Έλληνας πουλάει την ψήφο του στο e-bay

Ελληνας έβαλε αγγελία στο e-bay και πουλάει την ψήφο του.
Εγραψε:

“Πριν από λίγες ημέρες, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ Πάγκαλος, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΨΗΦΟΙ στις  εκλογές. 
ΔΕΝ θέλω να τον απογοητεύσω.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ πρόκειται πιθανώς να διεξαχθούν  τον Μάιο, γι ‘αυτό ακολούθησα  τη συμβουλή του. Πουλάω την…….
ψήφο μου, ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ  οτιδήποτε μου πείτε εσείς.. ΔΕΝ χρειάζεται να είναι πολιτικό κόμμα. ΘΑ μου πείτε τι να βάλω στο φάκελο. Μόνο όμως εκτυπώσιμα , όπως διαφημίσεις, κείμενα, φωτογραφίες, ΚΛΠ.

ΑΡΧΙΚΗ Η πρόθεσή μου για την ψηφοφορία μου ήταν Λευκό. Αλλά, δυστυχώς, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ  το λευκό..

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ δεν θα γίνεταιι δεκτό είναι ότι αναφέρεται σε ρατσιστικό περιεχόμενο, περιεχόμενο για ενηλίκους, ΒΙΑ, κατάρα.”


Το ebay αρνήθηκε να βγάλει σε δημοπρασία την ψήφο και ο Ελληνας απάντησε

“Αγαπητοί Ebay, μου είπατε ότι δεν μπορώ να πουλήσω αυτό το στοιχείο. Είναι σαφές ότι δεν παραβιάζει κανένα κανόνα ή πολιτική. Πουλάω το χώρο μέσα στο φάκελο μου για την ημέρα των εκλογών. Δεν είμαι πωλητής της Ελλάδας, είμαι πωλητής μιας υπηρεσίας. Σας ευχαριστώ.”

http://katohika.gr/2012/04/11/e-bay-2/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφήNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *