17:42 - 19/04/2017

Τουλάχιστον 44 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο στην Ινδία

Τουλάχιστον 44 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο στην Ινδία

Στην βόρεια ινδική επαρχία Himachal Pradesh συνέβη σήμερα ένα δυστύχημα με λεωφορείο όπου 44 επιβάτες σκοτώθηκαν. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία το λεωφορείο βγήκε από το δρόμο και έκανε μια βουτιά 500 μέτρων βάθους πέφτοντας σε ένα ποτάμι.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για πάνω από πενήντα νεκρούς. Το λεωφορείο είχε προορισμό την παρακείμενη περιοχή Uttarakhand. Η Ινδία έχει τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων στον κόσμο.

Οι αιτίες είναι πολλές φορές οι κακοί δρόμοι και η υψηλή ταχύτητα των οχημάτων. Σύμφωνα με το Υπουργείο Μεταφορών της Ινδίας πάνω από 146.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στους ινδικούς δρόμους μέσα στο 2015.

KORAKS

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 2
    0
    Παραφορτωνει. ..πολύ γρήγορα!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί