21:14 - 19/12/2015

Χιλιάδες Πολωνοί διαδήλωσαν σε περισσότερες απο είκοσι πόλεις

πολσκα
Χιλιάδες Πολωνοί διαδήλωσαν σήμερα σε περισσότερες απο είκοσι πόλεις

Χιλιάδες Πολωνοί διαδήλωσαν σήμερα σε περισσότερες από είκοσι πόλεις για τη δημοκρατία και ενάντια στην κυβέρνηση των Συντηρητικών.
Στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, τη Βαρσοβία, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου και φώναζαν «Όχι στη δικτατορία,» έτσι ανέφερε ο σταθμός TVP. Επίσης, στο Βερολίνο, το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες έγιναν μικρές διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας!

Οι διοργανωτές της Επιτροπής για την “Άμυνα της Δημοκρατίας” στην Πολωνία ζήτησαν την αντίσταση ενάντια σε μια «άνομη Πολωνία”.

Επικριτές κατηγορούν την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Beata Szydlo ότι θέλει να πάρει τη δικαιοσύνη κατά την διακυβέρνηση στα χέρια του. Η συντηρητική κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή νομοσχέδια για τη μεταρρύθμιση του Συνταγματικού Δικαστηρίου και τα δικαιώματα των δημοσίων υπαλλήλων.
ΠΟΛΟΝΙΑ
Ο πρώην πρόεδρος και νικητής του Νόμπελ Ειρήνης, ο Λεχ Βαλέσα, πρόσφατα προειδοποίησε για μια διάσπαση της χώρας και ένα πιθανό εμφύλιο πόλεμο στην Πολωνία.

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά! Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπεριφοράς.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*