Απίστευτοι αεροψεκασμοί – τέτοιο σχέδιο δεν έχετε ξαναδεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κάμερα συνέλαβε απίστευτους σχηματισμούς και κινήσεις αεροσκαφών οι οποίοι πραγματοποιούν συνεχόμενους αεροψεκασμούς. Όποιοι ακόμα πιστεύουν στο φαινόμενο της κρυσταλλοποίησης των καυσαερίων θα δυσκολευτούν πολύ να δώσουν μια πειστική εξήγηση.

Δείτε το βίντεο…

GEOENGINEERING aka CHEMTRAILS
in Fürstenfeldbruck, Bavaria,

πηγη

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Απίστευτοι αεροψεκασμοί – τέτοιο σχέδιο δεν έχετε ξαναδεί!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Η κάμερα συνέλαβε απίστευτους σχηματισμούς και κινήσεις αεροσκαφών οι οποίοι πραγματοποιούν συνεχόμενους αεροψεκασμούς. Οποιοι ακόμα πιστεύουν στο φαινόμενο της κρυσταλλοποίησης των καυσαερίων θα δυσκολευτούν πολύ να δώσουν μια πειστική εξήγηση.

Δείτε το βίντεο…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

3 thoughts on “Απίστευτοι αεροψεκασμοί – τέτοιο σχέδιο δεν έχετε ξαναδεί!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

  1. Ανώνυμος says:

    Οι αεροψεκασμοί υπάρχουν και γίνονται σχεδόν καθημερινά (από ότι βλέπω στην Αθήνα που μένω, αλλά και σε άλλες πόλεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκόσμια) άσχετα αν πιστεύει κάποιος ή δεν θέλει να το πιστέψει. Ορισμένοι είναι προκλητικοί γιατί κοροϊδεύουν όσους λένε την αυταπόδεικτη αλήθεια ότι αεροψεκασμοί γίνονται.Δεν χρειάζεται να δω κάποιο βίντεο για να πιστό, κοιτάω μόνο τον ουρανό. Μετά από ψεκασμούς chemtrails-χημικές ουρές από αεροπλάνα χωρίς κανένα διακριτικό, ο ουρανός μετά 2-3 ώρες από γαλάζιος γίνεται γίνεται άσπρος. Αντί για μια ηλιόλουστη μέρα δίχως σύννεφα έχω μέσα σε 2-3 μια συννεφιασμένη μέρα. Πως γίνεται αυτό;Αυτές οι ουρές που δημιουργούν από αυτά που μας ψεκάζουν παραμένουν για πολλές ώρες στην ατμόσφαιρα και όχι μόνο αυτό.Οι χημικές ουρές διαρκώς απλώνονται οριζόντια καταλαμβάνοντας μεγάλη επιφάνεια στον γαλάζιο ουρανό.Στο τέλος, μετά από ώρες μετά τους ψεκασμούς δημιουργείται ένα άσπρο στρώμα που μοιάζει σαν άσπρο πέπλο. Όποιος έχει ταξιδέψει ποτέ με αεροπλάνο θα έχει δει ότι από κάτω του συνήθως υπάρχουν ατελείωτα σύννεφα σαν στρώμα και πολλές φορές δεν μπορεί να δει κάτω, μερικά άλλα όχι όλα δεν είναι φυσικά σύννεφα το επαναλαμβάνω.Τέλος πάντων ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει, πάντως αυτήν την αλήθεια μπορεί να την ανακαλύψει ο καθένας από μόνος του, δεν είναι μυστικό, είναι κάθε μέρα πάνω από το κεφάλι σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *