22:38 - 21/12/2016

ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: Τι σημαίνει η ανάποδη έπαρση (ΦΩΤΟ)

Εξέπληξαν οι κάτοικοι της Κριτσάς, στο Λασίθι Κρήτης με τον τρόπο που επέλεξαν να υποδεχθούν τον Αλέξη Τσίπρα στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του.

Οι κάτοικοι τοποθέτησαν την ελληνική σημαία να κυματίζει ανάποδα, σημάδι ότι τα πράγματα στην Ελλάδα δεν πάνε κατ΄ευχήν.

Η ανάποδη έπαρση της σημαίας, όπως επισημαίνει και το cretapost, ήταν μια μορφή έντονης διαμαρτυρίας και δυσαρέσκειας, πολύ διαδεδομένη στην περίοδο της χούντας, ενώ σε οχυρό η ανάποδη σημαία σημαίνει παράδοση.

Επίσης, στην ναυσιπλοΐα, όταν μια σημαία κυματίζει ανάποδα, σημαίνει πως το πλοίο βρίσκεται σε κίνδυνο.

crashonline

Loading...

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά! Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπεριφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Καλημέρα αδέλφια

  Θα μπορούσε να αποτελεί απο τυχαίο ως και ένα σημάδι επέμβασης,

  Η επίτευξης στόχου… η συνθηματικό ανωτέρου βαθμού…..

  Ο χρόνος θα δείξει ………………..

  Ας μάθουν οι συντεκνοι τον ιδεαλιστή που το συνέλαβε….
  μπορεί να φανεί χρήσιμο …. το επόμενο διάστημα ……

  ΚΑλη δύναμη …

 2. Στη Κρήτη πρέπει να μάθουν να πιστεύουν σωστά από την αρχή, διότι μετά το Κολιμπάρι έχει κυριαρχήσει ο διάβολος. Σε όλη την Ελλάδα όχι μόνο στη Κρήτη χρειάζεται ταπείνωση, μετάνοια ειλικρινή και συμμετοχή στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας.

 3. Όλοι αγάπησαν τα θέλω των ξένων το Εγώ και το πνεύμα του Χριστού άφησαν ορφανό. Ορφανό από την ίδια την μάνα που γεννά το φως, και την ίδια την ψυχή τους, αυτή η ψυχή η ιερή που γέννησε τα γράμματα, τις λέξεις και βιώματα να κεντούν το πνεύμα που είναι ένα με την ανθρωπιά• την ίδια ώρα που είναι Αυτός το πνεύμα στου Εγώ μας την ανθρωπιά.
  Το ένα το άγιο ζητάτε και όλοι είστε ξένοι από το ένα των αλλήλων του Ιησού Χριστού μας το εγώ.
  Στο θάνατο όσο πίστευαν, τόσο αν πίστευαν στον Χριστό θα είχαν αναστηθεί, μα το Εγώ τους κανένας δεν αγάπησε.

 4. Αν είναι κώδικας εντάξει.
  Αλλοιώς, επιμένω, κάποια αυτιά θέλουν επιστημονικό τράβηγμα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*