Σάλος με τους βάρβαρους της Ευρώπης: η γερμανική αλυσίδα σουπερ μάρκετ Real πουλάει στρατιωτικές στολές των Ναζί!

Σάλος με τους βάρβαρους της Ευρώπης: η γερμανική αλυσίδα σουπερ μάρκετ Real πουλάει στρατιωτικές στολές των Ναζί!

Το γερμανικό σουπερμάρκετ Real, αποφάσισε να απομακρύνει τις ναζιστικές στολές από το ηλεκτρονικό κατάστημα του μετά από την κριτική που δέχτηκε από ένα γνωστό κωμικό τον Jan Böhmermann!

Η γερμανική αλυσίδα σούπερμαρκετ έχει αντιγράψει τις στρατιωτικές στολές και ότιδήποτε Ναζιστικά προιόντα μπορείτε να φανταστείτε και τα πουλούσε στα online ράφια της.
Μετά την από την κριτική που δέχτηκε μεταξύ άλλων, από τον γνωστό κωμικό Jan Böhmermann σταμάτησε την πώληση τους.

Η αλυσίδα Real, πρόσφερε κράνη και ζώνες της Wehrmacht, του γερμανικού στρατού κατά τον ΒΠΠ. Άλλα αντικείμενα από τον πόλεμο ήταν μαύρες ζώνες με τον αετό των Ναζί στο κούμπωμα, με επάνω την φράση: «Ο Θεός να είναι μαζί μας». Οι πελάτες μπορούσαν επίσης να παραγγείλουν στρατιωτικες στολές και καπέλα των Ναζί αξιωματικών με τον αετό online.

Η αλυσίδα σούπερ μαρκετ Real είναι ένας συνδυασμός σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματος. Για το κέρδος θα πούλαγαν και την ίδια τους τη μάνα. Βλέπετε μεγάλη η αγορά για προιόντα των Ναζί.

Φυσικά, σταμάτησαν να πουλάνε οι βάρβαροι της Ευρώπης στα ανοιχτά, μέσα απο την σελίδα τους αλλά δεν θα είμασταν ερευνητές αν δεν το ψάχναμε λίγο το θέμα. Στο ebay.com μπορείτε να δείτε ότι οι Ναζί δεν εξαφανίστηκαν ποτέ.

ΚΟΡΑΞ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Άλλαξε το DNA σου, άλλαξε τη ζωή σου

Eίναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο ότι η σκέψη, η φαντασία, το συναίσθημα και η πρόθεση λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο, επηρεάζοντας το ίδιο το DNA και κατά συνέπεια τη ζωή μας.

Mέσω των τεχνικών και των ασκήσεων που παρατίθενται σε αυτό το βιβλίο, η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει συνειδητά και στοχευμένα. H ενεργοποίηση του DNA αποκαθιστά την αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στο νου και το σώμα λειτουργώντας ως ένα μοναδικό εργαλείο προσωπικής ενδυνάμωσης και ανάπτυξης.

Eπιτρέψτε στη Δύναμη της Πρόθεσης να φτάσει στο απώτατα όρια του δυναμικού της TΩPA μέσω των ENEPΓOΠOIHΣEΩN του DNA.

ΤΙΜΗ 16,90€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

4 thoughts on “Σάλος με τους βάρβαρους της Ευρώπης: η γερμανική αλυσίδα σουπερ μάρκετ Real πουλάει στρατιωτικές στολές των Ναζί!

  1. ΑΝΏΝΥΜΟΣ says:

    Οι πόλεμοι στον ERIDU (Γη) τελείωσαν μία για πάντα; Η απάντηση είναι απλή και μονολεκτική. ΟΧΙ. Τα τελευταία 2000 χρόνια έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να υπονομευθεί η επικυριαρχία των αποστατών ερπετοειδών SSS–TA. Μία από τις πιο πρόσφατες προσπάθειες έγινε από την Αυτοκρατορία των SSS. Διαπερνώντας την ηλεκτρονική κουρτίνα είχαν επαφή με ένα ευάλωτο ανθρώπινο ον το όνομα του οποίου ήταν Αδόλφος Χίτλερ. Εκείνος συναίνεσε στις επισκέψεις των «Παλαιών» terrapapers η αληθεια ειναι ολοφανερη

  2. Μίλτος says:

    Η ιστοσελίδα του real.de δουλεύει όπως ακριβώς και του amazon και του ebay μια πλατφόρμα που πουλά διάφορα είδη από άλλες επιχειρήσεις. Όπως πουλά το ebay και το amazon και διάφοροι άλλοι στολές των ναζί έτσι πουλά και το real.de εκτός και μας πειράζει λόγω του ότι είναι γερμανική εταιρεία ενώ οι άλλες που δεν είναι χαλαρά. Αν οι στολές πουλάν γενικά πολύ αυτό είναι ένα άλλο θέμα συζήτησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *