Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:37 - 21/08/2021

Ερευνητής Walter Chesnut: τα επαναλαμβανόμενα ”εμβόλια” θα είναι θανάσιμα.Η πρωτεΐνη ακίδα τους καταστρέφει τη φυσική ανοσία και την τελομεράση.Προκαλούν πρόωρη γήρανση.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο ερευνητής Walter Chesnut προειδοποιεί: “Οι επαναλαμβανόμενες ενέσεις θα είναι θανατηφόρες”

Η πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου covid καταστρέφει τη φυσική ανοσία και την τελομεράση.

Μια ανεξάρτητη ανάλυση της ανοσολογικής ανεπάρκειας που έχει την τάση να παράγεται αφότου ένα άτομο «εμβολιάστηκε» για τον κορωνοϊό αποκάλυψε ότι τουλάχιστον μία από τις συνέπειες είναι η συσσώρευση πρωτεϊνών ακίδων που εισάγονται από το εμβόλιο στο εσωτερικό του σώματος.

Ο Walter Chesnut του WMCResearch.org προειδοποιεί ότι η «ισχυρή ανοσοαπόκριση» που προκαλείται από ενέσεις «μπορεί να έχει θανατηφόρο κόστος», είτε εκδηλωθεί αμέσως είτε αργότερα.

Αφότου εξέτασε μια επιστημονική μελέτη αξιολογημένη από συναδέλφους και μια ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, ο Chesnut ανακάλυψε ότι μόλις οι πρωτεΐνες ακίδας του εμβολίου εγκατατασταθούν πραγματικά κι αρχίσουν να κάνουν αυτό που είχαν σχεδιαστεί για να κάνουν, η τελομεράση σε ένα άτομο που εγχέεται αδρανοποιείται.

Η τελομεράση, είναι ένα ένζυμο στο ανθρώπινο DNA που ρυθμίζει τη γήρανση. Καθώς τα τελομερή που εγκλωβίζουν το DNA γίνονται μικρότερα με την πάροδο του χρόνου, η γήρανση αρχίζει πραγματικά να επιταχύνεται.
Αυτό υποδηλώνει ότι οι ενέσεις COVID επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης.( σσ κρίμα τα τόσα έξοδα στα Ινστιτούτα Αισθητικής,οι διαιτολόγοι και διατροφολόγοι σύμβουλοι, οι ώρες και ο κόπος που δαπανήθηκαν στα γυμναστήρια, το περπάτημα που η μισή Ελλάδα άφησε τις σόλες στο δρόμο και στα βουνά, χαράμι τα κολλαγόνα και τα μπότοξ. Και βέβαια δεν μιλάει μόνο από αισθητικής πλευράς η πρόωρη γήρανση έχει να κάνει με τη λειτουργικότητα ενός οργανισμού που πέφτει, καταβάλεται)

……..

Η “ισχυρή ανοσοαπόκριση” που παράγεται από την πρωτεΐνη ακίδα μπορεί να έχει θανατηφόρο κόστος. Μια πρόσφατη δημοσίευση δημοσιεύτηκε pic.twitter.com/F4JlPvQbSA

Walter M Chesnut (@Parsifaler) 15 Αυγούστου 2021
Η μελέτη που έβγαλε ο Chesnut, που δημοσιεύθηκε στο Journal of Bacteriology & Parasitology, «αποδεικνύει πειστικά» ότι οι πρωτεΐνες ακίδες του εμβολίου έχουν «βλαβερές επιδράσεις στην τελομεράση, αλλάζοντας τη σύνθεσή της», εξηγεί ο Chesnut.

«Όταν αναστέλλεται αυτή η δραστηριότητα, χρειάζεται χρόνος για να εμφανιστεί η αναπόφευκτη εξάντληση των κυττάρων του ανοσοποιητικού», προσθέτει. «Αυτό μπορεί να είναι το« δώρο »της πρωτεΐνης ακίδας του Δούρειου ίππου. Ανεξάρτητα από το πόσο βραχύβια είναι η ανοσοαπόκριση, είναι ο τρελός χρυσός που αντικαθιστά την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να ανοικοδομηθεί.

Τα εμβόλια Covid καταστρέφουν την τελομεράση των ανθρώπων όπως και η χημειοθεραπεία, προκαλώντας τους πρόωρη γήρανση.
Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται ήδη στο Ισραήλ, μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο. κατά του Covid. Οι μακροπρόθεσμες επιδράσεις των ενέσεων επιταχύνονται στην εκδήλωσή τους, δείχνοντας ότι οι πρωτεΐνες ακίδων του εμβολίου «μπορεί να υπάρχουν χρόνια» στα σώματα των ανθρώπων όπου «καταστέλλουν συνεχώς την τελομεράση».

Χωρίς τελομεράση, προειδοποιεί η ομιλήτρια Elizabeth Blackburn, «τα κύρια κύτταρα του σώματος δεν είναι σε θέση να αναπληρωθούν και« εξαντλούνται »πολύ πριν από μια κανονική ζωή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία της Blackburn παρακάτω:

«Βασικά βλέπουμε τις επιδράσεις της ΧΗΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ με την πρωτεΐνη ακίδα. Αλλά με έναν πολύ μοναδικό τρόπο », λέει ο Chesnut. «Τα γρήγορα αναπαραγόμενα κύτταρα εξαντλούνται. Μπορούμε τώρα να εξηγήσουμε τις πολύ κοινές αναφορές τριχόπτωσης, για παράδειγμα. “

Με άλλα λόγια, τα εμβόλια Covid βομβαρδίζουν το σώμα των ανθρώπων με πρωτεΐνες ακίδες που λειτουργούν παρόμοια με τη χημειοθεραπεία, προκαλώντας την κατάρρευση και μη ανανέωση του ανοσοποιητικού τους συστήματος. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από θανατηφόρες ενέσεις μεταμφιεσμένες σε «φάρμακα».
Αυτό θα εξηγούσε γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των νέων ασθενών με Covid που εισήχθησαν στα νοσοκομεία είναι άνθρωποι που έλαβαν τις ενέσεις από υπακοή στην κυβέρνηση και τώρα πληρώνουν το τίμημα για το λάθος τους.

“Σύντομα θα ικετεύουν για θεραπεία για αυτή τη νέα πληγή που έχουν προκαλέσει στο σώμα τους”, έγραψε ένας σχολιαστής του Infowars για το τι θα γίνει τελικά με όλους εκείνους που έκαναν το τσίμπημα.

«Ίσως οι« εμβολιασμένοι νεκροί »να είναι η ομάδα που θα ξεσηκωθεί και θα καταστρέψει τους δημιουργούς της, όπως στο βιβλίο« Frankenstein ». Θα ήταν τραγική ειρωνεία, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτοί που έκαναν το «εμβόλιο» έχουν ήδη εξετάσει αυτό το σενάριο ως πιθανότητα.

Σε ένα πιο πρόσφατο tweet σχετικά με το πώς οι άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίσουν την καταστροφή των τελομερών που προκαλείται από το εμβόλιο, η οποία σχετίζεται με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, τη νόσο του Πάρκινσον, τη σιδηρόπτωση, τον υποθάλαμο και την αυτοφαγία, o Chesnut έγραψε στο Twitter έναν σύνδεσμο προς ένα άρθρο για το μανιτάρι reishi – δείτε παρακάτω:

Η πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου “απενεργοποιεί / εξαντλεί τη μεταγραφή τελομερών AUF1 και WRN”, έγραψε ο Chesnut σε άλλο tweet. ” Είναι μια καταστροφή. Αυτό που βλέπετε τώρα είναι μόνο η αρχή. “Μπορείτε να διαγράψετε τα τελομερή”, προειδοποιεί περαιτέρω ο Chesnut. «Εδώ αναφέρουμε ότι τα κύτταρα που δεν διαθέτουν WRN εμφανίζουν ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΟΜΕΡΟΥ. Μια μορφή κυτταρικού θανάτου που ίσως δεν γνωρίζετε: συνθετική θνησιμότητα. Προκαλούμενη εξάντληση WRN.

resistance-mondiale

dimpenews.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Γεώργιος Παπαδόπουλος 08/22/2021 @ 12:55 ΠΜ

    Σιωνιστικό βιολογικό όπλο, παγκόσμιου αποπληθυσμού. Αυτά που λέμε εδώ και χρόνια… .

  2. Λιόλιος 08/22/2021 @ 10:09 ΠΜ

    Ναι δεν είναι ιδέα μου τελικά, έβλεπα εδώ και καιρό ως γερασμένους αρκετούς γνωστούς μου που εμβολιάστηκαν και κάτι δε μου κολλούσε, κάτι δε φαινόταν φυσικό. Ως κι ένα φιλαράκι μου που είναι νοσηλευτής, λίγους μόνο μήνες είχα να τον δω από κοντά και κάτι άλλαξε! Αδυνάτισες του λέω, μπα όχι μου λέει! Έκοψε η φάτσα του όμως, γέρασε νομίζω απότομα και μάλιστα έβγαλε ένα δερματικό πρόβλημα στο λαιμό του. Αυτός έκανε και τις δύο δόσεις της pfizer. Τι άλλο ένα πω! Ίσως να μην είναι ιδέα μου τελικά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*