Ήχος Ταχύτερος από το Φώς !!!

Θα απλοποιήσω όσο γίνεται τα επιστημονικά στοιχεία για να είναι κατανοητά. Σημασία έχει να καταλάβετε ότι ο κόσμος δεν είναι όπως επίσημα μας λένε ! Αν καταλάβετε αυτό, θα μπορέσετε να πάψετε να τα παίρνετε όλα της μετρητοίς και θα μπορέσετε να κάνετε το βήμα να απελευθερωθείτε, γινόμενοι πολεμιστές, ελεύθεροι άνθρωποι.
Όμως για να έχετε την δυνατότητα να το καταλάβετε, όσο τρελό και να σας φαίνετε πρέπει να έχετε Ψυχή, και επιπλέον να μην ομαδοποιείστε σε πρόβατα (πολιτικά, θρησκευτικά, αθλητικά κλπ) !
Επισήμως η ταχύτητα του ήχου είναι 340m/s (μέτρα ανά δευτερόλεπτο) και του φωτός 300.000.000m/s.
2
Σε αυτό το σχεδιάγραμμα τεστ του ακουστικού συστήματος,
οι επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν
ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός σε ομάδες ηχητικών κυμάτων,
καθώς και αρνητικές ομάδες ταχυτήτων του ήχου.
Στην τελευταία περίπτωση, η κορυφή του παλμού εξόδου ταξιδεύοντας μέσα από το φίλτρο βρόχου ενεργοποίησε το φίλτρο πριν η κορυφή του παλμού εισόδου να φτάσει στην αρχή του φίλτρου.
1.2
Το διάγραμμα είναι του Bill Robertson . Για πρώτη φορά οι επιστήμονες απέδειξαν πειραματικά ότι  οι παλμοί του ήχου μπορούν να ταξιδέψουν ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός C.
Η ομάδα του Dr William Robertson από το Middle Tennessee State University επίσης απέδειξε ότι η ταχύτητα των ηχητικών κυμάτων μπορεί να γίνει άπειρη και ακόμη αρνητική.
Η ιστοσελίδα του Dr William Robertson είναι
Και το βίντεο που τα βλέπετε αυτά ζωντανά :

απέδειξαν πειραματικά ότι παλμοί του ήχου μπορούν να ταξιδέψουν ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός C. …η ταχύτητα των ηχητικών κυμάτων μπορεί να γίνει άπειρη και ακόμη αρνητική.

5
Το πείραμα έγινε με την βοήθεια δύο φοιτητών, ένα καθηγητή γυμνασίου και δύο μαθητές γυμνασίου. Έλαβαν χρηματοδότηση από την υποτροφία NSF STEP (Science, technology, engineering, math Talent Enhancement Program).
Ακριβώς όπως γίνεται και εδώ, όταν οι φοιτητές δεν έχουν πολιτικές ή φεστιβαλικές υποχρεώσεις, καταλήψεις κλπ και οι καθηγητές έχουν διάλειμμα από την αρχηγική φαγωμάρα μεταξύ τους και τις ενασχολήσεις με την εταιρία που ανήκουν.
3
Μετά αναρωτιέσαι πως επιτυγχάνουν να έχουν Υπέρ-Τεχνολογίες ???
Αλλά ξέχασα θα τις αντιμετωπίσουμε με την Ελληνική μαγκιά, μεταξύ φραπέ, τσίπουρου, φωτεινών Ελ, Ανδρομέδιων, Ε, Ολύμπιων συμμάχων από το Διάστημα και με την βοήθεια από τις Τήλε-Περσόνες και τα Τουρκικά σήριαλ, την Σεχραζάτ και τα τσιφτετέλια !!!.
Πέτα την τηλεόραση και άρχισε να χρησιμοποιείς τον Νου σου.


4
8
Πυθαγόρης Ο Σάμιος
Εντόπισε τα αρμονικά μουσικά διαστήματα. Εισήγαγε στη φιλοσοφία την αντίληψη των δυο κόσμων, της Νόησης και της Αίσθησης. Έψαξε την ουσία των πραγμάτων στους αριθμούς. Δημιούργησε και γέμισε με νόημα τις λέξεις, φιλοσοφία και κόσμος.

Οι αριθμοί είναι αυτή η ίδια η ουσία του κόσμου και όχι απλώς σύμβολα ποσοτικών σχέσεων, γι’ αυτό και είναι ιεροί.

Η μονάδα (1) συμβολίζει το πνεύμα, τη δύναμη εκείνη από την οποία προέρχεται το παν. Η δυάδα (2) δείχνει τις δύο μορφές της ύλης – Γη και Νερό. Η τριάδα (3) φανερώνει το χρόνο στις τρεις του διαστάσεις – παρόν, παρελθόν, μέλλον κ.ο.κ.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η κατανόηση των κοσμικών φαινομένων ήταν δυνατή με τη αριθμολογία, τη γεωμετρία και τη μουσική. Κατά το Διογένη το Λαέρτιο ο Πυθαγόρας θεωρούσε ως αρχή όλων των πραγμάτων τη μονάδα. Από τη μονάδα προερχόταν η αόριστη δυάδα με την εκδήλωση της μονάδας και ως ύλης. Από τη μονάδα και την αόριστη δυάδα γίνονταν οι αριθμοί. Από τους αριθμούς τα σημεία. Από αυτά οι γραμμές, από τις οποίες σχηματίζονται τα επίπεδα, και από αυτά τα στερεά.
Από τα τελευταία τα αισθητά σώματα, με τα τέσσερα στοιχεία φωτιά, νερό, γη, αέρας που μεταβάλλονται και που με την αλλαγή τους γίνεται ο κόσμος έμψυχος, νοερός, σφαιροειδής, που περιέχει στο μέσο του τη Γη». Έλεγαν επίσης ότι  η Γη στρέφεται γύρω από τον άξονά της και ταυτόχρονα γύρω από τον Ήλιο.

Η ταχύτατη κίνηση όλων των ουράνιων σφαιρών δημιουργεί ήχους και οι τελευταίοι την αρμονία. Αρμονία επίσης για το σώμα είναι η ψυχή, η οποία διατηρεί κάποια συμμετρία ανάμεσα στο υλικό και το πνευματικό στοιχείο του ανθρώπου. Η ψυχή έχει τις ιδιότητες της ταυτότητας, της ετερότητας, της στάσης και της κίνησης (τετρακτύς)

Μια Πολύ Σημαντική Σημείωση Πυθαγόρειας Διδαχής

Δεν είναι δίκαιον να προσφέρεται, σε όποιους κατά τύχη συναντούν, αυτά που με τόσους αγώνες και σπουδή απεκτήθησαν, όπως ούτε τα μυστήρια των Ελευσίνιων Θεών αποκαλύπτονται σε αμύητους. Ισόποσα άδικοι και ασεβείς είναι εκείνοι που το πράττουν.
Χρειάζεται χρόνος για να απορριφθούν οι ηθικοί ρύποι που είχαν εισχωρήσει εντός των απαίδευτων ψυχών, μέχρι να καταστούν μετά από πολλά έτη ικανές προς αποδοχή των Πυθαγορείων διδαγμάτων.
Πρέπει με φωτιά και με σίδερο και με κάθε άλλη μέθοδο να καθαρίσουν οι αφύσικες και βαθιά ριζωμένες επιθυμίες, πάθη και κακές έξεις και αφού η ψυχή απαλλαχθεί από όλα εκείνα τα κακά, τότε μόνο είναι δυνατόν να φυτευτεί κάτι χρήσιμο εντός της και να παιδαγωγηθεί.
Η καλλιέργεια της ψυχής είναι άκρως απαραίτητη πριν δεχθεί τους λόγους της φιλοσοφίας.

miastala_thumb
O Κώδικας του Πλάτωνα
Ο Πλάτων ήταν ο Μορίς Μπορ  της Χρυσής Εποχής στην Ελλάδα και το έργο του ίδρυσαν τον δυτικό πολιτισμό και τις επιστήμες. Τα ευρήματα ο Dr Jay Kennedy θα αλλάξουν ριζικά την ιστορία των απαρχών της δυτικής σκέψης. Ο Δρ Kennedy, του οποίου τα πορίσματα έχουν δημοσιευθεί στην έγκυρη Αμερικανική εφημερίδα Apeiron, αποκαλύπτει ότι…

…ο Πλάτων χρησιμοποίησε μια μορφοδιάταξη των συμβόλων, που κληρονόμησε από τους αρχαίους οπαδούς του Πυθαγόρα, για να δώσει στα βιβλία του μια μουσική δομή. Έναν αιώνα νωρίτερα, ο Πυθαγόρας είχε διακηρύξει ότι οι πλανήτες και τα αστέρια παράγουν μια μη ακουστή μουσική, μια «αρμονία των σφαιρών». Ο Πλάτων μιμούνταν αυτήν την κρυφή μουσική στα βιβλία του.

Ο Δρ Kennedy, ένας ερευνητής στο Κέντρο Ιστορίας της Επιστήμης, Τεχνολογίας και Ιατρικής, λέει:

«Όπως διαβάζουμε τα βιβλία του, τα συναισθήματά μας, ακολουθούν τα σκαμπανεβάσματα της μουσικής κλίμακας. Ο Πλάτωνας παίζει τους αναγνώστες του, όπως τα μουσικά όργανα.»

Ωστόσο ο Πλάτων δεν σχεδίασε την κρυπτογράφηση του καθαρά για διασκέδαση – ήταν για τη δική του ασφάλεια. οι ιδέες του Πλάτωνα ήταν μια επικίνδυνη απειλή για την Ελληνική θρησκεία. Είπε ότι

..οι μαθηματικοί νόμοι και όχι οι Θεοί ελέγχουν το σύμπαν.

Αν είσαι Αγανακτισμένος-σχιζοφρενής, τι περιμένεις να καταλάβεις;
http://miastala.com/s/archives/19738 Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *