Απάντηση αγανακτισμένων πολιτών στον έξυπνο Ευάγγελο Βενιζέλο .

Βενιζέλος προς αγανακτισμένους ελάτε να συζητήσουμε.

Αρκετά έξυπνος ο Βενιζέλος και  ασύγκριτα πιο έξυπνος από τον πανηλίθιο Παπανδρέου έκανε άνοιγμα προς τους αγανακτισμένους, ποντάροντας στο ότι είναι καινούργιος στο υπουργείο οικονομικών και προσπαθώντας να περάσει προς τον λαό την εικόνα ενός καινούργιου και άφθαρτου πολιτικού. 

Προφανώς όμως παραβλέπει εσκεμμένα ότι είναι κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης και έχει συνυπευθυνότητα για ότι έχει συμβεί στην χώρα μας από την στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση της το κόμμα του. 
Ευάγγελε άσε τις εξυπνάδες, εσύ και το σινάφι σου είσαστε το πρόβλημα και ως εκ τούτου ούτε λύση μπορείτε να δώσετε, ούτε από τον λαό μπορείτε να περιμένετε να σας εμπιστευτεί ξανά.Κάθε φορά που σας εμπιστεύτηκε τον προδώσατε, όποτε η πρόταση σου όσον αφορά τους αγανακτισμένους πέφτει στο κενό. 
Προσπάθησε να τα βρεις με τον Αντώνακη τον Σαμαρά χάρη θα μας κανείς , ίσως εκεί να έχεις μεγαλύτερη τύχη, άλλωστε διαφορές μεταξύ σας δεν υπάρχουν.
 Εμείς έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και θα τον πάμε μέχρι τέλους. Θέλουμε μια καινούργια κοινωνία που θα την κτίσουμε με καινούργια υλικά, όλα τα υπόλοιπα υλικά κατεδαφίσεως δεν έχουν θέση στην κοινωνία που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, αυτά έχουν θέση μόνο στην χωματερή της ιστορίας .

Θαυμάζω ειλικρινά την εξυπνάδα σου και τον τρόπο που χειρίζεσαι τον λόγο, όμως και εμείς διαθέτουμε την στοιχειώδη νοημοσύνη και δεν είμαστε διατεθειμένοι να πέσουμε στο δόκανο που μας στήνεις .
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΓΑΠ .
Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ.
ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟΣ..

http://lalipouli.blogspot.com/2011/06/blog-post_3300.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *