00:11 - 08/03/2017

Το διάσημο βίντεο του Χάμερ για τον Καρκίνο τώρα στα Ελληνικά.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

 

Θέματα του 1ου μέρους:
-Ορισμός του συνδρόμου Ντιρκ Χάμερ (DHS) και του Σιδηρού Κανόνα.
-Θεραπεία του καρκίνου μέσω επίλυσης της σύγκρουσης.
-Όταν πουλήθηκαν τα ακίνητα και τελείωσαν τα λεφτά.. η ασθενής διαγράφτηκε.
-Ο ασθενής πρέπει να αποκτήσει φωνή.
-Ο καρκίνος του πνεύμονα θεραπεύτηκε.

ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ:
Το “Σύνδρομο Ντιρκ-Χάμερ” και ο “Σιδηρούς Κανόνας του Καρκίνου”, είναι οι πρώτες ανακάλύψεις του Δρ. Χάμερ, σύμφωνα με τις οποίες κάθε καρκίνος είναι αποτέλεσμα κάποιου ισχυρού συγκρουσιακού σοκ, το οποίο αργότερα ονομάστηκε “βιολογική συγκρούση”.
Με το πέρασμα των ετών, ο Δρ. Χάμερ ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα σχεδόν κάθε αρρώστια έχει την αιτία της σε κάποια απολύτως συγκεκριμένου τύπου βιολογική σύγκρουση.
Αυτή η ταινία του Δρ. Χάμερ, αποτελεί μια πρώτη γνωριμία με την “Γερμανική Νέα Ιατρική” (μέχρι το 2003 ονομάζονταν “Νέα Ιατρική”) μέσα από ομιλίες του Δρ. Χάμερ και παρουσιάσεις ασθενών.

Ο “Σιδηρούς Κανόνας του Καρκίνου” ήταν η πρώτη από τις συνολικά πέντε Βιολογικές Νομοτέλειες που ανακάλυψε ο Δρ. Χάμερ, οι οποίες αποτελούν και τον πυρήνα της “Γερμανικής Νέας Ιατρικής”.

Δυστυχώς, τα γεγονότα των τελευταίων 3 ετών στην Ελλάδα κάνουν αυτό το βίντεο πολύ επίκαιρο.

Θέματα του 2ου μέρους:
-Τα συμπτώματα φανερώνουν το είδος της σύγκρουσης που προκάλεσε τον καρκίνο.
-Οι μεταστάσεις δεν είναι μεταστάσεις, αλλά νέοι καρκίνοι.
-Η σύγκρουση με τον προϊστάμενο προκάλεσε βρογχικό καρκίνωμα.
-Συζήτηση με τον θεραπευμένο καρκινοπαθή κ. Τσεμέλκα.
-Καρκίνος ουροδόχου κύστης έπειτα από ρήξη αυτοεκτίμησης.

Θέματα του 3ου μέρους:
-Καρκίνος τραχήλου μήτρας, έπειτα από συζυγική βαναυσότητα.
-Καρκίνος από ρήξη μεταξύ πατέρα-κόρης, αποκάλυψε παλαιό (αποθεραπευμένο)
βρογχικό καρκίνωμα. Ο ασθενής πιέστηκε από τους οικείους του να κάνει
χημειοθεραπεία. Όταν πέθανε, κατηγορήθηκε η μέθοδος του Χάμερ.
-Ομιλία ασθενούς με πολλαπλούς καρκίνους.
-Ο παράγοντας σύμπτωση στην προβλεψιμότητα της ΓΝΙ είναι κάτω του 1:1.000.000
-Ιατρική επιτροπή τρομάζει από την ακρίβεια της μεθόδου του Χάμερ και διακόπτει την
εξεταστική διαδικασία.

Θέματα του 4ου μέρους:
-Ασθενής με καρκίνο στο στόμα (είχε προγραμματιστεί επέμβαση αφαίρεσης
του μισού προσώπου) θεραπεύεται από τον Δρ. Χάμερ και οι νοσοκομειακοί γιατροί
ανακαλούν την αρχική διάγνωση.
-Θεραπεία ασθενούς με καρκίνο πνεύμονα από φόβο θανάτου (κυκλοτερής εστία).
-Οι γιατροί δεν επιμαρτυρούνε την αλήθεια. Οι επιτυχίες του Δρ. Χάμερ αποσιωπούνται.

Θέματα του 5ου μέρους:
-Συνοπτικά σχόλια του Δρ. Χάμερ για τις δυνατότητες της ιατρικής του και για το
παρασκήνιο του πολέμου εναντίον του.

Τα δύο επόμενα δεν ανήκουν βεβαίως στο πρωτότυπο βίντεο του Δρ. Χάμερ, αλλά προστέθηκαν συμπληρωματικά εκ των υστέρων:

-Slideshow από την διαδήλωση στο Tübingen υπέρ του Δρ. Χάμερ το 2007.
-Ομιλία του Δρ. Χάμερ από την Ισπανία το 2006, λίγο μετά την αποφυλάκισή του από τις
γαλλικές φυλακές.

-Το υπόλοιπο μέρος της ομιλίας του Δρ. Χάμερ από την Ισπανία το 2006, μετά την αποφυλάκισή του από τις γαλλικές φυλακές.

(Αυτή η ομιλία δεν ανήκει στο πρωτότυπο βίντεο του Δρ. Χάμερ, αλλά προστέθηκε συμπληρωματικά εκ των υστέρων)

Πηγή

 ΜΟΥΣΑΙΟΣ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΡΜΕΝΙΩΤΗΣ 03/08/2017 @ Μάρτιος 8, 2017 1:47 πμ

  Ο γιατρός αυτός (ο Χάμερ) είναι απατεώνας. Έχει διαγραφεί από τους ιατρικούς συλλόγους της Γερμανίας. Έχω ψάξει το ζήτημα. Έχει πάρει πολλούς ανθρώπους στο λαιμό του που εγκατέλειψαν τις κλασσικές θεραπείες και πέθαναν μετά από λίγους μήνες. ΜΑΚΡΙΑ!
  Στην πόλη μου, την Πτολεμαΐδα, δύο ανθρώπους πήρε στο λαιμό του και αναφέρω συγκεκριμένα ονόματα: 1. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, διευθυντής της Ορθοπεδικής κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας 2. Καραμανλίδης Χαράλαμπος, πρώην διευθυντής στην τεχνική υπηρεσία του ΟΤΕ Πτολεμαΐδας.
  Μάλιστα, ο αποβιώσας γιατρός δεν είχε πάρει καμία θεραπεία και πέθανε σύντομα από μελάνωμα, ενώ απ’ ό,τι έμαθα για τον συγκεκριμένο τύπο καρκίνου έχουν εμφανιστεί πολύ ισχυρά φάρμακα. Λοιπόν, μακριά, μακριά,μακριά!

  ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΡΜΕΝΙΩΤΗΣ

  • Μόνο απατεώνας δεν είναι.Στην ψάθα θα πεθάνει, εάν δεν έχει φύγει ήδη. Σε σχέση με κάτι άλλους μεγαλοογκολογους χειρουργους. Έχεις διαβάσει την ιστορία του? Ότι τον έχουν φυλακίσει οι Εβραίοι τοσες φορές, ενώ ποτέ κανένα πανεπιστήμιο δε θέλησε να πειραματιστει επισήμως με τη μέθοδο του? Πως να βρεθεί η βελτιστη λύση για τη θεραπεία η μάλλον καλύτερα για την υποβοηθεια της αυτόθεραπείας του σώματος όταν ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ η οποιαδήποτε έρευνα. απ τα λίγα που διαφωνώ μαζί του είναι πως η συμβατική ιατρική ντε και καλά κατά 98 % θα αποτύχει

   • ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΡΜΕΝΙΩΤΗΣ 03/08/2017 @ Μάρτιος 8, 2017 12:11 μμ

    Είσαι με τα σωστά σου άνθρωπέ μου; Ποιά “μέθοδό του” να δοκιμάσει οποιοδήποτε σοβαρό Πανεπιστήμιο όταν η “Νέα Ιατρική” του είναι …αερολογίες, χωρίς σοβαρή τεκμηρίωση;

    • Ναι, ειμαι με τα σωστα μου !!! Ποιά μέθοδό του να δοκιμάσει οποιοδήποτε σοβαρό Πανεπιστήμιο όταν…. καθε κουτακι κοστιζει 5.000 ευρω, και τα συνταγογραφουνε και σε ανθρωπους που δεν τα χρειαζονται ? Ποιος θα πληρωσει καθηγηταδες, βοηθους, και παρατρεχαμενους ? https://www.youtube.com/watch?v=HUsOvEFEZx4
     Αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα

     Μια αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα που δρουν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έκανε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας την Τρίτη στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα ΜEGA”.

     Όπως έκανε γνωστό ο Ανδρέας Λοβέρδος, η υπεύθυνη φαρμακοποιός του νοσοκομείου που έφερε στο φως ένα τεράστιο σκάνδαλο παράνομων συνταγογραφήσεων, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

     “Προσπάθησε να βοηθήσει το κράτος και τα δημόσια οικονομικά, βρίσκοντας οικονομικότερα φάρμακα της ίδιας χρήσης και την απειλούν πως θα τη πετάξουν σε χαντάκι… Όποιος διανοηθεί να την πειράξει θα έχει να κάνει μ’ εμάς” τόνισε ο υπουργός.

     Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην ίδια εκπομπή, η κ. Τσάκαλου δήλωσε: “Με απείλησαν επειδή χορηγώ πιο φτηνά φάρμακα. Εισέρχονταν απειλητικά στο χώρο του φαρμακείου επισκέπτες και γιατροί για να μην συνεχίσω την μέθοδο αυτή… Θίξαμε και συγκεκριμένα συμφέροντα, γιατρών εμπλεκομένων με φαρμακευτικές, φαρμακευτικών που αλωνίζουν τα δημόσια νοσοκομεία.

     Όπως είπε υπεύθυνη φαρμακοποιός του ΑΧΕΠΑ, “το μεγάλο πανηγύρι γίνεται στα ογκολογικά φάρμακα”.

     Για παράδειγμα, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τους ελέγχους που έγιναν προκύπτει ότι γιατρός του νοσοκομείου χορήγησε, χωρίς να υπάρχει σχετική γνωμάτευση, αντικαρκινικά φάρμακα σε συνταγολόγιο ασθενους επτά φορές! Το κάθε σκεύασμα κόστιζε 5.000 ευρώ, με αποτέλεσμα το ταμείο να επιβαρυνθεί με 35.000 ευρώ!

     Ενδεικτική για το όργιο υπερσυνταγογράφησης που αποκαλύφθηκε στο ΑΧΕΠΑ είναι η εκρηκτική αύξηση των χρημάτων που δόθηκαν μέσα σε ένα χρόνο για μια μόνο κατηγορία φαρμάκων, των αντινεοπλασματικών. Το 2008 οι δαπάνες για την προμήθειά τους στο νοσοκομείο ήταν 5,7 εκατ. ευρώ, ενώ το 2009 οι δαπάνες σημείωσαν αύξηση πάνω από 26% και έφθασαν τα 7,2 εκατ.

     Παρά το φρένο που επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση στην ανεξέλεγκτη συνταγογράφηση, διαπιστώνεται αύξηση 10% στις δαπάνες υγείας τους δυο πρώτους μήνες του χρόνου, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, γι’ αυτό και ο υπουργός Εργασίας εξήγγειλε μέσω του MEGA αυστηρές ποινές.

     “Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν τη χώρα και δεν συμμορφώνονται. Εκεί, θα τροποποιήσουμε το ποινολόγιο. Η επιβολή θα είναι άμεση και καταλυτική, επιτόπου κλείσιμο του μαγαζιού”.

     Δεν είναι, όμως, μόνον η παράνομη συνταγογράφηση. Οι εργαζόμενοι του ΑΧΕΠΑ καταγγέλλουν ότι συγκεκριμένοι γιατροί εδώ και χρόνια κάνουν χιλιάδες εικονικές εισαγωγές ασθενών μιας ημέρας, μόνο και μόνο για να γίνονται πανάκριβες εργαστηριακές εξετάσεις με αντιδραστήρια που πωλούν εταιρείες σε γιατρούς-πελάτες τους.

     Επισης : xrimaonline.gr/141575/paixnidi-thanatoy-me-karkinofarmaka

     Παιχνίδι θανάτου με «καρκινοφάρμακα»

     Aναδημοσίευση απο την εφημερίδα ΧΡΗΜΑ PLUS του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2012

     • “Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις”.
      Ψαχτείτε και θα βρείτε προϊόντα με έντονα αντιοξειδωτικά ,ολικά φαινολικά και αντιφλεγμονώδη δράση. Κυκλοφορούν στην αγορά Ελληνικά προϊόντα(προερχόμενα απο τα βάθη χιλιετηρήδων)που καθιστούν τον οργανισμό δυνατό να καταπολεμήσει σχεδόν κάθε είδος φλεγμονή που δημιουργεί ασθένειες.

  • ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΡΤΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.

 2. Ενώ η κλασσική ιατρική είναι …οκ ..

  Δοκιμάζουμε λοιπόν κάτι τελείως απλό …πριν κάνουμε το συκώτι για πέταμα όπως ορίζει η κλασσική ιατρική που έχει εκατόμβες νεκρών …αφού πρώτα τους ρήμαξε οικονομικά …

  Υπάρχει και άλλη κατάσταση για δοκιμή κι με αποτελέσματα …πιο ανώδυνη και τσάμπα …

  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΡΜΕΝΙΩΤΗΣ 03/08/2017 @ Μάρτιος 8, 2017 12:14 μμ

   Δεν ισχυρίστηκα ότι η κλασική Ιατρική είναι αθώα και ότι δεν υπάρχουν συμφέροντα από πίσω. Πάντως η “μέθοδος Hamer” είναι ΑΠΑΤΗ.

   • Δεν είναι καλό να είμαστε απόλυτοι …ειδικά στην εποχή μας
    Σκέψου κάποτε ποιοί.. ήταν απόλυτοι ότι δεν υπάρχει σταγόνα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα …
    Επίσης ψάξε και βρες ντοκιμαντέρ σχετικά με τα πικρά …πικρους καρπούς και άλλα …τέλος πάντων είναι μεγάλη κουβέντα …πρόσεχε γενικά το δογματισμό …πάντα από πίσω υπάρχει συμφέρον …

    • Συγνωμη …αλλά τώρα είδα ότι γράφεις για τι λένε τα Πανεπιστήμια τους …θα σε στενοχωρήσω …αλλά τα Πανεπιστήμια σιγά σιγά …τείνουν να βγάζουν ανταλλακτικους ανθρώπους για χρήση στο σύστημα εκμετάλλευσης των ανθρώπων-ζώων …

 3. Το να πολεμήσεις τον καρκίνο με χημειοθεραπείες είναι σαν να προσπαθείς να επιδιορθώσεις ένα Ελβετικό ρολόι με σφυρί και καλέμι.

 4. Μ.Σ.

  Απάντηση αφιερωμένη ειδικά στον κο Βασίλη Κερμενιώτη.
  1ον Έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο των ωοθηκών και μετά από λάθος ιατρικούς χειρισμούς και χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες, βασανίστηκε για 3 χρόνια και 7 μήνες μέχρι να έχει επεκταθεί ο καρκίνος σε όλο της το σώμα. Η μητέρα μου απεβίωσε τον Μάρτιο του 2007. 2ον Το 2013 μου διέγνωσαν πολύποδα (προκαρκινικά κύτταρα) στην χολή και μου είπαν να χειρουργηθώ αν μεγαλώσει, ή επεκταθεί ο πολύποδας. Από το 2013 που ήμουν παμφάγος και 92,80 κιλά έχασα 40 κιλά έγινα ημιχορτοφάγος έκοψα όλα τα γλυκά. Από το 2015 έγινα χορτοφάγος. Από το 2016 έγινα χορτοφάγος-ωμοφάγος και έκοψα όλα τα δημητριακά και αρτοποιήματα ακόμα και τα βιολογικά. Διατρέφομαι μόνο με λαχανικά, φρούτα, σπόρους, φυτικά έλαια και ξηρούς καρπούς. Έχω δημιουργήσει στο σώμα μου ένα πλήρως αλκαλικό περιβάλλον, ώστε ούτε ιός, ούτε βακτήριο να μπορεί να αναπτυχθεί. Πύκνωσαν τα μαλλιά μου, και έφυγαν οι μύκητες από τα νύχια των μεγάλων δακτύλων των ποδιών μου χωρίς καμία αγωγή, ούτε αλοιφές, ούτε βάμματα, ούτε διαλύματα, τίποτα απολύτως. Δεν παίρνω συμπληρώματα διατροφής ούτε από τα βιολογικά καταστήματα. Εμπλουτίζω τη διατροφή μου με αποξηραμένα φυτά, π.χ. ιώδιο από φύκια, και διάφορα άλλα φυτά και ρίζες που τα πίνω σε χυμό ή τα ρίχνω στο ωμό λαδολέμονο της σαλάτας μου. Δεν καταναλώνω αλκοόλ, παρά μόνο σταφύλια για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Είμαι υγιής και έχω διαλύσει το υπόβαθρο για να δημιουργηθούν μελλοντικές ασθένειες στο σώμα μου και το βιώνω καθημερινά.
  Δεν ανήκω στους Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, οι οποίοι δίνουν διάφορες δίαιτες για να γεμίζουν λεφτά οι τσέπες τους και αδειάζει το πορτοφόλι των ανθρώπων που κλείνουν ραντεβού στα γραφεία τους.
  Αυτά που ισχυρίζεστε θα πρέπει να έχετε κάποιο προσωπικό συμφέρον για να τα λέτε προς τα έξω. Ντροπή σας, αν και φαίνεται ότι άνθρωποι σαν του λόγους σας είναι μαζί με το ιατρικό κατεστημένο “εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας” και χάρη σας κάνω που δεν χρησιμοποιώ βαρύτερο χαρακτηρισμό.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*