντλούν και τον εξοντώνουν δεσμεύοντάς του κάθε περιουσιακό του στοιχείο. Ο Αρτέμης Σώρρας προτίθεται να "δώσει" χωρίς να ζητά τίποτα. Γιατί να δεχθώ ως αληθή την θέση των δεδηλωμένων απατεώνων και όχι του Αρτέμη Σώρρα (μετά από έρευνα των όσων ισχυρίζεται);
  Με εκτίμηση
  Άρης Παπαμιχαήλ
  Οικονομολόγος ΑΣΟΕΕ- Δ.Ε. ΑΣΟΕΕ -Μεταπτυχιακό Δ.Ε. Ντιζόν Γαλλία
  Ελεύθερος επαγγελματίας – Σύμβουλος Επιχειρήσεων

  • lacedaemon says:

   Και πες πως υπογράφουν οι άλλοι 11 εκ Ελληνες και πες πως δινει το κοινοβουλιο το χρεος στο σωρρα . Αν ο σωρρας πατηθει απο ενα φορτηγο καταλαθος ή αν δηλητηριαστει καταλαθος ή αν περασει μια σφαορα καταλαθος απτο μυαλο του κυριου σωρρα τοτε σε ποιον θα ανηκει το χρεος?????????? 😉

 84. Ανώνυμος says:

  'ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ,ΜΑ ΕΧΩΜΕΝ ΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΘΕΟΝ'.

  ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ.
  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ.ΜΑ ΠΟΥ'ΣΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΓΕΡΟΣ ΘΑ'ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ ΩΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΡΑ ΞΑΝΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ,ΣΑΥΡΕΣ(ΤΑΤΟΥΑΖ ΧΕΡΙΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡ)ΕΡΠΕΤΑ,ΔΡΑΚΟΝΙΑΚΛΠ. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΜΠΕΘ…
  ΕΜΕΙΣ ΕΧΩΜΕΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΔΡΑΚΟΦΟΝΕΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ=ΠΕΡΣΕΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ.
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΛΛΟΙ ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΙΚΙΑ ΓΛΑΥΚΟΜΑΤΑ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ+ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΕΠΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΡΥΨΟΥ,ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ!

 85. Ανώνυμος says:

  Θα τα πουμε στις 7+8/2/2014 στα μεσα ενημερωσης, Ελληνικα και παγκοσμια και στις 9/2/2014 στο Αλεξανδριο Μελαθρον, στην Θεσαλλονικη, οπου τις 2 πρωτες μερες ειναι οι δηλωσεις (οι ασοβαρες) και μετα Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ. ελα να δεις καμια 10000ρια χιλιαδες κουτους και να βγεις να το πεις μπροστα τους, οτι ειναι οι βλακες τις υποθεσης, κοιτα το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι θα σε φανε με τα ρουχα πριν αρθρωσεις καν το ονομα του Αρτεμη. οποιος εχει κοτσια, ας ελθει να μας τα πει απο κοντα, και μετα τα λεμε. Παλιοπροβοκατορες, πουλημενα τομαρια.

 86. Κώστας Ζιώγας says:

  Πόσα πείρες βρε πουλημένο τομάρι για τα ανυπόστατα ψεύδη που αράδιασες; Ούτε για φτύσιμο δεν είσαι άξιος. Τέτοια κτήνη σαν και σένα φέρανε την Ελλάδα στο σημερινό χάλι. Όταν θα έρθει η ανατροπή των ξεπουλημένων πολιτικών, ήθελα να σ' έβλεπα πως θα τρέχεις για να κρυφτείς ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ Ε ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ

 87. nerofis says:

  ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΕ ΠΕΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΛΕΟΝ , ΟΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. ΕΣΥ ΜΩΡΕ ΠΕΡΝΙΕΣΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ? ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΗΡΙΑΛ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η "ΕΡΕΥΝΑ " ΣΟΥ .ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΥΪΣΛΙΝΓΚ ΑΦΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ? ΜΗΠΩΣ
  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ ? ΑΡΚΕΤΗ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ, Ε ΗΛΙΘΙΕ

 88. Ανώνυμος says:

  Όπως οι προλαλήσαντες στα παραπάνω κείμενα πολυ ορθά σημειώσανε: Ο Σώρρας είναι απατεώνας. Καλώς. Λοιπόν που ηταν ο Γιαλτουρίδης με τα μοναδικά του ντοκουμέντα που φανερώνουν την απάτη του Σωρρα; Κι εσύ ρε Καζάκη που ήσουνα τότε ;;; Και εσύ ρε δημοσιογράφε με την δήθεν απάντηση της τράπεζας ότι δεν υπάρχουν τα ομόλογα;

 89. Ανώνυμος says:

  NESARA – Η Αλήθεια για τις βλακείες που σας λέει ο Λαμπράκης
  Ο Δρ Harvey Barnard ξεκίνησε την αναζήτησή του για την αιτία και τις λύσεις για τα κοινωνικά προβλήματα της Αμερικής στα τέλη της δεκαετίας του 1960, όταν ένας καθηγητής στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνας αδιάφορα παρατήρησε, κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης, ότι τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα θα μπορούσαν να αναλυθούν και να επιλυθούν με τα ίδια εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην επίλυση βιομηχανικών προβλημάτων. Αυτό μόνο το σχόλιο ήταν αρκετό για να τον σπρώξει να ξεκινήσει μία επιδίωξη ζωής και πνευματικής περιέργειας που αργότερα εξελίχτηκε σε σταυροφορία, οδηγούμενη από τίποτα περισσότερο από την πρόκληση να κάνουμε το φαινομενικά αδύνατο
  Μετά από πολλά χρόνια προσωπικής μελέτης, ο Δρ Barnard αναπτύξει μια νέα θεωρία του χρήματος[1]. Η νομοθετική του πρόταση με όνομα NESARA ξεκίνησε ως μια επίσημη ιδέα στα τέλη του 1980 . Η παρούσα πρόταση NESARA είδε το πρώτο φως της δημοσιότητας στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ως πρόταση για τη μεταρρύθμιση της νομισματικής πολιτικής . Αργότερα, ο Δρ Barnard, πρόσθεσε στις προτάσεις του τη μεταρρύθμιση της δημοσιονομικής πολιτικής .
  Το 1996, ο Δρ Barnard αυτο-δημοσίευσε τη πρώτη εκδοση του βιβλίου του «Draining the Swamp» , το οποίο περιείχε την πρώτη δημόσια ανάρτηση της πλήρους πρότασής NESARA. Αντίγραφα του βιβλίου μοιράστηκαν από τον ίδιο στα μέλη του Κογκρέσου και άλλους σημαίνοντες πολιτικούς παράγοντες. Μετά από πολλές προσωπικές προσπάθειες για την εισαγωγή του NESARA στο Κογκρέσο, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών να ενθαρρύνουν τους προεδρικούς υποψηφίους να χρησιμοποιούν NESARA ως μέρος μιας πλατφόρμας πολιτικής μεταρρύθμισης, ο Δρ Barnard αποφάσισε ότι η καλύτερη ελπίδα για ουσιαστική μεταρρύθμιση ήταν μέσα από μια προσπάθεια λαϊκής βάσης. Το 1999, με το διαδίκτυο να αρχίζει να επηρεάζει τις σύγχρονες κοινωνικές δομές , αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την πρόταση NESARA μέσω δικής του ιστοσελίδας που λειτούργησε το καλοκαίρι του 2000. Στη συνέχεια ίδρυσε το Ινστιτούτο NESARA το 2001 .
  Λίγο μετά την εισαγωγή του NESARA στον παγκόσμιο ιστό, ορισμένοι άνθρωποι αγκιστρώθηκαν στην ιδέα και άρχισαν να προωθούν μια διαφορετική εκδοχή αυτής της ιστορίας.
  Υποστηρικτές της τροποποιημένης εκδοχής πιστεύουν ότι NESARA ψηφίστηκε σε νόμο κρυφά κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Κλίντον και ότι υπάρχουν "White Knights" που εργάζονται ακούραστα πίσω από τα πολιτικά παρασκήνια για να ενημερώνουν τον κόσμο για αυτή τη μυστική νομοθεσία, και ότι η τροποποιημένη εκδοχή του NESARA υπόσχεται πλήρη άφεση χρέους. Αρχικά, η τροποποιημένη ιστορία δεν αμφισβήτησε το ακρωνύμιο NESARA που χρησιμοποιείται από το Δρ Barnard, αλλά καθώς οι φήμες αυξήθηκαν, υποστηρικτές στη συνέχεια άλλαξαν επίσης το ακρωνύμιο NESARA ή το μετονόμασαν σε Currency Reset κ.α.
  Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για λίγο περισσότερο από περιέργεια για μερικά χρόνια, η παραλλαγμένη εκδοχή της ιστορίας NESARA πήρε δική της ζωή και τώρα αναπτύσσεται σε όλο το διαδίκτυο σαν τον καρκίνο εμπλουτισμένη με περεταίρω μυθολογικά στοιχεία όπως τα περί παγκόσμιου καταπιστεύματος, προγραμμάτων παγκόσμιας ευημερίας και την εμπλοκή εξωγήινων οντοτήτων και παραφυσικών φαινομένων μετατρέποντας το φαινόμενο σε κυβερνο-κουλτούρα. Η επιρροή αυτής της εναλλακτικής προσπάθειας είναι τέτοια που πολλοί άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Διεθνές Δικαστήριο, και μερικοί πλήρωσαν χιλιάδες δολάρια για να διαφημίσουν τη δική τους εκδοχή του NESARA σε διαφήμιση πάνω σε φορτηγά στην Ουάσιγκτον.
  Δυστυχώς, αυτή η εκστρατεία παραπληροφόρησης έχει μειώσει την αξιοπιστία των προσπαθειών του Δρ Barnard με αποτέλεσμα ως αυτή την ημέρα η πρόταση δεν έχει ακόμη εισαχθεί για συζήτηση στο Κογκρέσο.

 90. Ανώνυμος says:

  Μέρος των συναισθηματικών και ψυχολογικών λόγων για τους οποίους οι άνθρωποι υποστηρίζουν την εναλλακτική εκδοχή της NESARA είναι απόλυτα κατανοητοί. Ο Δρ Barnard πίστευε ότι καμία ουσιαστική κοινωνική μεταρρύθμιση ήταν δυνατή χωρίς τη μεταρρύθμιση του νομισματικού συστήματος. Πίστευε επίσης ότι αν και τα επιμέρους χρήματα είναι ιδιωτικά, το ίδιο το σύστημα νομισματικής ισοτιμίας ανήκε σε όλους και ότι το σύστημα πρέπει να είναι δίκαιο και ισότιμο για όλους τους ανθρώπους, ανά πάσα στιγμή, και να μην επωφελούνται μόνο μερικά πολιτικά προνομιούχα άτομα.
  Μέρος αυτής της νομισματικής μεταρρύθμισης απαιτεί τροποποίηση των θεμελιωδών εξισώσεων που οδηγούν το σημερινό οικονομικό σύστημα , κυρίως μέσω της κοινωνικά διασπαστικής έννοιας που είναι γνωστή ως τόκους ανατοκισμού. Με την αναδιάρθρωση αυτών των εξισώσεων ο Δρ Barnard πίστευε ότι η ουσιαστική νομισματική μεταρρύθμιση ήταν δυνατή. Η αναδιάρθρωση σε αυτές τις εξισώσεις συνεπάγεται οπωσδήποτε σε αλλαγή στο χαρακτήρα του χρέους. Το χρέος δεν θα εξαφανιστεί, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θα βρεθούν σε χρέος για μικρότερα χρονικά διαστήματα . Η προσπάθεια αυτή θα επιστρέψει πόρους για τους ανθρώπους, έτσι ώστε να προσφέρει για άλλη μια φορά σημαντική κοινωνική ελευθερία.
  Δυστυχώς , πολλοί υποστηρικτές της εναλλακτικής ιστορίας NESARA ερμήνευσαν αυτή την αλλαγή στο χαρακτήρα του χρέους ως μείωση του ή σχέδιο για κούρεμά του . Ίσως πιο λυπηρό είναι ότι αρκετά επενδυτικά σχέδια και προγράμματα ευημερίας κυκλοφορούν γύρω από αυτή την εναλλακτική ιστορία, και επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι επιθυμούν πραγματική νομισματική μεταρρύθμιση βρίσκονται οι ίδιοι να έχουν υποκύψει στο δέλεαρ και να παρέχουν σε αυτά τα χρήματά τους. Χρήματα που δεν είδαν ποτέ ξανά ούτε πήραν κάποια απόδοση της «επένδυσής» τους.
  Φυσικά , η εναλλακτική ιστορία NESARA στηρίζεται πάνω σε μια θεωρία συνωμοσίας ότι δηλαδή ο NESARA φέρεται να πέρασε κρυφά. Έτσι, οι ερευνητές μπορεί να ζητήσουν ένα αντίγραφο αυτής της παράνομης ενέργειας, αλλά θα τους πουν ότι δεν υπάρχει αντίγραφο, λόγω του μυστικού περάσματος. Είναι ξεκάθαρο ότι οποιαδήποτε ειλικρινής ερευνά σε αυτή την εναλλακτική έκδοση του NESARA είναι πρακτικά αδύνατη και ότι αυτές οι δυσκολίες παρέχουν ενδείξεις για την αυθεντικότητα της συνομωσίας, τακτική που χρησιμοποιείτε κατά κόρον σε αυτές τις περιπτώσεις.
  Η διαδικασία θέσπισης νομοθετικής πρότασης και νομοσχέδιου σε νόμο είναι εύκολα κατανοητή και δημοσιοποιημένη στο διαδίκτυο. Όποιος ψάξει θα μάθει ότι καμία προτεινόμενη νομοθεσία ή νομοσχέδιο δεν ψηφίστηκε ποτέ κρυφά. Αντίθετα, το αντίγραφο της NESARA που προτείνει ο Δρ Barnard είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του για οποιονδήποτε θέλει να το μελετήσει σαν μία πρόταση και τίποτα παραπάνω.
  Οι ισχυρισμοί από τους υποστηρικτές της εναλλακτικής NESARA έφτασαν μέχρι το να προτείνουν ότι ο Δρ Barnard και τα μέλη του προσωπικού του Ινστιτούτου εργάζονται για τον Πρόεδρο Μπους ή άλλες φαύλες οργανώσεις της " Νέας Τάξης Πραγμάτων ". Ισχυρίζονται επίσης ότι το NESARA όπως παρουσιάζεται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι απλώς ένα τέχνασμα για να παραπλανήσει τους ανθρώπους από το να γνωρίσουν το λεγόμενο " πραγματική" NESARA .
  Σε τελική ανάλυση δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μία άσκηση κοινής λογικής για να αντιληφθεί κανείς την ουσία της εναλλακτικής ιστορίας NESARA. Είναι άξιο αναφοράς ότι υπήρξαν συγκεκριμένες καταγγελίες στην Αμερική από ανθρώπους που έπεσαν θύματα αυτής της υπόθεσης και διοχέτευσαν τις οικονομίες τους σε αυτή την ιστορία με αποτέλεσμα να τις χάσουν.

 91. Ανώνυμος says:

  ακουσε και μενα τον βλακα λαμπροπουλε εγω πληρωνω στο κρατος παρα πολλους φορους οπως ολοι οι ελληνες και μεσα στους φορους ειναι και οι μισθοι των ελεκτικων μηχανησμων γιατι λοιπον το κρατος δεν τον αρπαξε στο ενα δυο τρια και των αφηνει να παραπλανη τον δοκιμαζομενο σκληρα ελληνικο λαο. δεκτη η απαντηση και απο αλλους που εχουν την ιδια αποψη με σενα.γιατι εσυ δεν θα βρεις το θαρος να απαντησης.

 92. Ανώνυμος says:

  ΑΡΙΘΜ:67650/13 ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων(600.000.000.000)…… ……Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων(100.000.000.000)….. ……τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας…… ……Συγκεκριμένα, τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανώτερο χρηματικό ποσό στο ελληνικό κράτος, υπό τη μορφή δανείου, με διάρκεια αποπληρωμής εκατό (100) ετών και με επιτόκιο 0,5%. Οι όροι δε, που έθεσε για την εκταμίευση του ποσού ήταν η διεξαγωγή λογιστικού ελέγχου από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων, υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος του δημοσίου χρέους και η διεξαγωγή έρευνας και η απόδοση ευθυνών σε όσους είχαν στη διαχείρισή τους δημόσιο χρήμα….. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

 93. Ανώνυμος says:

  Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
  ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ.
  ΕΔΩ:
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/08/end-666-end-end-of-end-part-iii.html
  Η ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ…ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

 94. Ανώνυμος says:

  ΓΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ… ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ;; ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;; 7000 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ, ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟΣ ΚΤΛ. ΑΣΤΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΕ ΚΑΝΝΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ Σ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ. Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ''Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς ,όλους όσους με βοήθησαν και συνετέλεσαν στο να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η μοναδική και πολύ δύσκολη έρευνα.'' ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;; ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΨΑΤΕ ΚΑΤΙ Η ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ;; ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΙΠΟΤΑ;; ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ;; ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ;; ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΜΟΝΟ;; ΑΣΕ ΡΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΠΙΑ. ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ… ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΒΟΣΚΗ… ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ.. ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΛΥΚΟΥΣ… –Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ–

 95. Ανώνυμος says:

  Εδώ κυνηγήσαμε τον “ισόθεο” Πυθαγόρα, εξοντώσαμε τον προ Χριστού στοχαστή & φιλόσοφο Σωκράτη, φυλακίσαμε για χρέη τον Θείο Πλάτωνα, σταυρώσαμε τον Σωτήρα επί γης, Κ. Η. Ιησού τον Χριστό, καταστρέψαμε το έργο και τον ίδιο τον Βίλχελμ Ράϊχ στον κ. Αρτέμη Σώρρα θα κάνουμε έκπτωση;
  Από αμφισβήτηση ο χορός καλά κρατεί.
  Όλοι στην πυρρά.
  Ποιοί θα μείνουν επί γης αφού εξοντώνονται οι αετοί; Τα ερπετά ! Μ΄ αυτά έχουμε μάθει να ζούμε, αυτά δεχόμαστε να μας διοικούν, αυτά ψηφίζουμε, αυτά εξυμνούμε. Τι να κάνουμε τώρα;
  Τι νόστιμο το “μήλο” που γεύθηκε η Εύα (= Ύλη), τι καλοστρωμένος ο δρόμος της κακίας, στο μύθο του Ηρακλή (Ήρα+ κλέος= παντοτινή δόξα).
  Άντε βυθίστε τα όλα, μα έτσι θα επικρατήσουν οι φελλοί. Γιατί; Αυτοί μας αξίζουν, αυτοί μας αγγίζουν.
  Δεν τον γνωρίζω, δεν τον έχω δει. Για κάποιον όμως λόγο τον αναγνωρίζω περισσότερο από όλους αυτούς τους μελάτους λουκουμάδες που ό,ποιο παράθυρο κοιτάξω τους βλέπω με λόγια γεμάτα ψέμα να προσπαθούν εναγωνίως να με πείσουν, να με γυρίσουν, να με λυγίσουν. Ο Σώρρας δεν με βλάπτει, τον "κόβω" ότι θέλει να βοηθήσει, να ωφελήσει κι αυτό γιατί δεν βλέπω στα μάτια του τον πεινασμένο, ούτε καναν βουλιμικό. Παρατηρώ ότι τον κυκλώνουν ερπετά αλλά δεν μπορούν να τον τσιμπήσουν, ούτε να τον σφίξουν. Τον χαλυβδώνουν τον κοντό.
  Εγώ σ΄ αυτό το “παραμύθι” θέλω να ζω.
  Ενοχλώ κανέναν;

 96. Ανώνυμος says:

  Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

  Στους Έλληνες δημοσιογράφους και ειδικά αφιερώνεται στον Νίκο Χατζηνικολάου, επειδή τον τελευταίο καιρό, “τον έχουν ζαλίσει” αλλά υχία αυτή η μοναδική και πολύ δύσκολη έρευνα.

  Ιωάννης Λαμπρόπουλος
  Συγγραφέας-ερευνητής

 97. Ανώνυμος says:

  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ…ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ….ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ???ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΚ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ???ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ???ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ FED ΕΔΩ ΚΑ ΙΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ???
  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΑ=ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ….ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ…ΖΗΤΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑ ΙΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑ ΙΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ….ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΖΗΤΑΓΕΣ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ…ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ…ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 2ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ…ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΕΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΣΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑ ΙΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…..ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑ ΙΣΕ ΤΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ…ΣΚΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ….ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ…ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ…Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ…

 98. No one says:

  …sorry for my non-existing Greek writing, but I left Greece when I was very very young. I can read and understand fine.

  Mr. Lampropoulos does not obviously know who is IMF just because a French woman is its president, he thinks that is an another EU organization. Up to this point IMF was at least 40% USA Inc. (Kazaroi). So why would they want to have someone like Sorra come to Greece and give them a cheap loan at 0.5% at the time IMF already has its tentacles all over Greece and Cyprus since 1974. Just a question?

  But for those you want to find out more as to what IMF is trying to do now days read some of these articles and you will find out… that since people like Sorras figured out their game all over the world… now the trying to change the deck of the game and start a new game…just read as much a you can this person is a true researcher not Mr. Lampropoulos.

  http://philosophyofmetrics.com/

 99. Ανώνυμος says:

  Reeeeeeeeeeee……….. poso ilithioi eiste???? Eseis den vazete mualo me tipota. Olokliri stoixio8etisi ola mprosta sta matia sas ki eseis to violi sas. e re poutsos pou sas xriazete. Opoios 8elei as einai autos pou grafei to 8ema einai ena. To ti grafei. Sas exoun faei oi malakies pou exetai sto kefali sas. Den exete swtiria. Akoma posa prepei na sas kanoun ospou na arxisete na VLEPETE? Alla eseis ekei, to diko sas. Avrio 8a 3upnisete kai 8a exete oloi poulithei. Meta 8a rwtate pws egine.

 100. Ανώνυμος says:

  ENA AKOMA PIONI TOU SYSTHMATOS KAI O SWRRAS…
  Dhladh yparxei kapoios pou exei tosa tris kai einai ektos susthmatos ???
  Kai einai ektos kai tha paei kai kontra sto susthma ????
  kai to susthma ti kanei ????
  Perimenei na mazepsei tis ypografes ?????
  Ton dikazei gia plhmelhma kai ton athwwnei ?????
  H than ton katharize apla me sunoptikes diadikasies opws se oles tis paromoies periptwseis pou exoume dei ?????
  Kai an exei toso xrhma re magkes giati den dinei tpt psila sto kosmaki pou peinaei kai xanei to spiti tou ???? Stous anergous , astegous asitous ????
  Stous apoegnwsmenous pou autoktonoun ???? Me ta misa apo oda leei oti exei ksoflouse ola ta kokkina daneia eftiaxne spitia nosokomeia sxoleia ekane erga koinws ekane oti goustare kai eixe kai resta (APO TA MISA PANTA XAXA) ti perimenei dld o swrras thelei na mas pei ta 4ek ypografes ???? Enas poulhmenos tou kerata einai pou eksuphretei skopous pou oute o idios oute kai emeis kseroume giati kai mporoume na katalavoume giati ginontai … Opws ta Mpourdelokommata , oi alhtes roufianoi dhmosiokafroi oi dikastikoi oi megaloetairies klp klp klp mazi me ola ta skata pou apartizoun ton dhthen politismo mas. Allwste an gnwrizame to pws kai to giati den tha yphrxe sunomwsia.
  Opote SWRRA TRAVA GMSOU MAZI ME OLH THN POULHMENH FARA SOY POU GIA MIA <> ZWH DIKIA SOY GAMAS TON YPOLOIPO KOSMO. ETSI EINAI MONADIKOS SKOPOS TO XRHMA SE AUTH THN SKATENIA ZOUGLA POU THN THEWROYME KAI POLITISMO. OKSOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 101. Γιασεμι Ελληνιδα says:

  Εσυ.. Ανωνυμε, που ρωτας:"Kai an exei toso xrhma re magkes giati den dinei tpt psila sto kosmaki pou peinaei kai xanei to spiti tou ???? Stous anergous , astegous asitous ????"
  Θα σου πω την απαντηση, μιας Η κοιμασαι Η εισαι βαλτος…
  Ο Σωρρας Θα ανατρεψει ΤΟ ΣΑΠΙΟ συστημα… ΔΕΝ θα το ΤΑΐΣΕΙ……
  Καταλαβες ξυπνιε…
  Δεν κοιμομαστε….

 102. Γιασεμι Ελληνιδα says:

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ..
  Η ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ… ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ…
  Η ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟ ΜΥΑΛΟ.

  Opote SWRRA TRAVA GMSOU MAZI ME OLH THN POULHMENH FARA SOY POU GIA MIA <> ZWH DIKIA SOY GAMAS TON YPOLOIPO KOSMO. ETSI EINAI MONADIKOS SKOPOS TO XRHMA SE AUTH THN SKATENIA ZOUGLA POU THN THEWROYME KAI POLITISMO. OKSOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 103. Ανώνυμος says:

  to politistiko mou epipedo h eimai valtos haha . Plaka mas kaneis kopelia….
  Eisai toso saini pou apo mono kai ena sxolio mou katalaves oti duo pragmata mporei na paizoun : h eimai xamhlou epipedou h eimai valtos…

 104. Ανώνυμος says:

  <>
  To sapio susthma koimate konta sta duo xronia… Vlepeis mporei na kanoun polemous deksia kai aristera gia ta sumferonta tous mporei na katexoun oles tis dhthen kratikes trapezes mporei na skotwnoun athwo kosmaki sto onoma ths dhmokratias ths tromokratias klp klp mporei na kanoun praksikophmata gia to xavale tous alla den eixan upoligisei oti kapoios tha exei dika tous omologa kai tha tous thn ferei ( giati h hpa polu pithanon na einai ena apo ta prwta krath pou kataferan na eksousiasoun )
  Ti na pw ?? Paw paso…
  Na pw mono oti vrizw ton swrra kai oxi ton kosmo pou ton akolouthei h ton pistevei (polu apla giati o kosmos mes thn apognwsh pou vrisketai prospathei na piastei apo opoudhpote kai h krish tou sigoura den einai katharh ) P. x. opws tous dhmosiografous kai kanalarxes vrizoume kai oxi autous pou tous vlepoun tous akoun h tous pistevoun….

 105. POLITIS OPLITIS says:

  "Η ΤΡΑΠΕΖΑ λοιπόν ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τα κατατεθειμένα ποσά και ΟΧΙ ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ." Μα κ. Λαμπρόπουλε Η Τράπεζα ήταν στο δικαστήριο και αφού βεβαίωσε την κατάθεση στην Πρόεδρο αυτή η βεβαίωση ήταν η αθωωτική απόφαση στην κατηγορία του Γεωργιάδη περι διασποράς ψευδών ειδήσεων. Είναι σαν μας λέτε ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του κάθε κατηγορούμενου πρέπει να αναρτούνται στο διαδίκτυο για να μπορεί ο κ. Λαμπρόπουλος ή ο κάθε Λαμπρόπουλος να δικάζει και να αποφασίζει.
  Η μπάλα είναι στους Κυβερνώντες τώρα και στους αρμόδιους Υπουργούς όπως κ. Στουρνάρα. Σε αυτούς να απευθύνεστε στο μέλλον και παρακαλώ να μας πληροφορήστε μόλις σας απαντήσουν. Όπως και επίσης τον κ. Χαϊκάλη. (διαβάστε εδώ – http://politisoplitis.wordpress.com/2014/02/13/chaikalis/)

 106. Γιασεμι Ελληνιδα says:

  Pella Papadaki via Dimitris Polychronakis
  Dimitris Polychronakis
  Αυτό είναι το Παγκόσμιο Ταμείο στο οποίο έχουν εγκριθεί 2,4 τρις ευρώ για όλους τους Δήμους της Ελλάδας
  με εγγυοδοσία 130% του Αρτέμη Σώρρα.

  http://www.unoitc.org/index.html

  Τα ΜΜΕ, Εφημεριδες, περιοδικα εχουν βγαλει τον …ΣΚΑΣΜΟ !

 107. Ανώνυμος says:

  Kai ekshghse mou se parakalw polu giati eimai xamhlou epipedou kai ponhro mualo!!!
  Efoson exei ta xrhmata an tha vohthouse amesa-apeutheias ton kathe ellhna pou exei anagkh tha taize to susthma, Dekto.
  Mesw ton dhmwn den tha to taisei ????? Aporia aplh… .

 108. Γιασεμι Ελληνιδα says:

  Mesw ton dhmwn den tha to taisei ????? Aporia aplh… .

  Εκεινο που καταλαβαινω αγαπητε, οσο και αν ακουγεται απιθανο, Ο Σωρρας και οι της ομαδας του, δεν ενδιαφερονται τοσο για τα χρηματα, οσο για να πεταξουν (οχι μονο απο την Ελλαδα) την "γαγγραινα" που κυβερνα με το χρημα και την διαφθορα,,Πριν τον καταδικασεις ΕΡΕΥΝΗΣΕ….Το κατεστημενο τους μαχετε με λυσσα.. Θα χασει ομως…Ο Σωρρας ειναι ενας εντεταλμενος απλως…Υπαρχουν αλλες δυνμεις πισω του.. ΨΑΞΕ και κατανοησε..

 109. Ανώνυμος says:

  pros giasemi…
  Epeidh exw dei video kai diavasei arthra sxetika me to thema swrra prepei na sou pw pws to katesthmeno den tous maxete me lussa. Etsi dhlwnoun autoi oti tous maxetai me lussa.. An tous hthelan ektos tha tous evgazan ektos kai den tha tous afhnan na alwnizoun eleutheroi , pragmatopoiontas deksia kai aristera sugkentrwseis kai oti alllo kanoun. (Dikh se monomeles plhmelleiodikeio xwris tous antidikous einai h pio megalh kontra pou tous ekanan)
  Esu les – yparxoun kai alles dunameis pisw tou – kai ekei akrivws einai pou 8a erthw na sumfwnhsw apolutws mazi sou. Kruvontai alloi apo pisw tou ara einai profanes oti oi skopoi tous den einai autoi pou dhwnoun alliws den tha kruvontousan.
  Skepsou gia ligo logika kai kathara to pagkosmio sapio katesthmeno pou lunei kai denei , gamei kai dernei kai apla kanei oti goustarei opws goustarei opote tou goustarei giati etsi goustarei , yphrxe pote pithanothta na mhn gnwrize poios exei omologa twn HPA kai an tha tou ekane pote guristh ???? Tis HPA tis exoun sto tsepaki tous oi sapioi prin apo olous tous allous laous , einai pote dunaton loipon ????
  H ta exei h leei psemata ???? Etsi lene oloi ….
  Egw pistevw pws oute ta exei kai leei mises alhtheies…
  Tis mises alhtheies tis trwei o apegnwsmenos kosmakis pou exontas pleon sixathei ola ta politika sapia komata exei anagkh kapou na pistepsei.
  Nomizw oti zoume sthn apoluth uponomeush tou ellhnikou laou.
  Oloi kapou prepei na anhkoume , na mhn ksefugei kaneis
  Oi katastaseis ,oi dokimasies ,oi thusies ta peiramata pou kanoun eis varos mas einai isws apo ta pleon xeirotera pou exoun ginei pote pagkosmiws. Etsi o kosmos exei papsei na pistevei otidhpote exei na kanei me politiko kinhma kai thn politikh skhnh (vlepe apoxh 40%-50% apo tis ekloges pou den kanoun kan ton kopo na pane sthn kalph, afou polloi thewroun oti ta pragmata einai toso sthmena pou den yparxei logos na pshfiseis, opoion einai na vgaloun tha vgaloun kai oti einai na kanei tha to kanei ) pasok nd dhmar laos kke anel exoun apodeiksei alwste ti koumasia einai oloi tous kai mprosta stin tseph tous kai opoia proswpikh filodoksia den logariazoun tpt kai kanenan. Etsi loipon menei suriza kai xa gia kapoious -meses!! akres!! dld-. To 40%-50% kapou prepei na paei den mporei na alwnizei etsi eleuthero giati einai polu epikundino sta sxedia tous
  gia auto kai exoun afhsei kinhmata draxmhs pou pote twn potwn den tha doun edrano voulhs , akoma yparxoun eleuthera omades allhlegguhs kathws einai polu duskolo na anteksei kapoios wste na tous aphleisei dioti
  me tous forous kai thn anergia pou yparxei katanalwnontai kai analwnontai ta panta me ton allhlegguo tropo pou leitourgoun auta ta kinhmata. Kai pali omws periseuoun kapoioi , gia autous yparxei o swrras gia auto kanei auto pou kanei kai den ton enoxlei kaneis, mazevei kai krataei arketo kosmo sthn adraneia perimenontas-elpizontas to thauma.
  Kai epeidh to ena akro to exoun volepsei me xa eprepe na volepsoun kai to allo me ton pseuttromokrath kshro ths pseuto 17N kai opoiadhpote allh pseutotromokratikh parakratikh organwsh.
  Etsi twra einai volemenh h pleiopshfia ( emeis tou kanape exoume pesei se lhthargo ) kai den fovountai mhn ksupnhsoume apotoma oloi mazi kamia wra kai tous paroume me tis petres kai den vriskoun trypa na kryftoun …….
  Kanena granazi den tha htan ekei pou einai an eixan estw thn paramikrh uponoia oti tha toys xalasei to mhxanismo

 110. Ανώνυμος says:

  a kala etsi paei …. kovoume kai ravoume… na mou peis edw afierwnoume stous dhmosikafrous arthra kai postaroume se site Katoxika nea ti perimenes… Tespa giasemi an tyxei sunexizoume pouthena allou thn kouventa giati na ksanagrapsw allo ena katevato sxetiko me to thema kai na ksanakopsoun den pistevw na exei kapoio nohma. Ta leme

 111. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟ…ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ…..ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ????….ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 112. Ανώνυμος says:

  Kai h uponomeush den stamata mono sto ti tha pshfisei o kathenas h an den pshfisei h akoma kai to pou tha elpizei gia dhthen swthria kai sto oti prepei oloi anhkoume kapou (diairemenoi panta ) …..
  Exei na kanei me oti sumvainei sthn xwra .
  Nomizete einai tyxaio pou ola pane kata diaolou stis meres mas ??? H paideia exei katastrafei , h ugeia exei katastrafei , oloi oi tomeis tou dhmosiou parapaioun-ypoleitourgoun kai oti leitourgei moiazei san na exei skopo thn ekmetaleush thn eksathliwsh thn talaipwria thn aganakthsh tou ellhnikou laou wspou sto telos odhgountai sthn paraithsh….
  ( vlepe eforia, dikastiko susthma klp klp ).
  Kai epeidh thha eprepe na xoume kana duo aiwnes zwhs gia na suzhthsoume wspou na katalhksoume ,(ti ftaiei gia to shmerino xali tou kosmou?!!!) stamathste na mas tsampounate kotsanes kai na trwte koutoxorto apo ton swrra kai ton opoion swrra.
  To susthma den paei kala ( h to sxedio mporei kai na phgainei kala gia autous pou to exoun dhmiourghsei) edw kai dekaties , to provlhma den ksekinhse me to mnhmonio oute me to euro. Htan promelethmeno to egklhma eis varos mas.
  Kai o swrras mas leei ti paidia ? Poy htan dld ola auta ta xronia ??? Ti perimene??? Na patwsoume ,na autoktonei o kosmos apo thn apognwsh, na na xasoume ta spitia mas gia daneia tou 1/3 ths aksias tou spitiou ?? , apoluthoun apantes kai osoi doulevoun na doulevoun isa isa gia na thn vgazoun , na mas pairnoun ntavalitziliki foro sto foro ???
  Afou einai Toso kala xwmenros kai enhmerwmenos kai autos kai oi ths eiend gia to pws kai gia giati doulevei to sapio susthma , den to eixe dei pou erxotan pro dekaetiwn??? Giati den ekane kati tote???.
  Stis alhtheies pou leei gia to pws leitourgei to pargosmio sapio kateshmeno vazei mpolikh ethnikistikh saltsa peri ellhnwn kai tsimpaei-fanatizetai o kosmos.
  ELEOS RE PAIDIA LIGH LOGIKH

 113. Γιασεμι Ελληνιδα says:

  Kai o swrras mas leei ti paidia ? Poy htan dld ola auta ta xronia ??? Ti perimene??? Na patwsoume ,na autoktonei o kosmos apo thn apognwsh, na na xasoume ta spitia mas gia daneia tou 1/3 ths aksias tou spitiou ?? , apoluthoun apantes kai osoi doulevoun na doulevoun isa isa gia na thn vgazoun , na mas pairnoun ntavalitziliki foro sto foro ???

  ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…
  Το 2001 28 Ιουνίου του 2001)(Εγινε μια .."ΓΙΟΡΤΗ" στην ΑΘηνα Εκει κοντα στης "στηλες του ολυμπιου διος"…..Ψαξε να μαθεις τι ηταν και να καταλαβεις…
  Ο Σωρας ΔΕΝ ειναι ΜΟΝΟΣ του… Εχει κατι που ΔΕΝ το φανταζεσαι…..
  Αν το καταλαβεις θα λυθουν ολες σου οι αποριες..

 114. Ανώνυμος says:

  pros giasemi
  Mhn pisteveis-empistevesai antifantikous an8rwpous , idiaitera otan einai antifantikoi panw se sovara themata pou aforoun ek. sunan8rwpwn mas
  ( einai sthn fush mas na eimaste antifantikoi kai na leme psemata omws gia mikra pragmata kai kuriws gia proswpika themata kai apopseis px logo ntrophs klp klp) O swrras dhlwnei den exw komma xrwma kai dogma opote kapou ekei me xaneis…. Na sou thumisw oti otan eixe prwtoemfanistei me ta 600 dis $ sta megala-roufianokanala eixe arnhthei kathgorhmatika otidhpote peri olumpiwn thewn opws kai otidhpote eixe na kanei me trapeza ths anatolhs. Prosekse oti emfanisthke sta roufianokanala kai mono efoson phre th panelladikh provolh pou xreiazotan kophke me tis aparaithtes pou kai pou anafores tous vevaia gia na mhn ksexniomaste. Oi emfaniseis tou sta mikra kai dhthen antikeimenika roufiano-kanalakia ( pou leitourgoun ws fwnh-apopsh tou laou me mono skopo thn plhrh apoxaunwsh kai ka8hlwsh tou , den stamathsan kai oute prokeitai na stamathsoun para mono otan teleiwsei to paramu8i . Einai kapws paromoio to paixnidi pou paizoun ta mme me thn xa , o swrras an katalavaineis ti ennow…
  Twra gia to thema mythwdia den gnwrizw kai nomizw kanenas den kserei ti , pws kai giati (ektos apo tous -maestrous-) . To mono pou mporoume na kanoume einai ypotheseis ara vasei ypothesewn einai adunato na luthoun oles oi apories mou …. ; )

 115. Ανώνυμος says:

  Na sumplhrwsw oti : pws einai dunaton na exei kati pou den to fantazomai alla na xreiazetai 4ek upografes h egkrish dhmotikou sumvouliou pros anazhthsh ependuth gia kathe dhmarxo ??? Kapou xanei den nomizeis ??
  Apo swthras egine daneisths kai apo daneisths ependuths…. ( swthres-evergetes xarizoun dwrizoun den daneizoun ependuoun h egguwntai klpklp)
  Mhn ksexnas oti swrras kai xa exoun mazepsei thn pleiopshfia tou aplou aganakthsmenou antimnhmoniakou Ellhna afou pleon to KKE kai ola ta aristera kinhmata den einai ikana oute gia auto… ( to monadiko logo yparkshs pou eixan exoun kai tha exoun -dld na maxontai xeri xeri me to lao enantion tou – ta pseytoaristera kinhmata me deksies tsepes ). Kai ti exoun kataferei mexri shmera swrras kai xa ?? Tipota apolutws para perisoterh dixonoia tsakwmous kai plhrh dektikothta apenanti sta opoia nea metra . Paramu8akia an otan ama kai tha opws h aristera… Alla opoioi sapioi kanoun ta koumanta sunexizoun anenoxlhtoi na kanoun oti goustaroun.
  Pes mou kati logiko kai tha to dextw avlepei eilikrina…

 116. Γιασεμι Ελληνιδα says:

  Pes mou kati logiko kai tha to dextw avlepei eilikrina…

  Θα σου πω…
  1. Μην μπλεκεις Σωρρα και ΕΙ ΕΝD με κομματα , και δη με Χ.Α,. Μερικα πραγματα μπορει να μοιαζουν.. Αλλα οπωσδηποτε (απο οσο ξερουμε) ΔΕΝ εχουν σχεση..
  2.Μην μπλεκεις Σωρρα και ΕΙ ΕΝD, με θρησκευτικα δογματα..Τους συκοφαντουν, οτι ¨προωθουν" το "δωδεκαθεο", Σφαλμα . Προωθουν την αρχαια Ελληνικη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.
  3.Μην μπλεκεις Σωρρα και ΕΙ ΕΝD Με "χρωματα"…Δεν ανηκουν σε καμια οργανωση,απο ολες της φθοροποιες της Ελλαδος αι του πλανητη γενικοτερα. Ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Ε Ν Τ Ε Τ Α Λ Μ Ε Ν Ο Ι.Να φερουν την ΕΛΛΑΔΑ σαυτο που πραγματικα ειναι για τον πλανητη. Τα περισσοτερα που γνωριζεις Για την ιστορια αυτου του λαου, ειναι ΨΕΜΑΤΑ. Το τι εχει συμβει σαυτο τον πλανητη, ΔΕΝ ειναι σε κοινη γνωση. Για να καταλαβεις κατι περισσοτερο, πρεπει να ψαξεις μονος σου και βαθυτερα.Τα πραγματα δεν ειναι καθολου ΑΠΛΑ.

 117. Ανώνυμος says:

  Τα περισσοτερα που γνωριζεις Για την ιστορια αυτου του λαου, ειναι ΨΕΜΑΤΑ. Το τι εχει συμβει σαυτο τον πλανητη, ΔΕΝ ειναι σε κοινη γνωση. Για να καταλαβεις κατι περισσοτερο, πρεπει να ψαξεις μονος σου και βαθυτερα.Τα πραγματα δεν ειναι καθολου ΑΠΛΑ. to dexomai….
  ta upoloipa 1. 2. .3. as ta afhsoume pros to paron … Giati prospathw to link me tis 2 diothwseis sto youtube kai mou leei this video is unavailable??? ti paizei ???

 118. Ανώνυμος says:

  Έχουμε έναν Βενιζέλο ο οποίος εξακολουθεί να εκπροσωπεί ένα εγκληματικό κόμμα του 5% και αντί να περνάει από ανακρίσεις για την λίστα λαγκάρντ και τα λεφτά που κατάπινε αυτός και τα συντρόφια του όλα αυτά τα χρόνια, είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και τρέχει σάν καλό σκυλάκι όταν ο εβραίος της δύσης του πεί να μήν εφοδιάσει με καύσιμα το αεροπλάνο. Πέρα από το ότι τα δάνεια που πήραν τα μεγάλα κόμματα της μεταπολίτευσης και τα δάνεια που καταχρέωσαν την Ελλάδα είναι μόνο από ιδιώτες σιωνιστές, περισσότερο σκυλάκια τους απ ότι είμαστε σήμερα, δέν θα μπορούσαμε να γίνουμε.

 119. Ανώνυμος says:

  Γελάω με όλους τους λοβοτομημένους εδω που πιστεύουν ότι ο σωτήρας τους έβγαλε τα χρήματα αυτά με μυστική τεχνολογία που πήρε από τα Ελοχίμ. Έρε τι σου κάνει η κρίση…

  • AdamidisChristos says:

   1. Αποδεδειγμένα πλεόν αυτοί που ψεύδονται είναι οι Κυβερνώντες (Στουρνάρας, Σαμαράς και Γεωργιάδης)

   2. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει καταθέσει. Ο κάθε Έλληνας πολίτης που απαιτεί την αποδοχή των 600δις δεν πιστεύει. Γνωρίζει!
   Πρόταση επίσημη στο Κράτος
   http://www.endcyprusdebt.com/docs/protasis/
   Παραλαβ'η από το Κράτος
   http://www.endcyprusdebt.com/docs/protokola/
   Πιστοποίηση κατάθεσης από Ελληνικό Δικαστήριο
   http://www.endcyprusdebt.com/67650-2/

   Σωτήρας είναι ο ο καθένας για τον εαυτό του. Simple as that.

   ΥΓ
   http://politisoplitis.wordpress.com/2014/04/28/ormidiacyprus/

  • Ανώνυμος says:

   Και που να ακούσεις και τα τελευταία νέα από τον Μανώλη Λαμπράκη : Στις 17 ή 19 Απριλίου του 2017, εάν δεν έχει μεταστραφεί ο πληθυσμός της γης σε ….Έλληνες, θα έρθουν τα διαστημόπλοια των εξωγήινων και θα πάρουν μαζί τους τους οπαδούς του Σώρρα ,,,μόνον (!!!!!!!), ενώ όλοι εμείς οι άλλοι θα καταστραφούμε γιατί θα έλθει το τέλος της γης !!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ….και το πιστεύουν φίλε…..ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ !!!!!!! Τα έχω δει όλα !!!!!!!

 120. Γιασεμι Ελληνιδα says:

  Ιωάννης Λαμπρόπουλος
  Συγγραφέας-ερευνητής

  Eνα πραγμα ΔΕΝ καταλαβαινω από σενα….ΓΙΑΤΙ "ΞΕΣΚΙΖΕΣΑΙ" Να τους βγαλεις .."ψευτες"τρελους Η απατεωνες ??? Αλλαξες επισης τωρα το σεναριο σου…ΤΩΡΑ μας ξεφουρνίζεις ότι ειναι…. "αμερικανικο κολπο"…. Ξερεις τι λενε αυτοι που πιστευουν στην ομαδα του Σωρρα, για σενα ?? Ότι εχεις γινει γελοιος, μα πολύ γελοιος,Εσυ και ολη η στοα σου….

 121. Ανώνυμος says:

  Κάπου γράφεις Κε Λαμπρόπουλε ότι "οι νομικοί πρέπει να πάρουν ΑΜΕΣΑ θέση και να προστατέψουν τους Έλληνες, ιδιαίτερα τους επαρχιώτες (είμαι ένας από αυτούς), από τον απατεώνα Σώρα." Μήπως άκουσες τίποτα για το ΤΧΣ Κε Λαμπρόπουλε; ; Ή μήπως δεν είναι μέσα στο ερευνητικό σου πεδίο. Εδώ ποιός θα μας προστατέψει που χαρίζουν όλη την Ελληνική γη και τους μισούς κατοίκους στους Rothchild; Εσύ θα κάνεις κάτι για να μας σώσεις και να αποδοθούν ευθύνες στους όποιους εμπλέκονται σ'αυτήν την βρωμερή ιστορία. Για ερεύνησε τι γίνεται με το ΤΧΣ και πες μας γιατί ο Σώρας είναι ο απατεώνας και γιατί είναι απατεώνας. Μην κρυφτής πάλι στο βρακί κανενός!!!!!

 122. tasos2222 says:

  Μην παραδίδετε την ψυχή σας ,.τα δικαιώματά σας και των παιδιών σας στον εχθρό. Ξυπνήστε Επιτέλους…….. ..(αμφισβητήστε ενόρκως την εξουσία τους )… Ενεργοποιήστε ενόρκως εγκαίρως και επισήμως την εφαρμογή του Αρθου 120 ,διεκδικήστε βίαια και άμεσα τα δικαιώματά σας(όπως το σύνταγμα προστάζει και ο νόμος ορίζει) .Και πριν προλάβουν οι 300σιοι προδότες να ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο περι αμφισβήτησης του καθεστώτος . Διοτι έκτοτε , η αστυνομία δεν θα παραλαμβάνει το δικόγραφο της εφαρμογής του 120 .Και εσείς έκτοτε θα είστε για πάντα πάντα εκτεθειμένοι στις διαθέσεις και τίς ορέξεις του εχθρού . ..
  Διότι η ωμή αλήθεια ειναι , πως .. ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΚΑΤΑΛΥΣΗς ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗς . ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΤΟΤΕ ,ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου , 1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ,2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο ΚΑΙ 3)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ώς κακούργημα και ως συνέργεια σε γενοκτονία, την παράληψη διώξεων για δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24112011 ,και 4)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε )Eνώ ,. όσοι πολιτες αποφεύγουν να πράξουν τα άνω , ειναι προδότες λιποτάχτες, εγκληματίες
  και ύποπτοι τέλεσης περαιτέρω κακουργημάτων ..*Επικίνδυνοι ,προδότες , με τάσεις αυτοκτονίας και με ροπή προς το έγκλημα .Καθώς ενήργησαν με δόλο και έχοντας σχεδιάσει σε ήρεμη ψυχική κατάσταση την πράξη τους εκείνη της συγκάλυψης και αποσιώπησης της υπέρ των ιδίων , της πατρίδος των , των παιδιών των και του λαού, δικογραφίας που εκκρεμεί εις βάρος 173 βουλευτών – υπουργών και που αφορά εσχάτη προδοσία και το σημαντικότερο οτι γνώριζαν πως οι ποινές κάθειρξης των κακουργημάτων που εκείνοι συγκάλυψαν και αποσιώπησαν είναι τουλάχιστο τρις ισόβια.
  . δες .
  ΚΑΘΩς ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 97 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 86 ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ).
  ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 97 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ…
  https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερή-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985

 123. Ανώνυμος says:

  Το άρθρο τα λέει πολύ σωστά…Τι θα λέγατε αν σας έλεγα οτι εδώ, στην Αυστραλία που ζω, ολόκληρη ομάδα από "ειδικούς" πλησίασαν άτομο συγγενικό μου και του ζήτησαν να συμμετάσχει δίνοντάς του και πολύ χρήμα (λόγω του ότι είναι ιδιοφυές) ;;;;;;;
  Ολα είναι στημένα από την Αμερική για ν' αλλάξει χέρια ο πλούτος της Ελλάδας..Γιατί έχει πλούτο η πατρίδα μας, μεγάλο και το ξέρουν….
  Αγγέλα.

 124. Γιασεμι Ελληνιδα says:

  @ Ανώνυμος •

  Eσυ αγαπητε ανωνυμε, που λες¨:
  *Το άρθρο τα λέει πολύ σωστά…Τι θα λέγατε αν σας έλεγα οτι εδώ, στην Αυστραλία που ζω, ολόκληρη ομάδα από "ειδικούς" *……

  Αν εχεις ΣΟΒΑΡΗ προσωπικοτητα, Εισαι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ δωσεις συγκεκριμενα στοιχεια…..
  Διαφορετικα λες ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ,της οποιες ο κοσμος εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ, της ακουει και από το ένα αυτι του μπενουν και από το άλλο του βγενουν…
  Αν ακομα ειχες παρακολουθησει τον λαμπροπουλο από την αρχη ,τι ελεγε, ισως καταλάβαινες περισσοτερα τι μερος του λογου είναι ο τυπος, Τωρα βεβαια μπορω να εξετασω προσωπικα αν το ΙΡ σου είναι αυστραλιας.. Καλη σου μερα.,.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share
Tweet
+1