ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ;;; ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΑ ΦΟΥΛ

ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ;;; ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΑ ΦΟΥΛ

Όταν ψάξουμε στο διαδίκτυο, θα βρούμε πολλές εικόνες και άτομα που μιλάνε για τον πλανήτη Χ. Τις περισσότερες φορές οι προβολές στο ίντερνετ είναι καταστευασματα του φακού ή αλλιώς οπτικές ψευδαίσθησεις ή λήψεις που έχουν σαν σκοπό την εξαπάτηση μας. Το ίδιο σενάριο βλέπουμε ακριβώς να συμβαίνει και στις περιπτώσεις με τις εμφανήσεις των UFO.

Τώρα όμως έχουμε καταπληκτικές εικόνες του πλανήτη Χ, ή δώστε του όποιο όνομα εσείς θέλετε, και μάλιστα με γυμνό οφθαλμό!!! Κάτι που είναι πραγματικά πολύ σπάνιο φαινόμενο και συνέβη κατά το ηλιοβασίλεμα όταν ο ήλιος είναι λιγότερο έντονος, και παρατηρείτε με γυμνό οφθαλμό λόγο της μοιωμένης έντασης του ηλιακού φωτός.

Οι εικόνες είναι αυτή τη φορά από τον Νοέμβριο και τις έβγαλε η Αμπερ Γουιλιμσον απο τις ΗΠΑ.

Οι επόμενες εικόνες έχουν ληφθεί στην αρχή του προηγούμενου μήνα προς το τέλος του απογεύματος.Η πυραμίδα “Quadruple MWO”

Η Δυναμη της Οργόνης

Η Quadruple MWO Pyramid τετραπλή πυραμίδα με τις γωνίες, στις αναλογίες της πυραμίδος του Χέοπος του orgonodrome αποτελεί ένα πανίσχυρο οργονίτη πολλαπλής χρήσεως. Η τρισδιάστατη (σχεδιαστικά) πυραμίδα στην βάση της είναι μια Ψυχοτρονική γεννήτρια η αν θέλετε μια πολυδιαστατική πύλη για τις ανώτερες διαστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη πυραμίδα MWO του orgonodrome φτάνει στο ανώτερο αστρικό πεδίο

Δηλαδή μετατρέπει τις θανατηφόρες προς την ζωή ενέργειες σε ζωογόνα, ναι ακόμη κι εκεί πάνω, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο για έναν οργονίτη. Ο χημικά καθαρός χαλκός είναι εξ ολοκλήρου το μέταλλο που χρησιμοποιείται, με τους ακατέργαστους χαλαζίες και αντιδρούν με τις τέσσερις κεραίες Lakhovsky πλήρους μπάντας δημιουργώντας μια ολοκληρωτική και «βίαιη» μετατροπή της DOR σε OR!

ΤΙΜΗ 128.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο επόμενο καταπληκτικό και αποκαλυπτικό βίντεο, θα δείτε εικόνες του πλανήτη Χ όπως δεν τις έχετε ξαναδεί ποτέ…

KORAKS

Princess hair

Η φυσική φόρμουλα βιταμινών της μάσκας Princess hair

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11 thoughts on “ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ;;; ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΑ ΦΟΥΛ

  1. ΙΧΘΥΣ says:

    Καλό είναι να ανοίγουμε τις τζαμόπορτες όταν τραβάμε φωτογραφίες τον ήλιο και το φεγγάρι ώστε να μην παρουσιάζονται «πλανήτες» φανταστικοί γύρω τους και δημιουργούνται εντυπώσεις. ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *