21:14 - 19/12/2015

Χιλιάδες Πολωνοί διαδήλωσαν σε περισσότερες απο είκοσι πόλεις

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

πολσκα
Χιλιάδες Πολωνοί διαδήλωσαν σήμερα σε περισσότερες απο είκοσι πόλεις

Χιλιάδες Πολωνοί διαδήλωσαν σήμερα σε περισσότερες από είκοσι πόλεις για τη δημοκρατία και ενάντια στην κυβέρνηση των Συντηρητικών.
Στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, τη Βαρσοβία, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου και φώναζαν “Όχι στη δικτατορία,” έτσι ανέφερε ο σταθμός TVP. Επίσης, στο Βερολίνο, το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες έγιναν μικρές διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας!

Οι διοργανωτές της Επιτροπής για την “Άμυνα της Δημοκρατίας” στην Πολωνία ζήτησαν την αντίσταση ενάντια σε μια “άνομη Πολωνία”.

Επικριτές κατηγορούν την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Beata Szydlo ότι θέλει να πάρει τη δικαιοσύνη κατά την διακυβέρνηση στα χέρια του. Η συντηρητική κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή νομοσχέδια για τη μεταρρύθμιση του Συνταγματικού Δικαστηρίου και τα δικαιώματα των δημοσίων υπαλλήλων.
ΠΟΛΟΝΙΑ
Ο πρώην πρόεδρος και νικητής του Νόμπελ Ειρήνης, ο Λεχ Βαλέσα, πρόσφατα προειδοποίησε για μια διάσπαση της χώρας και ένα πιθανό εμφύλιο πόλεμο στην Πολωνία.

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*