Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:28 - 02/02/2014

Θυμίζω το φελεκι μου μέσα -ΘΥΜΙΖΩ!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στο άρθρο μου ..Άντε τώρα να σου εξηγήσω ..προσπαθώ να σου δειξω της επαναληψιμοτητες του χρόνου …. φέρνω να μικρο απόσπασμα από το άρθρο …

“..Επόμενο και γενικά τρελή άγκυρα χρόνου και εδώ μάλλον αν συμβεί τσακίσαμε την κασέτα…είναι θάνατος ΓΙΑΤΡΩΝ,,Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΡΩΝ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ…..ΜΠΡΡΡΡ!(ΈΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΛΟΥΠΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ)

Επόμενο είναι με τραίνο η με τρομοκρατική επίθεση νέα … ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΌΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΑΙΝΩΝ …..

Και περνάμε σε ατύχημα για το τελείωμα κάποιου γνωστού …ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΆΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ,,,”

Πιθανότητες να συμβούν αυτά που σας λέω …ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ…Πιθανότητες όσοι τα κατανοησατε να δείτε από αύριο συσχετισμό στο πεδίο γεγονότων….η προσπάθεια παρουσίας και τελευταια στιγμη αναίρεση ….ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!…”

Σημερινές ειδήσεις ….

Μια με το τραίνο στην Λαμία που εκτροχιάστηκε παλι από ΑΓΕΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Και δεύτερη δυστυχώς…

Σοκ στο Χόλιγουντ – Νεκρός ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός, Philip Seymour Hoffman
Μια τραγική είδηση ήρθε να συνταράξει το Hollywood και τον κόσμο της showbiz γενικότερα, καθώς μέσω δημοσίευματος της Wall Street Journal έγινε γνωστό ότι ο σπουδαίος ηθοποιός Philip Seymour Hoffman βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ τον καλοκαίρι είχε πάρει εξιτήριο από κέντρο αποτοξίνωσης, καθώς μετά από 23 χρόνια «καθαρός» ξανακύλησε στα σκληρά ναρκωτικά.
Δυστυχώς, αυτή ήταν και η τελευταία του φορά…

Ο 46χρονος ηθοποιός είχε τιμηθεί με το βραβείο Oscar A’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Capote».

O Philip Seymour Hoffman γεννημένος στις 23 Ιουλίου 1967 έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες όπως Άρωμα Γυναίκας (Scent of a Woman, 1992), Twister (1996), Ξέφρενες Νύχτες (Boogie Nights, 1997), Ευτυχία (Happiness, 1998), Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (The Big Lebowski, 1998), Μανόλια (Magnolia, 1999), Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ (The Talented Mr. Ripley, 1999), Almost Famous (2000), 25η Ώρα (25th Hour, 2002), Χτυπημένος από Έρωτα (Punch-Drunk Love, 2002), Επιστροφή στο Cold Mountain (Cold Mountain, 2003), Όταν Γνώρισα την Πόλυ (Along Came Polly, 2004) και M:I-III Επικίνδυνη Αποστολή 3 (Mission: Impossible III, 2006).

Το 2005 έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Truman Capote (Capote, 2005) και κέρδισε πολλά βραβεία, όπως το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Έχει λάβει άλλες δύο υποψηφιότητες για το ίδιο βραβείο για τις ταινίες Παιχνίδια Εξουσίας (Charlie Wilson’s War, 2007) και Αμφιβολία (Doubt, 2008).

Το 2010 έκανε το σκηνοθετικό ντεμπουτο με την ταινία Jack Goes Boating‎ και το 2012 πρωταγωνίστησε στην ταινία The Master σε σκηνοθεσία του Πολ Τόμας Άντερσον.

Θέλω απάντηση από σένα …ειναι τύχη αυτά που λέω ; ..είναι σύμπτωση ; …

Stranger …Εξοργισμένος , μου ηταν ιδιαιτερα συμπαθης ο συγκεκριμενος ηθοποιος!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (26)

  1. Ανώνυμος 02/02/2014 @ 8:29 ΜΜ

    Για τον ηθοποιό το μόνο που μπορώ να γράψω πέρα από συλλυπητήρια είναι για τον ρόλο του στην ταινία Hunger Games: Catching Fire. Στην ουσία ήταν επαναστάτης που εισχώρησε μέσα στο σύστημα και το καταπολέμησε εκ των έσω. Μπορεί αυτό να ήταν ένα μήνυμα προς την αντισταση του πεδιου. Οπότε πρεπει να υπαρξει το αντιστοιχο μηνυμα απάντηση.

  2. Ανώνυμος 02/02/2014 @ 8:37 ΜΜ

    Στην ιστοσελιδα του Σκαϊ. gr αναφερεται ως ωρα εκτροχιασμου του τραινου …" λίγο μετά τις 11:00 το πρωί "
    Οσο για την ημερομηνια που εγινε και παλι εχουμε τον "μαγικο κι αγαπημενο" τους αριθμο 2/2/2014 = 11

  3. Ανώνυμος 02/02/2014 @ 9:05 ΜΜ

    "Και περνάμε σε ατύχημα για το τελείωμα κάποιου γνωστού …ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΆΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ,,,""

    Αν υποθέσουμε ότι φτάσαμε εδώ (αν και δεν είμαι σίγουρος αν ήταν ατύχημα), μπήκε φωτιά σε καμμιά φωλιά;

  4. Ανώνυμος 02/02/2014 @ 9:22 ΜΜ

    Θα μπορουσε καποιος να μου πει γιατι ειναι τοσο σπουδαιος αριθμος το 11 ?…ειναι ο τυχερος μου αριθμος μιας και ειναι και η ημερομηνια γενησεως μου 11 . 11 . Λια

  5. εεχ, κακέμοιρα παιδιά, δε σας εξήγησαν ποτέ οι εκτροφείς τι σημαίνει snuff films!

    http://www.youtube.com/watch?v=IoSz-9JkavI

  6. Ανώνυμος 02/02/2014 @ 9:38 ΜΜ

    Προς 11.05 .Ισως και να μπηκε στην φωλια του Hunger Games: Mockingjay . Μεταφορικά πάντα. Συμφωνω μαζι σου οτι δεν μου μοιαζει για ατυχημα. Βεβαια υπαρχει και το NFL ακομα.

  7. ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ… ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΗ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΘΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/12/fthiotida-ektroxiasmos-trenou-me-epivates.html

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΛΕΕΙ "ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ"….. ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ ΟΜΩΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.

    ΙΩ

  8. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ ΟΛΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ 53 ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΔΙΟΤΙ
    Η ΘΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΗΤΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ / ΝΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΜΟΤΗΤΑ
    —ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ—
    ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΥΜΑΤΑ..
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ 55.
    ΕΔΩ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ…
    ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (ΓΑΙΑΣ) ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΓΚΥΡΕΣ (ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ / ΘΕΣΗ) ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΑΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ) ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΔΡΑΣΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
    —ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ—
    ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ (ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ) ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ 7 24ΩΡΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ Χ2 ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΤΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΑΘΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΄΄Η΄΄ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ..
    (ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ).

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΤΥΦΛΟ ΣΥΜΒΑΝ
    —ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ—
    ΗΤΟΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΘΕΑΤΡΑ. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΛΠ.
    ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙ —LIVE— ΕΙΚΟΝΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    —ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ—
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ.

    Α…ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ…

    ΑΠΟ 09/02/2014 ΚΥΡΑΚΗ —ΠΕΡΙΠΟΥ—
    —SINUS IRIDIUM —
    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ….

    ΑΥΤΑ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  9. Ανώνυμος 02/02/2014 @ 11:09 ΜΜ

    προειδοποιώ

    αγκαλιαστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα…

    ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΟΎΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΉΨΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΈΣ ΤΟΥΣ..

    ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΆΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΕΔΊΟΥ ΦΩΛΕΑΣ….

    Α Μ Ε Σ Α !

    ΚΆΛΥΨΕ ΤΑ ΊΧΝΗ ΣΑΣ…

    μην δίνετε χώρο σε άσχετες ασχολίες πχ fb

    απενεργοποίηση συνομιλιών

    ΤΕΛΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ

    ΦΑΕΘΩΝ

  10. Ανώνυμος 02/02/2014 @ 11:19 ΜΜ

    Ασχετο αλλα…….ρε κοπριτες μετα απο την νικη του Ησαια στο dancing μη ξαναπει κανεις οτι οι Ελληνες ειναι ρατσιστες.
    Η δικαια κριση του Ελληνα φαινεται απο το dancing εως την αντιθεση του στους βομβαρδισμους της Γιουγκοσλαβιας.
    Εκει που τα κανει σκατα κυριολεκτικα ειναι στην κριση του για την πολιτικη.
    Ειναι αξιο αποριας.
    Νασται καλα….με σωστη κριση.

  11. Καλησπερα ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ!
    Μπορεις σε παρακαλω να μας εξηγησεις τι να περιμενουμε απο το φεγγαρι στις 9/2;
    Επισης ποιοι ειναι αυτοι που μας προστατευουν και πως το γνωριζεις;
    Ειναι κακο να τους ξερουμε κι εμεις;
    Καποιοι ισχυριζονται πως εχουν παρε δωσε με Ολυμπιους. ( Παλμος)
    Τι γνωμη εχεις γι αυτο;

    Αφιερωσε ενα λεπτο σε παρακαλω για να με διαφωτισεις.
    Ευχαριστω!

  12. Ανώνυμος 02/02/2014 @ 11:23 ΜΜ

    Και μην ξεχναμε των ανατρεπτικο ρολο που ειχε πεξει στο hanger games ισωσ προφητικος εναντιοτηκος στον ρολο προς την ταξη πραγματων την εκαστοτε της ταινιας ας πουμε….για οποιον την εχει δει το νου σας craven!

  13. Ανώνυμος 02/03/2014 @ 2:48 ΠΜ

    ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ,
    stranger, η
    πρεπει να επικοινωνησω μαζι σου με άλλο τροπο εκτος ανοικτης συνομιλιας..
    ΠΩς ΜΠΟΡΩ? νομιζω οτι είναι πολυ σημαντικό………..

  14. Ανώνυμος 02/03/2014 @ 3:49 ΠΜ

    η αντίσταση στο πεδίο είναι νοητική? κατανοώντας το σχέδιο και τη συχνότητα αδυνατίζουμε ή ακυρώνουμε δηλαδή το γεγονός? κάτι σαν τα όνειρα που ενώ βλέπουμε μπροστά στο χρόνο όταν ένα σύνολο ανθρώπων καταλάβει την ερμηνεία τους μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα..Ίσως γιαυτό λέγανε οι παλιοί αν το πεις το όνειρο δεν βγαίνει.. (?)

  15. Ανώνυμος 02/03/2014 @ 4:41 ΠΜ

    Chill your tities άνθρωπε μου!…

  16. σε αυτόν τον ΑΓΩΝΑ…

    – Non omnia possumus omnes. –

    ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ

    χαίρομαι που διακρίνω διάθεση για συμμετοχή και προσφορά…

    όπως υπάρχουν οι πολεμιστές…
    οι φύλακες…
    οι αγωνιστές…
    οι αφυπνιστές… με τους ανάλογους ρόλους…

    έτσι μπορούν να υπάρξουν και…
    οι παρηγορητές … να πουν εναν καλό λόγο στον συνάνθρωπο…
    οι ενισχυτές… να ανεβάζουν το ηθικό… όσων τείνουν να παραιτηθούν….
    οι σκεπαστές… να σκεπάζουν τα όνειρα των άλλων… όταν τα δουν να "ψυχραίνονται"….
    οι θερμαστές…. να κρατήσουν τη πίστη ζεστή και τη φλόγα αναμμένη…

    ζωντανό παράδειγμα… της γιάτρισσας… που φροντίζει να μας ενημερώνει για την καλή υγεία μας..

    όλοι είμαστε σημαντικοί σε αυτόν τον αγώνα…
    όλοι γεννήθηκαμε για κάποιον σκοπό…

    και αν νιώθουμε ότι δεν έχουμε το "ταλέντο" της εντοπισμού ή της διαχείρησης της πληροφορίας…

    σίγουρα διθέτουμε κάποιο άλλο πολύτιμο ταλέντο…
    ας ψάξουμε ο καθένας μέσα μας να το βρούμε …
    και να προσφέρουμε απλόχερα εκεί που μπορούμε…

    η "Ψυχαγωγός"

    Υ.Γ. το βλέμμα και οι προσευχές στραμμένες στο Ιόνιο.. για δύναμη κουράγιο και πίστη..

  17. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ 3 Φεβρουαρίου 2014 – 1:19 π.μ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ..
    ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ.
    ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΩ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ
    — ΆΡΡΗΤΑ ΜΗ ΛΕΓΕ —
    ΗΤΟΙ ΄΄ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ΄΄
    ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ-ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ..

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 3 Φεβρουαρίου 2014 – 5:49 π.μ.
    ΓΡΑΦΕΙΣ..
    η αντίσταση στο πεδίο είναι νοητική? κατανοώντας το σχέδιο και τη συχνότητα αδυνατίζουμε ή ακυρώνουμε δηλαδή το γεγονός? κάτι σαν τα όνειρα που ενώ βλέπουμε μπροστά στο χρόνο όταν ένα σύνολο ανθρώπων καταλάβει την ερμηνεία τους μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα..Ίσως γιαυτό λέγανε οι παλιοί αν το πεις το όνειρο δεν βγαίνει..

    ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ…
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΕΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…
    ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ… ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  18. Ανώνυμος 02/03/2014 @ 2:11 ΜΜ

    προς έναν που βλέπει πειράζει να ξέρουμε κι εμεις τι να περιμένουμε? σεισμό ? φυσικά φαινόμενα ? τρομοκρατικό χτύπημα ? εξοδο? πόλεμο? μην το συνεχίσω… αυτό πια να προσπαθούμε οι 8 στους 10 εδώ μεσα να καταλάβουμε τι λετε και μετα να επιβεβαιώνεστε εχει καταντήσει το ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ !! Ισως το IQ μας να μην είναι τοσο υψηλό. Παραιτούμε κι ότι βρέξει ας κατεβάσει !κρατήστε τις προβλεψεις σας για τον εαυτό σας !

  19. Ευχαριστω για την ανταποκριση, ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ !
    Απλα να γνωριζεις πως κι αλλοι μπορουν να αποδειξουν τον πατριωτισμο τους με πραξεις και βαζουν και σε δευτερη μοιρα τον ευατο τους.
    Με λιγα λογια αν μας ζητηθει και πως μπορειτε να μας εμπιστευθειτε μπορουμε να αποδειξουμε,αλλά και πως δεν χρειαζετε κανεις να ανησυχει για την ασφαλεια μας,αφου η ιδια μας η υπαρξη μπαινει σε δευτερη μοιρα οταν μιλαμε για την πατριδα.
    Οποτε αν ποτε χρειαστει να μας βρεις εσυ,αυτο γινεται. Πολυ ορθα πραττεις και κρατας τις επιφυλαξεις σου,απλα εχε κι εμας στο πισω μερος του μυαλου σου.
    Ευχαριστω και παλι!

  20. H παρέα των κατοχικών μεγαλώνει συνεχώς και λογικό είναιοι "νέοι" να μην μπορούν άμεσα να ενταχθούν. Λοιπόν θα προσπαθήσω να σας δώσω μερικές πληροφορίες και εαν κάνω λάθος παρακαλώ τους συνήθεις υπόπτους να με διορθώσουν:
    1)Η γνώση μελλοντικών γεγονότων είναι ΣΧΕΤΙΚΗ. Δεν θέλουμε ούτε μπορούμε να γίνουμε προφήτες.
    2)Ο χρόνος μπορεί εύκολα να αλλάξει, να στρεβλωθεί γι΄αυτό και ότι δινεται η "πληροφορία" κατευθείας "σας βάζουμε" στο τρυπάκι να ασχοληθείτε.
    3)Ο "πόλεμος" ειναι στο νοητικο πεδίο και γι΄αυτο δύσκολα είναι κατανοητή.
    4)Ανώνυμε 4.11μμμ δεν εινα θέμα iq, απλά σε μερικούς μας "έρχονται"
    χωρίς απαραίτητα να το επιδιώκουμε.
    5)Την "πρόβλεψη γεγονότος" την έχετε ακουσει ως "διορατικότητα"ή προορατικότητα ή ακόμα και ως remote viewing. Η προφητεία είναι τελείως διαφορετικό πράγμα.
    6)Αυτά τα χαρίσματα μπορούν να αποκτηθούν θεωρητικά από τον καθένα, αλλά μιλάμε για μια τεράστια δύναμη που μπορεί μέχρι και να σε τρελάνει, ή να σου δημιουργήσει αυτοκτονικές τάσεις ή ακόμα χειρότερα και επιθετικές.

  21. Ανώνυμος 02/03/2014 @ 3:59 ΜΜ

    4.11 ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ -2 , 3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΙΣΩ – ΔΙΑΒΑΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΥΜΟ ΣΟΥ…ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΠΟΤΕ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΩΣ . ΓΟΡΓΩ

  22. Ανώνυμος 02/03/2014 @ 5:13 ΜΜ

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΒΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

  23. Ανώνυμος 02/03/2014 @ 9:00 ΜΜ

    Εγώ λέω συν Αθηνά και χείρα κίνει..
    Διαλέξτε..

  24. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ 3 Φεβρουαρίου 2014 – 5:35 μ.μ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΝΟΗΘΗ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 3 Φεβρουαρίου 2014 – 4:11 μ.μ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΕΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ….ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΕΣ ΑΛΛΑ…
    ΔΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
    http://www.katohika.gr/2014/01/seismos-4-1-rihter-konta-stin-patra.html
    http://www.katohika.gr/2014/01/seismos-ston-kiparisiako-kolpo.html
    http://www.katohika.gr/2014/02/seismiki-donisi-aisthiti-stin-athina.html
    http://www.katohika.gr/2014/02/neos-megalos-seismos-stin-kefalonia.html
    http://www.katohika.gr/2014/02/telos-to-thriler-se-sxoleio-tis-mosxas-duo-nekroi.html
    http://www.katohika.gr/2014/02/seismos-stin-kipro.html

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ.

    ΠΡΟΣ ΜΥΤΗΛΙΝΙΟΣ 2 3 Φεβρουαρίου 2014 – 5:38 μ.μ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ….
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΟΥΝ…

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 3 Φεβρουαρίου 2014 – 11:00 μ.μ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ… ΄΄συν Αθηνά και χείρα κίνει΄΄
    ΜΕ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ…
    Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ..

    ΠΡΟΣ ΙΩ ΤΖΙΝΤΑ 3 Φεβρουαρίου 2014 – 1:02 μ.μ.
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ

    "ΟΣΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ…"

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

    ΠΡΟΣ ΙΩ Littlepartofsoul

    ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΙΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…
    ΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ…
    ΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡYΝΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ;
    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ…
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΙΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ..
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  25. προς ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ!
    αγαπητέ γειά σου κ πάλι…θα γράψω περιληπτικά,ελπίζω να γίνω κατανοητός(,χρειάζομαι λίγο από το ΦΩΣ σου σε παρακαλώ)
    ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΚΤΕΘΗΚΑ Κ ΕΝΩ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ(ΜΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ).
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ(ΜΕ Α-ΦΟΒΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ (ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΜΕ ΠΌΣΗ ΛΥΣΣΑ Κ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΔΡΑ 'Ο ΕΧΘΡΟΣ' ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ).ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟ,ΕΠΕΣΑ ΑΛΛΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΡΕΎΩ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ(ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΓΙΑΤΡΕΥΩ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΜΕ ΚΟΠΟ…ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ…ΦΙΛΗ ΓΙΆΤΡΙΣΣΑΑΑΑ ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ).
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Κ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΏΝΤΑΙ ΑΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
    .ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΕΣ Κ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΟ ΕΔΩ 'ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ'(ΜΑΤΡΙΞ).ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ 4 ΑΨΥΧΟΥΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ (ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΟΚ!!).ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΣΚΗΝΗ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΊΣΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΕΛΛΩ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΚΑΦΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ Κ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΙΟ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΥΝΑΤΑ:ΜΗ ΦΟΒΆΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΗ ΦΟΒΆΣΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΥΜΑ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΨΥΧΟΥΣ, ΤΙΠΟΤΑ,ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!! ΣΤΑΜΑΤΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…
    ΛΑΒΕ ΥΠΌΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΤΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ…(ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…)

    ΕΡΩΤΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ??ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ??ΕΧΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ????ΠΛΑΝΙΈΜΑΙ???ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΒΟΗΘΗΣΕΙ???ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΩ ΤΙΣ 'ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ' ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ??? ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ??? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ-ΚΑΛΥΨΗ???ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ??? ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΄ΑΟΡΑΤΟΣ'?????????????
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΆΜΕΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ-ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ-
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ- ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ -ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΑ .

  26. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

    ΠΡΟΣ crow1 4 Φεβρουαρίου 2014 – 2:30 μ.μ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΩ
    –ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ—
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΗΣ / ΟΡΑΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ / ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ –ΠΟΤΕ– ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ..ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΘΕΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ..
    ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ —-ΓΙΑΤΙ; —
    ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ..
    ΔΙΟΤΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΄΄ΑΡΡΗΤΑ ΜΗ ΛΕΓΕ΄΄..
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΛΗ / ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΟΥ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ…ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ…ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ..
    ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ Α-ΦΟΒΙΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ –ΜΕΤΩΠΙΚΑ– ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΣΟΚ….
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ..
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΛΛΟΣ..
    ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΄΄Η΄΄ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ…
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..(ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΟΝΤΡΙΚΑ)..ΩΡΑ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ..

    ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ..
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ
    http://www.katohika.gr/2014/02/seismiki-donisi-aisthiti-stin-athina.html
    ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΡΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ…
    ΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΠΗΝΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ..
    ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ..
    ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25ΗΖ..
    ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ΄΄Η΄΄ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΄΄ΜΠΟΥΜ΄΄.
    ΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑ (ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ) , ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ ΄΄Η΄΄ ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ..
    ΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ..
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΛΟΥΣ, ΑΝ ΚΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ..
    ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΠΤΙΚΩΣ, ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΝΟΗΣΗ – ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΛΠ…
    ΤΕΛΟΣ..
    ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ. Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ —ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ—
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ
    –ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ -ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ– ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ…ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ..

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΡΑΤΑΣ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ…
    Ο ΓΕΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ…
    ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ…
    ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ…ΜΗΝ ΤΟΝ ΖΟΡΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ…
    ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕ / ΕΝΙΩΣΕ ΟΛΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΕ ΕΦΕΔΡΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ
    (ΑΔΕΙΑ – ΚΑΛΥΨΗ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑ)
    ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ,
    ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…

    ΚΡΑΤΑΣ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ…
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ….

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*