09:49 - 05/07/2018

ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ…

Ξεκίνησαν τις μεγάλες αλλαγές. Αποφασίζουν για την ανθρωπότητα… χωρίς αυτήν φυσικά.

Τίποτα δεν θα είναι ξανά ίδιο στον πλανήτη αυτό, με την προϋπόθεση βέβαια ότι Εσύ, ναι Εσύ, θα παραμείνεις αμέτοχος, αδιάφορος, απαθής, παραπληροφορημένος, χειραγωγούμενος και αποχαυνωμένος, με τη μούρη κολλημένη σε μια οθόνη να πληκτρολογείς αδιάκοπα, ενώ αυτοί σου σκάβουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά, το λάκκο.

Αλλαγή πρώτη: «Αυτά που ήξερες περί οικονομίας, εργασίας, αμοιβής, το δίκιο του εργάτη να τα ξεχάσεις. Ένα αστειάκι κάναμε μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, γιατί έγινε μεγάλη συγκομιδή ψυχών, και χρειαζόμασταν εργάτες, αφενός, για την ανοικοδόμηση των ερειπίων και την ανέγερση νέων οικονομικών δυνάμεων να διαφεντεύουν τις τύχες του πλανήτη και καταναλωτές, αφετέρου, για να αγοράζουν τα προϊόντα μας. Τώρα, όμως, το αστείο τελείωσε και γύρνα στο προηγούμενο στάδιο, αυτό του αναλώσιμου σκλάβου. Από εδώ και μπρος στο δρόμο θα κοιμάσαι και ας επιβιώσεις, τα σπίτια σου τα παίρνουμε άλλωστε, με πρόσχημα μια τεχνητή οικονομική κρίση. Άσε που ούτε για σκλάβο θα σε έχουμε σε λίγο ανάγκη, με την τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ μια χαρά θα κάνουμε τη δουλειά μας! Κατά τα άλλα, έχαψες το παραμύθι περί δήθεν ωφέλιμου χρόνου και της απαλλαγής του ανθρώπου από την εργασία για να ασχολείται με πιο δημιουργικά πράγματα στη ζωή του! Στο δρόμο ξανά και πολύ σου είναι!»

Αλλαγή δεύτερη: «Έθνη, κράτη και λαοί τέλος! Από εδώ και μπρος με σλόγκαν το open borders, και μπροστάρηδες την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Ο.Η.Ε. και τους υπερεθνικούς οργανισμούς, στους οποίους δώσαμε εξουσία επέμβασης στις κρατικές οντότητες, πολτοποιούμε έθνη και καταστρέφουμε λαούς. Τόλμησες να πεις τίποτα για την αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα σου, την ανελέητη φτώχεια, την κατάρρευση των κοινωνικών δομών, τις ορδές αλλογενών και άλλης κουλτούρας πληθυσμών και τη μετακόμιση της ασιατικής και αφρικανικής ηπείρου στην ευρωπαϊκή, ασχέτως αν η υπαρκτή οικονομία μπορεί να τους υποστηρίξει με δουλειές και επιδόματα; Ας είναι καλά οι ΜΗΚΥΟ (του Σόρος φυσικά). Δεν ντρέπεσαι να τολμάς να σκεφτείς ότι είναι ανεπιθύμητοι και κανείς δεν τους ζήτησε να έρθουν, μα είσαι ρατσιστής, φασίστας και αντιπροοδευτικός! Λες ότι αγαπάς την πατρίδα σου; Μα αυτό ισοδυναμεί σα να λες ότι αγαπάς τη μάνα σου! Ντροπή σου και πάλι. Ξανά φασίστας και αντιπροοδευτικός!».

Αλλαγή τρίτη: «Αρκετά με τα δύο φύλλα, τις βαρετές σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ άντρα και γυναίκας, την αναπαραγωγή με τον καθιερωμένο τρόπο, την οικογένεια που είναι «αναχρονιστική» και «βλαβερή για την ανάπτυξη της προσωπικότητας», την κοινωνία γενικότερα με τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμά της. Ξεκινάμε αλλάζοντας τις αντωνυμίες το «Η» μπορεί να είναι «Ο» και το ανάποδο, αλλά ακόμη καλύτερα μπορεί να είναι «ΤΟ», ουδέτερο δηλαδή, το αγοράκι μπορεί να γίνει κοριτσάκι και το κοριτσάκι να γίνει κάτι άλλο, ίσως και…τράγος, «δικαίωμα στη διαφορετικότητα» το λέμε, η κάθε είδους σεξουαλική παρέκκλιση εντάσσεται κανονικά στο λεξικό και γίνεται μέρος των καθημερινών μας συζητήσεων, το βίτσιο και η διαστροφή απόλυτα δικαιολογημένα, καθώς όλα στο τέλος εδράζονται στα «ανθρώπινα δικαιώματα» (μεγάλη εφεύρεση για να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα), άρα και στο δικαίωμα στη διαστροφή, την παρέκκλιση και τον αυτοπροσδιορισμό προσωπικότητας και φύλου κατά το δοκούν. Όλα αυτά επενδύονται με παρελάσεις υπερηφάνειας (προς τιμήν άλλωστε και του σκοτεινού μας αρχηγού που έχει έμβλημά του την αλαζονεία), νέες λέξεις-καραμέλες αφοπλισμού λογικών επιχειρημάτων («ομοφοβικός»), νομοθετήματα που επιβάλλουν το μη φυσιολογικό ως φυσιολογικό και επιχειρούν την εγκατάσταση νέων κοινωνικών προτύπων, πχ μαμά και μαμά, μπαμπάς και μπαμπάς στη συνείδηση της μάζας, ενίοτε και με εξαναγκασμό, πνευματικό και νομικό. Το Χόλυγουντ φυσικά μπροστάρης καθώς και ο ευρωπαϊκός «κουλτουριάρικος» κινηματογράφος (βραβεύσεις και διθυραμβικές κριτικές, τάχα, ταινιών που παίρνουν ξεκάθαρη θέση υπέρ της ομοφυλοφυλίας κλπ). Τι τόλμησες να πεις; Είναι φρίκη και παρά φύσει να κυοφορούν άντρες; Να παντρεύονται γυναίκες με γυναίκες; Στην Αμερική άκουσες ότι παντρεύονται και τρεις μαζί. Παντρεύτηκε μάλιστα ένας πάστορας τον καλό του κάπου στην Αγγλία. Τι πράγμα; Αυτό δεν είναι γάμος; Τι άλλο είπες; Ότι δεν πρέπει να υιοθετούν οι ομοφυλόφιλοι παιδιά; Ότι δεν έπρεπε να ψηφίσουν νόμο που να επιτρέπει σε παιδί 15 ετών (που καλά καλά δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί) να αλλάζει φύλο; Ξανά φασίστας, ρατσιστής, σεξιστής και κάθε τι που τελειώνεις σε -ιστης, μέχρι που να μάθεις να αποδέχεσαι ό,τι σου λέμε ως φυσιολογικό!».

Αλλαγή τέταρτη: «Ελευθερία; Δημοκρατία; Κοινωνική δικαιοσύνη; Χα.χα,χα. Απαρχαιωμένες έννοιες ενός παλιού λαού που αν ενθυμούμαστε καλά τους έλεγαν Έλληνες και τους απογόνους τους όπου να’ ναι τους αποτελειώνουμε με ανελέητο κλωτσομπουνίδι. Για την ελευθερία σου και το καλό σου εκχωρήθηκαν τα ατομικά και κοινωνικά σου δικαιώματα σε υπερεθνικά μορφώματα (βλ. αλλαγή δεύτερη, κατάργηση των κρατών), και επετράπη σε υπερεθνικούς στρατούς και αστυνομίες να επεμβαίνουν όταν κρίνουν ότι διασαλεύεται η παγκόσμια, τάχα, τάξη και ασφάλεια. Γι’ αυτό και πρόσεχε όταν διαδηλώνεις, γιατί πχ σου έκοψαν τη σύνταξη, μπορεί να θεωρηθεί πρόκληση για την παγκόσμια τάξη και ειρήνη και ο ελεύθερος σκοπευτής να σου ρίξει από την ταράτσα! Επίσης, αν θεωρήσουμε ότι η χώρα σου απειλεί με υποτιθέμενα πυρηνικά τον πλανήτη έχουμε δικαίωμα επέμβασης και πολέμων (με ή χωρίς τον Ο.Η.Ε.) γιατί έτσι το κρίναμε εμείς (και η τσέπη μας φυσικά καθώς η χώρα σου έχει ενεργειακούς πόρους, όπως πετρέλαιο, φυσικό αέριο, πολύτιμα μέταλλα και άλλα τέτοια ποταπά). Όσο για δημοκρατία, ας γελάσουμε! Μια κοινοβουλευτική, αντιπροσωπευτική και πολύ σου είναι, στάχτη στα μάτια, νομίζεις ότι εκλέγεις τους εκλεκτούς μας και αυτούς που εμείς έχουμε προαποφασίσει στις λέσχες μας και έχουμε συνεννοηθεί μαζί τους για να πράξουν αυτά που τους λέμε εμείς. Άλλο αν εσύ πιστεύεις τα άθλια ψέματά τους και τους δίνεις συνέχεια άλλοθι, ούτε ερωτευμένος να ήσουν που αρνείται να πιστέψει ότι η καλή του τον απατά και ας την «έκανε τσακωτή». Και ξέρεις ε; τους προεκλογικούς τους λόγους εμείς τους γράψαμε, τις συμφωνίες που συνάπτουν εμείς τις ετοιμάσαμε και τους νόμους που ψηφίζουν εμείς τους συντάξαμε. Όσο για την κοινωνική δικαιοσύνη, ξεχασμένη και αυτή από πολύ καιρό. Βλέπεις, στη φαύλα και νόθα δημοκρατία οι υποτιθέμενες ανεξάρτητες εξουσίες είναι στην πραγματικότητα μία αλλά ανώτερη όλων είναι η εξουσία των τραπεζών και των 50 οικογενειών που κυβερνούν αυτόν τον πλανήτη! Η αφόρητη κατάσταση πείνας, μιζέριας, εγκληματικότητας, συρράξεων και λοιπών απειλών που εμείς δημιουργήσαμε σε έχει κάνει εύκολο θύμα και σε λίγο θα ξεχάσεις δια παντός και θεωρητικά την ελευθερία σου αφού το τελικό μας εγχείρημα θα είναι να σε χαράξουμε. Έλα δώσε το χεράκι, ένα τσιμπηματάκι μόνο είναι, για τη δική σου ασφάλεια φυσικά!».

Αλλαγή πέμπτη: «Θεός; Θρησκεία; Και πάλι χα,χα,χα. Σε κάναμε να χάσεις την πίστη σου, σου ξεριζώσαμε αξίες και ηθική, μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος, της πλύσης εγκεφάλου από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και του κινηματογράφου, της διαφήμισης, του πολιτικού μάρκετινγκ και, φυσικά, βάλαμε τους δικούς μας ανθρώπους στο χώρο της Εκκλησίας για να σε χειραγωγούμε μέσω αυτών, που εσύ νομίζεις εκπροσώπους του Θεού. Σε λίγο θα σε κάνουμε να προσκυνάς τη δική μας θρησκεία (αφού σε προετοιμάσαμε τόσα χρόνια να προσκυνάς το χρήμα και την υλική ευμάρεια) και θα φέρουμε τον Αντί ως Μεσσία για να περιγελάσουμε τον πραγματικό Θεό (που γνωρίζουμε ότι υπάρχει αλλά τον πολεμάμε με ό,τι μέσο διαθέτουμε και κυρίως με εσένα ως μαριονέτα μας). Και φυσικά προσκυνάμε περίεργα είδωλα, και βέβαια κάνουμε επικλήσεις στην πανσέληνο και τελούμε διάφορες λατρείες στο όνομα κάποιων σκοτεινών οντοτήτων, μέχρι και εκκλησία του σατανά ιδρύσαμε και σε κάναμε να το πιστέψεις ως ατομική ελευθερία!».

Αλλαγή έκτη: «Ο πολιτισμός είναι μια αναχρονιστικότητα, ξεπερασμένη από τις τεχνολογικές εξελίξεις. Ο αληθινός πολιτισμός είναι ο πολιτισμός των θηρίων, της διαστροφής, της παρεκτροπής. Τα χρόνια που οι προγονοί σου ανήγειραν ναούς, σμίλευαν αγάλματα (από το ρήμα αγάλλομαι) και έγραφαν τραγωδίες έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Τώρα η νέα αισθητική (μας) εξυμνεί την ασχήμια, την προσβολή κάθε ηθικής και αιδούς και επιβάλλει την ισοπέδωση προς τα κάτω. Ούτε αριστεία, ούτε ευγενής άμιλλα, αυτόν που εσύ θεωρείς μη πολιτισμένο εμείς θα σου το επιβάλλουμε ως πρότυπο «ρήξης των κανόνων» και «σύγκρουσης με τη μικροαστική αισθητική». Ο πολιτισμός των θηρίων που κατασπαράζει το ένα το άλλο όταν τους λέμε εμείς είναι αυτό που θέλουμε, το μεταμφιέσαμε ως «σεβασμό στη διαφορετικότητα» και «πολυπολιτισμικότητα». Και σταμάτα να λες «γιατί δεν υπάρχει δημιουργικότητα στην εποχή μας; Που είναι οι καλλιτέχνες; Πότε θα καταλάβεις επιτέλους ότι και αυτοί δικοί μας άνθρωποι ήταν διαχρονικά για να σε καθοδηγούν και σου εμφυτεύουν τις απόψεις που εσύ νομίζεις ως δικές σου. Πολιτισμός είναι η τηλεόραση και το Χόλυγουντ, γι’ αυτό κοίτα το σαρβάιβορ και τα τούρκικα και αποβλακώσου γλυκά!».

Αλλαγή έβδομη: «Περιβάλλον; Καιρός; Κλίμα; Με την σούπερ ντούπερ τεχνολογία μας ελέγχουμε τα πάντα κακομοίρη και για πότε σου στέλνουμε στη Λάρισα τροπικό τυφώνα ούτε που φαντάζεσαι! Τον βαφτίζουμε και με ένα ονοματάκι από την αρχαία ελληνική μυθολογία και μια χαρά το έχαψες ότι πρόκειται για «απολύτως φυσικό φαινόμενο»! Όσο για σεισμούς, μετακινούμε τεκτονικές πλάκες όταν θέλουμε. Σου καίμε και τα δάση για να μην έχεις ούτε να κρυφτείς αν χρειαστεί (νομίζεις ότι εμείς δεν διαβάζουμε τις προφητείες των Αγίων σου;). Ακόμη αναρωτιέσαι για τις τόσες πυρκαγιές, για την καταστροφή των εθνικών δρυμών, την εξαφάνιση των ζώων από τον πλανήτη; Δεν μας αρέσει η ομορφιά της φύσης και η σοφία που αυτή περικλείει γιατί σε αυτήν βλέπουνε τον μισητό Δημιουργό της (που εμείς γνωρίζουμε ότι υπάρχει εσένα όμως σε κάναμε άθεο για να μην διακρίνεις τα αυτονόητα). Δεν μας αρέσει η ισορροπία και η αρμονία. Επιδιώκουμε έναν κόσμο ασχήμιας, στειρότητας, άγονο και ξερό από ομορφιά, ειρήνη και αγάπη! Δεν θέλουμε να έχεις να φας από τη γη, γι’ αυτό με τη βοήθεια της Μοσάντο, της μεταβολής του καιρού, τους αεροψεκασμούς και άλλα τέτοια χαριτωμένα τη στειρώνουμε να γίνει άγονη και να μην μπορείς να τραφείς αυτόνομα ώστε να εξαρτάσαι από την κλωνοποιημένη, μεταλλαγμένη, ορμονούχα τροφή μας! Βλέπεις, εμείς ξέρουμε τι λέει ο Ιπποκράτης για το φάρμακο που είναι η τροφή μας, εσένα σε στραβώσαμε με τα φαστ φούντ και αργοπεθαίνεις τώρα από λογής λογής αρρώστειες που πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχαν. Τόλμησες πάλι να μιλήσεις; Θα βάλουμε τους επιστήμονές και τους γιατρούς μας να σε αποστομώσουν, που θέλεις να παραστρατήσεις και από τις φαρμακευτικές βιομηχανίες. Τόσα κέρδη μας αποφέρει η βιομηχανία του θανάτου βλέπεις. Απόλαυσε λοιπόν όσο μπορείς ακόμη την υγεία σου, κοίτα όσο υπάρχει το δεντράκι στο πεζοδρόμιο, γιατί σε λίγο δεν θα έχεις τίποτα από αυτά!».

Αλλαγή όγδοη: « Η ζωή σου μας ανήκει. Από το πρωί έως το βράδυ σε ελέγχουμε, σε παρακολουθούμε, σου επιβάλλουμε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Ναι, έχεις πάντα την ψευδαίσθηση του φέισμπουκ, εμείς το δημιουργήσαμε κι’ αυτό, γιατί να κουραζόμαστε να σε ψάχνουμε και να μαθαίνουμε τις σκέψεις και τις προθέσεις σου; Με αυτό το έξυπνο προγραμματάκι ξέρουμε τα πάντα για’ σένα, μην τολμήσεις να ξεκολλήσεις από τη νιρβάνα σου γιατί αμέσως θα επέμβουμε! Ξέρουμε που πας, τι λες, με ποιον μιλάς, ποιον μισείς και ποιον αγαπάς. Τι τους έχουμε άλλωστε τους δορυφόρους; Τις κάμερες παρακολούθησης; Τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας; Σε λίγο με την τεχνητή νοημοσύνη θα κάνουμε ό,τι θέλουμε με τη ζωή σου, βρήκαμε πανέξυπνους δεσμοφύλακες να σε ελέγχουν στο κλουβί σου. Θα σε αστυνομεύουν, συλλαμβάνουν, δικάζουν και καταδικάζουν. Και το καλύτερο; Δεν πληρώνονται και δεν θέλουν φαγητό όπως τα ανθρώπινα όντα, δεν έχουν συναισθήματα και ευελιξία. Και το ακόμη καλύτερο; Ετοιμαζόμαστε για μια καινούργια συγκομιδή ψυχών, με το πάτημα ενός κουμπιού τελειώνουμε τον πλανήτη όποτε θέλουμε, προς το παρόν λέμε να τον αποσυμπιέσουμε από έξι δισεκατομμύρια, πολλοί μαζευτήκατε και μας στοιχίζετε ακριβά!».

Όποιος κατανόησε τα παραπάνω ως σοβαρά και όχι «σενάρια συνωμοσίας» (αν και οι Έλληνες, ειδικά, όλα τα παραπάνω τα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια από πρώτο χέρι), ας λάβει, επίσης, σοβαρά τα μέτρα του! Ο χρόνος μας τελειώνει!

Βλέπετε, από τις πολλές «αλλαγές στα φώτα», το σύστημα έπαθε βραχυκύκλωμα και σε λίγο… kaput!

 

 

 

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 07/05/2018 @ 9:55 ΠΜ

  To poly poly να μας κλασετε ταρχιδια

 2. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/05/2018 @ 10:02 ΠΜ

  Θα μας κλασουν τον πουτσον. Τα εθνη θα επαναπροσδιοριστουν και θα επανεκτιμηθουν οι πολιτισμικες μας ριζες και ο Φοινικας θα ξαναγεννηθει μεσα απο τις σταχτες του.

  Η Δημοκρατια θα αναψει ξανα την Δαδα με την φωτια της εστιας της και το Ελληνικο εθνος θα γινει ο μπροσταρης της παγκοσμιας επαναστασης των εθνων.

 3. ευρροια 07/05/2018 @ 11:04 ΠΜ

  Δεν απέχει από την αλήθεια το κείμενο ….

 4. ΗΛΕΚΤΡΑ 07/05/2018 @ 11:13 ΠΜ

  Νομιζω πως υπαρχουν και συμπαντικοι νόμοι, στους οποίους ειναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν. Δεν πιςτευω πως μπορούν να κανουν οτι θελουν, οποτε θελουν. Αν ηταν ετςι, θα το εκαναν με την βία. Εχουν το ΝΑΤΟ για στρατό και πολλα αλλα οπλα. Αλλα δεν μπορούν να επιβάλουν την θέληση τους χωρις ουσιαστικά την δικη μας αποδοχή. Για αυτο με βρωμικα κόλπα προσπαθούν να μας κανουν να αποδεχτούμε την θέληση τους. Μας στήνουν συνεχώς παγίδες. Ακούστε την Μυθωδια και βρείτε τους στίχους. Εκει θα καταλαβετε ποιους παρακαλανε να τους αφήσουν τουλάχιστον να φύγουν. Παρακαλανε τον Δια, την Ήρα, τον Απόλλωνα, φοβούνται τον Φόβο και τον Δειμο, τους δυο δορυφόρους του Άρη. Εφεραν μηχανήματα απο την ΝΑΣΑ και έστελναν εικόνα και ήχο στον γήινο δορυφόρο του Άρη, τον Οντεσσυ, Ελληνικότατο ονομα. Γιατι να το κανουν;;; Γιατι να στείλουν εικόνα και ήχο απο την Μυθωδια σε εναν έρημο πλανήτη;;;;
  Γι αυτο θα θελησηουν να καταστρέψουν τον πλανήτη, για εκδίκηση, αλλα δεν νομιζω να τα καταφέρουν. Υπαρχουν δυνάμεις πολυ ανώτερες απο αυτους. Υπαρχουν φυλακές που προστατευουν τον πλανήτη. Για τους ανθρωπους δεν ξερω, αλλα σιγουρα για τον πλανήτη. Δεν μπορούν να τον αφήσουν να καταστραφεί, γιατι θα δημιουργήσει σαν ντόμινο και αλλες καταστροφές στο σύμπαν. Αυτο βεβαια δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσουν. Παντως κανει εντύπωση το γεγονός πως προσπαθούν να μας την φέρουν γλυκά γλυκά. Με την θέληση μας δηλαδη να τα κανουν ολα.

  • Αιμοσταγή εξωγήινα ΤΕΡΑΤΑ που το μόνο που τους νοιάζει είναι να τινάξουν το σύμπαν στον αέρα εξαλείφοντας κάθε μορφή ύπαρξης ζωής πάνω στη Γη και τους υπόλοιπους πλανήτες. ΚΤΗΝΗ δίχως αιδώ και τσίπα που καταστρέφουν τα όνειρά μας για ένα λαμπρότερο μέλλον και μια καλύτερη ζωή.

   Εξαιτίας τους χιλιάδες αθώα αγγελούδια πεθαίνουν αβοήθητα από μολυσματικές ασθένειες που κατασκευάζονται σε εργαστήρια-γιάφκες της περιοχής 51. Όσα καταφέρουν να επιζήσουν τσιπάρονται και εξοντώνονται με κυάνιο προτού προλάβουν να βγάλουν το πρώτο τους αφυπνιστικό κλάμα.

   Αντίδοτο για τις αρρώστιες υπάρχει.

   Δυστυχώς είναι καλά φυλαγμένο σε ασφαλές μέρος μακριά από τα ανεπιθύμητα βλέμματα. Η επιστήμη και η τεχνογνωσία για τη παρασκευή των αντίδοτων παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό για τους Ανουννάκι και ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πάντα για τη σκοτεινή δράση αυτών των παραφρόνων αλλά δεν τολμούν να μιλήσουν δεχόμενοι απειλές για τη ζωή τους.

   Όποιος επιστήμονας τολμήσει να πει την ωμή αλήθεια γύρω από τα μιαρά σχέδια της κλίκας των Ανουννάκι καταβροχθίζεται από τα ίδια τα ερπετά χωρίς δεύτερη κουβέντα και με συνοπτικές διαδικασίες.

 5. εχεται κοτσια ρε; ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; 07/05/2018 @ 11:20 ΠΜ

  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ Η ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΟΥΜΕΝΑ.
  ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ SCIFICTION ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ . ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ  ΧΡΟΝΙΑ .
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;
  ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ;
  ΑΥΤΟΙ ΗΔΗ  ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;
  ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ;ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ.
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ  ΔΥΝΑΜΗ ..ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΧΡΗΜΑ…ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΕΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΦΤΗΝΑ ΜΕΡΟΚΟΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΖΑΜΠΑ…ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ..ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΗΔΗ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ..ΜΑ ΑΦΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ…
  Το ιντερνετ ειναι δικο τους ο στρατος ειναι δικος τους η αστυνομια δικια τους οι πολιτικοι δικοι τους οι τραπεζες δικες τους οι φαρμακοβιομηχανιες δικιες τους το συστημα υγειας δικο τους τα μεσα μαζικης ενημερωσης δικα τους…. ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟ ΝΕΡΌ ΤΟΝ ΑΈΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΆΣ. ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΕΘΊΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΎΜΕ  . ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΆΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ . ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΌΣΤΑΣΗ ΜΆΣ ΩΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΕΊΔΟΣ . ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΌΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ  ΑΛΛΆ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΌΠΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΜΑΣ . ΓΕΝΙΚΆ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΈΝΟΣ
  ΓΕΝΙΚΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ …ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ;ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ….ΟΥΤΕ ΤΟ DNA  ΜΑΣ δεν μας ανήκει πλεον  ….ΜΉΠΩΣ ΖΟΎΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ ΚΑΙ ΆΠΛΩΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΌΖΩΑ ;ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ;

  • Σ'.Καρρα 07/05/2018 @ 2:54 ΜΜ

   Θέλουν την ψυχή μας, αυτήν δεν μπορούν να την ελέγξουν…… Όποιος λοιπόν έχει ψυχή αυτός κ θα επιβίωση από τον χαλασμο., Οποιος την έχασε η θα την χάσει…..γεια σας.

 6. 123πολιτης 07/05/2018 @ 11:43 ΠΜ

  αντε και τα κανανε ολα αυτα αντε και τα καταργισαν ολα πηραν ολες τις πηγες στα χερια τους ,πηραν τα λεφτα πηραν τα πετρελαια και τα σπιτια και τα αυτοκινητα και βαπορια και αεροπλανα !! αντε και μας εξοντωσαν ολους ,μας ηπιαν το αιμα με το μπουρι της σομπας ,αντε και ειναι σε ενα χαρουμενο κοσμο αρχοντες που απο κατω θα ειναι ρομποτ που δεν εχουν αισθηματα που δεν εχουν αναγκες εκτος απο την πριζα για επαναφορτιση ,μεχρι να βρεθει το κουτακι με την αστειρευτη ενεργεια και μετα δεν χρειαζεται πριζα !! Ωραια και καλα , πες μου ομως κατι !! την μοναξια της εξουσιας πως θα την αντεξουν ?που θα βρουν καποιον να μιλανε για το δειλινο που κοιτανε ?που θα τρεξουν να κανουν κακα,αν θες ,,σε καποιον φουκαρα αφου θα τους εχουν ξεκανει ολους? τι στον διαολο θα τα κανουν ολα τα χρυσαφια καιτα πετρελαια αμα δεν υπαρχει συναλλαγη ,οστε να παιζει το ματι τους απο ιδωνη διαμορφονωντας τις τιμες? ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ??

 7. ΕΛΛΗΝΙΣ 07/05/2018 @ 12:36 ΜΜ

  ΓΙΑΤΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΛΙΤΗ123;
  ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ….
  ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ.
  ΑΛΛΑ….ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ….

 8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 07/05/2018 @ 12:52 ΜΜ

  ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΚΛΙΣΕ” ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ….
  “ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ”!!!!!
  ΔΩΣΑΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ…. ΣΤΟΥΣ “ΚΟΝΚΙΣΤΑΔΟΡΕΣ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ….
  ΚΑΙ ΕΝ-ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΙΜΑ ΜΕ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ.
  ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ “ΕΝ ΛΕΥΚΩ” ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ…..
  ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΜΑΡΤΙ, ΚΑΙ ΣΙΜΟΝ ΜΠΟΛΙΒΑΡ….
  ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΠΑΕΙ “ΓΑΝΤΙ”. “LAKI”, AΛΛΑ ΚΑΙ “L-AKI[S]”, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

 9. Ότι νανε συγκομιδή ψυχών και μετά λέει για τα ρομπότ, μετα τη ψυχές θα μαζεύουν ρε παλικάρια; έτσι είναι η ζωή αν δεν τα πας καλά σαν ψυχή θα επαναγενηθης και φτου και από την αρχή διαβάστε και κανένα αρχαίο εδώ μέσα όχι μόνο ότι μαλκια σας συμφέρει να αναπαράγετε κανένας δεν έχει τη δύναμη να μαζεύει ψυχές μάλλον ψυχίατρο θέλετε.. Η οδύσσεια καταλάβατε τι θέλει να πει η ακόμα την βλέπετε σαν παραμυθάκι αντε ξεστραβωθειτε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh