22:57 - 25/06/2017

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΡΑΜΠ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΡΑΜΠ

Στην έρευνα που έχουμε κάνει, γνωρίζαμε από την αρχή ότι η πυρκαγιά του Πύργου στο Grenfell ήταν όπως σχεδόν πάντα, μια μεγάλη θυσία, ένα ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, της αγγλικής πλέμπας προς διαφόρους Μαύρους αρχαίους θεούς. Όμως δεν είχαμε βρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία να δέσουν την σάλτσα του μενού.

Σε αυτό το άρθρο σας έχω τα στοιχεία μαζεμένα για την πυρκαγιά του Πύργου του Grenfell, στο North Kensington του Λονδίνου.
Το Ολοκαύτωμα ξεκινάει νωρίς το πρωί στις 14 Ιουνίου την ημέρα των γενεθλίων του Ντόναλντ Τράμπ, και είναι μια νέα σειρά από τις θυσίες ανά τον κόσμο επάνω σε αριθμούς και ημερομηνίες, με επανάληψης μέσα από την ιστορία!

Ας δούμε με λίγο περισσότερο ψάξιμο και τα νούμερα (Fire Sacrifice= 666, North Kensington=669, Planet Trump= 696) σε μια τεράστια συνωμοσία εναντίον της ανθρωπότητας, με το Ολοκαύτωμα την ημέρα των γενεθλίων του Τράμπ και την “λαμπάδα” του Πύργου Grenfell με περίπου 79 θύματα. Κρατήστε την λέξη Πύργος σε συνδιασμό με τον Τράμπ… γιατί η τρύπα που λαγού πάει πολύ βαθιά!

Θυμάστε που έχετε ξαναδεί τον Τράμπ και τον Πύργο;;;

Ο κόσμος του Τράμπ στο εξώφυλο του περιοδικού της σατανικής ελίτ, The Economist’s (World in 2017), μας το είχει δείξει με την κάρτα ταρό και τον Πύργο να τον χτυπάει κεραυνός καταστρέφοντας τον.

Η ιστορία της πόλης του Λονδίνου έχει άσχημες αναμνήσεις με πυρκαγιές και Ολοκαυτώματα όπως η Μεγάλη Πυρκαγιά του Λονδίνου που συνέβη το έτος 1666 και έκαιγε για πολλές ημέρες το Λονδίνο.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις με Πύργους με πολλά θύματα όπως η πυρκαγιά του Daeyeonggak Hotel στις 12/25/71 και συνέβη μεταξύ 16.660 ημερών με την πυρκαγιά του Πύργου Grenfell, και ήταν ίσως η πιο θανατηφόρα πυρκαγιά στην παγκόσμια ιστορία, στοιχίζοντας την ζωή 164 ανθρώπων.
KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. ?!!!!!!!!!!!?-#€@$€#$&@ 25 Ιουνίου 2017 @ 23:29
  24
  27
  Άλλαξε καρβουνάκια και όλα θα ειναι όπως πριν….
  • 23
   6
   Εσύ έμεινες στα καρβουνακια και στην μαναβελα και αρνησε να αποδεχθεις όσους χρησιμοποιούν νέα τεχνολογία και τρέχουν με χίλια.
 2. 10
  0
  Ο Dumno-ualos Domhnall γεννήθηκε στις 14.6.1946 σε Ολική Σεληνιακή Έκλειψη (Σάρος 129) https://eclipse.gsfc.nasa.gov/LEplot/LEplot1901/LE1946Jun14T.pdf η οποία βέβαια δεν ήταν ορατή από τις ΗΠΑ. 530 χρόνια πρίν, στις 10 Ιουνίου του 1416, μία σκιόφωτος σεληνιακή έκλειψη έλαβε χώρα. https://eclipse.gsfc.nasa.gov/LEsaros/LEsaros130.html. (Σάρος 130). 4 ημέρες αργότερα, στις 14 Ιουνίου 1416, γεννήθηκε ο Πέτρος των Μεδίκων, ο επιλεγόμενος Ποδάγρας – γιος του Τζοβάνι, Κόζιμο. Όπως αναφέρει και ο αγαπημένος ΚΟΡΑΞ, στο εξώφυλο του περιοδικού The Economist’s (World in 2017) …. 1η κάρτα Πύργος Νο16 → 16/1 →. 16 Ιανουαρίου? Στις 16 Ιανουαρίου 27 π.Χ. Ο Οκταβιανός γίνεται ο πρώτος αυτοκράτορας στον οποίο απονέμεται από τη Σύγκλητο, ο υπέρτατος τιμητικός τίτλος Αύγουστος (λατ. Augustus, πληθυντικός Augusti) σημαίνει “μεγαλοπρεπής” ή “σεβαστός”, αντίστοιχος του “Καίσαρ”. Είναι η απαρχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας την οποία ίδρυσε. Στις 16 Ιανουαρίου 1412 η οικογένεια των Μεδίκων διορίζεται επίσημα τραπεζίτης του παπισμού. Μία Ιταλική τραπεζική οικογένεια, αργότερα πολιτική δυναστεία και αργότερα ένας βασιλικός οίκος. Ο Τζοβάνι ντι Μπίτσι των Μεδίκων, υποστήριξε την επιστροφή του πάπα στη Ρώμη και όταν ο ποντίφικας επέστρεψε, τον αντάμειψε για τις υπηρεσίες του θέτοντάς τον γενικό διαχειριστή του Αποστολικού δωματίου (Θησαυροφυλακίου). Συγκεκριμένα ο γιος του Τζοβάνι, Κόζιμο ο πρεσβύτερος, το 1410 δάνεισε στον Μπαλτασάρε Κόσα χρήματα για να αγοράσει το αξίωμα του καρδιναλίου ο οποίος έγινε ο αντίπαπας Ιωάννης ΚΓ΄ και για να τον ξεπληρώσει τον έκανε διαχειριστή των οικονομικών της Αυλής (Curia). Ιωάννης ΚΓ’Ο σχισματικός Αντίπαπας του 15ου αιώνα που χαρακτηρίστηκε ως ο πιο διεφθαρμένος εγκληματίας που πέρασε ποτέ από τον ρωμαιοκαθολικό θρόνο .newsbeast.gr/portraita/arthro/2182254/o-piratis-papas-ioannis-kg Στις 25 Μαΐου 1410 ο καρδινάλιος Μπαλντασάρε Κόσα στέφεται Πάπας, παίρνοντας το όνομα Ιωάννης ΚΓ’. ο καρδινάλιος Κόσα χειροτονήθηκε επισήμως ιερέας μόλις την προηγούμενη μέρα (24 Μαΐου 1410)! Και τώρα ήταν ώρα να επιστρατεύσει ο σχισματικός Πάπας, για να εγκαθιδρύσει την ηγεμονία του, τη βοήθεια των Φλωρεντινών Μεδίκων. Ο ιδρυτής της περιβόητης μεσαιωνικής τράπεζας των Μεδίκων ήταν καλός φίλος του καρδιναλίου Κόσα και θα έκανε τα πάντα για αυτόν, ζητώντας ως αντάλλαγμα να γίνει το τραπεζικό του ίδρυμα η επίσημη τράπεζα του Βατικανού. Όπως και έγινε δηλαδή και πλέον ο Αντίπαπας Ιωάννης ΚΓ’ αναγνωριζόταν επισήμως από τη Γαλλία, την Αγγλία, τη Βοημία, την Πορτογαλία και πολυάριθμα ιταλικά βασίλεια, περιλαμβανομένων της Φλωρεντίας και της Βενετίας! Όσο για τους Μέδικους, η ανίερη συμφωνία με τον αιρετικό Πάπα ήταν ιδιαιτέρως επικερδής, καθώς είχαν πια στα ταμεία τους όλους τους θησαυρούς των παπικών κρατών! Το υποκατάστημα της Ρώμης έπαιξε τον δικό του ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία, συγκεντρώνοντας πρωτόγνωρα πλούτη. https://youtu.be/4gaets4OjhE
  • 11
   0
   Παραπάνω έκανα αναφορά για τον κύκλο Σάρος 130. Ολική Ηλιακή Έκλειψη κύκλος Σάρος 130 → 11 Ιουλίου 1619 και 9 Μαρτίου 2016 https://eclipse.gsfc.nasa.gov/SEsearch/SEsearchmap.php?Ecl=16190711 Το Τζέιμσταουν ήταν ο πρώτος οικισμός της αποικίας της Βιρτζίνια , που ιδρύθηκε το 1607, και χρησίμευσε ως πρωτεύουσα της Βιρτζίνια μέχρι το 1699, όταν η έδρα της κυβέρνησης μεταφέρθηκε στο Ουίλιαμσμπουργκ . Στις 20 Αυγούστου του 1619, 40 ημέρες μετά τη έκλειψη της 11ης Ιουλίου οι πρώτοι Αφρικανοί κατέπλευσαν στην αποικία Τζέιμσταουν. Αυτή είναι η πρώτη καταγραφή μαύρων στην αποικιακή Αμερική. Οι συγκεκριμένοι άποικοι «χαρακτηρίστηκαν» τότε ελεύθεροι και μισθωμένοι υπηρέτες, μιας και δεν είχε ακόμη συσταθεί το εμπόριο σκλάβων μεταξύ Αφρικής και αγγλικών αποικιών… έως τον Ιούλιο 1640 και “τον πρώτο επίσημο δούλο στις αγγλικές αποικίες” John Punch και την περίπτωσή του ως την “πρώτη νομική κύρωση της δια βίου δουλείας στο Chesapeake”. Οι ιστορικοί θεωρούν ότι αυτό αποτελεί ένα βασικό ορόσημο στην ανάπτυξη του θεσμού της δουλείας στις Ηνωμένες Πολιτείες . Τον Ιούλιο του 2012, το Ancestry.com δημοσίευσε ένα έγγραφο που υποδεικνύει ότι ο John Punch ήταν 11ης γενιάς προπάππους του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα από την πλευρά της μητέρας του, με βάση την ιστορική και γενεαλογική έρευνα και την ανάλυση Y-DNA . Οι απόγονοι του Punch ήταν γνωστοί από το επώνυμο Bunch ή Bunche. Ο Punch πιστεύεται ότι είναι ένας από τους πατρικούς προγόνους του Αμερικανού διπλωμάτη του 20ου αιώνα Ralph Bunche , του πρώτου αφροαμερικάνου πολιτικoύ επιστήμονα , ακαδημαϊκού και διπλωμάτη που έλαβε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης του 1950 για τη διαμεσολάβηση του στα τέλη της δεκαετίας του 40 στο Ισραήλ! Συμμετείχε στη διαμόρφωση και διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών . Το 1963 του απονεμήθηκε το μετάλλιο της ελευθερίας από τον πρόεδρο John F. Kennedy . Ο Ομπάμα επισκέφτηκε το Ηνωμένο Βασίλειο στις 21 με 24 Απριλίου 2016, 43 ημέρες μετά την Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου. https://katohika.gr/wp-content/uploads/2016/04/iOS-7318-2479-2583-1050-0014.jpeg Ο Ομπάμα και η σελίδα του Νέγρου!! https://katohika.gr/stranger-voice/242607/ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΧΕΔΟΝ 400 ΕΤΩΝ.
  • 1
   0
   Οτι αρθρο ανεβαζεις θα ηθελα να το διαβαζω.το φβ μου ειναι grigoris giftonikolos αν εχεις φβ στειλε αιτημα.μπραβο για την μελετη και την ερευνα σου.δεν εχω λογια
 3. 11
  14
  Αυτό, δηλαδή, τι είναι; Ρε μεγάλε, οι πυρκαγιές είναι αναμενόμενες σε μεγάλα και παμπάλαια κτίρια γεμάτα εύφλεκτα υλικά, στα οποία έχουν προστεθεί ηλεκτρικές συνδέσεις που δεν αντέχει το δίκτυο. Πόσω μάλλον όταν δεν διαθέτουν εξόδους κινδύνους. Αν υπάρχεουν θυσίες, όπως λες, γιατί δεν μας θυσιάζουν όλους με ένα ολοκαύτωμα να τελειώνουμε;
  • 26
   3
   ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;;; ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ 15.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;
   • 5
    5
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . και λοιπον ΤΙ ?.ΜΕΣΩ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!.ΥΓ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΙΑΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΟΠΛΑ.
    • πρωην μισθοφορος 26 Ιουνίου 2017 @ 07:07
     3
     1
     ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ Κ ΜΙΑ ΛΥΡΑ Κ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ! ΜΟΝΟ Η ΟΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΛΟΥΔΕΣ!
    • 3
     0
     βγείτε έξω και ψηφίστε τσιπρα η ελπίδα έρχεται έφυγε η ελπίδα και μας έμεινε το πήδα τώρα ψηφίστε άλλο νέο να σας σώσει τον Κούλι αυτά τα μυαλά έχετε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε καλά να πάθετε καλά να πάθουμε η υπόλοιποι τι φταίμε
 4. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 26 Ιουνίου 2017 @ 02:27
  13
  8
  Μα τι λες τώρα! Ο Τράμπ είναι ‘’παιδί του λαού’’! Θα χτυπήσει το σιωνισμό! Είναι ‘’κολλητός’’ του Πουτιν! Δεν θέλει πόλεμο…. θέλει ειρήνη! Τον πολεμούν όλοι επειδή είναι καλός και αγαπά την ανθρωπότητα! Το βεβαίωσε άλλωστε και ο Μοσχαρολιάκος! Το ζητωκραύγασαν και όλα τα χρυσάυγουλο! Λόγο τιμής! Ντροπή σου Κόρακς…. είσαι συκοφάντης ενός παγκόσμιου ήρωα!!!! Υ.Γ. Αυτή η περιβόητη κλονισμένη υγεία της Κλίντον που κατά την προεκλογική περίοδο τα δικά της κανάλια την προέβαλαν για ‘’χάρη της διαφάνειας, της αλήθειας και της δημοκρατίας’’ τι απέγινε; Αχ βρε γίδια ! Σας αξίζει τέτοιο δούλεμα! Τέτοια χάπατα που είσαστε καλά σας κάνουν!
 5. 0
  0
  Αππαρον με την βακκλα..
 6. 1
  0
  ΑΠΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ…
 7. ΜΗΤΣΟΣ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ 26 Ιουνίου 2017 @ 23:45
  0
  1
  Εισαι εμπαθης με τον Τραμπ παρολο που εχεις διαψευσθει σε ολα οσα ειχες προβλεψει για αυτον…..οσο για τις θυσιες γινονται καθε μερα ασχετως απο τα γενεθλια του τραμπ……ξεκολα .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί