00:22 - 28/02/2017

Παράξενες και συναρπαστικές ανακαλύψεις που έγιναν από το Google Earth [Βίντεο]

Παράξενες και συναρπαστικές ανακαλύψεις που έγιναν από το Google Earth [Βίντεο]
Η ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών βοηθά στην εξερεύνηση του πλανήτη γη αισθητά, για αυτό και από τον 20ο αιώνα άρχισε να ξετυλίγεται το παζλ των καλά κρυμμένων μυστικών…


 Οι επιστήμονες και οι ερευνητές διαρκώς ανακαλύπτουν νέα πράγματα στον πλανήτη μας που δίνουν απαντήσεις, αλλά την ίδια ώρα, γεννούν ένα καίριο ερώτημα:

Πόσο καλά ξέρουμε τον πλανήτη Γη;

Εδώ είναι ένα μεγάλο βίντεο που ασχολείται με τις παράξενες και συναρπαστικές ανακαλύψεις που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια στο χάρτη του Google Earth. Ο χάρτης είναι δωρεάν για download σε οποιονδήποτε υπολογιστή, για να αναζητήσετε πράγματα σε μέρη που ποτέ δεν είχατε φανταστεί.


 Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε άγνωστα αντικείμενα (UFO) που βρέθηκαν στο Google Earth όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια υπήρχαν εκατοντάδες περισσότερα, αλλά τα παλαιότερα έχουν διαγραφεί.

Εκτός από της θεωρίες συνωμοσίας που κάνουν λόγο για μυστικές πόλεις και UFO, υπάρχουν και κάποιες πιο λογικές εξηγήσεις.Αναστάσιος Ντίνος

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 2
    1
    Μεσα απο ντοκιμαντερ και ερευνες που εχω παρακολουθησει,εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι το 90% απο τα αγνωστου ταυτοτητας ιπταμενα αντικειμενα που βλεπουμε ειναι γήινη τεχνολογια που δεν γνωριζουμε.Το υπολοιπο 10% ισως ειναι εξωγηινη ή εσωγηινη παρεμβαση.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί