«Η μητέρα μου είναι πράσινος εξωγήινος»!

Ο πρόσφατα νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Whitby της Αγγλίας, Simon Parkes, ισχυρίζεται ότι η αληθινή μητέρα του είναι… ένας πράσινος εξωγήινος, το ύψος του οποίου αγγίζει τα τρία μέτρα ενώ το κάθε χέρι του έχει οχτώ δάχτυλα!

Ωστόσο, παρ’ όλες τις εκατοντάδες επαφές που είχε έως τώρα ο Parkes με εξωγήινα όντα, δήλωσε ότι δε θα επηρεαστεί καθόλου η αποστολή του που δεν είναι άλλη από το να βοηθήσει τους συνανθρώπους του!

Σε συνέντευξή του (μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω video), ο Parkes δηλώνει ότι πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με εξωγήινο ήταν στην ηλικία των οκτώ μηνών, όταν ένα παράξενο πλάσμα με πελώρια μάτια και λεπτό στόμα εμφανίστηκε μπροστά στην κούνια του. Το πλάσμα αυτό, σύμφωνα μάλιστα με ό,τι είπε στον ίδιο σε μετέπειτα επαφές μεταξύ τους, ήταν η πραγματική του μητέρα! Μάλιστα, στην ηλικία των έντεκα, τον πήρε μαζί της στο εξωγήινο σκάφος της!
 »Για πολλούς ανθρώπους είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψουν και να το δεχθούν. Όμως, δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για τις εξωγήινες εμπειρίες και καταγωγή μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου», είπε ο Parkes.
Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τις δηλώσεις και τις απόψεις του Parkes, εδώ.

πηγηΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *