12:34 - 06/12/2017

Σάλος με τους βάρβαρους της Ευρώπης: η γερμανική αλυσίδα σουπερ μάρκετ Real πουλάει στρατιωτικές στολές των Ναζί!

Σάλος με τους βάρβαρους της Ευρώπης: η γερμανική αλυσίδα σουπερ μάρκετ Real πουλάει στρατιωτικές στολές των Ναζί!

Το γερμανικό σουπερμάρκετ Real, αποφάσισε να απομακρύνει τις ναζιστικές στολές από το ηλεκτρονικό κατάστημα του μετά από την κριτική που δέχτηκε από ένα γνωστό κωμικό τον Jan Böhmermann!

Η γερμανική αλυσίδα σούπερμαρκετ έχει αντιγράψει τις στρατιωτικές στολές και ότιδήποτε Ναζιστικά προιόντα μπορείτε να φανταστείτε και τα πουλούσε στα online ράφια της.
Μετά την από την κριτική που δέχτηκε μεταξύ άλλων, από τον γνωστό κωμικό Jan Böhmermann σταμάτησε την πώληση τους.

Η αλυσίδα Real, πρόσφερε κράνη και ζώνες της Wehrmacht, του γερμανικού στρατού κατά τον ΒΠΠ. Άλλα αντικείμενα από τον πόλεμο ήταν μαύρες ζώνες με τον αετό των Ναζί στο κούμπωμα, με επάνω την φράση: «Ο Θεός να είναι μαζί μας». Οι πελάτες μπορούσαν επίσης να παραγγείλουν στρατιωτικες στολές και καπέλα των Ναζί αξιωματικών με τον αετό online.

Η αλυσίδα σούπερ μαρκετ Real είναι ένας συνδυασμός σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματος. Για το κέρδος θα πούλαγαν και την ίδια τους τη μάνα. Βλέπετε μεγάλη η αγορά για προιόντα των Ναζί.

Φυσικά, σταμάτησαν να πουλάνε οι βάρβαροι της Ευρώπης στα ανοιχτά, μέσα απο την σελίδα τους αλλά δεν θα είμασταν ερευνητές αν δεν το ψάχναμε λίγο το θέμα. Στο ebay.com μπορείτε να δείτε ότι οι Ναζί δεν εξαφανίστηκαν ποτέ.

ΚΟΡΑΞ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 2
  1
  Οι πόλεμοι στον ERIDU (Γη) τελείωσαν μία για πάντα; Η απάντηση είναι απλή και μονολεκτική. ΟΧΙ. Τα τελευταία 2000 χρόνια έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να υπονομευθεί η επικυριαρχία των αποστατών ερπετοειδών SSS–TA. Μία από τις πιο πρόσφατες προσπάθειες έγινε από την Αυτοκρατορία των SSS. Διαπερνώντας την ηλεκτρονική κουρτίνα είχαν επαφή με ένα ευάλωτο ανθρώπινο ον το όνομα του οποίου ήταν Αδόλφος Χίτλερ. Εκείνος συναίνεσε στις επισκέψεις των «Παλαιών» terrapapers η αληθεια ειναι ολοφανερη
 2. 4
  0
  Η ιστοσελίδα του real.de δουλεύει όπως ακριβώς και του amazon και του ebay μια πλατφόρμα που πουλά διάφορα είδη από άλλες επιχειρήσεις. Όπως πουλά το ebay και το amazon και διάφοροι άλλοι στολές των ναζί έτσι πουλά και το real.de εκτός και μας πειράζει λόγω του ότι είναι γερμανική εταιρεία ενώ οι άλλες που δεν είναι χαλαρά. Αν οι στολές πουλάν γενικά πολύ αυτό είναι ένα άλλο θέμα συζήτησης.
 3. 6
  0
  Θα πάρω μια στον πρωθυπουργό μας που είναι πολύ πατριωτης

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί