in ,

Παγκόσμια ιατρική απάτη ο ιός Ζίκα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Παγκόσμια ιατρική απάτη ο ιός Ζίκα

Νομίζετε ότι ο ιός Ζίκα είναι υπεύθυνος για όλες τις περιπτώσεις μικροκεφαλίας στην Ν. Αμερική; Ξανασκεφτείτε το!

Δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη επιστημονική απόδειξη που να συνδέει αυτά τα δύο. Οι αναπτυξιακές δυσμορφίες στην πραγματικότητα προκαλούνται από την έκθεση σε τοξικά εντομοκτόνα και χημικά νυμφοκτόνα κι όχι στον ιό Ζίκα.

Αλλά επειδή ο φόβος του ιού Ζίκα βολεύει την χρηματοδότηση των γιγάντων της χημικής βιομηχανίας και των κατασκευαστών του εμβολίου, πλασάρεται από το διεφθαρμένο, εγκληματικά διοικούμενο CDC (Center for Disease Control and Prevention) Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ και την κυβέρνηση Ομπάμα, έτσι ώστε να διοχετεύονται δισεκατομμύρια δολάρια στα χέρια των εταιρειών του εμβολίου, αδιαφορώντας τις πραγματικές αιτίες της μικροκεφαλίας.

Εδώ είναι οι 10 κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους ο τρόμος του ιού Ζίκα είναι μια συνολική απάτη:

1) Οι περιπτώσεις μικροκεφαλίας (συρρικνωμένο κεφάλι) στη Βραζιλία προκαλούνται από νυμφοκτόνες χημικές ουσίες, όχι από τον Ζίκα.

Μια ομάδα γιατρών από τη Νότια Αμερική λένε τώρα ότι οι παραμορφώσεις του εγκεφάλου, που βιώνει ο κόσμος, προκαλούνται από τους μαζικούς ψεκασμούς, με ένα χημικό νυμφοκτόνο, από Βραζιλιάνους με χαμηλό εισόδημα κι όχι από τα κουνούπια που μεταφέρουν τον ιό Ζίκα.

Από τους γιατρούς στο Red Universitaria de Ambiente y Salud (Ερυθρού Πανεπιστημίου του Περιβάλλοντος και της Υγείας):

Μια δραματική αύξηση των συγγενών δυσπλασιών, ειδικά η μικροκεφαλία σε νεογνά, εντοπίστηκε και γρήγορα συνδέθηκε με τον ιό Ζίκα από το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας. Ωστόσο, αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν ότι στην περιοχή όπου ζουν οι περισσότεροι άρρωστοι άνθρωποι, ένα χημικό νυμφοκτόνο που προκαλεί δυσμορφίες στα κουνούπια έχει εφαρμοστεί για 18 μήνες, και ότι αυτό το δηλητήριο (pyroproxyfen) τοποθετείται από το κράτος στο πόσιμο νερό που χρησιμοποιείται από τον πληγέντα πληθυσμό .

2) Ακόμη και σύμφωνα με το CDC, το οποίο διασπείρει επιθετικά τον τρόμο του ιού Ζίκα, σχεδόν όλες οι λοιμώξεις του Ζίκα είναι αβλαβείς, ασυμπτωματικές και δεν απαιτούν καμία απολύτως νοσηλεία.

Από τη σελίδα Ζίκα του CDC:

“Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί με τον ιό Ζίκα δεν γνωρίζουν καν ότι έχουν την ασθένεια επειδή δεν έχουν συμπτώματα … Η ασθένεια είναι συνήθως ήπια, με συμπτώματα που διαρκούν για αρκετές ημέρες έως μία εβδομάδα. Οι άνθρωποι συνήθως δεν νιώθουν αρκετά άρρωστοι για να πάει στο νοσοκομείο, και πολύ σπάνια πεθαίνουν από τον Ζίκα. Για το λόγο αυτό, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσει ότι έχουν μολυνθεί … Μόλις ένα άτομο μολυνθεί, αυτός ή αυτή είναι πιθανό να προστατεύεται από μελλοντικές μολύνσεις.”

Με άλλα λόγια, οι λοιμώξεις Ζίκα δεν είναι μεγάλη υπόθεση, και σχεδόν όλοι αυτο-ανοσοποιούνται κατά του Ζίκα, ακόμη και αφού έχουν μολυνθεί. Πολύ επείγον φόβος για ένα νέο εμβόλιο, ε;

3) Το CDC κατασκεύασε την επιστήμη που συνδέει τον Ζίκα με την μικροκεφαλία.

Με την ευκαιρία, το CDC κατασκεύασε απόλυτα τον ισχυρισμό ότι όλες οι περιπτώσεις μικροκεφαλίας προκαλούνται από τον ιό Ζίκα. Αυτή η διακήρυξη από το CDC βασίστηκε σε πλήρη φαντασία, ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι ισχυρισμοί του, σχετικά με τη γρίπη των πουλερικών, τη γρίπη των χοίρων, ακόμη και τον αριθμό των ανθρώπων που πεθαίνουν από γρίπη κάθε χρόνο (το CDC ισχυρίζεται 35.000, αλλά είναι ένας εντελώς κατασκευασμένος αριθμός).

Θυμηθείτε, το CDC είναι μια εγκληματική οργάνωση συνδεδεμένη με τα οικονομικά συμφέροντα των Big Pharma. Χρηματοδοτεί ερευνητές όπως ο Poul Thorsen που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψει τη χώρα και τώρα είναι ένας φυγάς από τη δικαιοσύνη. Όπως και όλοι οι άλλοι απατεώνες στο CDC, εργάστηκαν εντατικά στην “έρευνα” εμβολίων.

Από την έκθεση στο Natural News:

“Ο ερευνητής του CDC, Poul Thorsen, περήφανος επικεφαλής της «Δανικής Μελέτης» που πολλοί ισχυρίζονται ότι διέψευσε την οποιαδήποτε σχέση μεταξύ αυτισμού και εμβολίων, έχει παραπεμφθεί στην Ατλάντα από μια ομοσπονδιακή μεγάλη δικαστική επιτροπή με την κατηγορία της υποκλοπής, του ξεπλύματος χρημάτων και της εξαπάτησης των ερευνητικών ιδρυμάτων με χρήματα επιχορήγησης.

Ο Poul Thorson είναι ένας επιστήμονας που εργαζόταν στο παρελθόν για το CDC, και κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, επέβλεψε εκατομμύρια δολάρια από χρήματα επιχορηγήσεων που χρησιμοποιήθηκαν για τη διεξαγωγή έρευνας για να «αποδείξει» ότι τα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με τον αυτισμό. Οι ερευνητικές εργασίες του Δρ Thorson περιλαμβάνουν την περίφημη «Μελέτη της Δανίας» με τίτλο “Το Thimerosal και η εμφάνιση του αυτισμού: αρνητικές οικολογικές ενδείξεις από δεδομένα της Δανίας με βάση τον πληθυσμό.” (Http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12949291)

4) Ο φόβος του ιού Ζίκα απλά, χρησιμοποιήθηκε από το Κογκρέσο για να σταματήσει τις απαγορεύσεις σε άλλες τοξικές χημικές ουσίες φυτοφαρμάκων, που προκαλούν καρκίνο και τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Από άρθρο στο Natural News:

“Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε την Τρίτη να χαλαρώσουν οι ήδη αδύναμοι κανονισμοί φυτοφαρμάκων σε μια δήθεν προσπάθεια για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού Ζίκα. Η τελευταία έκδοση του νομοσχεδίου ονομάζεται νόμος περί Ελέγχου Ζίκα. Υποστηρίζουν ότι η αφαίρεση σημαντικής προστασίας αποκαθίσταται από την πράξη Καθαρό Νερό (Clean Water Act). Εάν η νομοθεσία γίνει νόμος, θα επιτρέπεται σε εφαρμοστές φυτοφαρμάκων να ξεφορτώνονται τις χωματερές φυτοφαρμάκων σε υδατικά συστήματα χωρίς άδεια από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ. Επίσης δεν θα χρειάζεται να αναφέρουν την μόλυνση. Η Γερουσιαστής Γκρέις Napolitano (. D-Calif), δήλωσε ότι η προσθήκη περισσότερων φυτοφαρμάκων στο νερό θα έθετε σε κίνδυνο τις έγκυες γυναίκες – ενώ η ίδια ομάδα ισχυρίζεται ότι προστατεύει από τον ιό Ζίκα.”

Με άλλα λόγια, η υστερική εκστρατεία κατά του ιού Ζίκα είναι μια συνωμοσία για να νομιμοποιήσει την απόρριψη των πιο τοξικών χημικών ουσιών στο περιβάλλον από τις ισχυρές εταιρείες χημικών.

5) Τον τρόμο από τον ιό Ζίκα επικαλέστηκε ο Ομπάμα, για να διοχετεύσει άλλο 1,8 δις $ στη βιομηχανία εμβολίων, υποστηρίζοντας ότι όποιος αντιτίθεται στην χρηματοδότηση “εναντιώνεται στις έγκυες γυναίκες”.

Όλα έχουν σχέση με το χρήμα. Όλη η εκστρατεία κατά του Ζίκα και ο φόβος χρησιμοποιείται για να πάρει περισσότερα χρήματα από τους φορολογούμενους και να τα βάλει στις τσέπες των εταιρειών εμβολίου.

Από άρθρο στο Natural News:

“Ο Πρόεδρος Ομπάμα πρότεινε στο Κογκρέσο συνολικά 1,8 δισεκατομμύρια $ να δοθούν στην καταπολέμηση του Ζίκα. Αυτή η μαζική επένδυση είναι πεταμένα λεφτά.”

6) Ο φόβος του ιού Ζίκα έχει χρησιμοποιηθεί ως όπλο ελέγχου, για να τρομοκρατήσει το λαό της Αμερικής, παραβιάζοντας το ιδιωτικό άσυλο.

Οι κυβερνήσεις στη Νότια Αμερική επικαλούμενες τον ιό Ζίκα ακύρωσαν τα δικαιώματα ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Αυτό είναι ολοκληρωτισμός μέσω ιατροτεχνολογικής φάρσας!

Από άρθρο στο Natural News:

“Η τελευταία πράξη της πολιτικής τρομοκρατίας στην απατηλή παγκόσμια σκηνή είναι ακόμα μια υποτιθέμενη επιδημία της νόσου – αυτή τη φορά του “ιού Ζίκα ” για την οποία αξιωματούχοι προειδοποιούν (όπως ακριβώς έκαναν με τον Έμπολα) ότι μπορεί να μετατραπεί σε μια παγκόσμια πανδημία. Κι ένα πανδαιμόνιο στρατιωτικού νόμου έχει ήδη αρχίσει στη Βραζιλία, όπου κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν πλέον δηλώσει ότι μπορούν να μπουν “νόμιμα” σε σπίτια ανθρώπων και σε ιδιωτική περιουσία, αν είναι ύποπτα ότι θα μπορούσαν να ζουν εκεί κουνούπια που φέρουν τον ιό. Το Reuters αναφέρει ότι η Πρόεδρος της Βραζιλίας Dilma Rousseff έχει δώσει επίσημα το πράσινο φως σε “εξουσιοδοτημένους υπάλληλους της υγείας” να παραβιάζουν τα δικαιώματα προσωπικής ιδιοκτησίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την υποτιθέμενη απειλή, η οποία έχει ονομαστεί “άμεσος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.”

Αν ένα ακίνητο εγκαταλειφθεί ή οι ιδιοκτήτες δεν είναι παρόντες, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι μπορούν κυριολεκτικά να σπάσουν την πόρτα και να μπουν στα σπίτια των ανθρώπων, χωρίς ένταλμα ή πρόσκληση.

7) Ο Ζίκα είναι απλώς η τελευταία ιογενής φάρσα που εκδόθηκε από τις κυβερνήσεις. Θυμηθείτε τη μεγάλη φάρσα της Γρίππης των Πτηνών που πούλησε δισεκατομμύρια σε εμβόλια.

Η διάδοση φόβου για τους ιούς είναι τόσο αποτελεσματική που οι κυβερνήσεις και οι “αρχές” υγείας του κόσμου εφαρμόζουν την ίδια παγίδα απάτης κάθε λίγα χρόνια … και οι άνθρωποι πέφτουν μέσα κάθε φορά!

Θυμηθείτε τη μεγάλη φάρσα της γρίπης των χοίρων.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Καλό παραμύθι εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων, τα γνωστά ερπετοειδή θα βγάλουν λεφτά πουλώντας προστασία εναντίον ανύπαρκτων κινδύνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τι “ξέχασαν” να αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πόρνες για τον Muhammad Ali…

ΗΠΑ: Δημοτικό σχολείο κάλεσε τον σερίφη να πάει στο σπίτι 7χρονου που έδινε στους συμμαθητές του αυτοκόλλητα με στίχους της Βίβλου…