Αποκάλυψη> Δεν θέλουν τον Παπαδήμο, ο οποίος κάνει κόμμα, την ώρα που οι Αμερικανοί ετοιμάζουν κυβέρνηση του δολαρίου!

Από τον Βασίλη Μπόνιο 

Μια αδυσώπητη μάχη παρασκηνίου βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς πλησιάζει η Κυριακή των εκλογών. Κεντρικό πρόσωπο η παρουσία του Λουκά Παπαδήμου.


Τόσο ο Σαμαράς, όσο και ο Βενιζέλος δεν θέλουν, για τους δικούς του λόγους ο καθένας, να στηρίξουν εκ νέου μια συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Παπαδήμο.

Ο Σαμαράς έχει πανικοβληθεί από τις δημοσκοπήσεις και τη φθορά που του προκάλεσε η κομανέτσιος συμμετοχή του στη συγκυβέρνηση ενώ ο Βενιζέλος αμφισβητεί τις ικανότητες του Λουκά Παπαδήμου και ίσως κάτι παραπάνω γνωρίζει μια και συνεργάστηκε στενά μαζί του.


Ο Παπαδήμος τώρα, ο οποίος τις μέρες του Πάσχα είχε συναντήσεις-στο περιθώριο των εορτών-με δύο κορυφαίους επιχειρηματίες της χώρας, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της δημιουργίας κόμματος αμέσως μετά τις εκλογές.

Ο ίδιος εκτιμά πως σε περίπτωση συγκυβέρνησης τα δύο μεγάλα κόμματα θα αναγκασθούν να οδηγηθούν ξανά στις κάλπες το Φθινόπωρο του 2012 η το αργότερο την Άνοιξη του 2013.


Την ίδια στιγμή-σύμφωνα με πληροφορίες- μια κίνηση που εκπορεύεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ετοιμάζει κυβέρνηση τεχνοκρατών με επικεφαλής γνωστό μάνατζερ ελληνικής πολυεθνικής, αποστολή της οποίας θα είναι η ολοκληρωτική πρόσδεση της χώρας στο δολάριο ενόψει και της εξόρυξης των πετρελαίων!


Τα παιγνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη με φόντο την Ελλάδα ξεπερνούν ακόμη κι αυτά της πιο καυτής περιόδου του ψυχρού πολέμου…


kourdistoportocali
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *