Βίντεο-σοκ: Τζιχαντιστές ανατινάζονται για να μην πιαστούν (Photos, Video, σκληρές εικόνες)

Βίντεο-σοκ: Τζιχαντιστές ανατινάζονται για να μην πιαστούν (Photos, Video, σκληρές εικόνες)

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που τρομοκράτες στην Ρωσία ανατινάζονται μέσα στο κρησφύγετό τους, προκειμένου να μην παραδοθούν και συλληφθούν από τη ρωσική αστυνομία.

Η επιχείρηση έλαβε χώρα στο χωριό Πσεντάχ, στη νοτιοδυτική Ρωσία. Σύμφωνα με πληροφορίες της μυστικής αστυνομίας, στην περιοχή είχε αναπτυχθεί ένα δίκτυο ριζοσπαστικοποιημένων ισλαμιστών, οι οποίοι σχεδίαζαν μαζική επίθεση σε αστυνομικούς σε διάφορα μέρη στη Ρωσία.

https://www.youtube.com/watch?v=o7bAkkamTjI

Άνδρες της ρωσικής αντιτρομοκρατικής εγκλώβισαν μέσα στο κρησφύγετό τους τρομοκράτες και τους ζήτησαν να παραδοθούν. Ωστόσο, μετά από ολιγόλεπτη διαπραγμάτευση επέλεξαν να ενεργοποιήσουν μία βόμβα εντός του κτιρίου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι τέσσερις ύποπτοι.

Τα ειδικά κλιμάκια της αστυνομίας ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για τη συλλογή στοιχείων, τα οποία ενδεχομένως να αποκαλύψουν τις πιθανές διασυνδέσεις τους με άλλους τρομοκρατικούς πυρήνες. Το βίντεο και τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η ρωσική αντιτρομοκρατική.

(πηγή: enikos.gr)

2 thoughts on “Βίντεο-σοκ: Τζιχαντιστές ανατινάζονται για να μην πιαστούν (Photos, Video, σκληρές εικόνες)

  1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

    Ποιο πιθανο ειναι να τους κερασαν το ρυζι οι σπετσναζ παρα να το εκαναν οι ιδιοι οι σπετσναζ δεν παιρνουν ομηρους μαζι τους!!!!

  2. Ηλίας says:

    Γιατί να τους ηρωποιησουμε ότι ανατινάχτηκαν μόνοι τους; Αποκλείετε να έγινε από λάθος τους ή να δέχθηκαν εισερχόμενο και να εξαϋλώθηκαν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *