10:04 - 22/07/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ POOL ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Ο διαχειριστής του pool ενεργοποίησε το κλείδωμα όλων των νομισμάτων που έχετε παράγει!

Τα νομίσματα θα είναι διαθέσιμα στο λογαριασμό σας να ελέγχετε την παράγωγη σας άλλα όχι διαθέσιμα προς μεταφορά!

Αυτό το μέτρο λαμβάνεται μέχρι κάποιοι να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να δημιουργούν ανισορροπία στο δίκτυο με την δύναμη της υπολογιστικής ισχύς τους!

Όταν τα μεγάλα “δυνατά” αγόρια κατανοήσουν ότι δεν παίζουμε με το θέμα ισότητα και ένωση τότε θα δοθεί εντολή να μπορούν και να εισπράξουν τα νομίσματα τους!

Ξανά λέω, δεν μοιάζουμε με τίποτα άλλο έχετε συνηθίσει στο παγκόσμιο ίντερνετ ! Δεν δημιουργήσαμε το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα για να μπορέσουν οι λίγοι να ωφεληθούν άλλα για να μπορέσουν όλοι οι Έλληνες να δημιουργήσουν ένωση ,αντίσταση και όφελος …ΟΛΟΙ!

Θα έπρεπε να γνωρίζετε ακόμα και αν σας ενδιαφέρει μόνο το κέρδος ότι ο ίσος διαμοιρασμός στους περισσοτέρους Έλληνες θα δημιουργήσει καλύτερη και μακροχρόνια τιμή στα παγκόσμια ανταλλακτήρια! Όσο πιο πολλοί Έλληνες έχουν το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα τόσο ποιο καλή πορεία μέσα στα έτη θα έχει στο παγκόσμιο κοινό!

Δεν διαπραγματευόμαστε την ισότητα και την επιτυχία της Ελλάδας , θα μάθετε το Εμείς για να μπορέσετε να υποστηρίξετε ένα απαίδευτο Εγώ!

Stranger..

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  ειναι ωραιο να υπαρχουν τετοιοι ελληνεσ θα με κανουν να πιστεψω παλι σ αυτουσ διοτη ειχαα χασει καθε ελπιδα γ αυτο τον τοπο
 2. 0
  0
  Εγώ τον πιστεύω γιατί ό,τι λέει το κάνει στο ακαριαίο! "Περίεργος" ή όχι, έχει συνέχεια λόγων και πράξεων κι αυτό είναι που λείπει στις μέρες μας. Προχώρα Stranger και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο να δούμε ποιοι ήταν τελικά οι πιο Stranger από όλους!!!
 3. 0
  0
  Ευγε για την Ισοτητα!
 4. 0
  0
  stranger προσπαθω εδω και μερες να παραγω νομισματα η να καταλαβω πως δουλευει ολο το πραγμα αυτο αλλα τιποτα.ακομα και στο φορουμ που μπηκα παλι δεν εβγαλα ακρη οπως και πολυ αλλοι που ειδα.βοηθα μας με ενα βιντεο η με κατι αλλο ωστε να λειτουργησει το νομισμα.
 5. 0
  0
  Εύγε Stranger! Μήνυμα ενότητας! Προσυπογράφω!

  ~Εχετλαίος~

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί