Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
14:13 - 13/09/2015

Παγκόσμια μαζική Αφύπνιση στις 28 Σεπτεμβρίου 2015, όταν τα κύματα-X “βομβαρδίζουν” τη γη

gh

Παγκόσμια μαζική Αφύπνιση στις 28 Σεπτεμβρίου 2015, όταν τα κύματα-X “βομβαρδίζουν” τη γη

Η γη κινείται σε μια πλευρά του γαλαξία που οδηγείτε αυτόματα σε μια αυξανόμενη κοσμική ενέργεια, που θα επηρεάσει τον ήλιο και εμάς, αλλάζοντας το ανθρώπινο DNA. Προβλέπεται ότι αυτό το γεγονός θα οδηγήσει σε πολλές αλλαγές την ανθρώπινη κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων αποκαλύψεων των προηγμένων τεχνολογιών στη γη, των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων και την αποκάλυψη της ύπαρξης εξωγήινης ζωής.

Εδώ είναι μερικές προβλέψεις σχετικά με την εισερχόμενη κοσμική ενέργεια και τις επιπτώσεις:

Η επιτάχυνση και αυξανομένη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από τον ήλιο και άλλες κοσμικές ενέργειες που θα αυξηθούν από το τέλος Αυγούστου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν, περίπου στις 28 Σεπτεμβρίου, θα προκαλέσουν την «αλλαγή δονήσεων της συνείδησης μας.
Επαναστατικές αλλαγές ως αποτέλεσμα της εισερχόμενης κοσμικής ενέργειας και ονομάζονται «κύματα X»:
Πρόκειται να βιώσουμε ένα “κύμα εξελίξεων”. Αυτό που πραγματικά είμαστε και έτοιμοι να μάθουμε, σε ένα σημαντικό επίπεδο, ανήκουστο στην ιστορία για την αληθινή απάντηση του
«Ποιοι είμαστε;», «Από πού προερχόμαστε;» και «ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μας;» Ο πλανήτη μας θα ταρακουνηθεί με ένα απίστευτο τρόπο.»

Η άσκηση Jade Helm που ξεκίνησε στην Αμερική στις 15 Ιουλίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, έχει πραγματικά στόχο της την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις επιπτώσεις από την εισερχόμενη κοσμική ενέργεια προκειμένου να διαχειριστούν καλύτερα τις αλλαγές που θα επιφέρει στην ανθρωπότητα:
Αυτή η άσκηση είναι συνδεδεμένη με τη μετατόπιση της δόνησης/συχνότητας με την οποία τα κατώτερα στρώματα όπου διεξάγονται οι ασκήσεις θα αντιμετωπίσουν μια υψηλότερη συχνότητα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο – σκοπός είναι να μάθουν από τις επιπτώσεις στον πληθυσμό εκεί, πριν επιταχυνθεί περαιτέρω σε ανώτερους βαθμούς τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν επίγνωση των δυνητικών επιπτώσεων της εισερχόμενης κοσμικής ενέργειας και λαμβάνουν μέτρα για την αντιμετώπιση τους. Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ δεν είναι οι μόνες υπηρεσίες που γνωρίζουν για την παγκόσμια εισερχόμενη κοσμική ενέργεια και σίγουρα λαμβάνουν και αλλού μέτρα για αυτό που έρχεται.
Μια αλλαγή της δόνησης/συχνότητας θα παρουσιαστεί στο διάστημα 23-28 Σεπτεμβρίου και είναι πολύ σημαντική. Αυτήν την περίοδο επίσης θα συναντηθούν στο λευκό οίκο (23 Σεπτεμβρίου) ο Ομπάμα και ο Πάπας πριν το Συνέδριο (24 Σεπτεμβρίου). Θα μιλήσουν για την προσπάθεια της χρήσης του CERN για να εκτρέψουν αυτό το κύμα της κοσμικής ενέργειας που έρχεται προς την γη.
Για να την εμποδίσουν, ο Πάπας θα μιλήσει με τους πολιτικούς ηγέτες όλου του κόσμου στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 25 Σεπτεμβρίου. Η υπηρεσία πληροφοριών του Βατικανού είναι επίσης πολύ πιθανό να έχει πρώτη, την επίγνωση της εισερχόμενης κοσμικής ενέργειας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ίδια στιγμή της εισερχόμενης κοσμικής ενέργειας και επάνω στην αιχμή της στον πλανήτη, όλοι οι πολιτικοί ηγέτες του κόσμου συνεδριάζουν στις ΗΠΑ. Το Βατικανό φαίνεται να είναι καλά πληροφορημένο για την εισερχόμενη κοσμική ενέργεια και την ισχυρή επίδραση που θα έχει στην ανθρωπότητα.

Η κοσμική ενέργεια θα έχει μεγάλες επιπτώσεις στο ανθρώπινο DNA και θα προκαλέσει σημαντικές αποκαλύψεις. Η γαλαξιακή Ομοσπονδία βρίσκεται στη γη και έχουν ήδη διοριστεί ως αντιπρόσωποι σε μια ομάδα των εξωγήινων που ονομάζεται η Συμμαχία της Σφαίρας. Η Συμμαχία της σφαίρας έδειξε μέχρι κάποιο χρονικό διάστημα από το 2012-2013 με τεράστιες σε μέγεθος σφαίρες και σχηματίσανε ασπίδες δονήσεων γύρω από το ηλιακό σύστημα και τον ήλιο. Μία από τις κυριότερες λειτουργίες για τις σφαίρες ήταν να ρυθμίσουν το ποσό της κοσμικής ενέργειας που έρχονται μέσα στο ηλιακό μας σύστημα και τη γη, έτσι η ανθρωπότητα θα μπορούσε καλύτερα να τις ενσωματώσει και να προετοιμαστεί για τις σημαντικές αυτές αλλαγές:

Ανάμεσα στις αλλαγές που θα προκληθούν από την εισερχόμενη κοσμική ενέργεια είναι η απελευθέρωση των πληροφοριών που αφορούν τις προηγμένες τεχνολογίες, το μυστικό διαστημικό προγράμματα και της εξωγήινης ζωής. Οι τεράστιες εξωγήινες σφαίρες είναι μετά έτοιμοι να εγκαταλείψουν το ηλιακό μας σύστημα δεδομένου ότι έχουν επιτύχει τον αρχικό τους σκοπό.
Στις 11:11 Π.Μ. στις 9/28/2015, τα κύματα X θα “βομβαρδίζουν” τη γη με γαμμα φωτόνια ελαφρών σωματιδίων που ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός και θα προκαλέσουν την αλλαγή του DNA. Σε όλους τους ανθρώπους που η εσωτερική αντήχηση Schuman είναι σταθεροποιημένη σε 17 Hertz ή υψηλότερα, θα προωθηθούν στην 5η διάσταση!

Ο αριθμός των ανθρώπων που θα αφυπνίσουν προβλέπεται να ανέλθει στις 9/28/2015 πάνω από τα 2,3 δισεκατομμύρια, ο ακριβής αριθμός εξαρτάται από τη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας για να φανερώσει αυτές τις αλλαγές που προέρχονται από κάπου αλλού έξω από τη γη. Όλα αυτά θα συμβούν τέλη Σεπτεμβρίου και είναι η στιγμή όπου η κοσμική ενέργεια θα προκαλεί σημαντικές αλλαγές στην ανθρώπινη φυσιολογία, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο μια μαζική Αφύπνιση σε φωτεινά όντα, που οι δονήσεις τους έχουν φτάσει σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο αγάπης!

Η ημερομηνία 9/28/2015 είναι γνωστή ως το “EVENT HORIZON” και είναι η πιο σημαντική μέρα στην ιστορία της ανθρωπότητας! Δεν είναι το τέλος αλλά είναι η αρχή της παγκόσμιας Αφύπνισης που δονεί τους ανθρώπους σε ανώτερες διαστάσεις, σε 4D ή 5D. Η αφύπνιση θα αρχίσει την ημερομηνία αυτή, και θα χρειαστεί να κρατήσετε αρκετό φως στο σώμα σας για να βοηθήσετε και άλλους στην δική τους αφύπνιση.

Θεέ, βοήθησε όλα τα φωτεινά όντα!

< Το άρθρο είναι μετάφραση από ξένη πηγή >

Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (38)

 1. eKANA MIA ERWTISI PRIN ALLA MALLON DEN THELATE NA APANTISETE KAI ETSI TO SVISATE …THELW NA PISTEYW OTI EGINE KATA LATHOS …
  PROTIMW TIN KRITIKI PARA TIN AORATI EKSAFANISI TOU SXOLIOU…
  OLOI OI ALLOI POU DEN EINAI STATHERA STA 17 HZ PANE STA SKOUPIDIA KAI OSOI EINAI STATHERA STA 17 HZ THA PAROUN PROAGWGI ??
  AN SYMBAINEI AYTO (POU KATA TIN TAPEINI MOU APOPSI DEN SYMBAINEI ) TOTE TA 2/3 TWN ANTRWPWN THA PARAMEINOUN WS EXEI …
  ME TA ZWA TI THA GINEI ?THA PERASOUN KAI AYTA ?
  ME TOYS DIPOLIKOUS,SXIZOFRENEIS,KYKLOTHYMIKOUS ,,,TYRRANIMENOUS ELLINES TI THA GINEI ?17 HZ EINAI MIA SYXNOTITA POU VRISKOMASTE PWS ?
  IREMOI ?SE YPNWSI?SE VATHY DIALOGISMO ?
  OTAN KOIMOMASTE ?OTAN THYMWNOUME?KAI POLLA ALLA…….
  OPOIOS THELEI KAI EXEI TIN EYGENI KALOSYNI AS APANTISEI SAS PARAKALW….
  AN APO TIN ALLI TO KSANAEKSAFANISETE THA KSERW KAI THA PROSEXW KAI DEN THA KSANARWTISW ..ALLA MIAS KAI VOITHATE STIN DIADWSI GNWSEWN KALO THA ITAN NA GINETAI DIADOSI GNWSEWN KAI OXI APOKOPI…
  MET EKTIMISEWS
  PANAYIOTIS ANASTASAKOS

  • Ελένη Καβα-Καυγακου 09/13/2015 @ 5:38 ΜΜ

   Μπορείς να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτηρες σε παρακαλώ? δυσκολεύομαι πολύ να σε διαβάσω…

   • Αρκουδέηδες 09/13/2015 @ 8:21 ΜΜ

    κάποιοι δυστυχώς δεν μπορούν να γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες για διαφορους λόγους, βρίσκονται στο εξωτερικό η το πληκτρολόγιο τους δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες, εάν τώρα εσύ δυσκολεύεσαι σου έχω μια λύση…πολλή απλά μην το διαβάζεις….

    • Με 2 κλικ έχεις ελληνικη γλώσσα και αν είσαι με υπολογιστή απο την Ζιμπάμπουε. Οπότε χρέωσε το στους άλλους λόγους. Γιατι αυτός ο λόγος ανήκει στην κατηγορία δικαιολογίες.

  • παιδια είναι μεταφραση και δεν είναι δικο μας

  • Ανώνυμος 09/16/2015 @ 5:26 ΠΜ

   Εστω και έτσι….λέγοντας και πιστεύοντας αυτές τις ανυπόστατες βαρουφες μπορεί να βρει κάποιος νόημα στην δόλια την ζωή του και να ενισχυθεί το κίνητρο του για ζωή και τρυβη με τον κόσμο. Πάλι καλά υπάρχουν και χειρότερα

 2. Κατοχικος 09/13/2015 @ 3:18 ΜΜ

  kati tetoia legate akribos gia to 2012 9umaste??Περι 4 διαστασεων,σα δεν ντρεπεστε λιγο.Το πιο τολμηρο απο σας ειναι οτι δινετε και ημερομηνιες.Σοβαρευτειτε λιγο και προσγειωθειτε.

 3. 1) Human Brain – neuroscientists find a range of a few Hz to 20 plus Hz. We’ve all heard the terms Alpha waves, Beta waves, Delta waves and Theta waves to describe the different brain states. What is this measurement of exactly, in a physical sense? 2) Membrane Potentials – we all know they govern tons of biological transport systems, like the classic ion channels where ions of CL-, Na+, K+ pass through membrane channels that have voltage potentials. Does it make sense to ask what frequency these work at? 3) Heart Beat – Clearly this can be measured in Hz. If your heart beats 120 bpm, its beating at 2Hz. 4) Your skin – Human’s are constantly radiates thermal radiation off their skin’s surface, I’m guessing a frequency of ~1000Hz. 5) Vision – The human brain processes visual images at ~60Hz in brightly lit conditions.

  physicsforums.com/threads/the-frequency-of-the-human-body-is.231156/

  DYSTYXWS DEN ELEGE KATI …EDW

  Many forms of industrial illness are thought to result from the effects of vibration on the human body. Prolonged exposure causes undue stress and discomfort. At the human whole-body resonant frequency there is maximum displacement between the organs and the skeletal structure and thus this is one frequency of vibration that should be minimized in the workplace and elsewhere. The vertical whole-body resonant frequencies of 113 fully-clothed standing humans were measured using a vibrating beam method, which imposed a very low acceleration magnitude at the subjects’ feet. The overall range of resonant frequencies was found to be from 9 to 16 Hz and independent of mass, height and mass to height ratio. The mean values (+/-1 s.e.) were 12.2 +/- 0.1 Hz for males and 12.8 +/- 0.2 Hz for females with an overall mean population value of 12.3 +/- 0.1 Hz

  ALLA KAI EDW…XMM

  KAPOIO LINK WSTE NA TO KOITAKSW??
  NA MIN SAS KOURAZW KAI ESAS …

 4. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 28??? ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΓΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΗΠΩΣ?

 5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???

 6. Σοφία Μ. 09/13/2015 @ 3:34 ΜΜ

  Πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω ρε παιδιά.
  Τι είναι αυτό που μας λέτε; Και μάλιστα χωρίς δικό σας σχόλιο!!! Αν το διαβάσει αυτό το κείμενο ένας τυχαίος αναγνώστης τι θα καταλάβει;
  Όλο αυτό το κείμενο αποτελεί την επίσημη γραμμή των Εωσφοριστών και της ΝΤΠ, μέσω των channeling της Νέας Εποχής.
  Υποτίθεται ότι εσείς ενδιαφέρεστε για την αφύπνιση του κόσμου. Όμως πώς είναι δυνατόν να αφυπνιστούν αυτοί οι έρμοι, όταν την ίδια στιγμή αναδημοσιεύετε ότι βρείτε μπροστά σας;
  Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω!

 7. Ανώνυμος 09/13/2015 @ 3:39 ΜΜ

  Για αυτούς που πρεπει να το διαβάσουν :
  alkireus.wordpress.com/2013/04/12/εξωγήινα-εξαπατώντας-την-ανθρώπινη-α/

  9

 8. Ο Πλανήτης Χ…έγινε Κύμα Χ!!!!

 9. Ωρες ώρες αναρωτιέμαι. Απο ποια ινστιτούτα βγενοντας αυτα!!! Και νουμερο αφυπνησμενων; Ρε κοιτα να δεις ε!!! Μήπως έχουμε και ονόματα; Η θα συνεχίσει ετσι; Γενικα αόριστα και διαιρεμενα;

 10. Το μόνο σίγουρο ειναι πως στον εγκέφαλο τα 17 Hz αντιστοιχούν στη συχνότητα Βήτα δηλαδή την κανονική, καθημερινή ανήσυχη εγρήγορση στην οποία βρισκόμαστε όταν μιλάμε, κάνουμε τις δουλειές μας κλπ!!! Δεν θεωρείται ούτε καν συχνότητα διαλογισμού, που είναι παραδοσιακά η Άλφα και ακόμα και η Δέλτα.
  Βλ. παράγραφο 5.1 στο άρθρο της Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Electroencephalography#Wave_patterns

 11. Ανώνυμος 09/13/2015 @ 5:06 ΜΜ

  new age μασονικη,σατανικη “αφυπνιση” απο τους γνωστους πολεμιστες του “φωτος” που κοροιδευαμε τις προαλλες,πλειαδειους,ανδρομεδιους και το κακο συναπαντημα με τις ποδιτσες….την ωρα που μαζευονται ολοι οι στρατοι του κοσμου για τον επομενο παγκοσμιο πολεμο…..! το jade helm θα τα ερευνησει ολα αυτα μεταφεροντας τανκς και οπλα σε στρατοπεδα και καταφυγια της fema σε ολη την αμερικη???το cern θα ψηνει και καφε σε λιγο ( :
  μια ντεμοντε παραδοσιακη βομβα με ενα τονο δυναμιτη εκει στον ΟΗΕ και θα γινει η ζωη μας πολυ καλυτερη μου φαινεται…

  οσοι καταφερεστε εναντιον αρθρογραφων και διαχειριστων κουνηστε λιγο το κεφαλι σας,πληροφοριες μεταφερουν εδω ,δεν σημαινει οτι υποστηριζουν κιολας,και αν ειστε τακτικοι θα επρεπε να το ξερατε ως τωρα…..

 12. Ανώνυμος 09/13/2015 @ 5:28 ΜΜ

  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82_%CE%A3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CE%BD

  μηπως θα μας διαλυσουν τον εγκεφαλο με το HAARP?
  τον κεραυνο ειπαμε τον εριξε ο Διας?ποσο σιγουροι ειστε………….

 13. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

 14. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ…..

 15. Ανώνυμος 09/13/2015 @ 8:07 ΜΜ

  dimitris says:

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??…………………

  Φιλε μαλλον βρηκες γιατι κανουμε εκλογες πριν τη … φωτιση.
  GUARD

 16. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΟΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ H.A.A.R.P.

 17. Νεκταρία 09/13/2015 @ 10:05 ΜΜ

  Eντάξει , ευφάνταστα πράγματα απλώς..

 18. Για τον Κύριο Αναστασάκο…….
  Προσπάθησε στα Ελληνικά αγαπητέ….

  Οσο για το άρθρο ο λαός που ξέχασε την ιστορία του…..είναι μοιραίο να την ξαναζήσει.
  Ας αφυπνηστούμε…και ας ξεκολήσουμε απο cafe και καναπέδες και είναι σίγουρο οτι θα βρεθούμε σ αλλες διαστάσεις.

  • δεν το βλεπω ως υποτιμητικο της ελληνικης …(αλλη μια ιδιοτητα προσαρμογης)…απλα λογω παρορμησης γραφω με αγγλικους…χαρακτηρες ..(που και παλι ελληνικοι ειναι ..εφοσον ολες οι γλωσσες εχοyν ελληνικες ριζες)παρολαυτα παραμενει η συνηθεια της ευκολιας απο τον καιρο που το alt-shift δεν λειτουργουσε..
   με συγχωρειτε ..θα προσπαθησω να γραφω ωστε να μην ……κουραζεστε ….αλλιως τα πεταμε στην innoetics …
   kai απο την αλλη δεν κουραζομαι ποτε να διαβαζω κατι ενδιαφερον ειτε greekglish eite oxi ..αρκετοι γραφουν ετσι και τα διαβαζω με το ιδιο ενδιαφερον…..
   ευχαριστω παντως για την υπενθυμιση ..

 19. ΔΡΑΣΕ Η ΣΚ@ΣΕ 09/13/2015 @ 10:51 ΜΜ

  Στις 28 του μηνος πεφτει δευτερα αρα δεν θα γινει τιποτα.

 20. ΣΩΤΗΡΙΑ 09/13/2015 @ 10:58 ΜΜ

  το στυλάκι με τα φωτεινά όντα, τις δονήσεις , τα υψηλά επίπεδα δονήσεων λόγω “αγάπης” (όπως την εννοεί ο ποιητής κλπ.) έχουν γίνει πολύ της μόδας και κυκλοφορούν σε διάφορα στυλάκια τελευταία.
  αυτό δεν είναι παλιό φαινόμενο βέβαια, είναι μυστικιστικό κράμα με διάφορα στυλάκια αναλόγως γούστου.
  προσοχή…
  θα το δούμε το εργάκι πολύ πιο έντονα όσο θα περνάει ο καιρός, δυστυχώς όταν δεν ζητάμε το απλό και το καλό, στρεφόμαστε στο κακό που μασκαρεύεται περίπλοκα….
  ο νοών νοείτο

 21. ΙΩΑΝΝΗΣ 09/13/2015 @ 11:58 ΜΜ

  ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΙΑ…ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΔΟΎΜΕ……

 22. ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗΣ 09/14/2015 @ 12:41 ΠΜ

  28 του μηνός = 23 + 5
  Όπου 5 = 2 + 3 = 23
  Επίσης 28 —> 2+8 = 10 —> 0+1 = 1
  Και έχουμε 1 x 23 = 23 !!!

  ΤΥΧΑΙΟ ;;

 23. Show me to a higher place
  Take me to outer space
  I want you to be my friend
  We’ll make it till the world ends

  Don’t give me love
  Governed by life
  Limited by These worldy heights
  I want a love That the universe
  Can never stop
  Can never hurt
  I want a love that will last
  After this world is our past
  A love that no time could erase
  A love in a higher place

  Don’t sell me short
  On unconditional
  I want a love
  Beyond what we all know
  Whoooooooo
  I want a love that will last
  After this world is our past
  A love that no time could erase
  A love in a higher place

 24. Λέτε στο άρθρο ότι: “Η ημερομηνία 9/28/2015 είναι γνωστή ως το «EVENT HORIZON» και είναι η πιο σημαντική μέρα στην ιστορία της ανθρωπότητας!”. ΛΟΙΠΟΝ… ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ!!! Διότι μόλις είπατε μια μεγάλη αλήθεια. Υπάρχει η ταινία Event Horizon του 1997, όπου ένα διαστημόπλοιο άνοιξε την Πύλη για την Κόλαση/Άβυσσο και έτσι πέθανε όλο το πλήρωμα, διότι μεταφέρθηκαν στην Κόλαση, σε μια παράλληλη διάσταση και άρχισε να σκοτώνει ο ένας τον άλλο!!! Δείτε το Event Horizon (1997), κατεβάστε το από εδώ και θα καταλάβετε!!!! https://yts.to/movie/event-horizon-1997

  • alkireus.wordpress.com/2013/04/12/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CE%B3%CE%AE%CE%B9%CE%BD%CE%B1-
   %CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%B1/

 25. Ανώνυμος 09/14/2015 @ 3:24 ΜΜ

  επειδη δεν εχετε τα… να δημοσιευετε σχολιο μου που αναφερει τις πηγες που κανετε copy paste χωρις να κανετε καν μια ερευνα , δειχνει οτι εισαστε παντελως ασχετοι με αυτα που δημοσιευετε και δευτερον δειχνει οτι υποτιματε και τον ελληνα αναγνωστη. Το πιο γελειο σαιτ ever… με οτι ναναι αρθρα.
  Υ.Σ. πριν γραψετε κατι για το CERN διαβαστε πρωτα καμια 50αρια βιβλια για κβαντικη φυσικη, χορδες και κοσμολογια και μετα αν εχετε το μυαλο γραψτε οτι το cern ανοιγει…πυλες, σταματαει κυματα…Χ και θεραπευει και την ποδαγρα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*