«Ο Μεγάλος κίνδυνος που καραδοκεί την Τουρκία»!!


« Γιατί ο Ερντογάν είναι κατά των αμβλώσεων»

Ο πληθυσμός της Τουρκίας αυξήθηκε κατά 4 εκατομμύρια σε 10 χρόνια, ενώ ο ετήσιος αριθμός γεννήσεων μειώθηκε κατά 100 χιλιάδες.Ο αριθμός των αποβολών και η μητρότητα έχουν μειωθεί κατά 27 τοις εκατό καθώς αυξήθηκε το ποσοστό των αποβολών σε διάστημα μιας πενταετίας.


Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ευελπιστεί ότι στην πλατφόρμα την οποία προέβαλε για την αύξηση του πληθυσμού της Τουρκίας, με τρία παιδιά σε κάθε οικογένεια, προσβλέπει στην αποφυγή της μείωσης του πληθυσμού της χώρας.


Σύμφωνα με μελέτη που ανακοινώθηκε στο Κοινοβούλιο η γεννητικότητα στην Τουρκία μειώθηκε σημαντικά. Συγχρόνως αυξήθηκε η ηλικία της μητέρας κατά ένα έτος.


Σύμφωνα με σχετική έρευνα που καλύπτει τα έτη από το 2001 έως το 2010, ο πραγματικός αριθμός των γεννήσεων το 2001 ήταν 1.323.002, ενώ ο 2010 ήταν 1.238.970.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπήρξε, δηλαδή, μια σημαντική μείωση της γονιμότητας και ο μέσος χρόνος ηλικίας των νέων μητέρων αυξήθηκε κατά ένα έτος. Ανησυχητικό φαινόμενο.


Ενώ ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 26,2 ετών για την μητέρα, το 2010 έγινε 27, 2 έτη.


Γιατί πρέπει να σταματήσουν οι εκτρώσεις


Αντικείμενο της έρευνας ήταν η αμβλώσεις στην Τουρκία. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η συν-απόφαση για την άμβλωση και οι αποβολές έχουν ανέλθει σε ποσοστό 48 τοις εκατό.


Οι γυναίκες κατά την κρίση τους προέβησαν σε αμβλώσεις σε ποσοστό 23,9 τοις εκατό.


Παρατηρώντας κανείς τα στοιχεία κατά τα τελευταία πέντε χρόνια οι αμβλώσεις έχουν τα εξής αριθμητικά :

το 2007 έγιναν 35. 115,

το 2008 έγιναν 56.529,

το 2009 έγιναν 60.000,

το 2010 έγιναν 57.883,

και

το 2011 έγιναν 69.440 αμβλώσεις.


Η άμβλωση επηρεάζεται από την μόρφωση


Το αρνητικό που παρατηρείται είναι ότι όση μεγαλύτερο είναι το μορφωτικό επίπεδο των γυναικών και όσο υψηλότερο το εισόδημα που απολαμβάνουν επηρεάζουν στην αύξηση των αμβλώσεων.


Ενώ, αντίθετα, όσο χαμηλό είναι το εκπαιδευτικό επίπεδο των γυναικών και χαμηλό το εισόδημα, τόσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό να μην επιλέξουν την άμβλωση, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα το οποίο στη συνέχεια παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία μεταξύ των γυναικών που έτυχαν κάποιας μόρφωσης και αυτών που δεν φοίτησαν κάπου.

www.echedoros-a.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *