ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ;;; ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΑ ΦΟΥΛ

ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ;;; ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΑ ΦΟΥΛ

Όταν ψάξουμε στο διαδίκτυο, θα βρούμε πολλές εικόνες και άτομα που μιλάνε για τον πλανήτη Χ. Τις περισσότερες φορές οι προβολές στο ίντερνετ είναι καταστευασματα του φακού ή αλλιώς οπτικές ψευδαίσθησεις ή λήψεις που έχουν σαν σκοπό την εξαπάτηση μας. Το ίδιο σενάριο βλέπουμε ακριβώς να συμβαίνει και στις περιπτώσεις με τις εμφανήσεις των UFO.

Τώρα όμως έχουμε καταπληκτικές εικόνες του πλανήτη Χ, ή δώστε του όποιο όνομα εσείς θέλετε, και μάλιστα με γυμνό οφθαλμό!!! Κάτι που είναι πραγματικά πολύ σπάνιο φαινόμενο και συνέβη κατά το ηλιοβασίλεμα όταν ο ήλιος είναι λιγότερο έντονος, και παρατηρείτε με γυμνό οφθαλμό λόγο της μοιωμένης έντασης του ηλιακού φωτός.

Οι εικόνες είναι αυτή τη φορά από τον Νοέμβριο και τις έβγαλε η Αμπερ Γουιλιμσον απο τις ΗΠΑ.

Οι επόμενες εικόνες έχουν ληφθεί στην αρχή του προηγούμενου μήνα προς το τέλος του απογεύματος.

Στο επόμενο καταπληκτικό και αποκαλυπτικό βίντεο, θα δείτε εικόνες του πλανήτη Χ όπως δεν τις έχετε ξαναδεί ποτέ…

KORAKS

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Άμεση εκπλήρωση

Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1,80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60€
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

11 thoughts on “ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ;;; ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΑ ΦΟΥΛ

  1. ΙΧΘΥΣ says:

    Καλό είναι να ανοίγουμε τις τζαμόπορτες όταν τραβάμε φωτογραφίες τον ήλιο και το φεγγάρι ώστε να μην παρουσιάζονται «πλανήτες» φανταστικοί γύρω τους και δημιουργούνται εντυπώσεις. ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *