Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:15 - 27/02/2012

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ακούγοντας κανείς τις ειδήσεις, όσον αφορά τις επερχόμενες αλλαγές στα φορολογικό νόμο, που ούτως ή άλλως τον αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα, αρχίζει εκνευρίζεται και σκέφτεται για το πόσο άσχετοι πρέπει να είναι οι….”ειδικοί” δημοσιογράφοι που αναφέρονται σε θέματα φορολογίας.


Ο εκνευρισμός όμως, μπορεί να μετατραπεί σε πανικό, αν κανείς σκεφτεί, ότι οι δημοσιογράφοι δεν λένε ότι τους κατέβει, αλλά ότι τους είπαν οι …”ειδικοί” που γράφουν τους νόμους.

Αυτά λοιπόν που ακούμε φίλοι μου, είναι όχι απλώς εξωφρενικά, αλλά δεν θα τα σκεφτότανε ούτε τρόφιμος φρενοκομείου, αλλά ούτε και ξανθιά που μόλις βγήκε από το φούρνο βαφής κομωτηρίου.


Ειλικρινά αναρωτιέμαι, πόσο άσχετος πρέπει να είναι κανείς για να κατεβάζει η κούτρα του τέτοιες ιδέες για την φορολογία, ή, ακόμη χειρότερα, πόσο διεστραμένος οικονομικός εγκληματίας πρέπει να είναι για να επιβάλει σαν τροϊκανός την τελική καταστροφή της Ελλάδος.


Επειδή λοιπόν, πες πες κάτι έχω αρχίσει να καταφέρνω, αφού εγώ πρώτος πρότεινα, πριν ακόμη από τον ερχομό της τρόϊκας και του ΔΝΤ


1. Την κατάργηση του κάθε μορφής αφορολογήτου, πλην των πρώτων 5000 ευρώ των συνταξιούχων.(το ψήφισαν)


2. Το πόθεν έσχες από το πρώτο ευρώ.( στα λόγια είναι ακόμη)


3. Την ηλεκτρονική τιμολόγηση και την κατάργηση της επαφής εφοριακού και φορολογουμένου.Το ηλεκτρονικά δηλούμενο τιμολόγιο, απ΄ευθείας στο υπουργείο οικονομικών, όπως γίνεται με την ηλελτρονική συνταγογράφηση των γιατρών, θα πρέπει να το δηλώνουν και οι δύο, οπότε αχρηστεύονται τα εικονικά τιμολόγια. Αν ο ένας δεν δηλώσει το τιμολόγιο, θα βαράει ηλεκτρονικό καμπανάκι το αρμόδιο πανελλήνιο πρόγραμμα στο υπουργείο οικονομικών (κι αυτό στα λόγια ακόμη)


4. Την θέσπιση οικονομικών εισαγγελέων και το γρήγορο κλείσιμο των υποθέσεων.(μια από τα ίδια)


5. Την θέσπιση του υπεύθυνου λογιστή της κάθε εταιρείας ώστε να την ελέγχει αυτός πριν από την εφορία παίζοντας το κεφάλι του.(περιμένουμε)


6. Την κατάργηση του κώδικα βιβλίων και στοιχείων.(λόγια μόνο λόγια)


Τα παραπάνω, βλέπω με χαρά να τα διαφημίζουν ότι θα γίνουν. Αμήν και πότε.


Αυτό που δεν κάνουν είναι η μείωση της φορολογίας στο 15%. Λένε ότι θα μειώσουν την φορολογία των επιχειρήσεων από 20% στο 15% και των διανεμομένων κατόπιν κερδών, από το 25% στο 15%. Σύνολο από 45% σε 30%.


Λάθος κίνηση. Θέλει σύνολο 15% και όχι 30%. Το 30% είναι πολύ και καθόλου ανταγωνιστικό με αυτό των γύρω χωρών.


Να πούμε τώρα τι λένε ότι θα κάνουν και πάνε με λίγα λόγια να κλείσουν όσες επιχειρήσεις δεν έφυγαν από την Ελλάδα.


1. Πωλήσεις μόνο με κάρτα, δηλαδή κατάργηση των μετρητών, ώστε οι τράπεζες να παρακρατούν τον αντίστοιχο ΦΠΑ των λιανικών εισπράξεων και να τον αποδίδουν εκ του ασφαλούς στην εφορία..Δεν σκέφθηκε όμως κανείς, τι θα γίνει με τον ΦΠΑ των χονδρικών πωλήσεων και πανω από όλα, τι θα γίνει με τον ΦΠΑ των εξόδων, που πρέπει να αφαιρείτε κύριοι υπερεγκέφαλοι από τον ΦΠΑ των εσόδων του τζίρου δηλαδή, και το υπόλοιπο να αποδίδεται στην εφορία. Εκτός και αν θέλετε να μας πείτε το ανέκδοτο, για το ότι το ελληνικό κράτος, που ως τώρα παρανομεί, θα εφαρμόσει τον νόμο και θα επιστρέφει τον ΦΠΑ στην αρχή του κάθε μηνός. Προτιμούμε να σας πούμε εμείς το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό.


2. Θέλουν να πληρώνεται υποχρεωτικά το 50% ενός προστίμου, αντί για 20% και μετά να πηγαίνει ο φορολογούμενος στα δικαστήρια για να βρει το δίκιο του, αν έχει δίκιο. Έλα όμως που τις περισσότερες φορές έχει αποδειχθεί, τουλάχιστον με τον τρόπο που λειτουργούσε μέχρι τώρα το κράτος, ότι πολλοί φορολογούμενοι είχαν δίκιο και μετά έπρεπε να περιμένουν μέχρι πέντε χρόνια να πάρουν πίσω το 20% που είχαν δώσει, εννοείται άτοκα. Τώρα, όπως δεν υπάρχει και καθόλου χρήμα, το πιό πιθανό είναι να μην έχει κάποπιος να δώσει το 50% και να τον βάζετε φυλακή και βέβαια, αν είναι και αδικημένος, λόγω του ανώμαλου και ασαφέστατου φορολογικού πλαισίου, το λογικό θα είναι να βάλει να καθαρίσουν τον εφοριακό που του επέβαλε το πρόστιμο.


3. Θέλουν να επιβάλουν, σαν να είναι κάτι το φυσιολογικό, νέο μόνιμο φόρο επί των ακινήτων και να ενοποιήσετε όλους τους φόρους σε έναν και να βάλετε φόρο και στα άχτιστα οικόπεδα και χωράφια, ξεχνώντας ότι τα χρήματα με τα οποία αγοράστηκαν όλα τα ακίνητα, έχουν φορολογηθεί όταν κερδήθηκαν και έχουν φορολογηθεί και όταν έγινε η αγορά του ακινήτου.


Δύο φορές δηλαδή. Επομένως κανένας δεν θα έχει τίποτε δικό του, αφού θα πληρώνει νοίκι για το δικό του σπίτι και τη δική του γη. Με δύο λόγια ζήτω ο Στάλιν και ο Μαρξ και η ΑΤΖΕΝΤΑ 21.


4.Θέλουν να φορλογήσουν τις επιχειρήσεις ανάλογα με τα τετυραγωνικά μέτρα των εγκαταστάσεών τους. Το μόνο που θα κάνουν είναι να διαλύσουν την αγορά και να κάνουν τους πάντες να κλείσουν υποκαταστήματα και να αλλάξουν αποθήκες, ή να δημιουργήσουν μαύρες αποθήκες. Κακό θα κάνετε. Μην επαναλαμβάνετε τα λάθη του Σημίτη.


5. Θέλουν να φορολογήσουν τις επιχειρήσεις ανάλογα με το πόσους εργαζόμενους έχουν. ΛΑΘΟΣ. Το μόνο που θα πετύχετε είξναι να υπάρξουν μαζικές απολύσεις και περισσότερη μαύρη εργασία. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ..


6. Θέλουν να φέρουν Γερμανούς εφοριακούς για να κάνουν τη “βρώμικη χαμαλοδουλειά”, γιατί ίσως πολλοί να άρχισαν να ….φοβούνται.


Θέλετε να πατάξετε την φοροδιαφυγή, που δεν πατάχθηκε ποτέ ως τώρα!!!!!!!!!!!


Καταργείστε το αίτιο της φοροδιαφυγής. Είναι ευκολότερο.


Σκεφθείτε ρε πατριωτάκια.


Γιατί φοροδιαφεύγουν οι Έλληνες;


Επειδή είναι κακοί;


ή επειδή είναι πολύ ψηλοί οι φόροι;


Μειώστε το σύνολο όλων των φόρων στο 15%. Μόνο 15% .Τίποτε άλλο και ησυχάστε μια για πάντα.


Βαρέθηκα να το λέω, αλλά δεν κουράστηκα και συνεχίζω.


Μειώστε τους φόρους και πείτε στη τρόϊκα ότι για δύο χρόνια, δεν χρειάζεται παραπάνω, δεν θα πληρώσουμε καμία δόση για να αρχίσει η ανάπτυξη και η είσπραξη των νέων φόρων με 15%.


ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.

Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης
liako
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*