Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:29 - 14/06/2014

Αντήχηση Schumann 7.83 Hz (εγκεφαλικά κύματα)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αντήχηση Schumann 7.83 Hz (εγκεφαλικά κύματα)

Αυτή η μουσική περιέχει ισοχρονικούς τόνους της αντήχησης Schumann ή 7.83 Hz. Συχνά αναφέρεται ως παλμός της Γαίας http://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonances. Έρευνες που έχουν γίνει με έμπειρους στο διαλογισμό (Zen meditators) δείχνει ότι η 7.83 είναι μία σημαντική συχνότητα. Τα οφέλη της είναι: Ελαχιστοποίηση του στρες, Επιτάχυνση θεραπείας, Μυϊκή αναζωογόνηση, Ενίσχυση της ικανότητας μαθήσεως, Πνευματική ευεξία.

Δεν είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε το βίντεο. Επίσης μπορείτε να ακούσετε τη μουσική και χωρίς ακουστικά, αλλά, παρ’ όλα αυτά εάν βρίσκεστε σε θορυβώδες περιβάλλον, προτείνεται να τα χρησιμοποιήσετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ακούτε το βίντεο ενώ οδηγάτε ή εάν έχετε επιληπτικές κρίσεις.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 06/15/2014 @ 10:57 ΠΜ

    πόσο απατη είστε…. αφού τα ηχεία δεν κατεβαίνουν κάτω από 20Hz ρε κουφάλες…. και κάνε κλικ εσύ προβατάκι να το ακούσεις να πλερουά ο άλλος.

  2. Ανώνυμος 06/15/2014 @ 4:48 ΜΜ

    TO 7.83 EXΕΙ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΜΕ ΤΑΛΑΝΤΩΤΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

    • Ανώνυμος 06/15/2014 @ 7:06 ΜΜ

      μη λες κάτι απλά για να το πεις. Όπως και να προστέθηκε, και εξωγήινοι να το προσέθεσαν, στα αυτάκια σου δεν φτάνει. Η έξοδος είναι τα ηχεία (εσύ αναφέρεσαι στην είσοδο) Ακόμα και στο καλυτερο μουσικό στούντιο να πας, κάτω των 20Hz συχνότητες ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ (και υπάρχει και λόγος φυσικά). Πόσο μάλλον στα ηχεία της πλάκας που έχουμε σε υπολογιστές, λάπτοπ κινητά κλπ. Επομένως ειναι άλλη μια π@π@ρια που σου πλασάρουν και ο κάτοχος του μπλογκ δεν επιβεβαιώνει. Αν εσείς θέλετε να πιστέυετε κάτι άλλο, πάω πάσο. Η αλήθεια είναι μια.

      • Παράγονται μάγκες, ειδικοί και μη! Και προς το συν (υπέρηχοι)και προς το το πλην (Υπόηχοι), μόνο που οι παραγωγικές μηχανές αυτής της συχνότητας ήχων είναι πανάκριβες και προορίζονται για άλλες χρήσεις (λιθοτριψίεςπχ στο( +)και μέχρι πολεμικά όπλα στο(-) Τώρα αν τις ακούμε ή όχι με τ’αυτιά μας είναι μιά άλλη ιστορία,που χρειάζεται πολύ πιο αξιόπιστα μηχανήματα από τα κοινά homes!..Oμως όπως προείπα γεννήτρια υποήχων μπορεί να σε κάνει να …χεστείς επάνω σου από φόβο Χωρίς να γνωρίζεις το γιατί,αφού μπορεί μεν τ’αυτιά σου να μην ακούν τον υπόηχο τον ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ όμως όλο σου το σώμα!-Τα ακριβώς ανάλογα αλλά και αντίστροφα συμβαίνουν όσο ανεβαίνουμε συχνότητες ,αλλά και dbs..Προφανώς ότι τα πάντα έχουν την δική τους ιδιοσυχνότητα ήταν γνωστό από πολύ παλιά(Ιερηχώ),καθώς και το σπάσιμο κρυστάλλων(από σοπράνο)πράγμα που για να επιτευχθεί χρειάζονται τέσσερα πράγματα ΕΝΤΑΣΗ- Ιδιοσυχνοτητα,συντονισμός,διάρκεια!…ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ οι ΄περίεργοι ήχοι που ακούγονται σε όλο τον κόσμο τελευταίως χρησιμοποιούν σαν μέσο δημιουργίας τους,την ίδια την ατμόσφαιρα μετατρέποντας την σε ένα τεράστιο μεγάφωνο!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*