13:08 - 24/04/2017

Οι λεγόμενες “αγορές” καθορίζουν τα πάντα: ‘Αυξηση της τιμής του Ευρώ μετά τον πρώτο γύρo στις γαλλικές προεδρικές εκλογές

Οι λεγόμενες “αγορές” καθορίζουν τα πάντα: ‘Αυξηση της τιμής του Ευρώ μετά τον πρώτο γύρo στις γαλλικές προεδρικές εκλογές

Οι “αγορές” φαίνονται ευχαριστημένες με την προσωρινή και ίσως πιθανή νίκη του φιλελεύθερου Ε. Macron στις γαλλικές εκλογές. Σύμφωνα με διάφορες δημοσκοπήσεις ο Macron είναι ο νικητής του πρώτου γύρου. Παίρνοντας ένα 23 τοις εκατό των ψήφων που έχουν μετρηθεί, και με την Le Pen να παίρνει ένα 21 τοις εκατό.

Η τιμή του ευρώ έχει αυξηθεί κατακόρυφα μέσα στη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα έναντι του δολαρίου και του γιεν. Το ευρώ ανέβηκε στα 1,0880 δολάρια γύρω στα μεσάνυχτα, φτάνοντας το υψηλότερο επίπεδο από το Νοέμβριο το 2016.
Σε σύγκριση με το ιαπωνικό γεν, το ευρώ κοστίζει 120.02 γιεν.

KORAKS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ… ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣΣΣΣΣ……..

 2. δε σημαίνει τίποτα 04/24/2017 @ 2:58 ΜΜ

  ο τίτλος του άρθρου δε σημαίνει τίποτα απολύτως εννοιολογικά. Τίποτα δε ρυθμίζουν οι αγορές, γιατί η έννοια αγορές είναι τελείως αφηρημένη και δε σημαίνει τίποτα. Απλά φάγαμε την προπαγάνδα περί “αγορών” και συμφωνήσαμε όλοι σαν τα κορόιδα ότι οι αγορές σημαίνουν κάτι.

  • Όχι ακριβώς (συνέχεια) 04/24/2017 @ 5:31 ΜΜ

   Οι αγορές δεν είναι μια οντότητα ή ένας οργανισμός αλλά η συνισταμένη οργανισμών και οντοτήτων. Είναι ένα δίκτυο που επικοινωνεί και εφαρμόζει τις αποφάσεις σου έστω και αν αυτές δεν παίρνονται γύρω από στρογγυλά τραπέζια.

 3. Όχι ακριβώς 04/24/2017 @ 3:18 ΜΜ

  Ναι μεν αλλά. Οι αγορές υποτίθεται ότι προεξοφλούν τα γεγονότα και η εκλογή Μακρόν ήταν το σιγουράκι, οπότε δεν δικαιολογείται η ευφορία. Κατά την άποψή μου ήταν ένας πολύ ωραίος τρόπος για καθαρίσουν όλες τις ανοιχτές θέσεις πώλησης του νομίσματος.

 4. Πρακτωρ 04/24/2017 @ 6:00 ΜΜ

  Καλησπέρα αδέλφια
  Μπορεί να μην ταιριάζει το άρθρο ……. όμως θέλω να το πώ !!!!

  Τι σου είναι η πολιτικοί!!!!

  Με το φόβο στην καρδιά και την ψυχή ο πρωθυπουργός βγήκε και έκανε δήλωση περι εξάντλησης τετραετίας !!!
  Αλήθεια Πινόκιο ….. γιατί την έκανες ????? Είχες κανα ζόρι τον τελευταίο χρόνο ???μήπως οι μέρες σου τελείωναν??????? Η ξύπνησες και είπες ωραία μέρα ,,,,σήμερα ας κάνουμε και μιά δήλωση 4ετίας ??????

  Και οι αγορές ??? ανέβηκαν !!!!! και πού έφτασαν?????
  Το έχεις σίγουρο οτι όλοι θα ψηφίσουν ναι??????
  Εγώ το έχω βέβαια περισσότερο σίγουρο απο ότι εσύ !!!!!!!!!!!!!αν καταλαβαίνεις τι εννοώ αλλά δεν θα τους πείσεις ……. και θα το δείς ……. οι εξελίξεις τρεχουν αλλιώς …………
  Τώρα θα δείς το παιχνίδι….. όλο αυτών που δηλώνουν κάτι αλλα είναι κάτι άλλο στην ουσία ……Κάτι σαν και εσένα δηλαδή μέχρι να σε βάλουν εκεί που είσαι …..

  Μήπως έχεις και τώρα εντολή για 4 μνημόνιο και εξακολούθηση στην γραμμή της Γερμανίας .με αποτέλεσμα την γενοκτονία των Ελλήνων??????
  Κύριε Αλέξη φύγε !!!! σου είπα και πριν απο καιρό οτι το ατύχημα είναι κοντά !!!! και το βλέπουν όλοι !!!!!

  Μπορεί να κρύβεσαι πίσω απο τον θάμνο για να μην το βλέπεις
  όμως είναι έτοιμο να συμβεί,,,,,,,,,,, να σκάσει/…….

  Σε μία επόμενη φάση της κοινωνίας πρέπει να ξέρεις οτι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και όλοι θα θέλουν να πνίξουν τις ενοχές τους πάνω σου ……
  Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για ότι έκανες και κάνεις !!!!

  Υπάρχει και κάτι τελευταίο που θέλω να δώσω………………..
  Ο χρόνος σου έχει τελειώσει ………..Οι δανειστές σε κοροϊδεύουν για να σκάσεις με μεγαλύτερο θόρυβο……..και εσύ και κάποιοι τιποτένιοι γάϊδαροι θέλετε να βλέπετε τα χιλιαρικάκια στους λογαριασμους σας ……………και θέλετε την γοητεία της εξουσίας !!!!!

  Ούτε χρήματα θα πάρεις ούτε έγγραφη υπόσχεση καμία ….. και όλα είναι για τα μάτια του κόσμου …………. νομίζεις οτι μέσα απο την νέα κατάσταση στην Ευρώπη θα αναβαθμιστείς ……………..Αυτη είναι η αλήθεια σου το όνειρο σου ………ΞΥΠΝΑ …..ΦΑΡΣΑ ΕΙΝΑΙ ….. και μέσα σε πολύ λίγο καιρό θα το διαπιστώσεις ………..
  Πάμε στοίχημα ??????

  τα είπα ………εσύ κάνε ότι καταλαβαίνεις …………………….

  Καλή συνέχεια αδέλφια !!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*