08:28 - 21/10/2011

Ήταν ο Γιωργάκης, ο Σαντάμ και ο Καντάφι

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ψυχοπλάκωμα. Όχι μόνο για την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου, αλλά για όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και για την οποία δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών. Μακάρι αυτή την οργή που έχουμε όλοι για τους εθνοπατέρες, να την έχουμε και τη στιγμή που θα ψηφίσουμε. Αν την ξεχάσουμε πάλι, ας πάμε να…

γαμηθούμε όλοι.

Χθες ένα άτομο (συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ) έχασε τη ζωή του. Αν φταίνε τα χημικά ή η αδύναμη καρδιά του ή και τα δύο, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Η Παπαρήγα προς τιμήν της, δεν τορπίλισε την κατάσταση πάντως. Είναι όμως ο πέμπτος θάνατος ανθρώπου τα τελευταία τρία χρόνια σε διαδήλωση και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει λίγο παραπάνω.

Να προβληματιστούν αυτοί που ορίζουν τις τύχες μας, δεν γίνεται. Θα προβληματιστούν μεν, αλλά όχι για εμάς δε. Ο σώζων εαυτώ σωθείτώ. Ειδικά ο πρωθυπουργός που (πιστεύω πως) μετράει τις μέρες αντίστροφα για το πολιτικό του τέλος. Που θα τον βρει η συνέχεια; Μην αγχώνεστε. Θα κάνει καλά γηρατειά αυτός:

πηγη 
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*