21:08 - 19/12/2015

Να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τα βουνά… Ιδιαίτερα οι bloggers!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

βουνάΝα ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τα βουνά… Ιδιαίτερα οι bloggers!

Από την Αρβανίτισσα 

Φαντάζομαι πως ήδη θα έχετε μάθει για την είδηση που διακινείται από τα περισσότερα μέσα ότι η δόση του 1 δις πάει περίπατο και ότι οι δανειστές σήμερα ζήτησαν 3 δις ΑΜΕΣΑ μέτρα.

Το 1 δις ήταν να το πάρουμε χθες. Φυσικά η μια υπογραφή σε μια υπουργική απόφαση που δεν πρόλαβε να εκδοθεί είναι τελείως ψεύτικος λόγος για να μην δοθεί η δόση αυτή, αφού το Εθνικό Τυπογραφείο τυπώνει τις Υπουργικές Αποφάσεις μόνο με το διαβιβαστικό έγγραφο και αυτό είναι λογικό αφού στα επίσημα κείμενα δεν μπαίνουν υπογραφές. Υπογραφές υπάρχουν μόνο στα σχέδια των νόμων, των αποφάσεων και των διαταγμάτων που τηρούνται στα αρχεία των Υπηρεσιών.

Όπως ίσως θυμάστε σε αρκετά άρθρα πολιτικού ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας τόσο ο Ζαχαρίας όσο και εγώ σας ρίξαμε μερικές χειροβομβίδες σχετικά με τη δόση αυτή. Κάποιοι από εσάς – κρίνοντας από τα σχόλια έπιασαν το σαφή υπαινιγμό – είδαν αυτά που έπρεπε πίσω από τις ειδήσεις! Μην ξεχνάμε ότι οι ειδήσεις που μπαίνουν στα Κατοχικά μόνο τυχαίες δεν είναι. Άλλωστε δεν είμαστε και ειδησιογραφικό site…

Για όσους δεν προσέξατε τα άρθρα να σας θυμίσω τι είπαμε… Ότι η δόση δεν υπάρχει περίπτωση να μας την δώσουν μετά την κατάρρευση των εσόδων του Νοεμβρίου. Σας είπαμε και τότε ότι έχουν γράψει 4 δις στον προϋπολογισμό και μάζεψαν 800 εκατομμύρια! Το χρέος προς το δημόσιο που το 2014 ήταν στα 60 δις έχει σκαρφαλώσει στα 82 και την 1η Ιανουαρίου θα είναι πάνω από 90 δις!!!

Αυτά τα νουμεράκια, τα απλά μαθηματικά δεν τα βλέπουμε μόνο εμείς, τα βλέπει και η Τρόικα και φυσικά τα βλέπει και το υπουργείο οικονομικών.

Σε πολλά άρθρα σας φωνάζουμε ότι νικάμε… Φυσικά τα άρθρα αυτά έρχονται για να τονώσουν και εμάς με την οικονομική αντίδραση – αντίσταση που μας καταβάλει ψυχολογικά, αλλά και για να «παρασύρουν» και τους τελευταίους αμφιταλαντευόμενους… Σας έχουμε πει κοντεύουμε στο τέλος…

Όμως σήμερα και επειδή κάποιες πληροφορίες που μου ήρθαν μου επιβεβαιώθηκαν και από δεύτερη και από τρίτη πηγή θέλω να σας επιστήσω την προσοχή…

Μετά από την στάση μας αυτή, η κυβέρνηση απ΄ότι μαθαίνω έχει μπροστά της δύο εναλλακτικές και πρέπει να τις εφαρμόσει το πολύ μέχρι το τέλος του έτους, άντε την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους.

Η΄ θα πάει σε οριζόντιες μειώσεις σε μισθούς – συντάξεις της τάξης των 150-200 ευρώ (μέσος όρος) ή θα μας πάει σε κατάσταση χρεοκοπίας – grexit.

Φυσικά και η μια και η άλλη περίπτωση δεν κρίνονται από την ίδια την κυβέρνηση, αλλά από αυτούς που εξουσιάζουν τη χώρα…Και όπως πάντα από πίσω κρύβονται άλλα πράγματα.

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε λάβει σε περίπτωση που δεν δεχθεί το ένα και μοναδικό προαπαιτούμενο – παράλληλο της οριζόντιας μείωσης μισθών και συντάξεων – τότε πάμε με κατάσταση χρεοκοπίας, μόνο που σε αυτή την περίπτωση να ξέρετε ότι την «ευθύνη» θα την ρίξουν σε όλους μας και κυρίως σε όσα site έχουν αντιστασιακή δράση, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε και ενεργοποίηση του νόμου Σαμαρά που προβλέπει συλλήψεις και αυτόφωρα σε όποιους διεγείρουν το λαό να μην πληρώνει τις υποχρεώσεις του.

Μόνο που σε αυτή την περίπτωση να ξέρετε ότι θα μας βρείτε στα βουνά και εκεί δεν θα έχετε να κάνετε με παιδάκια που παίζουν crisis και battlefield αλλά οικονομικά απεγνωσμένους αλλά συνειδητοποιημένους πολίτες που πλέον θα διεκδικούν τα αυτονόητα… την ανεξαρτησία και ελευθερία της Ελλάδας μας!!!

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (31)

 1. Για να δουμε φιλη μου……αντε να γινει το μπαμ να τελειωνουμε!Κουρασε η σταγονα του μαρτυριου……

 2. Άσχημο συναίσθημα. Μας έχουν πάρει τα πάντα. Γη και Ύδωρ όπως είπανε τα εβραικα απογαμήδια Στους 300 Εκ Του Ενός Τον Μέγιστον Ελλήν[ον] που στο παγκόσμιο νούμερο πληθυσμού είναι ΜΙΚΡΌ αλλά στην πραγματική Ιστορία Τους…. ΆΠΕΙΡΟΙ.

  Δεν πήρατε τα βουνά [bloggers] όταν o σαμααρας υπέγραψε το όνοιρο της μεγάλης αλβανίας.
  Δεν πήρατε τα βουνά όταν άλλαζαν τις επιλογές σας σαν τα πουκάμισα.
  Δεν κάνατε ΚΑΝ ούτε ένα βήμα στου διπλανού σας το σπίτι όταν αυτοί που ψηφίσατε γδύνουν Ελληνικές άπορες οικογένειες και πασάρουν τα σπίτια τους στους αφεντάδες σας, τους ευροΠΈΟΥΣ.
  Δεν πήρατε την βουλή όταν “μια φάλαινα” δολοφόνος είπε “παιδιά, κάντε την από εκεί. Ένα σημαιάκι είναι. πείτε ότι το πήρε ο αέρας.”
  Και τωρα που το 1 δις θα κανει φτερά θα πάρετε τα βουνά; ΠΡΟΒΟΚΆΤΟΡΕΣ.
  Και όπωσ είπε “Το” Α.κ. της εποχής αυτής. βόμβες να πέσουν δεν θα κουνηθείτε. Δηλαδή, [έτσι όπως εγώ το το καταλαβαίνω αυτό], πάλι στον πρόλογο θα είναι αυτοί που εξυπηρετούν τα συμφέροντα αυτών που γνωρίζουμε, αυτών που θέλουν μια “καλή” σωτήρια θέση στο σύστημα μετά το ελεγχόμενο ΧΆΟΣ.
  το 99,9% όλων αυτών των blogger που κράζουν το ασπαζόμενο απο αυτους συστημα τους είναι ότι και ο λαός του 1827 που χειροκροτησε την αγγλία όταν δηθεν μας αναγνωρισε ως Ελλάς και μας τσόνταρε το χρήμα δηθεν για την ελευθερία μας. Όπως και τότε ξεπουλήθηκε Ο Κολοκοτρώνης έτσι και τώρα. Τι πιο “καλη” κοντινή πέτρα στο κεφάλι ενός εθνικού, απο έναν blogger “εθνικό”;

  Ζητείτε Δικηγόρος με ανοσία στον φόβο και καθε είδους απειλές από την Λαμία ή κοντά στην Λαμία.
  η εμπειρία δεν με νοιάζει, και ας μην έχει μπει ποτέ σε αίθουσα δικαστηρίου. Αρκεί να καταλαβαίνει τι ακούει.

  E-mail: Digiarisf@gmail.com
  Τηλ: μέσο mail για αρχή.

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 12/19/2015 @ Δεκέμβριος 19, 2015 9:55 μμ

   Εσύ Φώτη από το άρθρο κατάλαβες ότι επειδή θα χαθεί το 1 δις θα πάρουμε τα βουνά;
   Ή δεν ξέρεις Ελληνικά ή δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

   Οι bloggers ημασταν οι μόνοι που χρησιμοποιήσαμε το μοναδικό μέσο μαζικής προβολής – ενημέρωσης το διαδίκτυο για πράξεις αντίδρασης- αντίστασης.

   Οι bloggers ευθύνονται για το 100% των πράξεων ΑΡΝΗΣΗΣ – ΠΑΥΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ που οφείλονται σε μη οικονομικούς λόγους.

   Και εν τέλει αν μας θεωρείς ΠΡΟΚΟΚΑΤΟΡΕΣ όπως λες γιατί μας διαβάζεις;

   Γιατί ξοδεύεις 15 λεπτά για να γράψεις ένα σχόλιο 20-30 σειρών;

   Για να κάνεις την αντινόηση σου;

 3. ωχ αρβανιτισσα τα τελευταια πονεσαν πιο πολυ απ΄τα πρωτα

 4. η καλύτερη εποχή για βουνό
  φασολαδα,τζακι και πυροσβεστηρας

 5. Και του χρόνου τέτοια μέρα εδώ θα είμαστε… αν ζούμε…

 6. ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ,ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
  ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ,ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ!!!
  ΘΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
  ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ.
  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΩ Σ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ Μ ΕΝΑΝ ΜΕΤΡΟ ΧΙΟΝΙ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ?
  ΟΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ,ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ,ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ!!
  ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ,ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ,ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ,ΚΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟ ΘΕΟΝ,ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
  ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ,ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
  ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΙ ΑΙΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!!
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ.

 7. ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΣΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ… ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ.. ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ.

  ΦΙΛΙΚΑ

  ΙΩ

  • Xμμ…τα γραφομενα σου ΙΩ.. ειναι σαν να ακουω τον Γιαγκο Νουλα ( Μαρκοπουλος -Νταλαρας) , και πραγματικα ετσι νιωθω και εγω !!
   Η ποιηση και οι ..στιχοι αλλωστε , εχουν ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ !!

 8. Υπομονή μέχρι Φλεβάρη, τότε η Ελλάδα μαζί με Πορτογαλία αλλάζει ¨πλαίσιο¨ !!

 9. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ. ΡΕ STRANGER ΡΕ ΜΥΤΙΛΙΝΙΕ, ΜΟΡΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΑΔΙΖΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ? ΡΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΡΕ : Ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΡΕ, Ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΡΕ, Ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΡΕ., Ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΡΕ, Ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΡΕ, Ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΡΕ, Ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΡΕ, Ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΡΕ, Ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΡΕ, ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΡΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΦΕΥΕΤΑΙ ΡΕ Κ ΔΕΝ ΞΕΣΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ?

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 12/20/2015 @ Δεκέμβριος 20, 2015 8:33 πμ

   Εσυ σκοταδίζεις Δημήτρη.
   7 άρθρα έχουν κάνει τα Κατοχικά.
   Όμως ο Ζωγράφος κρατάει τα μυστικά για την 6η εκπομπή μετά τις γιορτές και φυσικά πάλι στη Ζούγκλα…

   • Kαι να δωσει το μυστικο ανοικτο και δωρεαν σε ολους, η(οι) κυβερνηση(-σεις) μας θα βγαλει νομο να απαγορευθει και με μεγαλα προστιμα σε οποιον την χρησιμοποιει.

    • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 12/20/2015 @ Δεκέμβριος 20, 2015 9:16 πμ

     Λιάκο ήδη η εφεύρεση έχει χαρακτηρισθεί στρατιωτικό μυστικό και μάλιστα με υπογραφή Ζωγράφου…
     Θεωρώ ότι μετά από αυτή την κίνηση του Ζωγράφου όλα τα άλλα είναι απλά μια συμφωνίας δούνε και λαβείν μεταξύ τριανταφυλλόπουλου και Ζωγράφου
     Και να σου πω καλά κάνει ο άνθρωπος, έτσι όπως έχουν καταντήσει όλοι οι άνθρωποι και λαμβανομένου υπόψη ότι 30 χρόνια που τον είχαν στην απ΄έξω, τότε καλά κάνει, τουλάχιστον τα γεράματα να τα περάσει στη χλιδή…

     • ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥ…
      ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ 500.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΟΔΕΨΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ Ή ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΑΠΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΑΘΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ….
      ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ/ΡΕΥΜΑ/ΝΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ BOSCH.
      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ…ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ , 15? 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ.?..ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ…ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΛΗΞΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ )
      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑΛΙΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ…ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ, ΘΑ ΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΫΧΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ…
      ΑΥΤΑ.

     • Άμα περιμένεις απ’ τον Στρατό των τεκτόνων στρατηγών, σώθηκες.

     • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 12/20/2015 @ Δεκέμβριος 20, 2015 3:03 μμ

      Βρασίδα θα συμφωνήσω στον όρο “τέκτονες στρατηγοί”, όμως να σου θυμίζω ότι τις “επαναστάσεις” στο στρατό τις έκαναν διαχρονικά χαμηλόβαθμοι…
      1836 Έφεδροι
      1908 Ανθυπολοχαγοί
      1937 Ταγματάρχες
      1968 Συνταγματάρχες

 10. Άσε ρε καναπεδατοι που θα πάρετε τα βουνά.. Καλά κάθεστε τίποτα δεν θα γίνει αφήστε τα βουνά γ αυτούς που μένουν εκεί.. Έχετε κάνει μια νύχτα στα βουνά χωρίς τίποτα… Λοιπόν οποίος έχει κάνει στα Λ.Ο.Κ. γνωρίζει.. Αντε καλές γιορτές και καλή χρονιά.. Χαχα άκου στα βουνά…

 11. Θα συμφωνήσω με κάποιον φίλο πιο πάνω που είπε πως στα βουνά δεν μπορεί να αντέξει κανείς χωρίς προετοιμασία. Θα συμφωνήσω όμως και με την ΙΩ που λέει πως δεν θέλει να είναι σκλαβα κανενος. Θα κάνουμε ό,τι πιο καλό μπορούμε. Θα βάλουμε τα δυνατα μας κ αν είναι να πεθάνουμε ας είμαστε ελεύθεροι κ όχι τσιπαρισμενοι σαν ζώα. Καλη δύναμη

 12. δεν χρειαζεται να παρουμε τα βουνα.φευγουμε μεσα απο τα ποδια τους και τους α,φ,η νουμε ελευθερο το πεδιο,,,,,,,,,καλυτερα να ειμαστε μεσα στα ποδια τους και να τους χαλαμε την δικια τους φασολαδα.

 13. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ…ΠΗΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ….. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ! :Αγαπητοί φίλοι
  Πρίν απο λίγο μας ενημέρωσε ο Πέτρος Ζωγράφος ( ο εφευρέτης με την συσκευή που παράγει ρεύμα απο νερό – τον πρόβαλε ο Τριανταφυλλόπουλος ) οτι δέχεται ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ! Αναμενόμενο βέβαια διότι η διεθνής αλητεία δεν πρόκειται να δεχτεί τόσο εύκολα το να γίνουμε αυτάρκεις . Το άμεσο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το διαδώσουμε παντού . Το διαδίκτυο πρέπει να πάρει φωτιά απόψε !
  Σε λίγες μέρες που θα γίνουν οι τελετές για το χειμερινό ηλιοστάσιο , προτείνω να τις κάνουμε κάπου που θα μας δεί ο κόσμος και να επωφεληθούμε ώστε να διαδώσουμε την είδηση περί Πέτρου Ζωγράφου .
  ( Πυθαγόρας 18/12/2015 , ώρα 21.50 )

 14. Ένα ερώτημα?? Οι πρόγονοι μας πήραν τα βουνά υπό την απειλή των Περσων, Γαλατών,Ρωμαιων,Σταυροφορων,Οθωμανων,Ιταλών,Γερμανών????εάν έπερνα τα βουνά και αυτοί που θα ήμασταν σήμερα ?? Μόνο η πάρτη μας….άξιοι της μοίρας μας..αναξιοι η ιστορίας μας.

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 12/20/2015 @ Δεκέμβριος 20, 2015 3:10 μμ

   Και όμως φίλε ανώνυμε.
   Καταρχήν εξαιρείται η αρχαιότητα για τον απλό λόγο ότι “βουνά” ήταν τα ΠΑΝΤΑ τότε.
   Πάμε τώρα στα σύγχρονα.
   Οι ένδοξες μάχες των Ελλήνων του 1821 που δόθηκαν; Οι κλέφτες και οι αρματωλοί που έμεναν;
   Το έπος το 40 που γράφθηκε; Οι αντάρτες του Γρίβα και του Βελουχιώτη που έφτιαξαν τα χωριά του;
   ΟΛΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!

   • Εν μέρη έχεις δίκιο. Όμως τότε ήμασταν υπό την Οθωμανικη κατοχή.Εκτός και εάν θέλεις να πεις να πάμε στα βουνά να καταλιφθει η Ελλάς από τους Εχθρούς και μετά κάνουμε ανταρτικο και την ξανά διεκδικούμε.Δεν έχουμε την παιδιά πλέον να πολεμήσουμε την συνείδηση να υπερασπιστουμε τα παιδιά μας τα πιστεύω μας.Πραγματικά δεν μπορεί να υπάρχει αθεος στην Ελλάδα, με τόσα που συμβαίνουν και τόσους που θέλουν των αφανισμο μας και εμείς σε υπνωση πως υπάρχουμε ακόμη είναι απίστευτο.. Και εγώ όπως εσύ δεν έχω κάποια σχέση με παπάδες την ουσία στην πίστη ψάχνω. Όμως όταν είσαι βρίσκεσε στον στρατό και οι περισσότεροι λένε εάν γίνει το μπαμ έχω φύγει εξωτερικό ( αξιωματικόι υπαξιωματικοι) τι να περιμένεις… Έχω δύο παιδιά
    Κάθε ημέρα λέω μέσα μου…για εσάς και την Ελλαδα είναι τιμή μου να πεθάνω.. Και θα πεθάνω όταν έρθει η ώρα όμως θα έχω πάρει μαζί μου όσους περισσότερους.. Παναγιώτης.

    • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 12/21/2015 @ Δεκέμβριος 21, 2015 12:12 πμ

     Καταρχήν θα σου προτείνω να διαλέξεις ένα Nick name για να ξέρουμε με ποιον/ ποια μιλάμε.

     Όσον αφορά τα βουνά, που λέει η Αρβανίτισσα, όπως έχει γράψει και σε πολλά άλλα άρθρα της με τον όρο Βουνά νοούνται και τα πολύ ορεινά απομακρυσμένα χωριά, αυτά που σήμερα έχουν 1-2 κατοίκους. Υπάρχουν πάνω από 1500 χωριά σε όλη την Ελλάδα σε τέτοια κατάσταση, μερικά μαλιστα είναι πολύ κοντά σε αστικά κέντρα.

     Προσωπικά ξέρω ότι βουνό = θάνατος για αυτούς που δεν έχουν μάθει να ζουν στο βουνό και κυρίως που δεν γνωρίζουν τους κινδύνους, οπότε η λύση να πάνε σε ένα απομακρυσμένο χωριό είναι ότι καλύτερο.

     Μετά θεωρούμε ότι η χώρα είναι ήδη υπο κατοχή. Προσωπικά αμφισβητώ ότι ελευθερώθηκε…

     Στα υπολοιπα δεν διαφωνω.

 15. Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
  Εκ μέρους όλης της Ερευνητικής Ομάδας αλλά και προσωπικά ο ίδιος, θέλω να εκφράσω στην κάθε μία και στον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, τις πλέον θερμές ευχαριστίες μας για την ολόψυχη στήριξή σας στο έργο μας.
  Χωρίς εσάς και την αμέριστη συμπαράστασή σας δεν θα καταφέρουμε τίποτα, διότι εσείς και η συνειδητή σας υποστήριξη αποτελείτε τα θεμέλια, όπου θα κτίσουμε μαζί στην Ελλάδα και αλλού το οικοδόμημα της πράσινης ενέργειας, που θα απελευθερώσει τελικά τον πλανήτη μας από την ενεργειακή σκλαβιά των ρυπογόνων τεχνολογιών.
  Και οφείλουμε ήδη να ξεκινήσουμε την κατασκευή του, αφού είναι άχρηστο να επιχειρήσει κανείς να φτιάξει την κιβωτό, όταν θα έχει αρχίσει η βροχή του κατακλυσμού…
  Πρέπει να γνωρίζετε, ότι ενημερωνόμαστε διαρκώς και για τις προτάσεις σας, αλλά και για τις ανησυχίες σας, τις οποίες και εμείς ως Ερευνητική Ομάδα συμμεριζόμαστε και επανεξετάζουμε συνεχώς.
  Άλλωστε, όσες και όσοι από εσάς μας γνωρίζουν προσωπικά, μπορούν να σας διαβεβαιώσουν, ότι κύριος σκοπός μας -πέραν της επιστημονικής και ευρύτερης αποδοχής των καινοτομιών μας- είναι η παροχή άφθονης και φθηνής ενέργειας σε όλους τους συμπατριώτες μας και η ανάδειξη της πατρίδας μας σε ηγέτιδα δύναμη τουλάχιστον στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, μέσω της έρευνας και της υιοθέτησης επιστημονικών και ερευνητικών καινοτομιών και ανακαλύψεων.
  Όλες οι ενέργειές μας έχουν ως γνώμονα και εντάσσονται σε μια συγκεκριμένη στρατηγική, που θα καταστήσει δυνατή την επίτευξη του ανωτέρω σκοπού μας και την πλήρη διάδοση και εφαρμογή της τεχνολογίας μας στην πράξη.
  Ορισμένοι από εσάς εκφράζουν ενστάσεις για την συνεργασία μας με κρατικούς φορείς ή/και προτείνουν την ανάρτηση όλων των λεπτομερειών της καινοτομίας μας στο διαδίκτυο, ώστε να έχει πρόσβαση κάθε πολίτης και κάθε άνθρωπος σε όλη την γη.
  Κατ’ αρχήν οι όποιες ενστάσεις είναι ενδιαφέρουσες, γιατί δημιουργούν διαφορά δυναμικού και προκαλούν έκλυση ενέργειας προς απάντησή τους, είτε θετική είτε αρνητική είναι αυτή. Οφείλουμε όμως να συνειδητοποιήσουμε όλοι τα ακόλουθα :
  Η συνεργασία με κρατικούς φορείς είναι αναγκαία, καθ’ όσον στο ήδη διαμορφωμένο πλαίσιο κοινωνικών και νομικών σχέσεων, που όλοι ζούμε και αποδεχόμαστε, για την διάθεση οποιασδήποτε καινοτομίας στο ευρύ κοινό χρειάζονται πλείστες όσες άδειες και πιστοποιήσεις λειτουργίας, ισχύος, τύπου, έλλειψης κινδύνου κλπ. Θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο, αν όχι ύποπτο, από πλευράς μας να απαιτούμε την εξαίρεσή μας από τους ισχύοντες κανόνες, την στιγμή που πρώτιστος και βασικός όρος της όποιας συνεργασίας μας με κρατικούς φορείς είναι η όσο το δυνατόν πιο σύντομη διεθνής κατοχύρωση των καινοτομιών μας και η συνακόλουθη μέσω βιομηχανικής παραγωγής διάθεσή τους στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.
  Σχετικά με την ανάρτηση των λεπτομερειών της καινοτομίας μας στο διαδίκτυο, πρέπει να επισημάνουμε τα εξής :
  Δεν είναι όλοι καλοπροαίρετοι, ούτε στο διαδίκτυο ούτε στις κοινωνικές σχέσεις. Επίσης, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες δεξιότητες και επομένως θα αναζητήσουν βοήθεια από άλλους, αφού οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να επισκευάσουν απλές βλάβες ενός αυτοκινήτου ή ενός ψυγείου ή μιας τηλεόρασης, πόσο μάλλον να κατασκευάσουν, να λειτουργήσουν και να συντηρούν μια πολύπλοκη συσκευή παραγωγής ενέργειας. Συνεπώς, οι απλοί πολίτες πολύ δύσκολα θα αποκτήσουν μια τέτοια συσκευή, ενώ παράλληλα κάποιοι θα επωφεληθούν ιδιαίτερα από την δημοσιοποίηση των λεπτομερειών της καινοτομίας μας και θα την εκμεταλλευθούν εμπορικά, όπως γίνεται συνήθως.
  Εξ άλλου, εάν αναρτήσουμε την καινοτομία μας στο διαδίκτυο πριν από την διεθνή κατοχύρωσή της, διατρέχουμε πάμπολλους κινδύνους, από την σκοπίμως εσφαλμένη εφαρμογή και πρόκληση ατυχημάτων για δυσφήμιση και απαξίωση της καινοτομίας μας μέχρι και την “υποκλοπή” της από διάφορες μικρές και μεγάλες ξένες εταιρείες και την παραγωγή της από αυτές σε τεράστιες ποσότητες.
  Έτσι όμως, θα χάσουμε ως λαός και ως χώρα το συγκριτικό πλεονέκτημα που διαθέτουμε αυτή την στιγμή και δεν θα επιτύχουμε τον σκοπό μας, ούτε θα αποκτήσουμε όσα επιθυμούμε, όπως αναλύσαμε παραπάνω (π.χ. δεν θα γίνουμε ηγέτιδα δύναμη, ως λαός και ως χώρα πάλι θα “χρωστούμε” τεράστια ποσά και πάλι θα μας αντιμετωπίζουν ως “αποδιοπομπαίο τράγο” για διάφορα θέματα, θα μας θεωρούν αίτιους για την οικονομική κρίση και θα συνεχίσουν να μας επιβάλλουν μέτρα, μνημόνια κλπ.).
  Ελπίζουμε με τις διευκρινίσεις αυτές να απαντήσαμε στις περισσότερες απορίες σας.
  Ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας και πιστεύουμε, ότι με τον καινούργιο χρόνο θα έχουμε την ευκαιρία να διοργανώσουμε μια συνάντηση με όλους σας, ώστε να σας σφίξουμε το χέρι και να ανταλλάξουμε απόψεις.
  Ευχόμαστε σε όλες και όλους, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και Καλές Γιορτές με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και το 2016 να δικαιώσει τις ελπίδες όλων μας !
  Για την Ερευνητική Ομάδα
  Πέτρος Ζωγράφος.

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 12/20/2015 @ Δεκέμβριος 20, 2015 3:07 μμ

   Δημήτρη καταλαβαίνεις ότι λέει μακακίες;

   Μην σε ποτίζουν φίλε με ψέμα. Πλέον η εφεύρεση είναι στρατιωτικό μυστικό
   Ξέρεις τι σημαίνει στρατιωτικό μυστικό;
   Απαγορεύεται η ανάπτυξη – πώληση του χωρίς την έγκριση του ΥΕΘΑ.
   Περίττο να σου θυμίσω ότι ΥΕΘΑ είναι το μπουλντόγκ μασώνος – εβραίος…
   Για εμένα το θέμα έχει απλά τελειώσει.
   Αν δεν το δω, να το δώσω στον ηλεκτρονικό της ομάδας να το φτιάξει για αν ξέρω κόστος – κινδύνους ούτε τα σχόλια δεν θα ξανανεβάσω
   Είναι ΑΠΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
   ΑΝ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ τότε να δώσει ΤΩΡΑ την εφεύρεση, τώρα που πεθαίνει ο κόσμος από την παγωνιά.

 16. ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ..΄΄ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΕΡΑΣ΄΄….
  .ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ…ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ…..
  ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ…

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  Υ.Γ ΚΟΙΤΑΞΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ…΄΄Ω ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΕΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΄΄

 17. Δυστυχώς οι “Αρκούδες” στα Ελληνικά βουνά ,φίλη Αρβανίτισσα είναι ελάχιστες!…Είναι όμως γεμάτα από τσακάλια και Λύκους(γκρίζους)που τους “έσπειραν”οι “πράσινοι”!

 18. σχετικα με τον Ζωγραφου,,,,
  δεν υπαρχει περιπτωση να βαλει μπρος την πατεντα του,,,

  Η θα τον εξαγορασουν οι σκατογεροι της Σαουδικης Αραβιας ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΟΥΛ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ
  η αν αρνηθει ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ,,
  απλα πραγματα αδελφια…..οποτε ο τυπος θα προτημησει το χαρτι και την ζωοουλα του απο την κοντρα με αυτα τα καθαρματα και το ξυλινο παλτο…τοσο απλα..

  οσον αφορα την ζωη στα βουνα να ευχεστε να μην γινει ποτε αυτο,,,συμφωνα απολυτα με τον προηγουμενο φιλο … που μας εγραψε οποιος δεν ξερει απο αυτα δεν βγαζει ουτε νυχτα,,,ας εχει και στην τσεπη τον οδηγο επιβιωσης του λιακοπουλου..χαχχαχαχχα
  κοκαλο θα τον βρουν την αλλη μερα..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*