12:40 - 19/09/2017

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΖΩΗΣ ΤΡΙΩΝ ΜΩΡΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΖΩΗΣ ΤΡΙΩΝ ΜΩΡΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ

Η αλυσίδα καταστημάτων Cranenbroek στο Βέλγιο, κάλεσε τον περασμένο Ιούλιο όλους τους πελάτες τους να επιστρέψουν τα παιχνίδια κλειδιά της μάρκας VC Toys. Σύμφωνα με την εταιρεία, το παιχνίδι είναι επικίνδυνο για την ζωή των παιδιών επειδή μπορεί να τα πνίξει.

Το θανατηφόρο κλειδί φτάνει βαθιά μέσα στο λαρύγγι των παιδιών με αποτέλεσμα την ασφυξία τους.

Την περασμένη εβδομάδα, αν και η είδηση έφτασε εχθές, πέθανε το 3ο μωρό από το ίδιο θανατηφόρο κλειδί.

KORAKS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 37
    0
    ΛΑΆ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΩΝΙΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΡΙΖΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΩΣΤΑ.ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΑΦΡΟΛΕΞ ΔΙΝΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ…….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί