Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
09:51 - 19/06/2018

O καλός πολεμιστής

Μια φορά κι έναν καιρό οι άνθρωποι μάθαιναν να πολεμάνε, μερικές φορές πολύ νωρίς στη ζωή τους. Η ζωή και ο θάνατος ήταν αλληλένδετες έννοιες και επιβίωνε ο πιο δυνατός (και ίσως τυχερός).

Μιαν άλλη φορά κι έναν άλλο καιρό οι άνθρωποι επαναπαύτηκαν σε μια ψευτοειρήνη-όπως θα αποδεικνυόταν- επίπλαστη και εύθραστη, αυτοί όμως την θεωρούσαν ειρήνη, γιατί το σύστημα φρόντιζε να τους αποκοιμίζει έντεχνα και να διαστρέφει την πραγματικότητα. Μετά από δύο παγκόσμιους πολέμους με εκατόμβες θυμάτων, τεράστιες καταστροφές και φρικαλεότητες, οι άνθρωποι πίστεψαν ότι βρήκαν επιτέλους ειρήνη και επαναπαύτηκαν πάνω στα ερείπια που ξαναχτίστηκαν και το αίμα των σφαγιαθέντων που χωνεύτηκε στη γη δίνοντας τη θέση τους σε νέο αίμα άλλων ανθρώπων, ανυποψίαστους γι’ αυτό που τους περίμενε.

Τα χρόνια πέρασαν και το επίπλαστο δημιούργημα που με θράσος κάποιοι αποκαλούν ¨”δυτικό πολιτισμό” εμφάνισε τις ρωγμές του και σιγά σιγά στην αρχή και γρήγορα γρήγορα αργότερα ξεκίνησε να καταρρέει.

Η αθεϊα, ο άκρατος υλισμός, η μαλθακότητα, η διαστροφή, η πτώση αξιών, η ηθική και πνευματική παρακμή, σε συνδυασμό με την άλωση των εθνών και των κοινωνιών από εισερχόμενο αλλογενή, αλλόθρησκο, αλλόδοξο και με άλλη κουλτούρα, ήθη και αξίες πληθυσμό άρχισαν να οδηγούν τη Δύση στην αποδόμησή της.

Κάπου εκεί, στριμωγμένη στην απόληξη της Βαλκανικής χερσονήσου και την Ευρασία, μια μικρή αλλά αλλοτινά μεγάλη και ένδοξη χώρα, καταταλαιπωρημένη στο διάβα της ιστορίας από πολέμους, εισβολές, προσαρτήσεις, γενοκτονίες, ξεριζωμούς, μετακινήσεις πληθυσμών, απώλειες εδαφών, διαφόρων ειδών θηριωδίες από κατακτητές, εσωτερικές προδοσίες, δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο και έπεσε στην παγίδα που πολύ πονηρά της έστησαν οι “μεγάλοι” αυτού του κόσμου, που σχεδιάζουν και αποφασίζουν για τις ζωές του κάθε “μικρού”. Το κίνητρο σημαντικό: η χώρα αυτή είχε πετρέλαιο, υπέδαφος και φυσικούς πόρους απαραίτητους για την εξακολούθηση της επιβολής των επικυριάρχων πάνω στο ανθρώπινο είδος. Κι’ έτσι, αφού με διάφορα τερτίπια τη χώρα αυτή την έβαλαν στο μαγγανοπήγαδο πρώτα ενός πλασματικού χρέους, στη συνέχεια με μεθοδεύσεις φρικιαστικές και με τη συνεργασία των ντόπιων πολιτικών άρχισαν να την εξοντώνουν, αυτή και το λαό της. Σημαδιακή η ημερομηνία της 17ης Ιουνίου 2018 που, κατ’ εντολή των επικυριάρχων, οι ντόπιοι κυβερνώντες παρέδωσαν, ενάντια σε κάθε φωνή λογικής και πατριωτισμού, κομμάτι της ένδοξης ιστορίας της, της κληρονομιάς της και της ανεξαρτησίας της με απώτερο στόχο, ίσως, την απώλεια εδάφους, μεθοδευμένη και αυτή με τον τρόπο της σαλαμοποίησης για να συνηθίσει ο λαός της στην ιδέα ότι θα του τα πάρουν όλα στην κυριολεξία (αφού ξεκίνησαν πρώτα από την οικονομία, την κοινωνία, την οικογένεια, την ηθική) αλλά δεν μπορεί, μάλλον, να κάνει τίποτα και ας δεχθεί παθητικά τη φριχτή του μοίρα.

Προδομένος διαχρονικά αυτός ο λαός, αλλα τώρα σε ακόμη δεινότερη θέση γιατί ξέχασε να πολεμά. Και ξέχασε πρωτίστως να πολεμά με το μυαλό και την ψυχή του, γιατί αυτή είναι η σημαντικότερη μορφή πάλης, το άλφα και το ωμέγα για να κερδηθεί η όποια μάχη.

Ίσως ήρθε η ώρα να θυμηθούμε ποιος είναι ο καλός πολεμιστής, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού ολόκληρη η ζωή μας πάνω σε αυτή τη γη ένας αγώνας είναι.

Καλός πολεμιστής είναι αυτός που:

 • ξέρει να σωπαίνει και να ακούει
 • έχει μεγάλα αποθέματα υπομονής
 • δεν καμώνεται ότι γνωρίζει τα πάντα και ακούει τη γνώμη των άλλων
 • προετοιμάζεται σε κάθε επίπεδο, υλικών δυνάμεων, ψυχολογικό και πνευματικό
 • μπορεί να διακρίνει τον πόλεμο που μαίνεται μέσα σε μια κίβδηλη ειρήνη
 • δεν δρα παρορμητικά αλλά ψύχραιμα και μεθοδευμένα
 • γνωρίζει ότι το θυμικό δεν είναι καλός σύμβουλος
 • υπολογίζει όλα τα δεδομένα, όλες τις παραμέτρους και κάθε πιθανό αστάθμητο παράγοντα
 • λαμβάνει πάντα τις προφυλάξεις του και ελέγχει δις και τρεις την πληροφορία που του δίνεται
 • ανιχνεύει το έδαφος και τις προθέσεις του εχθρού του πριν δράσει
 • σχεδιάζει τις ενέργειές του, έχει δεύτερο και τρίτο σχέδιο αν χρειαστεί
 • προσπαθεί να γνωρίσει τον αντίπαλό του και να τον ψυχολογήσει
 • δεν υποτιμά την άλλη πλευρά αλλά ούτε και την υπερτιμά
 • γνωρίζει σε βάθος τις αδυναμίες και τα μειονεκτήματά του, γιατί αυτά πρώτα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος
 • γνωρίζει τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του αντιπάλου
 • διατηρεί δυνάμεις και δεν τις σπαταλάει άσκοπα
 • δεν αναλώνεται σε αντιπαραθέσεις με βλάκες και υβριστές γιατί απλά θα χάσει τον χρόνο και την ψυχραιμία του
 • διατηρεί τη συνοχή της ομάδας, ακόμη και αν χρειαστεί να υποχωρήσει ο ίδιος
 • ξέρει να εμψυχώνει τους άλλους, και ας φοβάται ο ίδιος
 • δεν “τσιμπάει” σε ψεύτικες πληροφορίες που στόχο έχουν να τον παραπλανήσουν
 • δεν υποχωρεί στις αξίες και τα ιδανικά του στο ελάχιστο
 • γνωρίζει ποιοι είναι οι φίλοι και γνωρίζει, επίσης, ποιοι είναι οι εχθροί, που μεταμφιέζονται σε φίλους
 • δεν παρασύρεται, κρατάει τη θέση του, συγκρατεί τα νεύρα και την οργή του
 • δεν χάνει το θάρρος και την πίστη του
 • δεν αφήνει το ηθικό των άλλων να επηρεάζει το δικό του
 • δεν έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του
 • μένει πιστός στο όραμά του
 • παραμένει στις επάλξεις
 • έχει συνεχή επικοινωνία με τη συνείδησή του
 • κάνει το σταυρό του και προσεύχεται πριν τη μάχη γιατί ξέρει ότι η συμπόρευση των ανωτέρων δυνάμεων είναι που θα δώσει τη νίκη
 • ενεργεί με γνώμονα την ενότητα και την ομοψυχία
 • αντιμετωπίζει τον θάνατο με θάρρος
 • παραμένει άνθρωπος ακόμη και στις πιο απάνθρωπες συνθήκες

Οι προγονοί μας είχαν τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά γι’ αυτό και οι Έλληνες, αν και πάντα αμυνόμενοι και ποτέ επιτιθέμενοι, ήταν καλοί πολεμιστές και κατάφερναν να κερδίζουν τις μάχες.

Αυτή τη φορά, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται ένα μακροβούτι στο dna μας για να τα επαναφέρουμε στην επιφάνεια. Είναι πρωτίστως θέμα επιβίωσης δικής μας και των παιδιών μας.

Γιατί ο μόνος τρόπος να έχουμε πραγματική ειρήνη είναι, ίσως, η καλή προετοιμασία για πόλεμο.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ρε υπαρχουν κοτσια; ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; 06/19/2018 @ 10:58 ΠΜ

  Βρισκόμαστε στο μέσον ενός λυσσαλέου πολέμου στις νέες παγκοσμιοποιημένες συνθήκες και μορφές.  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ..
  ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΟΡΩΝ  ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ . ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ   ΔΟΚΟΎΝ
  Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ
   Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ .ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ .
   Τελικα μπροστα στα μεγαλα συμφεροντα .. Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα Οι ανθρωποι ειναι απλως παραπλευρες απωλειες .ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΊΜΩΣ  ΣΤΑ 4 …ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ..ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΡΠΑΚΩΛΑ ΓΥΡΙΣΑ ΜΕΤΑ  ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΝΊΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΑΙ ΕΝΩ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ.ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΉΡΙΞΕ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΌ ΚΡΑΤΟΣ/ΠΑΡΑΚΡΆΤΟΣ. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΆΕΙ ΝΑ ΒΟΣΚΕΙ ΣΑΝΟ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΆΝΗΣΗΣ.
  TA ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ..
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ  ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ  ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ  .ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ  ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ .
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΌ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΌΝΩΝ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ. ΑΛΛΑ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ .ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΌΤΕ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΊΑ ΤΟΥ ΆΛΛΟΥ. ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΆΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΘΕΩΡΕΊ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΉ ΣΕ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΆΝΩ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΎ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. .ΠΌΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΌΤΙ ΑΛΛΆ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΉΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ. ΝΑ ΧΕΣΩ  ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ….ΑΓΓΛΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ .και ΑΛΛΟΙ “ΣΥΜΑΧΟΙ”..ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ…
  Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ…
  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΊ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ “ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ”  ΗΔΗ ..
  ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ;.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .KAI META  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΈΝΑ  ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ .ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ..Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΧΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ  ΤΟΝ ΚΟΤZ(ΟΥΛ)ΙΑ  .Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ @@ .
  ΕΜΕΊΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ @@ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
  ΕΝΑΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.
  ΜΙΑ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΑ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
  ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΆ…ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ
  Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΑΥΤΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ 4 ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ.
  ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΈΧΕΙ ΦΤΙΆΞΕΙ ΕΝΑ  ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ  ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ.
  ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ  ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΌΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ …ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΆΣΟΥΝ ΌΠΩΣ ΑΥΤΟΊ ΘΈΛΟΥΝ …Ολα πουλιουνται στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες.Απλως οι καινουργιοι μεσιτες ειναι πιο καπατσοι απο τους παλαιοτερους .Επειδη πλεον δεν εμειναν πολλα πιατικα, μαχαιροπειρουνα, καρεκλες, ανθοδοχεια, καναπεδες, χαλιά,  πολυελαιοι και ασημικα να δωσουμε κοψοχρονια.Τωρα πλεον ξεπουλαμε το οικοπεδο κομματι κομματι στους γειτονους και μη.Στην Ελλάδα μας πλέον υπάρχει Εθνική προδοσία κατά εξακολούθηση, Eλλειψη προστασίας των εθνικών μας συμφερόντων,  Ελλειψη προστασιας των πολιτων και κατακορυφη αυξηση της εγκληματικοτητας και της καθε ειδους παρανομιας .Έλλειψη  εθνικής ομοψυχίας των πολιτικών και των κομματων τους που βρίσκονται τόσα χρονια στην εξουσία.Ένα ατέλειωτο ξεπούλημα της πατρίδας σε ημετερους και στους διαφορους λακέδες της εξουσίας, Eφαρμογή κατά γράμμα των εντολών των ξένων κέντρων εξουσίας εναντια στο κοινό αίσθημα ενός Λαου που βλέπει τους κυβερνώντες να τον γραφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, Kαθημερινό ψυχολογικό βιασμό από τα διαφορα ΜΜΕ με μια καθημερινή υπερπληροφόρηση-παραπληροφόρηση , Tην παντελή έλλειψη ευθιξίας και αποδοχή των ευθυνών αυτών που ζήτησαν την ψήφο του Λαου πουλώντας φύκια για μεταξωτες κορδέλες, Διότι πλέον ο Έλληνας ζει σε ένα κράτος όπου όλα είναι διαβρωμένα μέχρι το μεδούλι.Οι  πολιτικάντηδες  κυβερνώντες και συγκυβερνωντες και γενικα ολα αυτα τα γελοία υποκείμενα  εξυπηρετουν τα συμφεροντα…αυτων που τους βοηθουν να ανεβουν στην εξουσια..ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ..
  ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΊΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΌΝΤΙΑ .ΑΛΛΙΩΣ @@..ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΈΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ;

  • ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕΙΣ ΔΙΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ. ΝΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ Π.Χ..
   ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΣΤΩ.
   -ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ;
   -ΕΜ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ;
   -ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ.
   -ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ;
   -ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝΕ.
   -ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟ.
   -ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ;
   -ΟΛΟΙ;
   -ΝΑΙ ΟΛΟΙ.
   -ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
   -ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.
   -ΩΡΑΙΟ, ΠΟΤΕ;
   -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ…
   -ΜΠΡΑΒΟ ΕΚΛΕΙΣΕ!
   -ΕΓΩ ΘΑ ΤΥΠΩΣΩ ΑΦΙΣΕΣ…

 2. την ωρα που οι στρατιωτικοι πρεπει να αναλαβουν δραση,καθομαστε και σκεφτομαστε ποιος θα ειναι ο πρωτος μαλ@κας που θα επαναστατησει….η ντοπη ειναι εθνικη και κατευθηνομενη

  • Βρυκόλακας 06/19/2018 @ 3:52 ΜΜ

   Αδερφε υπαρχουν πολλοι που εχουν ακομα κομματικα δεσμα, που σημαινει οτι ειναι αδιαφοροι, κοντοφθαλμοι και υπνωτισμενοι καθοτι μια ζωη ηταν και ειναι βολεμενοι αυτοι, τα παιδια τους και οι προπαππουδες τους, αυτο ειναι το συστημα που δημιουργησε η Τουρκο..κρατια, η Βαυαροκρατια και η μεταπολιτευτικη ψευδοκρατια.
   Πρεπει λοιπον να τα χασουν αυτοι ολα πρωτα, αφου ηδη οι υπολοιποι που κρατανε μονο για τις αξιες θα τα εχουν ηδη χασει, για να επαναστατησει και το εθνος, που σημαινει οτι θα ειναι πολυ αργα. Αυτο το μοντελο το εφαρμοζουν απο τους Βυζαντινους χρονους ακομα για να μας αντιμετωπισουν.

 3. ανωνυμος 06/20/2018 @ 12:36 ΜΜ

  Δεν ξέρω εάν και αυτός είναι ένας μοιραίος συγχρονισμός …
  Η εικόνα καθαρή μέχρι τώρα ασχέτως αν και πέρασαν χρόνια πολλά …….
  Δεν ξέρω αν αυτή η εικόνα θα αντικατασταθεί με μια νέα.
  Μάλλον το ψάχνει. Δεν είναι πλέον μικρό παιδί, μεγάλωσε απότομα..
  Μάλλον και οι τρεις περιπτώσεις και μία τέταρτη …αντιστοιχούν στο ίδιο άτομο.
  Ποιος να ναι;
  ΗΡΩ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*