»ΑΠΕΙΛΗ ΄΄ΑΠΌ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ…ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ 
Το ΥΠΕΞ της T.C. αναφέροντας πως τις τελευταίες μέρες ήρθαν στην επικαιρότητα τα υπάρχοντα θέματα του Αιγαίου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία δηλώνει πως ¨Μέχρι την επίλυση αυτών των θεμάτων είναι σημαντικό να αποφεύγονται οι μονόπλευρες κινήσεις που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ειρήνη και…

στη σταθερότητα της περιοχής και ζημιώνουν την θετική ατμόσφαιρα ανάμεσα στις…
δύο χώρες¨


Ο εκπρόσωπος τύπου του τουρκικού ΥΠΕΞ απαντώντας σε ερώτηση ανέφερε πως τις τελευταίες μέρες ήρθαν στην επικαιρότητα τα υπάρχοντα θέματα του Αιγαίου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία και πως « Είναι γνωστό πως στο Αιγαίο υπάρχουν αλληλοσυνδεόμενα θέματα. Η θέση της χώρας μας για την θάλασσα του Αιγαίου είναι σαφής και αυτό πρέπει να το ξέρουν όλες οι σχετιζόμενες πλευρές» .
Ο εκπρόσωπος ανέφερε πως η επιθυμία είναι η θάλασσα του Αιγαίου να αποτελέσει ¨πεδίο ειρήνης, φιλίας και συνεργασίας¨ και συνέχισε λέγοντας πως ¨ Διατηρούμε την απαραίτητη πολιτική θέληση και αποφασιστικότητα, ώστε όλα τα θέματα του Αιγαίου να επιλυθούνε με συμφωνία από τις δύο πλευρές, στην βάση των κοινών συμφερόντων, με τρόπο ειρηνικό και μόνιμο .Μέχρι την επίλυση αυτών των θεμάτων είναι σημαντικό να αποφεύγονται οι μονόπλευρες κινήσεις που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ειρήνη και στη σταθερότητα της περιοχής και ζημιώνουν την θετική ατμόσφαιρα ανάμεσα στις δύο χώρες.¨.
Σχόλιο : Προφανώς αναφέρονται σε Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι. Την κυριότητα των οποίων αμφισβητεί η Τουρκία επειδή λέει δεν αναφέρεται ρητά πουθενά η μεταβίβαση τους προς την Ελλάδα. Αλήθεια για την Κωνσταντινούπολη υπάρχει κάποια συμφωνία μεταβίβασης κυριότητας ; Μήπως να συζυτήσουμε και για την Πόλη;
TourkikaNea.gr

http://trikalagr.blogspot.com/
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_7334.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *