21:56 - 27/04/2016

Ο Ομπάμα και η σελίδα του Νέγρου!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στις 4/22 – εντός 24 ωρών από τον θανατο του μουσικου ειδωλου PRINCE ,

Ο Πρόεδρος Ομπάμα συναντήθηκε με τους Πρίγκιπες William και Harry .

Καθώς κάθισαν να μίλησουν στο Παλάτι του Κένσινγκτον μια περίεργη ευθυγράμμιση – συγχρονικοτητα συνέβη με τις θέσεις των δύο πριγκηπων του Πρόεδρου Ομπάμα της Μισέλ και της Kate και τον σκύλο !!!

Ολοι κάθισαν σαν καθρεφτης απο μια ζωγραφια του 1652 που κρέμοταν στον τοίχο που ονομάζεται ,

« Η σελιδα του Νεγρου !! ”

selida-tou-negrou

Εδώ βλέπουμε , ο Ομπάμα , στη θέση του Νεγρου υπηρετη .

Η Kate και η Michelle – είναι τα άλογα, μαύρο και άσπρο …

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 04/27/2016 @ 10:39 ΜΜ

    η κειτ μαυρο αλογο και η μισελ λευκο;

    οπως λεμε μαυρη και λευκη αδελφοτητα;

  2. Πυρσός Ελευθερίας 04/28/2016 @ 1:01 ΠΜ

    Εδώ ρε σεις βάλανε τον γιο του Γουίλιαμ – άρα και διάδοχο… άρα και μελλοντικό θρησκευτικό ηγέτη των Απανταχού Προτεσταντών…- να υποδεχτεί τον Ομπάμα νεκλιζε… με την ρόμπα του και τον Ομπάμα στα γόνατα να προσκυνά τον μελλοντικό διάδοχο…

    Κι αυτό όλος ο πλανήτης το είδε adorable…

    όλοι κλαρίνο στους μελλοντικούς και νυν ταγούς των Προτεσταντών… δεν πα να είσαι επικεφαλής της μεαλύτερης δύναμης του πλανήτη… δεν είσαι τπτ άλλο παρά ένας “νέγρος” υπηρετης..!

  3. Η Diana είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό της ως τοκάδα (Broodmare)
    Δηλαδή θηλυκός ίππος ο οποίος χρησιμοποιείται στην ιπποπαραγωγή. Στην περίπτωσή της, χρησιμοποιήθηκε ως τοκάδα παραγωγής βασιλικών κληρονόμων και τίποτα άλλο. Οπότε η Μισέλ και η Kate εκλαμβάνονται ως τοκάδες. Κάθονται ξέχωρα δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον ρόλο τους.
    Η Brice Taylor, όπως ισχυρίζεται η ίδια, υπήρξε θύμα προγραμματισμού νοητικού έλεγχου. Είχε εκπαιδευτεί και χρησιμοποιηθεί ως ερωτική σκλάβα
    Στο βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει με τίτλο Thanks For The Memories, αναφέρει
    “The royal family has got lots of black babies all over the world”
    “Η βασιλική οικογένεια διαθέτει πολλά μαύρα μωρά σε όλο τον κόσμο”
    Στην περίπτωση του Ομπάμα, έχουμε την εκδήλωση του σεξουαλικού τελετουργικού της γραμμής αίματος, που παράγει μαύρα μωρά (μαύρες τελετές) και την κυριολεκτική εμφάνιση του «Η σελιδα του Νεγρου». Όσο και αν ψάξουμε δεν θα βρούμε κανένα αληθές στοιχείο ως προς την ταυτότητα του Ομπάμα.
    Στην παρακάτω φωτογραφία, το λαμπατέρ είναι έξυπνα τοποθετημένο, ώστε να καλύπτει τον προσβλητικό τίτλο του πίνακα.

    http://cdn.inquisitr.com/wp-content/uploads/2016/04/The-Negro-Page-painting-Kensington-Palace.jpg

    Καθισμένοι όλοι γύρω από το οκταγωνικό τραπεζάκι (υπερ κύβος), το απόλυτο σύμβολο της αυτοκρατορίας του σκότους. Εννοώντας πως έχουν υπό τον έλεγχό τους τις σκοτεινές δυνάμεις και ότι ο Κόσμου μας βρίσκεται υπό τις εντολές τους. Στο κέντρο του οκταγώνου ο μαύρος σκύλος, dog ~ god .
    Μία ενδιαφέρουσα συσχέτιση θεωρίας
    Ως γνωστόν οι Δώδεκα φυλές των εβραίων είχαν χωριστεί σε δύο βασίλεια.
    Εκείνο του Ισραήλ που απαρτιζόταν από Δέκα φυλές. Διώχθηκαν από τον Ασσύριο βασιλιά Ναβουχοδονόσορ. Είναι οι χαμένες 10 φυλές όπως τις αποκαλούν.
    Και αυτό του Ιούδα, ξέχωρο και μόνο του στο νότιο μέρος, στο οποίο προσαρτήθηκε αργότερα και το βασίλειο του Βενιαμίν. Το βασίλειο του Ιούδα δεν εκδιώχτηκε.

    Σύμφωνα με το Αγγλοϊσραηλιτικό δόγμα και τα όσα ισχυρίζονται, η γραμμή αίματος της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας αποτελεί άμεση συνέχεια των 10 φυλών του Ισραήλ.

    .https://en.wikipedia.org/wiki/British-Israel-World_Federation

    Κατά τους ισχυρισμούς τους, το βασίλειο Ισραήλ και οι δέκα φυλές που το απάρτιζαν, είχαν γίνει επίσημα γνωστές υπό μία ονομασία “ Εφραΐμ ”.
    Κάτι πολύ σημαντικό, διότι ορίζουν το βασίλειο του ΕΦΡΑΙΜ – Ephraim ως την Αγγλία και την Κοινοπολιτεία της και το βασίλειο του ΜΑΝΑΣΣΗ – Manasseh ως Η.Π.Α.

    Μανασσή και Εφραίμ γιοι του Μαχίρ, δηλαδή αδέλφια.

    Ενώ το βασίλειο του Όφεως ΔΑΝ – Dan είναι τη Δανία.

    Σύμφωνα με την Παλαιά και Καινή διαθήκη,
    Η φυλή του ΔΑΝ είναι γνωστή ως τo σπέρμα τού Όφεως εκ του οποίου θα προέλθει ο πραγματικός Αντίχριστος. Δεν θεωρούνται ως ΄΄αληθώς Ισραηλίτες΄΄, αλλά αντί για σπέρμα τού Αβραάμ, θεωρούνται σπέρμα ΄΄τού διαβόλου΄΄. (Ρωμαίους 2/β΄ 29. Αποκάλυψις 3/γ΄ 9. Ιωάννης 8/η΄ 39 – 44).
    Η φυλές του ΔΑΝ και του ΕΦΡΑΙΜ δεν αναφέρονται στις φυλές που ανήκουν στις 144.000 γιατί «εξέπεσαν της θείας χάριτος», επέλεξαν τη λατρεία του Βάαλ.

    Η πτώση της φυλής τού Δαν, φαίνεται σε μία εσχατολογική προφητεία, στο Αμώς 8/η΄ 14: ΄΄οι ομνύοντες εις την αμαρτίαν τής Σαμαρείας, και οι λέγοντες: «Ζει ο Θεός σου Δαν»… θέλουσι πέσει, και δεν θέλουσι σηκωθεί πλέον΄΄.

    “Ο Εφραΐμ προσκολλήθηκε στα είδωλα, αφήστε τον. Το ποτό τους ξίνισε, δόθηκαν ολοκληρωτικά στην πορνεία” (Ωσηέ 8:11, 7:8-10, 13:1,2, 4:17,18).

    Κάτι τελευταίο και ίσως πολύ ενδιαφέρον
    ΄Όπως ανάφερα ήδη το βασίλειο του Ιούδα δεν εκδιώχτηκε. Η φυλή του Ιούδα θεωρούνταν η βασιλική φυλή (“Δεν θα εκλείψει το σκήπτρο από τον Ιούδα” Γένεση 49:10)
    Έμβλημα του ήταν το λιοντάρι (“το λιοντάρι, που είναι από τη φυλή του Ιούδα” Αποκάλυψη 5:5, Γένεση 49:9) Ο Χριστός κατάγεται από τη φυλή του Ιούδα. Ο Ιούδας ήταν η πρώτη φυλή που συμπεριλαμβάνεται στις 144.000 (Αποκάλυψη 7:4-8)

    Το 2001, η Δρ Ariella Oppenheim, βιολόγος γενετικής του Εβραϊκού Πανεπιστημίου στο Ισραήλ, δημοσίευσε την πρώτη εκτενή μελέτη του DNA και την προέλευση των Εβραίων. Με την έρευνά της διαπιστώνεται ότι σχεδόν όλοι οι Εβραίοι έχουν Χαζαρικό DNA. H Δρ Oppenheim ανακάλυψε επίσης ότι οι Παλαιστίνιοι – ναι, αυτοί που εκδιώκονται από τους Χαζάρους – πλησίαζαν περισσότερο στο Ισραηλιτικό DNA από ό, τι οι Εβραίους. Εν ολίγοις, η συντριπτική πλειοψηφία των Εβραίων δεν ήταν Εβραίοι. Μερικοί από τους Παλαιστινίους όμως είχαν Εβραϊκό DNA και κάποιοι από αυτούς μάλιστα διέθεταν ένα χρωμόσωμα το οποίο τους πιστοποιεί ως Κοέν (ιερείς του αρχαίου ναού και των Ιουδαϊκών συναγωγών).

    Η μελέτη έτσι όπως δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις 21 Σεπτ. 2001 από το NCBI

    .http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1274378/

    Από τότε έχουν γίνει και άλλες ανάλογες μελέτες με σχεδόν τα ίδια συμπεράσματα.

    • ανωνυμος 04/28/2016 @ 6:57 ΜΜ

      Αξιολογα Παντα Τα Σχολια Σου.!!!!!!

      • ανωνυμος 04/29/2016 @ 1:08 ΠΜ

        ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.
        ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ – ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΔΕΣ.
        Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΙΜΟΣ.
        ΄΄Η
        ΕΠΙΔΗΜΙΑ-ΠΟΛΕΜΟΣ.
        ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ΄΄

        • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

          http://www.larryhosford.net/Britannia%20And%20Uncle%20Sam.jpg

          “Και προς τον βορρά θα είναι η σημαία του στρατοπέδου του Δαν” (Αριθμοί 2:25)
          Έμβλημα του ο Αετός αλλά και το φίδι
          “Ο Δαν θα κρίνει τον λαό του, σαν μια από τις φυλές του Ισραήλ· ο Δαν θα είναι φίδι επάνω στον δρόμο, ασπίδα στο μονοπάτι, δαγκώνοντας τις φτέρνες του αλόγου, ώστε ο καβαλάρης του θα πέφτει προς τα πίσω” (Γένεση 49:16,17)
          Ο αετός θα έπρεπε να συμβολίζει τη δικαιοσύνη και την προστασία, αλλά με την επιρροή της αμαρτίας αντιπροσωπεύει τους εχθρούς του λαού του Θεού που εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις εναντίον των πιστών και τους καταστρέφουν.
          Ησαϊας, 14/ιδ΄ …βασιλίσκος, και ο καρπός αυτού, φλογερός πετώμενος όφις
          Αποκάλυψη 20-2 Και κράτησε το δράκοντα, τον όφη τον αρχαίο, που είναι διάβολος και ο Σατανάς
          Ησαϊα 30/λ΄ 6 …Εν τη θλίψει και τη στενοχωρία, λέων και σκύμνος λέοντος εκείθεν,
          Ιεζεκιήλ 32/λβ΄ 2. ο Αντίχριστος εξεικονίζεται από τον Φαραώ: …Ομοιώθης με σκύμνον λέοντος τών εθνών, και είσαι ως δράκων εν ταις θάλασσαις
          Α΄ Πέτρου 5/ε΄ 8, ότι ο Σατανάς, ΄΄ως λιοντάρι ζητά ποιον να καταπιεί΄΄
          Ουσιαστικά θα μιμηθεί τον Ιησού Χριστό, αφού Ο Χριστός είναι ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΕΩΝ της Βασιλικής φυλής του Ιούδα.
          Το σπέρμα του Δαν, βασιλίσκος όφις δράκοντας διάβολος Σατανάς ΟΜΟΙΩΘΗΣ με σκύμνον λέοντος τών εθνών

          Πηγές
          Το σπέρμα τού Όφεως, Δαν: Όφις, Δράκων και Λέων, Η αποστασία τής φυλής Δαν
          oodegr.co/oode/esxata/and2.htm
          ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΥΛΕΣ
          revelationofjesus.net/apokalipsi-tou-ioanni/kefalaio-4.php?p=09_oi-tesseris-files

  4. ανωνυμος 04/29/2016 @ 1:11 ΠΜ

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΓΡΩΝ΄΄

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*