Σάλος με τους βάρβαρους της Ευρώπης: η γερμανική αλυσίδα σουπερ μάρκετ Real πουλάει στρατιωτικές στολές των Ναζί!

Σάλος με τους βάρβαρους της Ευρώπης: η γερμανική αλυσίδα σουπερ μάρκετ Real πουλάει στρατιωτικές στολές των Ναζί!

Το γερμανικό σουπερμάρκετ Real, αποφάσισε να απομακρύνει τις ναζιστικές στολές από το ηλεκτρονικό κατάστημα του μετά από την κριτική που δέχτηκε από ένα γνωστό κωμικό τον Jan Böhmermann!

Η γερμανική αλυσίδα σούπερμαρκετ έχει αντιγράψει τις στρατιωτικές στολές και ότιδήποτε Ναζιστικά προιόντα μπορείτε να φανταστείτε και τα πουλούσε στα online ράφια της.
Μετά την από την κριτική που δέχτηκε μεταξύ άλλων, από τον γνωστό κωμικό Jan Böhmermann σταμάτησε την πώληση τους.

Η αλυσίδα Real, πρόσφερε κράνη και ζώνες της Wehrmacht, του γερμανικού στρατού κατά τον ΒΠΠ. Άλλα αντικείμενα από τον πόλεμο ήταν μαύρες ζώνες με τον αετό των Ναζί στο κούμπωμα, με επάνω την φράση: «Ο Θεός να είναι μαζί μας». Οι πελάτες μπορούσαν επίσης να παραγγείλουν στρατιωτικες στολές και καπέλα των Ναζί αξιωματικών με τον αετό online.

Η αλυσίδα σούπερ μαρκετ Real είναι ένας συνδυασμός σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματος. Για το κέρδος θα πούλαγαν και την ίδια τους τη μάνα. Βλέπετε μεγάλη η αγορά για προιόντα των Ναζί.

Φυσικά, σταμάτησαν να πουλάνε οι βάρβαροι της Ευρώπης στα ανοιχτά, μέσα απο την σελίδα τους αλλά δεν θα είμασταν ερευνητές αν δεν το ψάχναμε λίγο το θέμα. Στο ebay.com μπορείτε να δείτε ότι οι Ναζί δεν εξαφανίστηκαν ποτέ.

ΚΟΡΑΞ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : Άμεση εκπλήρωση
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60 ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

4 thoughts on “Σάλος με τους βάρβαρους της Ευρώπης: η γερμανική αλυσίδα σουπερ μάρκετ Real πουλάει στρατιωτικές στολές των Ναζί!

  1. ΑΝΏΝΥΜΟΣ says:

    Οι πόλεμοι στον ERIDU (Γη) τελείωσαν μία για πάντα; Η απάντηση είναι απλή και μονολεκτική. ΟΧΙ. Τα τελευταία 2000 χρόνια έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να υπονομευθεί η επικυριαρχία των αποστατών ερπετοειδών SSS–TA. Μία από τις πιο πρόσφατες προσπάθειες έγινε από την Αυτοκρατορία των SSS. Διαπερνώντας την ηλεκτρονική κουρτίνα είχαν επαφή με ένα ευάλωτο ανθρώπινο ον το όνομα του οποίου ήταν Αδόλφος Χίτλερ. Εκείνος συναίνεσε στις επισκέψεις των «Παλαιών» terrapapers η αληθεια ειναι ολοφανερη

  2. Μίλτος says:

    Η ιστοσελίδα του real.de δουλεύει όπως ακριβώς και του amazon και του ebay μια πλατφόρμα που πουλά διάφορα είδη από άλλες επιχειρήσεις. Όπως πουλά το ebay και το amazon και διάφοροι άλλοι στολές των ναζί έτσι πουλά και το real.de εκτός και μας πειράζει λόγω του ότι είναι γερμανική εταιρεία ενώ οι άλλες που δεν είναι χαλαρά. Αν οι στολές πουλάν γενικά πολύ αυτό είναι ένα άλλο θέμα συζήτησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *