21:29 - 10/01/2017

Τουλάχιστον 25 νεκροί από πλημμύρες στην Ταϊλάνδη

Τουλάχιστον 25 νεκροί από πλημμύρες στην Ταϊλάνδη

Από τις πλημμύρες στην Ταϊλάνδη έχουν οδηγηθεί σε πνιγμό μέχρι στιγμής 25 άνθρωποι. Οι ξαφνικές πλημμύρες στα νότια της χώρας, σήμερα Τρίτη, κάλυψαν μια γέφυρα και εμπόδισαν την κυκλοφορία στην περιοχή.
Οι ασυνήθιστα έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν μεγάλες πλημμύρες, και περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι εγκλωβίστηκαν. Αυτό ανάφεραν οι αρχές της Ταϊλάνδης. Οι πλημμύρες έχουν καταστρέψει σπίτια, σχολεία και εμποδίζουν την παραγωγή ελαίου που παράγουν από φοίνικες.

koraks

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί