Αντήχηση Schumann 7.83 Hz (εγκεφαλικά κύματα)

Αντήχηση Schumann 7.83 Hz (εγκεφαλικά κύματα)

Αυτή η μουσική περιέχει ισοχρονικούς τόνους της αντήχησης Schumann ή 7.83 Hz. Συχνά αναφέρεται ως παλμός της Γαίας http://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonances. Έρευνες που έχουν γίνει με έμπειρους στο διαλογισμό (Zen meditators) δείχνει ότι η 7.83 είναι μία σημαντική συχνότητα. Τα οφέλη της είναι: Ελαχιστοποίηση του στρες, Επιτάχυνση θεραπείας, Μυϊκή αναζωογόνηση, Ενίσχυση της ικανότητας μαθήσεως, Πνευματική ευεξία.

Δεν είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε το βίντεο. Επίσης μπορείτε να ακούσετε τη μουσική και χωρίς ακουστικά, αλλά, παρ’ όλα αυτά εάν βρίσκεστε σε θορυβώδες περιβάλλον, προτείνεται να τα χρησιμοποιήσετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ακούτε το βίντεο ενώ οδηγάτε ή εάν έχετε επιληπτικές κρίσεις.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

9 thoughts on “Αντήχηση Schumann 7.83 Hz (εγκεφαλικά κύματα)

 1. Ανώνυμος says:

  πόσο απατη είστε…. αφού τα ηχεία δεν κατεβαίνουν κάτω από 20Hz ρε κουφάλες…. και κάνε κλικ εσύ προβατάκι να το ακούσεις να πλερουά ο άλλος.

  • Ανώνυμος says:

   μη λες κάτι απλά για να το πεις. Όπως και να προστέθηκε, και εξωγήινοι να το προσέθεσαν, στα αυτάκια σου δεν φτάνει. Η έξοδος είναι τα ηχεία (εσύ αναφέρεσαι στην είσοδο) Ακόμα και στο καλυτερο μουσικό στούντιο να πας, κάτω των 20Hz συχνότητες ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ (και υπάρχει και λόγος φυσικά). Πόσο μάλλον στα ηχεία της πλάκας που έχουμε σε υπολογιστές, λάπτοπ κινητά κλπ. Επομένως ειναι άλλη μια π@π@ρια που σου πλασάρουν και ο κάτοχος του μπλογκ δεν επιβεβαιώνει. Αν εσείς θέλετε να πιστέυετε κάτι άλλο, πάω πάσο. Η αλήθεια είναι μια.

   • Ακέλας says:

    Παράγονται μάγκες, ειδικοί και μη! Και προς το συν (υπέρηχοι)και προς το το πλην (Υπόηχοι), μόνο που οι παραγωγικές μηχανές αυτής της συχνότητας ήχων είναι πανάκριβες και προορίζονται για άλλες χρήσεις (λιθοτριψίεςπχ στο( +)και μέχρι πολεμικά όπλα στο(-) Τώρα αν τις ακούμε ή όχι με τ’αυτιά μας είναι μιά άλλη ιστορία,που χρειάζεται πολύ πιο αξιόπιστα μηχανήματα από τα κοινά homes!..Oμως όπως προείπα γεννήτρια υποήχων μπορεί να σε κάνει να …χεστείς επάνω σου από φόβο Χωρίς να γνωρίζεις το γιατί,αφού μπορεί μεν τ’αυτιά σου να μην ακούν τον υπόηχο τον ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ όμως όλο σου το σώμα!-Τα ακριβώς ανάλογα αλλά και αντίστροφα συμβαίνουν όσο ανεβαίνουμε συχνότητες ,αλλά και dbs..Προφανώς ότι τα πάντα έχουν την δική τους ιδιοσυχνότητα ήταν γνωστό από πολύ παλιά(Ιερηχώ),καθώς και το σπάσιμο κρυστάλλων(από σοπράνο)πράγμα που για να επιτευχθεί χρειάζονται τέσσερα πράγματα ΕΝΤΑΣΗ- Ιδιοσυχνοτητα,συντονισμός,διάρκεια!…ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ οι ΄περίεργοι ήχοι που ακούγονται σε όλο τον κόσμο τελευταίως χρησιμοποιούν σαν μέσο δημιουργίας τους,την ίδια την ατμόσφαιρα μετατρέποντας την σε ένα τεράστιο μεγάφωνο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *