13:23 - 07/04/2015

Η Γη ανεβάζει τη δόνησή της. Η αντήχηση συχνότητας Shumann διπλασιάστηκε!

Κάποιοι πολιτισμοί πίστευαν πως ο πλανήτης μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός, όπου αντιδρούσε και επηρέαζε τις ζωές των ανθρώπων πότε με τα καιρικά και πότε με τα γεωλογικά φαινόμενα. Η θεωρία της αντήχησης Scumann έρχεται να δικαιώσει κατά κάποιο τρόπο όλους αυτούς που πίστεψαν πως η Γη έχει δική της καρδιά.

Η αντήχηση Schumann αντιπροσωπεύει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκλήθηκαν από τις ηλιακές εκλάμψεις στην ατμόσφαιρα της Γης και ταλαντώνεται σε πολύ χαμηλές συχνότητες, δημιουργώντας έτσι ένα είδος «παλμού» ή «καρδιακού παλμού» του πλανήτη Γη.

Το κύμα παλμών της Γης είναι περίπου στα 7.8hz. Η αντήχηση αυτή όμως έχει αυξηθεί ελαφρώς από το 1980 και πιο σημαντικά από το 1997 και εντεύθεν. Αυτήν την περίοδο βρισκόμαστε στα 12Hz και ο ρυθμός αυτός αναμένεται να φθάσει το κρίσιμο σημείο των 13Hz. Κάποιοι υποστήριζαν μαθηματικά ότι αυτό θα συνέβαινε το 2012! Σε μερικές παραδόσεις και προφητείες το περιγράφουν ως «σημείο μηδέν» της Γης.

Σε αυτό το κρίσιμο σημείο σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες και σε συνδυασμό με όλα τα είδη των ερμηνειών και των προφητειών που υπάρχουν για το θέμα αναμένονται μεταβολές που δεν μπορούν να υπολογιστούν, μαζί με το σενάριο της αναστροφής των πόλων ή της εξέλιξης του ανθρώπινου εγκέφαλου.

galacticconnection.com

Νίκος Καστανιας

awakengr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 0
  0
  Δε πα να πιασει και FM τον καζαντζιδη να ουμ, τιποτα δε θα γινει.
  • 0
   0
   Δυνάμεις-ιδιότητες που θα έχουμε στην 5Η: 1) Πτώση του πέπλου για να δούμε καθαρά την παρούσα αλλά και προηγούμενες ζωές μας, αλλά και τους ΕΤς κλπ που βρίσκονται γύρω μας, καθώς (όπερ σημαντικότατο) και για να αναγνωρίσουμε τον πραγματικό εσωτερικό εαυτό μας, ποιοι είμαστε πραγματικά και ποια η αποστολή μας και οι στόχοι μας σε αυτή μας την ενσάρκωση. 2) Τηλεπάθεια (για επικοινωνία με άλλους, για να μιλούμε με εικόνες, και για να ενεργοποιούμε συσκευές). 3)’Άνοιγμα του τρίτου ματιού (για να βλέπουμε άυλες οντότητες, κλπ). 4) Τηλε-όραση (για να μπορούμε να βλέπουμε γεγονότα που συμβαίνουν μακριά). 5) Τηλεκίνηση (να μετακινούμε και να αποστέλλουμε αντικείμενα, να θέτουμε σε λειτουργία συσκευές, κλπ, με τον νου μας). 6) Διαμόρφωση του σώματος μας όπως θέλουμε (μορφή, βάρος, πρόσωπο, και αργότερα και ύψος). 7) Προσθήκη μελών κλπ που λείπουν σε ανάπηρους. 8) Άνοιγμα πυλών για να μεταφερόμεθα άμεσα μέσω αυτών όπου θέλουμε. 9) Πλήρης επικοινωνία με φωτεινά όντα για να παίρνουμε πληροφορίες και οδηγίες. 10) Πλήρης ενεργοποίηση του υποσυνείδητου για να παίρνομε γρήγορα σωστές αποφάσεις. 11) Πλήρες φιλτράρισμα των συναισθημάτων μας, για να επικεντρωνόμαστε μόνον στα θετικά. 12) Καθολική συχώρεση των πάντων (καλών ή κακών, εχθρών ή φίλων). 13) Άνοδος της συνειδητότητας μας, ώστε να είμαστε πλήρως συνειδητοποιημένα άτομα στην 5Η. 14) Ολοκλήρωση της Ανάληψης μας (με φώτιση, επίγνωση, κλπ). 15) Άνοδο των δονήσεων μας ώστε να παραμένουν συνεχώς στην 5Η. 16) Διακτινισμός, ήτοι από-υλοποίηση του σώματος μας και μετά άμεση επανυλοποίηση σε άλλο σημείο (στην αρχή με την βοήθεια καταλλήλων θαλάμων εισόδου και εξόδου).
   17) Υλοποίηση μέσω μόνης της σκέψης μας αντικειμένων κλπ, (εκτός ζώντων οργανισμών της πανίδας, όπως ζώα γενικά), απλών πραγμάτων στην αρχή και πιο σύνθετων αργότερα (μέχρι και μεγάλων κατασκευών αναλόγως του ποσοστού ενεργοποίησης του εγκεφάλου μας). 18) Πλήρης κρυσταλλοποίηση των κυττάρων μας (με τις μεταφυσικές ιδιότητες που αυτό συνεπάγεται). 19) Ένωση με το περιβάλλον (δηλαδή να αισθανόμαστε ένα με όλους). 20) Ενεργοποίηση και σύνδεση μας και με όλα τα νέα τσάκρα του σώματος μας, 21) Ενεργοποίηση και ένωση ανά δύο στο υλικό μας σώμα, και των 12 ελίκων του DNA μας, (για πολλούς από εμάς που θα το επιλέξουμε για όλα τα ζεύγη), πράγμα που θα μας κάνει πολλαπλώς υπεράνθρωπους. 22) Ολοκλήρωση της εξέλιξης μας, γινόμενοι ‘Φυσικοί Άγγελοι’ (που λέει και ο Nidle), γεμάτοι με ανιδιοτελή αγάπη προς όλους και προς όλα. Και εδώ έχουμε και άλλα δευτερεύοντα δώρα, όπως π.χ. το να μπορούμε να διαβάζουμε τα ακασικά αρχεία, κλπ.
  • 0
   0
   Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, Πλειάδιοι και λοιπή Δρακονιανή σαβούρα
   http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/09/blog-post_8895.html
  • 0
   0
   Καλημέρα η πέμπτη διάσταση είναι χαοτική .δεν μπορούν οι άνθρωποι να είναι έτσι απλά εκεί .
   Είναι το μέρος εγκλωβισμού των ψυχών που τις θέλουν για ενέργεια.
   Οι ψυχές είναι αυτό που θέλουν ,οι άνθρωποι που έχουν κατανοήσει οτι ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗ ΜΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΜΑ ΜΕ ΨΥΧΗ δυστυχώς είναι λίγοι.

   Όλα όσα είχαμε ως ιδιότητες και χάσαμε δεν ανακτώνται στην 5 διάσταση προσοχή κινδυνος
 2. 0
  0
  Αυτο θα περασει στο ντουκου απο πολλους αλλα ειναι πολυ σοβαρη πληροφορια.Συνεχιστε να κοιτατε το τι κανει ο διπλανος σας.
 3. 0
  0
  ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΙΤΕ '''ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΜΕΤΑ-
  ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ''ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΜΕ ΟΡΕΞΗ- ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ—

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί